Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wisper cim hosgeldin,
ben de yeni basladim senin asagi yukari ayni durumdayiz.
benim bugun atagimin 3. gunu, yarin 4. gun ve son. sonra seyir e gecicem.
esim de benle beraber yapiyor onun bugun 2. gunu aslinda onun 2 gun atagi var sadece ama o da benimle 3. gun yapmak istiyor. yani pazar gunu ikimiz de seyir gecicez.
seyir de neler yeniyor diye onu ogrenmem lazim benim de. kitabi okuyorum ama daha tam hepsini ogrenemedim ben de.
ins basarabiliriz canim, ben basladgmdan beri 1 kilo verdim, ins daha da cok veririz, 60 olsam yeter bana, dukan 59.4 diyor.
25 nisanda hedefime ulasicam insssss :):)
senin ne zaman bitiyor?
haklısın 5 ideal sanırım.ne güzel kilo vermişsin darısı bana :))
hayırlı olsun senin de dukanın.okudukça önyargılarım bir bir yıkılıyor.daha denemedim dukanı yarın ilk günüm ama çok umutluyum ve bilinçliyim.umarım gerektiği gibi yaparım.bugün yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği aldım.ama markete gelir gelmez alacağım yulaf kepeğini.
bu arada dukan krepi taze yapıyorsunuz değil mi?akşamdan yapsak tadı olmaz sanırım..
benim gibi atak döneminin son zamanlarında olup,değişik şeyler tüketen ya da tadı çok hoşuna giden,ürün ya da tarifleri paylaşabilir mi?nasıl olsa seyirde de protein olcak orda da kullanıcaz:))))
kızlar arama motoruna dukan tarifleri yazdığınızda bloglar çıkıyor. kekler börekler kurabiyeler herşey var
Peki sen kaç kilo verdin ? Kaçla başladın, şu anda kaçsın ? Hiç kaçamak yaptın mı benim gibi merak ediyorum detayları :))
hayırlı olsun senin de dukanın.okudukça önyargılarım bir bir yıkılıyor.daha denemedim dukanı yarın ilk günüm ama çok umutluyum ve bilinçliyim.umarım gerektiği gibi yaparım.bugün yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği aldım.ama markete gelir gelmez alacağım yulaf kepeğini.
bu arada dukan krepi taze yapıyorsunuz değil mi?akşamdan yapsak tadı olmaz sanırım..[/QUOT
wisper buğday kepeği yok diyette yulaf kepeği bulmaya çalış, buğday kepeğini yeme
41 kere maşallaahhh!!! 41 kişiyiizz Gerçi bildirim yapmayan kaçaklar var ama
Devam etsin eksilerimiizzz....
Eki Görüntüle 644474
Eki Görüntüle 644475
bu arada dukan krepi taze yapıyorsunuz değil mi?akşamdan yapsak tadı olmaz sanırım..[/QUOT
wisper buğday kepeği yok diyette yulaf kepeği bulmaya çalış, buğday kepeğini yeme
evet buğday kepeği değil yulaf kepeği kullanmalısın
kabızlık problemi çekiyosan yulaf kepeğinin 1 kaşığının yerine buğday kepeği kullanabilirsin diyodu kitap yanlış hatırlamıyosam :26::26:
ilk sayfayı okudum önerilen 5 günmüş.kilom 83 boyum 1,65.umarım başarabilirim.herkese kolay gelsin
günaydın bayanlar:)
