kizlar merhaba..
ben dukana baslayali bu pazartesi 2 hafta olacak.
atak dahil toplamda verebildigim sadece 1.5 kilo.ki bu zaman zaman 1 e bile inebiliyor
millet bakiyorum 3-5 kilo veriyor ilk 2 haftada.
kitapta kimseyle kendinizi kiyaslamayin herkesin bedeni kilosu yasi farkli diyor
ama artik bi problemmi var bende diye dusunmeye basladim
....
gercekten uzuluyorum.birakmayacagim sabredecegim..neyi yanlis yapiyor olabilirim diye kitabi bir daha okudum.simla nin blogundan duraklama kismina bir daha baktim.
bana gore yanlis bisey yapmiyorum
spor yapiyorum
yesil cayimi aksatmiyorum
yogurt haric sut urunleru %0 yagli..sadece arada bi peyniri tuketiyorum %4 yagli ama cok tuketmiyorum
kacamak yapmiyorum..
cok arastirdim boyle sorun yasayan cok oluyrmus ama sonra birden veriyorlarmis..benim onada inancim kalmamaya basladi.
esimin benden daha cok ihtiyaci var kilo vermeye
tek basina yapamaz,destek olmam lazim.o yuzden sabredecegim devam edecegim ama inancim ve motivasyonum yerlerde resmen.
2 hafta daha gecsin
eger toplamda 3 kilo vermis olmazsam yumruk harekatini yapacagim
sorum su ki benim gibi yasayan oldumu...benim bildigim bu durumlar seyirin ortalarinda sonlarinda yasaniyor benim gibi basinda yasanmiyor
insallah cevap veren olur zira dipteyim sondayim
canım üzülme.
benim durumum da seninkinden farklı değil.
bugüne dek kaç diyeti bu nedenle bıraktım.aynı anda başladığım arkadaşlarım nerdeyse benim iki katımı veriyorlardı.ben yerimde sayıyordum.1 ay boyunca günde iki saat spor artı sıkı bir diyetle gram vermediğim oldu.
gelelim dukana.
atakta herkes 3-4 kilodan bahsediyor.ben 1,4 kg verebildim.
dukanın 4. haftasındayım.toplamda verdiğim kilo 3 civarında.
moralini bozma.
herksein metabolizması aynı çalışmıyor.
tabi inasanın canı sıkılıyor herkes üçer beşer verirken yerinde sayınca.
yaş faktörü ve vermek istediğimiz kilo da etkili.
gençler daha hızlı veriyor.
bir de vermen gereken kilo mikatrı çoksa daha hızlı gidiyor.
ben yıllardır 3-5 kilo için mücadeleye başlayıp bırakıyorum ama bu kez pes etmeye niyetim.
haftalardır tatlı yemedim
meyve yemedimbu emeğimi hiçe sayarım bırakırsam.
devam yani:)