Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

current weight - şimdiki kilomu yazıyorum.
After the age of 18, excluding any period of illness,
what is the least you have ever weighed? bu kısma 18 yaş sonrası hastalık zamanları hariç alınan kilo yazıyorum.
stable weight kısmına sabit kilomu yazıyorum.

18 yaş sonrası en az olduğun kiloyu yazacaksın, diğerleri doğru ama acaba neden hatalı veriyor ki??

bu dönemler(regl)herhalde hiç böyle özlemle beklenmemişti canım ben de dün akşam hindi göğsün yanına yağsız kızartma yapan aletle kabak kızartıp sarımsaklı yoğurt ve pulbiberle yedim ama yağsız kızartma işi koca bir yalan kabaklar görüntü olarak kızarmış ama yerken hırt hırttı

diğer yerleri doğru yapabildiysem 52 kilo çıkıyor.ama bu kısmın altında (How much would you like to weigh? )
en az 40 yazın yazıyor.ben 40 kilo versem zaten yok olurum

23 kg nin şerefine sana tekrar

ben de poşetiyle birlikte satılan harçlardan kullandım hindi kalça,göğüs ve ya tavuk göğüsle kullandım

merhaba kızlar herkese iyi bir gün diliyorum hepinizden iyi haberler geliyor çok seviniyorum ben hala tepe taklak devam ediyorum diyete ama herşeyden çok fena bıkkınlık geldi sanki yicek hiçbişi yokmuş gibi geliyor aslında var ama benim canım hiçbişey istemiyor mesela bu saat olmuş azıma bir parça ligt kaşar atmışım 1lt de su içmişim okadar belkide bu yüzden veremiyorumdur ama günlerce sabahları 68.8 dü kilom sonra iki günden beri69.1 oldu bu sabah baktım 68.6 yarın yine tırmanışa geçmese iyi birde adet olcam galiba ben düzensiz oluyorum yani ayda iki sefer olurum hep oyüzden günümü bilmiyorum ama belirtiler var yani akşam canım muhallebi tarzı tatlı istedi dukan kepeğinden ligt sütle tatlandırıcıyla yaptım çok güzel oldu minik fincanlara koydum henüz bir tane yedim ah birde poça gibi bişey yapabilsem canım birtek onu istiyor çaylan

ablana şimdiden mutluluklar diliyorum.tabiiki çok güzel olacaksın

rica ederim :) dediğim gibi çimen varsa etrafta hani birazcık bahçede çık dolaş çıplak ayakla oyalan hem stresini atacaktır hem de vücuttaki elektriğin gidecektir:))

canım derslerini verdin kiloda veriyosun eee hazır iğnelerin biterken ve sen iyileşirken şu hüzünlü resmi değiştir derim ben.bu tür şeylere inanırım daha canlı kıpır kıpır renkli bişi koy gencecik kızsın veeeee ağlama lütfen ağlamak ağlamayı getir, derler öpüyorum çooooook

yolanda, ekmekimsi bir şey demişsin ben bu öğlen bir şey denedim yulaf ezmesi ile. şöyle; gerçi göz kararı koydum ama, 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1-2 kaşık lor(sürülebilir), yumurtanın akı,kıvamını tutturuncaya kadar süt ve çok az da zeytinyağı. bunları karıştırdım, tavada pişirdim. benimki bölündü ama oldukça tok tutabilen böyle ekmekimsi bir şey oldu :)) tam parça halinde kalabilmesi için en yapmak gerek bilmiyorum ama tadı da fena değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…