Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar merhaba..
ben dukana baslayali bu pazartesi 2 hafta olacak.
atak dahil toplamda verebildigim sadece 1.5 kilo.ki bu zaman zaman 1 e bile inebiliyor :KK43::KK43::KK43:
millet bakiyorum 3-5 kilo veriyor ilk 2 haftada.
kitapta kimseyle kendinizi kiyaslamayin herkesin bedeni kilosu yasi farkli diyor
ama artik bi problemmi var bende diye dusunmeye basladim
....:KK43::KK43::KK43::KK43:

gercekten uzuluyorum.birakmayacagim sabredecegim..neyi yanlis yapiyor olabilirim diye kitabi bir daha okudum.simla nin blogundan duraklama kismina bir daha baktim.
bana gore yanlis bisey yapmiyorum
spor yapiyorum
yesil cayimi aksatmiyorum
yogurt haric sut urunleru %0 yagli..sadece arada bi peyniri tuketiyorum %4 yagli ama cok tuketmiyorum
kacamak yapmiyorum..
cok arastirdim boyle sorun yasayan cok oluyrmus ama sonra birden veriyorlarmis..benim onada inancim kalmamaya basladi.
esimin benden daha cok ihtiyaci var kilo vermeye
tek basina yapamaz,destek olmam lazim.o yuzden sabredecegim devam edecegim ama inancim ve motivasyonum yerlerde resmen.
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
2 hafta daha gecsin
eger toplamda 3 kilo vermis olmazsam yumruk harekatini yapacagim

sorum su ki benim gibi yasayan oldumu...benim bildigim bu durumlar seyirin ortalarinda sonlarinda yasaniyor benim gibi basinda yasanmiyor

insallah cevap veren olur zira dipteyim sondayim:KK50::KK50::KK50:

canım üzülme.
benim durumum da seninkinden farklı değil.
bugüne dek kaç diyeti bu nedenle bıraktım.aynı anda başladığım arkadaşlarım nerdeyse benim iki katımı veriyorlardı.ben yerimde sayıyordum.1 ay boyunca günde iki saat spor artı sıkı bir diyetle gram vermediğim oldu.

gelelim dukana.
atakta herkes 3-4 kilodan bahsediyor.ben 1,4 kg verebildim.
dukanın 4. haftasındayım.toplamda verdiğim kilo 3 civarında.
moralini bozma.
herksein metabolizması aynı çalışmıyor.
tabi inasanın canı sıkılıyor herkes üçer beşer verirken yerinde sayınca.
yaş faktörü ve vermek istediğimiz kilo da etkili.
gençler daha hızlı veriyor.
bir de vermen gereken kilo mikatrı çoksa daha hızlı gidiyor.
ben yıllardır 3-5 kilo için mücadeleye başlayıp bırakıyorum ama bu kez pes etmeye niyetim.
haftalardır tatlı yemedim
meyve yemedimbu emeğimi hiçe sayarım bırakırsam.

devam yani:)

merhaba hanımlarrr..
çok sinirliiyim.!
firmacı arkadaş migrosa gidicem demişti. istediklerimi söyledim almamış.
ablama sabah liste vermiştim. vakti olmamış alamamışmışş..
yulaf kepeğim bitti:KK5: yarın buğday kepeğiyle idare edeceğim artık.

bi kaç arkadaş içimde ki kötü hisle ilgili yorum yapmış teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:KK16:. sebebini biliyorum aslında 22 yaşına gelipte hala bi baltaya sap olamamak kötü. bide millet 2 senelik okul bitirdin çalıştığın yere bak söylentileri yapıyor. ve birde 1,5 yıldır sevgilim yok. bununda etkisi olabilir . bomboş hissediyorum. aslında olsa iyi olur diye düşünüyorum ama şuan olmaması gerekiyor. takıntılarımdan dolayı.

bişiler daha yazcaktım ama unuttum yahuuu.

yiyecek uygun yemek yokken diyete devam etmek çok zor dukanda.
üzülme, kızma.
sakin ol ya hu:)

22 yaş çok değil
dur daha sap olmak için çok zamanın var.

