Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim gibi atak döneminin son zamanlarında olup,değişik şeyler tüketen ya da tadı çok hoşuna giden,ürün ya da tarifleri paylaşabilir mi?nasıl olsa seyirde de protein olcak orda da kullanıcaz:))))

kızlar arama motoruna dukan tarifleri yazdığınızda bloglar çıkıyor. kekler börekler kurabiyeler herşey var

ben 81 kiloyum diye hesaplamıştım 3 gün önce ama dün tartıldım 83 üm.az önce tekrar hesaplattım atak 6 gün çıktı.

atak : 1-6 mart (6 gün)
seyir : 7 mart-6 temmuz (121 gün)

güçlendirme : 26 Aralık (173 gün)

ben 60 a ineyim dedim de 65,7 idealmiş bana.

canım krepler yerine poğaça yapabilirsin yada ekmek yapabilirsin :) buzluğ yada dolaba at at kullan :) ben öyle yapıyorum 8 yk. yulaf kepeğinden yapıyorum 4 gün gidiyor. sabahlarıda tost yapıyorum :)

benim gibi atak döneminin son zamanlarında olup,değişik şeyler tüketen ya da tadı çok hoşuna giden,ürün ya da tarifleri paylaşabilir mi?nasıl olsa seyirde de protein olcak orda da kullanıcaz:))))

canım dışarıda bulunan birisiysen yada çalışıyorsan dışarıda kaçamak yapmamak için dukan kıymalı poğaçalar can simidi gibi. yada pratiklik arıyorsan dukan mikrodalga ekmeği. sabahları hemencik tost yap :) onun dışında simla nın sitesi avr dukandiyetitariflerim.com diye bir site oraya göz at. isteğine arzuna evrene göre tarifler mevcut :)

kızlar arama motoruna dukan tarifleri yazdığınızda bloglar çıkıyor. kekler börekler kurabiyeler herşey var

Ben simla Nın bloğunu takip ediyorum tarifler çeşitli ve çok güzel oluyor kızlar:)tavsiye ederim eda dukancan ve ilkay I'n bloğuda güzel...yazacak okadar çok tarif var ki hangisini yazsam en iyisi oraya bakın atak,seyir,güçlendirme her evreye çeşit çeşit....

Peki sen kaç kilo verdin ? Kaçla başladın, şu anda kaçsın ? Hiç kaçamak yaptın mı benim gibi merak ediyorum detayları :))

Ben 25 kg verdim şuanda 58 kiloyum kaçamak yaptım ve sonucunda diyetim uzadı uzadı .......benimle başlayanlar korumadalar o denli yani:):)şimdiki aklım olsa tutardım kendimi ama 10 kg verdikten sonra coştun neyse zor oldu ama topladım...dukana göre ideal kilom 60 ben 55olurum diye kastım kendimi ama olamadım 57,800 ile güçlendirmeye başladım...benim hikayem bu işte...

hiç bişey yokken içimde tarifi olmayan kötü bi his oluşmaya başladı. neden ki?

41 kere maşallaahhh!!! 41 kişiyiizz Gerçi bildirim yapmayan kaçaklar var ama

Devam etsin eksilerimiizzz....

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

teşekkürler dely

kızlar günaydıııın
bende anca dün tartılabildim 3 günlük atak ve 2 gün seyirden sonra 1.5 kilo gitmiş çok mu az mı bilemiyorum ama olsun kar kardır

günaydın bayanlar:)

bu sabah çok mutlu oldum.58li rakamlardayım artık.58.90.....çokkk mutlu oldum.görmeyi bekliyordum ama insan görünce daha bir değişik oluyor.diyete başlamaya karar verdiğim dönemlerde tam tamına 75 kiloydum.yuvarlak bir top misali-boyda uzun olmayınca-:)) yerden birşey almak işkenceydidoğumdan aylar geçmiş olmasına rağmen insanların "ay sen daha doğurmadın mı?" sorularını duymak... neden bu kadar kilo aldın ki sorularına hamileyken 3-4 ay yaşadğım kanamaları içtiğim hormon ilaçlaçlarını anlatmak:2: sonra emzirmeye çalışırken süt olsun diye önüme ne konulduysa sorgusuz sualsizce yemek,sadece su içmem gerektiğini bildiğim halde...hani ya belki işe yararsa????. kimse eski ben olamayacağımı düşünse bile kendime inandım.sıkılsamda sıkıldığımı belli etmedim.en yakınlarımdan annem bile doğumdan sonra eski kiloya dönüldüğü nerde görülmüş deyip dursada ben kendime güvendim...gardırobum 36-38 bedenlerle dolu olduğu halde hiçbirisini giyemedim.ama hiçççbirşey almadım.aylarca hamilelikte giydiğim lastikli pantolanları giydim.--allahtan 6 ay izin almıştım işten-şimdiyse 38ler az biraz sıkıyor,hatta bazıları oluyor.ipekyolun kalıpları biraz geniştir.onlar sıksalarda giyilir şu an durmak yok yola devam arkadaşlar.hepimiz başaracağız inşallah

istanbulda hava çok güzel herkese güzel haftasonları

ilk sayfayı okudum önerilen 5 günmüş.kilom 83 boyum 1,65.umarım başarabilirim.herkese kolay gelsin

