slm kizlar bende dukana baslayali 2 gun oldu 75 ile basladim hedef 601 yasinda oglun var 100 kilo ile doguma girdim 1 yilda 25 kilo verdim protein agirlikli beslenerek ama 1 aydir kilo veremiyorum bende dukana baslamaya karar verdim 10 gun atak evresi yapcam umarim ise yarar biran once kilo vermem lazim evlenmeden once 58 kiloydum simdi uzuluyorum halime ,destekleinizi bekliyorum
hoşbulduk 20cim..nasılsın kardeşim..okudum yazdıklarını az kalmış kaçamakları toparlamaya..kırmızıbalıgın blogunda bır söz vardı..kaçamak öldurmez süründürür dıye bizim için söylenmış sanırım..hoşgeldin canım,
iki haftayı bir-iki kiloyla atlatman iyi olmuş.ben 2 haftada 5 kilo almayı başarmıştım :))) daha ancak verebildim bu kiloları...neyse sen de toparlan da son gaz devam edelim
setenay valla 1 yılda 25 kılo vermış bırı bence dukan gıbı güzel bır diyetle 15 kg çok kolay verır..sen testı yaptın mı kardeşim 10 gün atak 15 kg için fazla geldi bana :)slm kizlar bende dukana baslayali 2 gun oldu 75 ile basladim hedef 601 yasinda oglun var 100 kilo ile doguma girdim 1 yilda 25 kilo verdim protein agirlikli beslenerek ama 1 aydir kilo veremiyorum bende dukana baslamaya karar verdim 10 gun atak evresi yapcam umarim ise yarar biran once kilo vermem lazim evlenmeden once 58 kiloydum simdi uzuluyorum halime ,destekleinizi bekliyorum
günaydın hatunlar dün şöyle bir girip yaptığım tarifleri paylaşmıştım.aslında bu tarifler hepinizde vardır ama olsun birkaç ufak eklenti tadı değiştiriyor dün birde kısır yaptım.dukan yaprak sarması bile yapmıştım kıymalı.kısır için keşke kepeği biraz kavurup ıslatsaydım daha lezzetli olacakmış.tarifi vereyim
kısır
2 yeşil soğan
biraz maydanoz,dereotu,marol
kırmızıbibe,nane,karabiber
1 tatlı kaşığı nar ekşisi,biraz reyhan
2 tatlıkaşığı yağ
4 kaık kepek(biraz kavurursan daha ğüzel olur)
1 tatlı kaşığı bibersalçası
1 tatlıkaşığı domates salçası
yarım domates
kepek salçaları ve baharatı biraz su ile ıslatıp şişmesini bekle yeşilikler yağ ve nar ekşişini koyup karıştı.biraz dinlendirip yiye bilirsin.hoş oldu dün yaptığım pohaçayla çok güzel oldu.
bugün gençlik spor merkezinin açtığı airobik kursuna gideceğim.haftada 4 günmüş 2 gün plates 2 gün airobik yaptırıyorlar hocasıda çok iyi.spor salonları burada 120 liradan aşağı deyil ve 3 gün sadece 2 saat.kiçbir aleti dilediğin gibi kullanamıyorsun.yani uygun olduğum saat gideyim sporumu yapayım yok neyse bu hem ücretsiz hemde hocası iyi.o kadar tarif denedim ilk yapışımda.dönerler iskenderler yaşpastalar ağlayan pasta hepsini yapmıştım dondurma bile vardı bunların içinde,bu sefer çeşit yapmıcam dedim.ama birbaktım dolapta yiyecek bana göre birşey yok.bu kaçamak yapmama neden oldu azbirşey ama olsun 3 gün duraklamama neden oldu bende girdim mutfağa 5 çeşit yaptım ve buzluğa attım.bugünde birparça tavuk alıp çorba yapacağım.sıcakbirşeyler iyi olur.dukan tarflerinde bir makarnayı denemedim birde onu yapacağım.gerçi oda krepten yapılıyor.dün börek için yaptığım krep çok ince oldu hazır yufkadan bile ince.bunu geliştirip kolböreği bile yaparım.birde bizim yörenin bir taşadayıfı var bunu herkez bilmez onu yapmayı pilanlıyorum oda bir çeşit krep hamurundan yapılıyor .tutura bilirsem sizinle paylaşırım.birde şu teknoloji bilgimi artırırsam resimlerinide basarım.neyse böyle değişik birşeyler deneyen arkadaşlarımız bizimle paylaşsın.hamur yapımında galeta karışımı ve 1 kaşık süttozu eklemek yaptığınızı 2 katına çıkarıyor.buda gözünüzün doymasını ve atıştıracakların miktarını artırıyor.ne yaparsanız sadece 1 kaşık süttozu ekleyin fazla deyil oda 5 lira yani kepekle aynı fiyat.ablanız tavsiye eder.şimdilik hepinize bol eksili günler diler ve sporuma kaçarım...
