Arkadaşlar sonunda Yulaf Kepeği-Galeta karışımını buldum. Büyük Migros'larda var. Destek olanlara çok teşekkürler. Bu arada kahve meselesine bir çözüm bulamadım. Düşünün hayatımızın büyük bir bölümünü kaplayan pilav, makarna, ekmek...vs gibi bilimum karbonhidratlardan vazgeçtik bu diyet için. Ancak bu kahveden vazgeçemiyorum işte ! Ne yapsam kendime oyalanacak ne bulsam onu da bilemedim. Sürekli okul ortamında olduğum için kahve içmeden asla yapamıyorum. Bana bir çözüm önerisi olan var mı acaba ? Bir de şu aroma meselesini sormuştum. Her gün kullanmanın herhangi bilindik bir zararı var mı aromaları ? Bir de bu yulaf kepeği-galeta karışımını kullananlar nasıl kullanıyor, ne şekilde kullanıyor paylaşabilir misiniz acaba ? :)
Kek yaptım,ekmek yaptım dün mis gibi oldu.aromalar da bi sorun yok sanırım ben hergün yoğurduma aroma tatlandırıcı koyup yiyorum bi sorunla karşılaşmadım.duraklamadım ama arkadaşlara da bi soralım :)Arkadaşlar sonunda Yulaf Kepeği-Galeta karışımını buldum. Büyük Migros'larda var. Destek olanlara çok teşekkürler. Bu arada kahve meselesine bir çözüm bulamadım. Düşünün hayatımızın büyük bir bölümünü kaplayan pilav, makarna, ekmek...vs gibi bilimum karbonhidratlardan vazgeçtik bu diyet için. Ancak bu kahveden vazgeçemiyorum işte ! Ne yapsam kendime oyalanacak ne bulsam onu da bilemedim. Sürekli okul ortamında olduğum için kahve içmeden asla yapamıyorum. Bana bir çözüm önerisi olan var mı acaba ? Bir de şu aroma meselesini sormuştum. Her gün kullanmanın herhangi bilindik bir zararı var mı aromaları ? Bir de bu yulaf kepeği-galeta karışımını kullananlar nasıl kullanıyor, ne şekilde kullanıyor paylaşabilir misiniz acaba ? :)
Yulaf kepeği ve galeta karışımı süper artık asla yulaf kepeği almam ...kahve meselesine gelince bizim kızlar durakladı ama ben kahveden duraklacağına inanmak istemiyorum light süt ve tatlandırıcıyla ,dukan keki benim ikindi öğünüm ben aylardır vazgeçmedim bundan hiç...sende dene bakalım bir hafta içme fark olacak mı???
Bence öyle olsunn:) ben sizlerden bi konuda yardım isticem bu diyete yeni başladım yulaf kepeği konusunu 2 gündüe araştırıyorum, öğrenciliğim yeni bitti yurtdışından getirtme imkanım yok ama türkiyede olanlar hangi markayı alıyorlar acaba yardımcı olabilirseniz senirim, linkte alabilir Türkiye olmak kaydıyla..teşekkürler
Keşke deneyebilsem... Sabahtan beri kendimi tuttum tuttum az önce ofistekilere; ''Ben dayanamayacağım galiba, kahve almaya gidiyorum !'' dedim ve az önce yine içtim.... Offf.... Neyse şu kek meselesini ben de yapacağım. Her gün kahvaltı peyniri taşıyordum evden bu hafta bir de kek taşımaya başlayayım bakalım :) Bu akşam ilk defa Yulaf kepeği+galeta karışımıyla yapıp deneyeceğim hemen :)
Yanında bişey görüşmezsen gün geçmiyor,alışırsın ben lokantaya yemek götürmüştüm herkes çok fena bakmıştı..napiyim verecek kilom çok zamanım azdı riske giremezdim..kahve işini iyiki duymamıştım
Polikistik over sendromum var ve kılo veremıyorum kesınlıkle2 sene önce isveç testi yapmama rağmen 4 kilo verebildim en fazla ( Glukofene başlıcam ,inşallah faydası olur.. Bilginiz varsa yazın arkadaşlar plo ile nasıl zayıflayabilirim dukan etkili olurmu???
Arkadaslar Merhaba, Eşimle birlikte pazar günü dukan diyetine başlamayı düşünüyoruz. İlk hafta elimin altında neler bulundurmalıyım, hangi yıyeceklerı satın almalıyım. Tarifleriniz, tavsiyeleriniz var miHepsinize bol şanslar, tartıda eksili günler
Bence öyle olsunn:) ben sizlerden bi konuda yardım isticem bu diyete yeni başladım yulaf kepeği konusunu 2 gündüe araştırıyorum, öğrenciliğim yeni bitti yurtdışından getirtme imkanım yok ama türkiyede olanlar hangi markayı alıyorlar acaba yardımcı olabilirseniz senirim, linkte alabilir Türkiye olmak kaydıyla..teşekkürler
Hadi ya, üzüldüm gerçekten. Benim ki hiç öyle hamur olmadı, tarifi aldığım yerde 170 C-40 dk. diyordu ama benim önceden ısıttığım fırında 20-25 dk. da oluyor. İçine bıçak batırıp kontrol ediyorum, bıçağa hamur bulaşmamışsa ok deyip çıkarıyorum. İstersen bi daha dene, pişince de bi 5 dk. falan fırından çıkarma, hamur olmasın diye. Gerçekten çok hoş oluyor. Çok hafif bi kek, yumurtası ve kakaosu az; süt tozu olmayınca da gayet hesaplı oluyor. Benim canım çıktı valla bi paket süt tozuna 5,5 tl vere vere.
Ben de karamaya kefiri içiyom. Bizim KK'dan keşfettim. Birazcık pahalı ama, şimdilik çok memnunum. İştahımı çok güzel kesiyor ve bağırsaklarımı çalıştırıyor. Zaten kefir sağlıklı bişey ve bizim Dukan'a da uygun.Ben de kefire devam canım ...
BUGÜN 1 MART
Bahar geldi düşen cemreler gönlümüze de düşsün
yaza daha da az kalıyor en eksilisinden incecik günler olsun arkadaşlar
Hoş Geldiniz :13:
İlk ihtiyacınız tabi ki kitabı edinmek..
Ve öncelikli oalrak atak bölümünü okumalı, sonra testinizi yapmalı en son da alışverişe çıkmalısınız.
Marketten de bol bol et, tavuk, balık, yumurta, light süt, light yoğurt ve light peynir depolamaya başlayabilirsiniz..
Kolay Gelsinnn..
merhabalarrr.
cemre düşünce nasıl anlıyoruz :44:
merhabalarrr... bugün izinli günüm çok geç uyandım. bir sürü planım vardı hepsi suya düştü. kezban gibi oldum. kaşlarımı acilll aldırmam lazım
onuda hesaplı hala getiririz . sütle mayalanır diye düşünüyorum:44:. ne kadar süredir kullanıyosun kefiri? ve kilo bakımından ekstra faydası var mı?
cemre düşünce nasıl anlıyoruz :44:
yaaaaaa.........