hoşgeldiniz :) buğday kepeği almışsınız ama kabızlık sorununa kadar sakın kullanmayın, hele ki yulaf kepeği mantığıyla kullanmayın hiç. hele ki atakta :) yulaf kepeğini mutlaka edinin daha kolay olur herşey :)
benim başladığım kilodasınız nerdeyse, başarılaar

can-ı gönülden

hoşgeldiniz :) temel yardımcınız kitap olmalı, çok ince püf noktaları var çünkü içinde, diyet boyunca yakınlarınızda tutun ki her soru işaretinde açıp bakabilesiniz :)
simla, ilkay ve edanın bloglarına ek olarak dukannyskinnytasty diye de bir blog var ingilizce ağrlıklı. tariflerin türkçeleri de var genelde ama olmayanlar da var. ordan da yararlanabilirsiniz. yulaf kepeğini mümkün olduğu kadar çabuk alın çünkü dukanın kurtarıcısı sayılır bence :)
başarılar :)

Ankara'da bahar havası var resmen çıkıp köpeğimle yürüyüşümü yaptım geldim çok iyi geldi

oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim taktiği vereyim sana.pc yi karşıma koyuyorum.lesli eyi açıyorum.kızımıda diğer karşıma.ve karşısında başlıyorum harekete.walk walk walk....benimki ellerini çırptıkça neşeden hızlanıyorum.bu aradada sürekli konuşuyorum,hem kendim motive oluyorum hemde kızımı oyalıyorum..."hadi fıstık walk walk walk,şimdi eller havayaaaa":124:

migros yakınsa polenez hindi füme sık sık miroslarda kampanyaya giriyor,bir alana bir bedeva gibi.ben 2 tane alıyorum,diğer kampanyaya kadar devam ediyor.migrosa gidince mutlaka bakarım reyona:))

Son düzenleme:
merhaba hanımlar.. gerçekten ankara da güzel bi hava var (akşamları dondurucu ) sabah 10:30 da kalktım giydim üstümü gittim alışverişimi yaptım. bulamadıklarımı da ablama liste verdim çalıştığı yerden alacak. sıvı tatlandırıcı ve süt tozunuda arkadaş alacaktı bugün herkesi seferber yaptım. 15 dk zıpzıpta yaptım. benim kaşlarım ve kirpiklerim dökülmeye başlamıştı. yağlarla uzun bi süre bakım yaptım. kaşımın boş olanlarında bile tüyler çıktı. mutluyum. salı gününe kadar kaşlarımı aldırmıycam kezban gibi dolanıyorum.makyaj deseniz 0 depresyondayım sanıyo millet. oysa ki ben kendimi yıllık bakıma aldım

günaydınnn sanadaaa seyirinin kaçıncı günü. bu ay bitmeden 10 kiloya yakın vermek istiyorum :/ tmm abarttım 7 de olsa olur. 3 kilonunda lafı yapılmaz şimdi 10 olsun

canım ben 3 aralıkta diyete başladım.önce 1 hafta şok diyet yaptım.o zaman 4.5-5 kilo verdim.10 aralıkta dukana başladım.1 hafta atak yaptım ama o zaman 1.5 kilo verebildim.şok diyeti yapmasaydım daha fazla verirdim kesin.sonrada seyir işte...:)) haftada ortalama 1 civarı verdim.bazen 800gr oldu bazen 1.2 vs.ona göre hesapla sende:) zaten sağlıklı olanda bu sanırım genelde de arkadaşlar bu şekilde veriyor.ama ben şimdiye kadar hiç duraklama yaşamadım,çünkü bu kiloları alırken uzun süre beklediğim bir kilo olmadı.bundan sonrada duraklamam inşallah...

Son düzenleme:

ay maşallah duyunca bir gaze geldim bir gaza geldim sormayın. teşekkür ederim. valla dukan yaparken diyette olduğumu hissetmiyorum bile ben :) anneme geçenlerde 36 beden pantalon gösterdim zayıflarsam bana bunu al dedim. oda dönüp bana sen böyle mi olacaksın hiç inanasım gelmiyor dedi :) benm omuzlarım geniş ve bacaklar normalden kalın. küçüklükten beri yapmadığım spor kalmadığı için ve hala devam ettiğim için etim ciddi derecede sıkı kilo vermem zor o yüzden ama başaracağım :) derdim bacaklarımın incelmesi. sevmiyorum dümdüz olsun üst taraftaki kalınlık gitsin istiyorum oda gidecek inşallah :)

hımm ben gittiğimdede 9.90 a inmişti :) ama benim evim uzak ve aldığım malzemeyi bol bol almak durumundaydım oradan o yüzden mecbur ucuzuna kaçmak durumunda kaldım birde geldim ne gördüm. üst taraftaki markette var bir çoğu bir kötü oldumki sorma. oysaki bütün marketlere 1 hafta öncesinde bakmıştım ama yinede migrostan yapıcam füme v.s. alışverişimi. oranın fiyatı buraya göre çok daha uygun :) öğrenci olunca ister istemez makullük arıyor insan zaten yeterince pahalı ürünler kullanıyoruz.

ayy evet yaa hava çok güzelll :) sabah bir kalktımkii bayıldım bayıldım.. bugün idmanım var ve keşke idmana değilde göle yürüyüşe gitseydim diyorum ama yoramam protein günüm ve kas şişsin istemiyorum

Ayy benimde kaşlarım çok seyrek, kirpiklerim kısa. Nasıl yağlar kullandın ? Öğrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…