Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

peki dukan amcanın verdiği seyir dönemi hangi tarihte bitiyor?

Ayy benimde kaşlarım çok seyrek, kirpiklerim kısa. Nasıl yağlar kullandın ? Öğrenebilirmiyim?

şimdi koştura koştura işe gidicem. akşam gelince yazarım olur mu :)

hepinizi çoooook öptüm görüşürüz. bu havada gelde çalış olcek iş değil valla

öğrenci olmasanda makulluk arıyor insan:)uygunu alabileceğini bilmek varken neden aynı ürüne 2 kat veresinki?? sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz

unuttum desemdukan amca bana ideal kilon 58 demişti ama ben kendi ideal kilomu biliyorum.ulaşana kadar seyire devam.yaklaşık 1 ay sonra seyiri kapatırım...

ben 64.7 olmusum, ama bu aralar gereginden cok az yemeye baslamistim, istahim cok azalmisti, korkmaya baslamistim. yedigim hic bir seyden keyif almaz olmustum.

Tabi insan 6 aydir diyet yapinca, no kacamak olunca da, diyeti boyle devam ettirmek cok zor oluyor. insan yediklerinden bikiyor iyice.

dun hunkar begendi yedim, o keyfimi yerine getirdi, normal yememe oranla kasar nedeniyle yagliydi ama arada yapmak lazim, yoksa insanin canina tak diyor. Ama sagolsun annem benim icin yulaf kepegiyle yapmis. Odul olarakta bir elma yedim, koca kis gecti iki tane elma yedim simdiye kadar icindeki seker orani nedeniyle. gunde 4-5 elma tuketen birisi icin bu sure gercekten fazla.

Neyse bu son dususle, gercekten hedefe 5 kilo kaldi. Sevindim.

arkadaşlar bugün sp günüm ve ben kahvaltıda 3 zeytin yedim. gün içinde hiç yağı olan bişey de yemedim o yüzden yani süt gibi. bişey olurmu, ne dersiniz?

arkadaşlar bugün sp günüm ve ben kahvaltıda 3 zeytin yedim. gün içinde hiç yağı olan bişey de yemedim o yüzden yani süt gibi. bişey olurmu, ne dersiniz?

zeytin hic birsekilde bizde olan birsey degillutfen bir daha yememeye calis zira duraklarsin erken donemde ve vermen gereken kiloyu 1 ayda verecekken 2 aya kadar uzar ve olay SIKICI bir hal alir..

iştahsızlık bende de başladı.sabahları neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum. kakaolu süt iyi gidiyor. yumurtadan da bıktım. ama allahtan tavukla aram iyi. ama ben hala sömestrde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. 5 kilo almıştım. 200 gr kaldı. yani 1.5 ayımı boşa geçirdim.
bu gün omre poğacası yaptım. sıcak sıcak iyi gitti.

kesinlikle canım. üsütündekiyazı için ekstradan üç sıfır fazla para vermem yani. verdiğim paraya acırım. para yatırdığım ve acımadığım tek şey spor ayakkabılarım :)

bahsettiğin tarifleri simla nın sitesinde bulabilir miyim?ben şu an ataktayım ya günde kaç poğaça yada tost hakkım var söyleyebilir misin?

tebrikler motive ettin beni bu arada

hiç bişey yokken içimde tarifi olmayan kötü bi his oluşmaya başladı. neden ki?

hayrola iyi misin şimdi?biraz geç oldu ama..

Senin o kacamakli hafta cok geri dusmene neden oldu gercekten, ama neyseki duzene girmissin, Aslinda 5 kilo ek almistin galiba degil mi, iyi hizli toparlamissin, umarim sonraki kilolarda boyle gider.

Ben kacamaklarimi hep meyveyle yapiyorum, demek en cok onu ozluyorum.

Eskiden cikolata faaln ozlerim diye dusunuyodum ama oyle olmuyor, onlarin tadi unutuluyor, tatlandirici tuketimim bile, gunde iki-uc tableti gecmiyor benim de. meyveyi ozluyorum gercekten. her sabah kivi yiyorum o halde, meyve aseriyorum olacak sey degil.(kivi icin uyaracaklara, dukan chatte kabizlik icin onerildiginde kullanmaya basladim, oyle yaptigima da cok memnunum, yoksa diyeti coktan birakmistim) Gunde en keyif aldigim ogun sabah benim.

et yemekte zorlaniyorum, yagsiz hazirlaninca gercekten, pek bi seye benzemiyor, napcaksin verceksin baharati. tavuk budu falan yaglica oluyor, onu da korkup her zaman yiyemiyorum. sebze gunlerinde, sebzeyi soylenen 1/3 orandan cok yiyorum, gerci kilo verme durdugunda, sebze oranin azaltin ya da cogaltin diyor. belki o yuzden arada dengeyi degistirmem iyi oluyodur.