Ben, cok kiloluyken, yag oldukca duzenli dagilmisti, tabi kocaman bir popo ve buyuk bir karin, kalin bacaklar.

Dukanla kilo verirken, ilk once popo ve bacaklardan kaybetsemde, karin ve bel bolgemde cok incelme olmamisti simdiye kadar, yani 17 kilo oncesi gibi, kocaman bir karin.:)

Ama son iki haftada bel cevrem 4 cm birden incelmis. Anlasilan diger yerlerde yag az kalinca:), artik yagin biriktigi tek yer olan karin bel bolgesinden gitmeye basladi. Aslinda ben normalde kilo verirken popomdan zor veriyorum, hep buyuk kalirdi, ama bu sefer tam tersi oldu. Acaba dukan da yediklerimizle mi alakali, karin bolgesi sorununu cok kisiden duyuyorum gibi. gerci alkali diyetcilere bakarsak, biz cok et yedigimizden asit birikiyo vucudumuzda, o yuzden karin bolgesi gec eriyo diyolar, neyse bi bildikleri vardir belki.

karbonatli su olayini biraktim ben, tuzu kesiyoruz ama karbonatla bi dolu sodyum aliyoruz vucuda, gercekten faydali midir bilemedim o yuzden. Ama yesil cayima bol limon katip iciyorum, vucudumun bazikligini arttirmak icin son zamanlarda. Elma sirkesi de midemi agrittigindan, tek cozum limonlu cay kaliyor benim icin. cayima tabi maden suyu da ekliyorum. sanki faydali gibi.

Kızlar merhaba devamlı girip yazdıklarınızı okuyorum ama kaç gündür yazmak gelmedi içimden çünkü grip yüzünden tam diyetime uyamadım.mecburen çorbadır meyvedir biraz bozuldu ama çok ağır bi grip:KK43:yarın işe başlıyorum bir an önce toparlanmak için sağlığım için mecburen yedim:KK14:,uzun yıllardır hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum,salgınmış bizi de yakaladı eşim bi tarafta ben bi tarafta yatıyoruz kaç gündür :KK5: bugün tartıldım kilo hala aynı Allahtan.diyetimin daha başında böyle olması canımı sıktı ama napıyım sağlık herşeyden önce geliyo diyeti 1 hafta fazla yaparım bu haftayıda sadece herhangı bı duraklama haftası gibi düşünücem yarından itibaren 1+1 olarak kaldıgım yerden devam edıcem:KK8:

merhaba hanımlarrr..
çok sinirliiyim.!
bi kaç arkadaş içimde ki kötü hisle ilgili yorum yapmış teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:KK16:. sebebini biliyorum aslında 22 yaşına gelipte hala bi baltaya sap olamamak kötü. bide millet 2 senelik okul bitirdin çalıştığın yere bak söylentileri yapıyor. ve birde 1,5 yıldır sevgilim yok. bununda etkisi olabilir . bomboş hissediyorum. aslında olsa iyi olur diye düşünüyorum ama şuan olmaması gerekiyor. takıntılarımdan dolayı.

merhaba canım almamalarına hem kızdım hem üzüldüm senin adına.umarım bir an önce tamamlarsın eksiklerini.yaşın çok genç bana göre (35 yaşındayım da :KK37:) nerden mezunsun bilmiyorum ama kardeşim de şu anki işini bulana kadar birkaç sene kaybetti.inşallah gönlüne göre bir iş bulacaksın.sevgili desen birden çıkıyor sen ummadan.umarım o zaman da yakındır senin için.kimseyi duyma cevap verme.canını acıtmak isteyenler seni kıskananlardır unutma.cevap verip yada çaresiz durup prim verme onlara.