bu sabah çok mutlu oldum.58li rakamlardayım artık.58.90.....çokkk mutlu oldum.görmeyi bekliyordum ama insan görünce daha bir değişik oluyor.diyete başlamaya karar verdiğim dönemlerde tam tamına 75 kiloydum.yuvarlak bir top misali-boyda uzun olmayınca-:)) yerden birşey almak işkenceydidoğumdan aylar geçmiş olmasına rağmen insanların "ay sen daha doğurmadın mı?" sorularını duymak... neden bu kadar kilo aldın ki sorularına hamileyken 3-4 ay yaşadğım kanamaları içtiğim hormon ilaçlaçlarını anlatmak:2: sonra emzirmeye çalışırken süt olsun diye önüme ne konulduysa sorgusuz sualsizce yemek,sadece su içmem gerektiğini bildiğim halde...hani ya belki işe yararsa????. kimse eski ben olamayacağımı düşünse bile kendime inandım.sıkılsamda sıkıldığımı belli etmedim.en yakınlarımdan annem bile doğumdan sonra eski kiloya dönüldüğü nerde görülmüş deyip dursada ben kendime güvendim...gardırobum 36-38 bedenlerle dolu olduğu halde hiçbirisini giyemedim.ama hiçççbirşey almadım.aylarca hamilelikte giydiğim lastikli pantolanları giydim.--allahtan 6 ay izin almıştım işten-şimdiyse 38ler az biraz sıkıyor,hatta bazıları oluyor.ipekyolun kalıpları biraz geniştir.onlar sıksalarda giyilir şu an durmak yok yola devam arkadaşlar.hepimiz başaracağız inşallah
arkadaşlar ben dukan nedir nedir diye diye aldım kitabı,blogları inceledim.
atakta6.gündeyim ve yulaf kepeğim yok,günde 1 lt den fazla süt ürünü tüketmemeye dikkat ediyorum,açıkçası o kadar da acıkmıyorum:))
bu işin güzel yanı ama evli ve çocuklu olunca herkesin yemeği ayrı çok zor ama doğumda 30 kilo aldım.acil vermem lazım çocuk 2 yaşına geldi ben hala 105 im bu arada tartıldım 103 olmuşum boyum 1.77,inşallah sizin de desteğiniz ile kiloları vericem,yarın acil yulaf kepeği alıcam ne yiyecğimi şaşırıyorum:))
kızlar bi itirafta bulunacam ben hiç spor yapmıyoorum ama kilo veriyorim dermanım kalmıyo ev çocuk gerçi üst üste hastalıklar geçirdik ben ve oğlum,
ilk başlarda yapmaya çalıştım ama sonrası yok ((((
kilo veriyorum sizce zararı olurmu etlerim çok yumuşak sizce bundan mı?
evde var canım spor aletleri ama ben ekstradan fitness a gidiyorum belediyenin salonuna birde voleybolcuyum 10 yıldır oynuyorum :) hala devam ediyorum haftada 2 gün idmana gidiyorum :) kaslar fazla et sıkı incelemiyorumda
maddi açıdan zorluyor elbtte tatlım zorlamaz mı migrosun kendi fümesini keşfettim bende polonez 16.90 ken migrosunki aynı içerik ve yağ oranına sahipken 5.65 mi 5.45 mi ne :) o yüzden onu kullanıyorum :) ama maddi açıdan cidden zorlayan bir diyet bu :S cepte kuruş param kalmadı ancak satışlarımdan gelen paramla idare ediyorum şuanda :)
can-ı gönülden
QUOTE]
teşekkür ederim:))bu diyetin en güzel yanlarından biride olduğumuz kilodan daha zayıf gözükmemiz.proteinin başarısı bu
bu sabah çok mutlu oldum.58li rakamlardayım artık.58.90.....