Yemekle aram kotu olunca, dunyam karariyor benim, bir kac gundur baya kotuydum o yuzden, dun yiyince kendime geldim. Istahsizliga kesin care bulman lazim, cunku oyle uzun sure gidince, cok yan etkisi cikiyor, ve diyetten soguyosun.

selam arkadaşlar,
bildirim günü reglin azizliğine uğrayıp artıya geçmiştim.
dünden beri ödem atıyorum sanırım.tekrar 68li kilolardayım.

aslında çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten özellikle tatlısızlık canıma tak etti ama bunca emeğimi hiçe sayıp bırakmak da istemiyorum.
bırakmıycam banane:)

son zamanlarda light ürünlerden tüketmiyorum pek.çok tatsız geliyor çünkü.
sadece sütü light tüketiyorum.
labne ve lor peyniri almıştım dün epey değişiklik oldu bana.
labne bitmek üzere.
yağ miktarları çok değişmiyor sanki peynirde.
diyet boyunca en çok peynir tükettiğim için her çeşidinden yiyorum.
sadece yağlı b. peynir yemiyorum.

etten bıkkınlık geldi.sebze günlerinde ya karnabahar ya da beyaz lahana tüketiyorum.

yulaf kepeğini ise sütlü ve yumurtalı kek tarzı tüketiyorum.
son yaptığımda süt yerine yoğurt kullandım.
içi pek pişmemiş sanki.hamur kalmış.
yoğurda doğrayıp tükettim.zaten mısır unu tadına benziyor yulaf kepeğinin tadı.
artık ideal kiloma ulaşıp 3. evreye geçmek istiyorum.
bende durum bu.
sizlerin nasıl gidiyor?

iyi akşamlar arkadaşlar 1gün girmedim nete kaç sayfa geçmiş hastayım biraz havalardan,,ama yazılanları okudum yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz

Evet ödül yemeğinden hariç. Ama ben nişastalılardan uzak duruyorum. Patates filan hala yok bende. Yemek istemiyorum. Bir kaç kestane atıyorum bazen ağzıma. Al sana nişasta. Nadir olarak muz...

Boyum: 1.68
kilo: 55.5
Dukan amca bana 59 demişti aslında. söz dinlemeyip 53 lere doğru gidince kilo biraz alıp 55. 5 ' ta dengeledim durumu.

Bu arada tüm FORUM ARKADAŞLARIM çok teşekkür ediyorum hepinize. Baş sağlığı dilekleriniz ve dualarınız için. Allah hepimizin annesine babasına uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Son düzenleme:
zeytin hic birsekilde bizde olan birsey degillutfen bir daha yememeye calis zira duraklarsin erken donemde ve vermen gereken kiloyu 1 ayda verecekken 2 aya kadar uzar ve olay SIKICI bir hal alir..

ayyyy bi daha tövbeeee hayatta yemem. ben yağ yerine geçer diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. ilk kaçamağımı yapmış oldum yani...

boyun uzun galiba canim 65.7 dedigine gore, benim idealim de 58-59 arasi sanirim.
ins verices bu sefer baya kararliyim ben. bi de dukan oyle rast gele bi diyet degil mutlaka kurallarina uymak gerek ve sonuna kadar bitirmek gerek.

evet canim ben de kesf ettim oralari, bugun atak evresinin son gunu, bakalim ordan tarifler yapicam bol bol.
kizlar atakta yapma demisti ama bi kac tane tatli denedim, mikrodalga keki yaptim, yarim kalan yulaf kepegi hakkim icin aksam cayin yaninca yedik,
krem katalan ve kaymacina da denedim, krem katalan in ustu aci oldu, kaymacinayi da esim pek sevmedi, nolcak bilmiyorum, cok az tadina baktik sadece.
peynirli corekler diye bi tarif vardi onu yaptim, dolaba koydum, yulafkepegi hakkimizi hesaplayarak yiyoruz.
esim bende cok daha hizli kilo veriyor, onun atagi zaten 2 gundu, benimki 4 gun.

masallah canim ya sana ve topikteki diger tum hedefine ulasmis veya az kalmis arkadaslara..
ins biz de o gunleri goruruz yazdan once.

hiç bişey yokken içimde tarifi olmayan kötü bi his oluşmaya başladı. neden ki?

olur oyle canim ya gecer, bana da oluyor bazen, kafani dagiticak bi seyler yap gecer ins.

biz de alisverise gidiyoruz simdi diyetimiz icin yeni mamalar aliiiip geliceees :):)

boyun uzun galiba canim 65.7 dedigine gore, benim idealim de 58-59 arasi sanirim.
ins verices bu sefer baya kararliyim ben. bi de dukan oyle rast gele bi diyet degil mutlaka kurallarina uymak gerek ve sonuna kadar bitirmek gerek.