bende çok saçma bi alışkanlık başladı. spordan sonra bol sıvı tüketiyorum. iş yerine vardığımda 1,5 litre su bitmiş oluyo:KK53: tuvalete gittiğimde. hemen idrarıma bakıp yağlar varsa seviniyorum. yoksa üzülüyorum :KK1: sanki sıcak yeşil çay felan içtiğimde. hani içimin yağları eridi derler ya. aynen öyle oluyo. var mı benim gibi olan :KK37::KK17:

harika ne güzel işte gitsin yağlar.sayende yeşil çay içmem gerektiğini hatırladım.bundan sonra idrarıma bakacağım :KK9:

kizlar merhaba..
ben dukana baslayali bu pazartesi 2 hafta olacak.
atak dahil toplamda verebildigim sadece 1.5 kilo.ki bu zaman zaman 1 e bile inebiliyor :KK43::KK43::KK43:
millet bakiyorum 3-5 kilo veriyor ilk 2 haftada.
kitapta kimseyle kendinizi kiyaslamayin herkesin bedeni kilosu yasi farkli diyor
ama artik bi problemmi var bende diye dusunmeye basladim
....:KK43::KK43::KK43::KK43:

gercekten uzuluyorum.birakmayacagim sabredecegim..neyi yanlis yapiyor olabilirim diye kitabi bir daha okudum.simla nin blogundan duraklama kismina bir daha baktim.
bana gore yanlis bisey yapmiyorum
spor yapiyorum
yesil cayimi aksatmiyorum
yogurt haric sut urunleru %0 yagli..sadece arada bi peyniri tuketiyorum %4 yagli ama cok tuketmiyorum
kacamak yapmiyorum..
cok arastirdim boyle sorun yasayan cok oluyrmus ama sonra birden veriyorlarmis..benim onada inancim kalmamaya basladi.
esimin benden daha cok ihtiyaci var kilo vermeye
tek basina yapamaz,destek olmam lazim.o yuzden sabredecegim devam edecegim ama inancim ve motivasyonum yerlerde resmen.
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
2 hafta daha gecsin
eger toplamda 3 kilo vermis olmazsam yumruk harekatini yapacagim

sorum su ki benim gibi yasayan oldumu...benim bildigim bu durumlar seyirin ortalarinda sonlarinda yasaniyor benim gibi basinda yasanmiyor

insallah cevap veren olur zira dipteyim sondayim:KK50::KK50::KK50:

ben çok üzüldüm ama cevap veremem çünkü çok yeniyim.dukanı daha yeni yeni öğreniyorum.bir arkadaş da cevap vermiş zaten.inşallah kilo verimin tekrar başlar

Ben, cok kiloluyken, yag oldukca duzenli dagilmisti, tabi kocaman bir popo ve buyuk bir karin, kalin bacaklar.

Dukanla kilo verirken, ilk once popo ve bacaklardan kaybetsemde, karin ve bel bolgemde cok incelme olmamisti simdiye kadar, yani 17 kilo oncesi gibi, kocaman bir karin.:)

Ama son iki haftada bel cevrem 4 cm birden incelmis. Anlasilan diger yerlerde yag az kalinca:), artik yagin biriktigi tek yer olan karin bel bolgesinden gitmeye basladi. Aslinda ben normalde kilo verirken popomdan zor veriyorum, hep buyuk kalirdi, ama bu sefer tam tersi oldu. Acaba dukan da yediklerimizle mi alakali, karin bolgesi sorununu cok kisiden duyuyorum gibi. gerci alkali diyetcilere bakarsak, biz cok et yedigimizden asit birikiyo vucudumuzda, o yuzden karin bolgesi gec eriyo diyolar, neyse bi bildikleri vardir belki.

karbonatli su olayini biraktim ben, tuzu kesiyoruz ama karbonatla bi dolu sodyum aliyoruz vucuda, gercekten faydali midir bilemedim o yuzden. Ama yesil cayima bol limon katip iciyorum, vucudumun bazikligini arttirmak icin son zamanlarda. Elma sirkesi de midemi agrittigindan, tek cozum limonlu cay kaliyor benim icin. cayima tabi maden suyu da ekliyorum. sanki faydali gibi.