çokkk mutlu oldum.görmeyi bekliyordum ama insan görünce daha bir değişik oluyor.diyete başlamaya karar verdiğim dönemlerde tam tamına 75 kiloydum.yuvarlak bir top misali-boyda uzun olmayınca-:)) yerden birşey almak işkenceydidoğumdan aylar geçmiş olmasına rağmen insanların "ay sen daha doğurmadın mı?" sorularını duymak... neden bu kadar kilo aldın ki sorularına hamileyken 3-4 ay yaşadğım kanamaları içtiğim hormon ilaçlaçlarını anlatmak:2: sonra emzirmeye çalışırken süt olsun diye önüme ne konulduysa sorgusuz sualsizce yemek,sadece su içmem gerektiğini bildiğim halde...hani ya belki işe yararsa????. kimse eski ben olamayacağımı düşünse bile kendime inandım.sıkılsamda sıkıldığımı belli etmedim.en yakınlarımdan annem bile doğumdan sonra eski kiloya dönüldüğü nerde görülmüş deyip dursada ben kendime güvendim...gardırobum 36-38 bedenlerle dolu olduğu halde hiçbirisini giyemedim.ama hiçççbirşey almadım.aylarca hamilelikte giydiğim lastikli pantolanları giydim.--allahtan 6 ay izin almıştım işten-şimdiyse 38ler az biraz sıkıyor,hatta bazıları oluyor.ipekyolun kalıpları biraz geniştir.onlar sıksalarda giyilir şu an durmak yok yola devam arkadaşlar.hepimiz başaracağız inşallah
merhaba hanımlar.. gerçekten ankara da güzel bi hava var (akşamları dondurucu ) sabah 10:30 da kalktım giydim üstümü gittim alışverişimi yaptım. bulamadıklarımı da ablama liste verdim çalıştığı yerden alacak. sıvı tatlandırıcı ve süt tozunuda arkadaş alacaktı bugün herkesi seferber yaptım. 15 dk zıpzıpta yaptım. benim kaşlarım ve kirpiklerim dökülmeye başlamıştı. yağlarla uzun bi süre bakım yaptım. kaşımın boş olanlarında bile tüyler çıktı. mutluyum. salı gününe kadar kaşlarımı aldırmıycam kezban gibi dolanıyorum.makyaj deseniz 0 depresyondayım sanıyo millet. oysa ki ben kendimi yıllık bakıma aldım
günaydınnn sanadaaa seyirinin kaçıncı günü. bu ay bitmeden 10 kiloya yakın vermek istiyorum :/ tmm abarttım 7 de olsa olur. 3 kilonunda lafı yapılmaz şimdi 10 olsun
oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim taktiği vereyim sana.pc yi karşıma koyuyorum.lesli eyi açıyorum.kızımıda diğer karşıma.ve karşısında başlıyorum harekete.walk walk walk....benimki ellerini çırptıkça neşeden hızlanıyorum.bu aradada sürekli konuşuyorum,hem kendim motive oluyorum hemde kızımı oyalıyorum..."hadi fıstık walk walk walk,şimdi eller havayaaaa":124:
migros yakınsa polenez hindi füme sık sık miroslarda kampanyaya giriyor,bir alana bir bedeva gibi.ben 2 tane alıyorum,diğer kampanyaya kadar devam ediyor.migrosa gidince mutlaka bakarım reyona:))
merhaba hanımlar.. gerçekten ankara da güzel bi hava var (akşamları dondurucu ) sabah 10:30 da kalktım giydim üstümü gittim alışverişimi yaptım. bulamadıklarımı da ablama liste verdim çalıştığı yerden alacak. sıvı tatlandırıcı ve süt tozunuda arkadaş alacaktı bugün herkesi seferber yaptım. 15 dk zıpzıpta yaptım. benim kaşlarım ve kirpiklerim dökülmeye başlamıştı. yağlarla uzun bi süre bakım yaptım. kaşımın boş olanlarında bile tüyler çıktı. mutluyum. salı gününe kadar kaşlarımı aldırmıycam kezban gibi dolanıyorum.makyaj deseniz 0 depresyondayım sanıyo millet. oysa ki ben kendimi yıllık bakıma aldım
günaydınnn sanadaaa seyirinin kaçıncı günü. bu ay bitmeden 10 kiloya yakın vermek istiyorum :/ tmm abarttım 7 de olsa olur. 3 kilonunda lafı yapılmaz şimdi 10 olsun