Ben 25 kg verdim şuanda 58 kiloyum kaçamak yaptım ve sonucunda diyetim uzadı uzadı .......benimle başlayanlar korumadalar o denli yani:):)şimdiki aklım olsa tutardım kendimi ama 10 kg verdikten sonra coştun neyse zor oldu ama topladım...dukana göre ideal kilom 60 ben 55olurum diye kastım kendimi ama olamadım 57,800 ile güçlendirmeye başladım...benim hikayem bu işte...
kizlar merhaba..
ben dukana baslayali bu pazartesi 2 hafta olacak.
atak dahil toplamda verebildigim sadece 1.5 kilo.ki bu zaman zaman 1 e bile inebiliyor
millet bakiyorum 3-5 kilo veriyor ilk 2 haftada.
kitapta kimseyle kendinizi kiyaslamayin herkesin bedeni kilosu yasi farkli diyor
ama artik bi problemmi var bende diye dusunmeye basladim
....
gercekten uzuluyorum.birakmayacagim sabredecegim..neyi yanlis yapiyor olabilirim diye kitabi bir daha okudum.simla nin blogundan duraklama kismina bir daha baktim.
bana gore yanlis bisey yapmiyorum
spor yapiyorum
yesil cayimi aksatmiyorum
yogurt haric sut urunleru %0 yagli..sadece arada bi peyniri tuketiyorum %4 yagli ama cok tuketmiyorum
kacamak yapmiyorum..
cok arastirdim boyle sorun yasayan cok oluyrmus ama sonra birden veriyorlarmis..benim onada inancim kalmamaya basladi.
esimin benden daha cok ihtiyaci var kilo vermeye
tek basina yapamaz,destek olmam lazim.o yuzden sabredecegim devam edecegim ama inancim ve motivasyonum yerlerde resmen.
2 hafta daha gecsin
eger toplamda 3 kilo vermis olmazsam yumruk harekatini yapacagim
sorum su ki benim gibi yasayan oldumu...benim bildigim bu durumlar seyirin ortalarinda sonlarinda yasaniyor benim gibi basinda yasanmiyor
insallah cevap veren olur zira dipteyim sondayim
merhaba hanımlarrr..
çok sinirliiyim.!
firmacı arkadaş migrosa gidicem demişti. istediklerimi söyledim almamış.
ablama sabah liste vermiştim. vakti olmamış alamamışmışş..
yulaf kepeğim bittiyarın buğday kepeğiyle idare edeceğim artık.
bi kaç arkadaş içimde ki kötü hisle ilgili yorum yapmış teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. sebebini biliyorum aslında 22 yaşına gelipte hala bi baltaya sap olamamak kötü. bide millet 2 senelik okul bitirdin çalıştığın yere bak söylentileri yapıyor. ve birde 1,5 yıldır sevgilim yok. bununda etkisi olabilir . bomboş hissediyorum. aslında olsa iyi olur diye düşünüyorum ama şuan olmaması gerekiyor. takıntılarımdan dolayı.
bişiler daha yazcaktım ama unuttum yahuuu.
Herkese merhaba..
Sevgili arkadaşlarım hepinizi çok özledım..çok yogun gecen denetım sürecınden sonra ancak gelebıldım evıme..Rabbıme hamdolsun..2 haftadır dukana çok dıkkat edemedım malumunuz evde hazırladıgımız yemekler gıbı olmuyor otel ortamı ama yınede bir ıkı kılo fazla ıle kurtuldum..tartılmadım özellıkle bu hafta gecen 2 haftanın acısını çıkaracagım inşAllah..sizler nasılsınız..bu arada bugun terzımden daraltması ıcın verdıgım kıyafetlerımı aldım..ınanamadım 2,5 beden kuçulmuşum..Bu dukan VAR YA MUCIZE..şimdi hemen kalkıp yeşil çayımı demlıyorum şöyle rahat bır koltuga gecıp dınlene dınlene içiyorum..
hoşbulduk buğday tanesi..denetim çok ıyı geçtı canım..Teşekkur ederım sordugun için..dukanada tam gaz devam Allahın izni ile bıtecek bu kılo sorunu..lahana çorbasını lahana dıyetınde kı gıbı mı yapıyorsun buğdaytanesi..tarıfın nasıl ? memnun kaldın mı çorba olarak..şimdi 22 yaşında olmak vardı:))))))
hoşgeldin,iyi geçmiştir umarım denetim.
bende bugün lahana çorbası yaptım.tadını sevmiyorum ama içiyorum.belkizayıflamam biraz ivme kazanır.sevgiler....
şimdi 22 yaşında olmak vardı:))))))
hoşgeldin,iyi geçmiştir umarım denetim.
bende bugün lahana çorbası yaptım.tadını sevmiyorum ama içiyorum.belkizayıflamam biraz ivme kazanır.sevgiler....
bende bugün itibari ile başladım.. hergün tartılmayı düşünüyorum çünkü tartılmazsam motivasyonum düşüyor.. daha önce 4 gün sadece proteinle ( arada kaçamaklarım oldu ) 3,400 gram vermiştim.. bakalım bu defa nasıl olacak.. bu arada herkese merhaba
hoşbulduk buğday tanesi..denetim çok ıyı geçtı canım..Teşekkur ederım sordugun için..dukanada tam gaz devam Allahın izni ile bıtecek bu kılo sorunu..lahana çorbasını lahana dıyetınde kı gıbı mı yapıyorsun buğdaytanesi..tarıfın nasıl ? memnun kaldın mı çorba olarak..