yaşasın koca popolu ve basenli biri olarak çok sevindim yazdığına.çayımı da limonlu içeceğim artık

atakta 2. gün kahvaltımı yaptım.kaçamak yapmadım buğday kepeğine rağmen 1,400 vermişim.81,9 dan 80,5 a düştüm.keşke her gün böyle düşse :KK8::KK8:

Kızlar merhaba devamlı girip yazdıklarınızı okuyorum ama kaç gündür yazmak gelmedi içimden çünkü grip yüzünden tam diyetime uyamadım.mecburen çorbadır meyvedir biraz bozuldu ama çok ağır bi grip:KK43:yarın işe başlıyorum bir an önce toparlanmak için sağlığım için mecburen yedim:KK14:,uzun yıllardır hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum,salgınmış bizi de yakaladı eşim bi tarafta ben bi tarafta yatıyoruz kaç gündür :KK5: bugün tartıldım kilo hala aynı Allahtan.diyetimin daha başında böyle olması canımı sıktı ama napıyım sağlık herşeyden önce geliyo diyeti 1 hafta fazla yaparım bu haftayıda sadece herhangı bı duraklama haftası gibi düşünücem yarından itibaren 1+1 olarak kaldıgım yerden devam edıcem:KK8:

geçmiş olsun acil şifalar dilerim

ayyy özendim vallahi bende istiyorum göbeğim gitsin ama gitmiyo inatçı:KK14::KK14: :KK43: :KK19::KK19:
spor yapamıyorum çocuktan dolayı yapabilsem belki daha iyi olcak ama oğlumdan hatıra olarak duruyo :KK43:
:KK14::KK14::KK14:

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz :)

nerelerdesin kaç gündür bildirim de yapmadın :KK48:
benim de orantılıydı vücudum 83 kiloyken ama şimdi dizle göğüs arası olan kısım gitmiyo bi türlü. gıdım gıdım gıdım gıdım yani. köpürücük kemiklerim belli nerdeyse ama hala göbeğim var gibi:KK31: hiç 65 kiloymuşum gibi hissetmiyorum kendimi o yüzden. neyse:KK30:
2 haftada 4 cm baya iyi bu arada, yeşilçayın etkisi büyük muhtemelen :KK34:

gripken bende çok salmıştım. özellikle meyve yiyodum toparlanmak için. hastayken biraz kaçamak hakkımz olmalı diye düşünüyorum ben, en azndan bi kaç gün geriden devam edicemizi bilerek o kaçamağı yaparsak sonra bedelini öderken üzülmeyiz :KK54: çabuk iyileşirsiniz umarım :KK48:

merhaba hanımlarrr..
çok sinirliiyim.!

merak etme canım 22nin üzerinde olup sevgili olmayanlar da var :KK9: hiç dert etme yani sevgililik durumunu, olsalar noluyo o da ayrı bi dert zaten...
iş de öyle hoppadanek olmaz, insanlar kaç yıl işsiz kalıyolar da yine de istedikleri yerde çalışamıyolar. biraz şans lazım onun için belki, sen elinden geleni yap da sonuç mutlaka güzel olur :KK54: ki senin bi işin de var yanılmıyosam, part time da olsa iş iştir, sonuçta geçici bi durum bu:KK16: sadece biraz sabretmen gerekiyo şu dönem belki :KK54:Allaaaaah bi de çıtır olunca hem iş hem sevgili de olursa ki olur zaten, tutmayalım seni o zaman bu baltaya sap olamadın fikrindeki insanların karşısında şıkır şıkır oynarsın artık :KK76::KK76:

harika ne güzel işte gitsin yağlar.sayende yeşil çay içmem gerektiğini hatırladım.bundan sonra idrarıma bakacağım :KK9:

yaşasın koca popolu ve basenli biri olarak çok sevindim yazdığına.çayımı da limonlu içeceğim artık
Evet ben de inanamadim, merak etme sen de devam et cok guzel sonuclar alacaksin.