uzun değilim canım 1.65 boyum.ama öyle hesaplandı işte.fakat ben 60-63 olmak istiyorum.

merhaba hanımlarrr..
çok sinirliiyim.!
firmacı arkadaş migrosa gidicem demişti. istediklerimi söyledim almamış.
ablama sabah liste vermiştim. vakti olmamış alamamışmışş..
yulaf kepeğim bitti yarın buğday kepeğiyle idare edeceğim artık.

bi kaç arkadaş içimde ki kötü hisle ilgili yorum yapmış teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. sebebini biliyorum aslında 22 yaşına gelipte hala bi baltaya sap olamamak kötü. bide millet 2 senelik okul bitirdin çalıştığın yere bak söylentileri yapıyor. ve birde 1,5 yıldır sevgilim yok. bununda etkisi olabilir . bomboş hissediyorum. aslında olsa iyi olur diye düşünüyorum ama şuan olmaması gerekiyor. takıntılarımdan dolayı.

bişiler daha yazcaktım ama unuttum yahuuu.

bende çok saçma bi alışkanlık başladı. spordan sonra bol sıvı tüketiyorum. iş yerine vardığımda 1,5 litre su bitmiş oluyo tuvalete gittiğimde. hemen idrarıma bakıp yağlar varsa seviniyorum. yoksa üzülüyorum sanki sıcak yeşil çay felan içtiğimde. hani içimin yağları eridi derler ya. aynen öyle oluyo. var mı benim gibi olan

kizlar merhaba..
ben dukana baslayali bu pazartesi 2 hafta olacak.
atak dahil toplamda verebildigim sadece 1.5 kilo.ki bu zaman zaman 1 e bile inebiliyor
millet bakiyorum 3-5 kilo veriyor ilk 2 haftada.
kitapta kimseyle kendinizi kiyaslamayin herkesin bedeni kilosu yasi farkli diyor
ama artik bi problemmi var bende diye dusunmeye basladim
....

gercekten uzuluyorum.birakmayacagim sabredecegim..neyi yanlis yapiyor olabilirim diye kitabi bir daha okudum.simla nin blogundan duraklama kismina bir daha baktim.
bana gore yanlis bisey yapmiyorum
spor yapiyorum
yesil cayimi aksatmiyorum
yogurt haric sut urunleru %0 yagli..sadece arada bi peyniri tuketiyorum %4 yagli ama cok tuketmiyorum
kacamak yapmiyorum..
cok arastirdim boyle sorun yasayan cok oluyrmus ama sonra birden veriyorlarmis..benim onada inancim kalmamaya basladi.
esimin benden daha cok ihtiyaci var kilo vermeye
tek basina yapamaz,destek olmam lazim.o yuzden sabredecegim devam edecegim ama inancim ve motivasyonum yerlerde resmen.

2 hafta daha gecsin
eger toplamda 3 kilo vermis olmazsam yumruk harekatini yapacagim

sorum su ki benim gibi yasayan oldumu...benim bildigim bu durumlar seyirin ortalarinda sonlarinda yasaniyor benim gibi basinda yasanmiyor

insallah cevap veren olur zira dipteyim sondayim

hee bu arada sinirli izinlileri mumkun oldugunca kullanmiyorum.kullanmamaya calisiyorum.tatli istegim olmadan tatli yapmayacagim mesela..oylesine yemeler olmayack nasilsa izinli diye..etide yagli yemiyorum
offf poffff afra tafra

Merhaba canım öncelikle hoş geldin;

Tickerından gördüğüm kadarı ile BKİ sende 21.. Yani mevcut kilon ile zaten normal kategorisinde sayılıyorsun..
Bu demek oluyor ki vücudunda verilecek çok fazla yağ bulunmuyor.. Yani kilolarının yavaş gitmesi normal..

Kendi adıma ne zaman BKİ'im 25'in altına indi o zaman vücudum daha bir direnç göstermeye, kilolar daha zor gitmeye başladı...

Bu durumlar olabiliyor, kilo vermek için dukana devam edebilirsin ama çok yavaş ilerleyeceğini unutma.. Çünkü bu diyet direkt yağları yakmaya yönelik bir diyet..

Ve yanlış anlamazsan aslında pek senin durumuna da uygun değil.. Çünkü zaten zor ve kendine göre katı kuralları olan bir yapısı var.
Kilo vermen yavaş oldukça bu seni sıkabilir, kaçamaklara itebilir ve kaçamaklar da senin kilo vermeni duraklatabilir ve bu böyle kısır bir döngüye..

Yine de senin tercihin tabi ki...

İyi kilo vermeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…