ayyy özendim vallahi bende istiyorum göbeğim gitsin ama gitmiyo inatçı:KK14::KK14: :KK43: :KK19::KK19:
spor yapamıyorum çocuktan dolayı yapabilsem belki daha iyi olcak ama oğlumdan hatıra olarak duruyo :KK43:
:KK14::KK14::KK14:
spor cok onemli gercekten, ben uzun uzun mekik cekmesem de yuruyorum.yurudugum de cok farkediyor. bir iki ay tez izleme yuzunden yuruyuslere ara vermistim, iki ayda o kadar az kilo gitti ki diyete harfiyen uymama ragmen, ama simdi yuruyusu aksatmayinca, her hafta 400-500 gr gidiyor, inan ilk basta kiloyla gitmeler alisikken, daha sonra gramlar degere biniyo. ben su anki hizimdan memnunum.
nerelerdesin kaç gündür bildirim de yapmadın :KK48:
benim de orantılıydı vücudum 83 kiloyken ama şimdi dizle göğüs arası olan kısım gitmiyo bi türlü. gıdım gıdım gıdım gıdım yani. köpürücük kemiklerim belli nerdeyse ama hala göbeğim var gibi:KK31: hiç 65 kiloymuşum gibi hissetmiyorum kendimi o yüzden. neyse:KK30:
2 haftada 4 cm baya iyi bu arada, yeşilçayın etkisi büyük muhtemelen :KK34:

sorma, ya dedigim gibi yemekle aram kotu oldugunda, ben depresyona giriyorum, bir sey yapasim gelmiyor. bi kac gundur kendime gelebildim sadece, tekrar istah acilinca.:)

yesil cay gercekten mucize gibi, ve yag sokuculer arasinda korkmadan sagligima zarar verir mi diye dusunmeden tuketebilecegin tek sey gercekten. ilac falan olayina girmeyi dusunmuyorum da zaten de, mesela bagirsak ccalistirici form caylara falan alistiginda, hep kullanman gerekiyomus bagirsak tembelligi yapiyomus diyolar, yani en masumu onlar bile yesil cay gibi degil

gripken bende çok salmıştım. özellikle meyve yiyodum toparlanmak için. hastayken biraz kaçamak hakkımz olmalı diye düşünüyorum ben, en azndan bi kaç gün geriden devam edicemizi bilerek o kaçamağı yaparsak sonra bedelini öderken üzülmeyiz :KK54: çabuk iyileşirsiniz umarım :KK48:

:

gripken ve grip olmamak icin en iyi ilac corek otu yemek. ben pogacamin icine hep katiyorum. hem corek otu zayiflatiyomusta. Ama bagisiklik sistemini inanilmaz guclendiriyo. benim gecmeye bir oksurugum vardi, 6 ay falan o kadar uzun sure. Corek otu yemeye basladiktan sonra duzeldi. O yuzden corek otunu tuketmeyi ihmal etmeyin.

Iste ilgili web haberi icerigi de burda

ender sara rek otu, ender sara rek otu ile zayflama Doktorlar

Herkese merhaba..
Sevgili arkadaşlarım hepinizi çok özledım..çok yogun gecen denetım sürecınden sonra ancak gelebıldım evıme..Rabbıme hamdolsun..2 haftadır dukana çok dıkkat edemedım malumunuz evde hazırladıgımız yemekler gıbı olmuyor otel ortamı ama yınede bir ıkı kılo fazla ıle kurtuldum..tartılmadım özellıkle bu hafta gecen 2 haftanın acısını çıkaracagım inşAllah..sizler nasılsınız..bu arada bugun terzımden daraltması ıcın verdıgım kıyafetlerımı aldım..ınanamadım 2,5 beden kuçulmuşum..Bu dukan VAR YA MUCIZE..şimdi hemen kalkıp yeşil çayımı demlıyorum şöyle rahat bır koltuga gecıp dınlene dınlene içiyorum..:KK16:

bir kaç sorum vardı cevaplarsanız sevinirim.

1. atakta günlük kaç yumurta hakkım var ?krebe akını koyuyoruz biliyorum da mesela haşlanmış yumurta olarak sınır var mı?
2.atakta spora izin var mı?

merhaba hatunlar bugün 4 farklı dukan tarifi yaptım buzluğuma koydum bunların tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum.

peynirli börek

1 yumurta
1 çay b. süt
2 k kepek
peynir maydanoz

malzemeyi karıştır peçeteyle yağlanmış krep yavasına 4 krep çıkacak şekilde dök tek tarafını pişirin.çok sıvı olduğu için hemen yayılıp pişiyor parçalanması önemli deyil dikat ederseniz incecik 4 krebiniz oluyor.1 karış çapında tart kalıbına yağlı kağıt ser ve il hamurun çiy tarafı üste gelecek şekilde yay.üzerine yoğurt sür 2 koydunmu peyniri ser 3 koy yogurt sür 4 koyup yoğurt sürüp 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişir.bayağıda dilimli kocaman bir börek oluyor.hamuruda incecik oluyor.keşke resmini çekebilseydim.birdahaki sefere

neskafeli kek

1 yumurta
3 k kepek
1 kaşık süttozu
2 kaşık tatlandırıcı
1 çay kaşığı karbanot
1 tatlı kaşığı neskafe
1 çaybardağı süt

yumurta şeker süt tozu kahveyi iyice çırp kepekle karbanotu ekle çırpıp 6 müflin kabına eşit dağıt buda sıvı oluyor 170 dercede üzeri çatlayana kadar pişirçok güzel oldu

peynirli kek

1 yumurta 1 çaybardağı süt
3 kaşkı galeta karışımlı kepek
1 kaşık süttozu
1 kibrit kutusu peynir
dereotu maydanoz
1 çay kaşığı karbonat
2-3 küçük yeşil zeytin çekirdeğini çıkar
kekik

yumurtayı çırp süttozuyla iyice kabart sütü ekleyip üzerine peynir maydanoz dereotu kekik ve zeytini oyup iyice çırp kepek ve karbonatıda ekleyip 6 müflin kalıbına paylaştır 200 derecede çatlayana kadar pişirin.kocaman kabarıyor ve 6 taneyide 1 günde yiye bilirsiniz.tadıda gerçek pohaçaya benzemiş.çok güzel oldu.

tost ekmeği

1 yumurta
3 kaşı kepek
1 çaybardağı süt
1 kaşık sütozu 1 çay kaşığı karbonat
2 dana janbon dilimi
2 ince dilim peynir
1 ince dilimlenmiş domates

yumurta süttozunu çırpıp sütü ekle kabonatla kepeği ekle yağlı kağıt serilmi 1 karış genişliginde 1 karış 4 parmak uzunluğundaki kek kalıbına dök 180 derecede pişir .soğuyunca ortadan 2 ye kes herparçayıda keki yaşpasta yaparken kestiğimiz gibi düzgünce 2 parçaya ayır.janbonu koy zaten 1 janbondan daha geniş oluyor.üzerine peynir dilimini ve domates dilimlerinin yarısını koyup kapat.2 tane tost elde ediyorsunuz.3 kaşık galeta karışımı kullanırsanız 1 günlük yeme hakkınızı kullanmış olursunuz.ayvalık tostu gibi oluyor dilerseniz arasına ketçap ve mayonezde koyabilirsiniz.tosmakinasında pişirip yiyin afiyet olsun

bir kaç sorum vardı cevaplarsanız sevinirim.

1. atakta günlük kaç yumurta hakkım var ?krebe akını koyuyoruz biliyorum da mesela haşlanmış yumurta olarak sınır var mı?
2.atakta spora izin var mı?
Merhaba,
aslina bakarsan sordugun heriki sorununda cevabi kitapta atak evresinde acik ve net sekilde anlatilmis.kitabin yok sanirim oncelikle tavsiyem bir kitap edinip okumaya baslaman..evet biz burda elimizden geldigince bildiklerimizi paylasmaya calisiyoruz lakin kitap sart.

1-aslina bakarsan yumurta ile ilgili bir sinirlama yok tabiki ama yumurta sarisi yuksek duzeyde kolesterol icerdiginden cok fazla yenilmesi onerilmiyor.yada alerjik bir sorun olabilecegi endisesi ile.saf yumurta beyazini sinirsiz tukete bilirsin.ama sarisi konusunda dikkatli olman gerekiyor.gunde 3-4 yumurta yiyenlerde oluyordu lakin dukan in onerdigi gunde 1-2 yumurta olmasi yonunde.
2-atak doneminde halsizlik gibi bir durum ile karsilasacaksin ilk gunlerde bu yuzden atak suresince agir egzersizler ,sporlar onerilmiyor lakin yuruyus,yuzme gibi aktiviteler yapilabilinir.

Merhaba canım öncelikle hoş geldin;

Tickerından gördüğüm kadarı ile BKİ sende 21.. Yani mevcut kilon ile zaten normal kategorisinde sayılıyorsun..
Bu demek oluyor ki vücudunda verilecek çok fazla yağ bulunmuyor.. Yani kilolarının yavaş gitmesi normal..

Kendi adıma ne zaman BKİ'im 25'in altına indi o zaman vücudum daha bir direnç göstermeye, kilolar daha zor gitmeye başladı...

Bu durumlar olabiliyor, kilo vermek için dukana devam edebilirsin ama çok yavaş ilerleyeceğini unutma.. Çünkü bu diyet direkt yağları yakmaya yönelik bir diyet..

Ve yanlış anlamazsan aslında pek senin durumuna da uygun değil.. Çünkü zaten zor ve kendine göre katı kuralları olan bir yapısı var.
Kilo vermen yavaş oldukça bu seni sıkabilir, kaçamaklara itebilir ve kaçamaklar da senin kilo vermeni duraklatabilir ve bu böyle kısır bir döngüye..

Yine de senin tercihin tabi ki...

İyi kilo vermeler..
:KK16:

canım üzülme.
benim durumum da seninkinden farklı değil.
bugüne dek kaç diyeti bu nedenle bıraktım.aynı anda başladığım arkadaşlarım nerdeyse benim iki katımı veriyorlardı.ben yerimde sayıyordum.1 ay boyunca günde iki saat spor artı sıkı bir diyetle gram vermediğim oldu.

gelelim dukana.
atakta herkes 3-4 kilodan bahsediyor.ben 1,4 kg verebildim.
dukanın 4. haftasındayım.toplamda verdiğim kilo 3 civarında.
moralini bozma.
herksein metabolizması aynı çalışmıyor.
tabi inasanın canı sıkılıyor herkes üçer beşer verirken yerinde sayınca.
yaş faktörü ve vermek istediğimiz kilo da etkili.
gençler daha hızlı veriyor.
bir de vermen gereken kilo mikatrı çoksa daha hızlı gidiyor.
ben yıllardır 3-5 kilo için mücadeleye başlayıp bırakıyorum ama bu kez pes etmeye niyetim.
haftalardır tatlı yemedim
meyve yemedimbu emeğimi hiçe sayarım bırakırsam.

devam yani:)

ben çok üzüldüm ama cevap veremem çünkü çok yeniyim.dukanı daha yeni yeni öğreniyorum.bir arkadaş da cevap vermiş zaten.inşallah kilo verimin tekrar başlar
hepinize cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin..yasimda genc aslinda 28 yasindayim ama kendimi bildim bileli kilomu korumak zorundayim cok cabuk alir cok zor veririm.siki bi diyet ve sporla ben ayda anca 3 verirken millet 8 kilo falan veriyordu.ben bu diyete zaten ilk ay icin 3 kilo diye basladim.dediginiz gibi cok kilom yok normal araliklardayim.zayiflik meraklisi biride degilim.ama 5 kilo versem cidden guzel olacak gecen sene iyiydim o halime donmek istiyorum.bide vucudumun yagli oldugunu dusundugum icin bu diyete basladim.kas oranim yag oranimdan fazla.benle ayni boy ayni kiloda biri daha zayif duruyor..sporda yapiyorum tabiki gitsin diye..simdi regl olacagim bitene kadar tartilmayaagim ki moralim bozulmasin.insallah 1 ay bitiminde 3 vermis olururm

Herkese merhaba..
Sevgili arkadaşlarım hepinizi çok özledım..çok yogun gecen denetım sürecınden sonra ancak gelebıldım evıme..Rabbıme hamdolsun..2 haftadır dukana çok dıkkat edemedım malumunuz evde hazırladıgımız yemekler gıbı olmuyor otel ortamı ama yınede bir ıkı kılo fazla ıle kurtuldum..tartılmadım özellıkle bu hafta gecen 2 haftanın acısını çıkaracagım inşAllah..sizler nasılsınız..bu arada bugun terzımden daraltması ıcın verdıgım kıyafetlerımı aldım..ınanamadım 2,5 beden kuçulmuşum..Bu dukan VAR YA MUCIZE..şimdi hemen kalkıp yeşil çayımı demlıyorum şöyle rahat bır koltuga gecıp dınlene dınlene içiyorum..:KK16:

hoşgeldin canım,
iki haftayı bir-iki kiloyla atlatman iyi olmuş.ben 2 haftada 5 kilo almayı başarmıştım :))) daha ancak verebildim bu kiloları...neyse sen de toparlan da son gaz devam edelim

Bugun ilk atak gunumuzdu eşimle birlikte. Ilk gunümüz gayet keyifli geçti. Geç kahvaltı ettık ve ara öğünde sadece kefir içtik. Akşam yemeğinede fırında somon balığı ve yanına tavada baharatlarla karıdes yaptım. Tabii ilk gün iyi, ama bundan sonra hep ne yemek yapcam diye düşüncem sanırım. Arasıra sızlerden tarıf çalarım inşallah. Benım dukan amcama göre vermem gereken 3 kilom var ama ben 5-6 kilo istiyorum. Eşim için aslında dukanı yapıyorum onun vermesı gereken 21 kilosu var:44: Atak da domates serbest mi, kitap da değil ama bazı bloglarda serbest olduğu yazıyordu??

Merhaba,
aslina bakarsan sordugun heriki sorununda cevabi kitapta atak evresinde acik ve net sekilde anlatilmis.kitabin yok sanirim oncelikle tavsiyem bir kitap edinip okumaya baslaman..evet biz burda elimizden geldigince bildiklerimizi paylasmaya calisiyoruz lakin kitap sart.

1-aslina bakarsan yumurta ile ilgili bir sinirlama yok tabiki ama yumurta sarisi yuksek duzeyde kolesterol icerdiginden cok fazla yenilmesi onerilmiyor.yada alerjik bir sorun olabilecegi endisesi ile.saf yumurta beyazini sinirsiz tukete bilirsin.ama sarisi konusunda dikkatli olman gerekiyor.gunde 3-4 yumurta yiyenlerde oluyordu lakin dukan in onerdigi gunde 1-2 yumurta olmasi yonunde.
2-atak doneminde halsizlik gibi bir durum ile karsilasacaksin ilk gunlerde bu yuzden atak suresince agir egzersizler ,sporlar onerilmiyor lakin yuruyus,yuzme gibi aktiviteler yapilabilinir.

cevap için teşekkür ederim.kitabım var notlar alıyordum ama demek ki sık sık kitaba bakıp bilgileri tazelemek gerekiyor.çok sağol..

X