Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar sonunda Yulaf Kepeği-Galeta karışımını buldum. Büyük Migros'larda var. Destek olanlara çok teşekkürler. Bu arada kahve meselesine bir çözüm bulamadım. Düşünün hayatımızın büyük bir bölümünü kaplayan pilav, makarna, ekmek...vs gibi bilimum karbonhidratlardan vazgeçtik bu diyet için. Ancak bu kahveden vazgeçemiyorum işte ! Ne yapsam kendime oyalanacak ne bulsam onu da bilemedim. Sürekli okul ortamında olduğum için kahve içmeden asla yapamıyorum. Bana bir çözüm önerisi olan var mı acaba ? Bir de şu aroma meselesini sormuştum. Her gün kullanmanın herhangi bilindik bir zararı var mı aromaları ? Bir de bu yulaf kepeği-galeta karışımını kullananlar nasıl kullanıyor, ne şekilde kullanıyor paylaşabilir misiniz acaba ? :)

Yulaf kepeği ve galeta karışımı süper artık asla yulaf kepeği almam ...kahve meselesine gelince bizim kızlar durakladı ama ben kahveden duraklacağına inanmak istemiyorum light süt ve tatlandırıcıyla ,dukan keki benim ikindi öğünüm ben aylardır vazgeçmedim bundan hiç...sende dene bakalım bir hafta içme fark olacak mı???

Kek yaptım,ekmek yaptım dün mis gibi oldu.aromalar da bi sorun yok sanırım ben hergün yoğurduma aroma tatlandırıcı koyup yiyorum bi sorunla karşılaşmadım.duraklamadım ama arkadaşlara da bi soralım :)

Keşke deneyebilsem... Sabahtan beri kendimi tuttum tuttum az önce ofistekilere; ''Ben dayanamayacağım galiba, kahve almaya gidiyorum !'' dedim ve az önce yine içtim.... Offf.... Neyse şu kek meselesini ben de yapacağım. Her gün kahvaltı peyniri taşıyordum evden bu hafta bir de kek taşımaya başlayayım bakalım :) Bu akşam ilk defa Yulaf kepeği+galeta karışımıyla yapıp deneyeceğim hemen :)

Kızlar yazın kilolu olmak çok fena bol penyeden bile löp löp Et'ler....yazın zayıflara daha çok kızmıştım geçen sene bu sene indirim falan beklemeyip beyaz pantolonu ,ince topuk ayakkabıyı şifon bulüzü alıcam geçen sene içimde kalmıştı bol kot,bol gömlekle yazı geçirmiştim...inadına alıcam ...inşallah hepiniz istediğinizi giyersiniz bu bahar,bu yaz

Yanında bişey görüşmezsen gün geçmiyor,alışırsın ben lokantaya yemek götürmüştüm herkes çok fena bakmıştı..napiyim verecek kilom çok zamanım azdı riske giremezdim..kahve işini iyiki duymamıştım

Arkadaslar Merhaba, Eşimle birlikte pazar günü dukan diyetine başlamayı düşünüyoruz. İlk hafta elimin altında neler bulundurmalıyım, hangi yıyeceklerı satın almalıyım. Tarifleriniz, tavsiyeleriniz var mi Hepsinize bol şanslar, tartıda eksili günler

Peki sen kaç kilo verdin ? Kaçla başladın, şu anda kaçsın ? Hiç kaçamak yaptın mı benim gibi merak ediyorum detayları :))

Öncelikle hoş geldiniz;

Plo olduğu halde zayıflayan arkadaşlar var burda.. Hatta bizzat kendi annem menapoz döneminde olduğu halde dukana yaptı.. En az benim kadar da kilo verdi..
Kendi şahsıma da dukan sonrası düzensiz olan adetim düzene girdi..
Yani diyeceğim şu ki doğru yerdesiniz ve dukan sizin için uygun bir diyet..

Naçizane tavsiyem kitabı edinin ve buraları da bol bol okuyun..

Başarılarr..

Hoş Geldiniz :13:

İlk ihtiyacınız tabi ki kitabı edinmek..

Ve öncelikli oalrak atak bölümünü okumalı, sonra testinizi yapmalı en son da alışverişe çıkmalısınız.

Marketten de bol bol et, tavuk, balık, yumurta, light süt, light yoğurt ve light peynir depolamaya başlayabilirsiniz..

Kolay Gelsinnn..

yeniden merhaba kızlar.bugün sebze günüm közlenmiş patlıcanla yoğurdumu yedim.baklayla yoğurt yedim biraz diyet kola içtim.ammmmaaa benim sevgili eşimle güccük sıpalarıma mantı yaptım.şimdi masaya serdim azıcık kurutup 5 dakka fırınlayıp soğuturum.böyle yapınca hamur olmuyor.ben diyetteyim onlar bazlama gözleme tantuni mantı yapraksarması.....şeyleri istiyorlar.puding yatım kek isterler.isterlerde isterler.hele büyük kızım istanbuldan eğitimden dönünce beni mutvaktan çıkarmaz.birkaç yerde yaprak sarması yemiş kalın bulmuş.hatuna gelin parmağı saracaksın.kızım öğren diyorum öğrenmiyor ammaaa yemeye gelince önde.bu kızı alacak olan yandı.yumurta bile kıramıyor.nekadar çabalasam öğrenemiyor.bir telefon ederim sen yaparsın diyor.neyse kurtlu baklanın kör alıcısı olur.kendi gibi bir hayat arkadaşı bulur beraber aç kalırlar.şimdiki nesil böyle.anacıgım -öğren ilerde kocan bu kıza birşey öğretmedinmi der-derdi.ben kızıma diyince-ona neymiş-deyip geçiyor.daha 19 yeni girdi büyür.neyse benim kızımın tatlılığı yeter diyorum.çok mutfakta olmakta iyi deyil sonra beceriyle beraber iştahta artıyor.canım çektiğinde girip üşenmeden yapıyorum,eşim isteyince çocuklar isteyince hep yapıyorum.sonrada böyle cansimidi gibi şişiyorum.isyanlardayıııım

kolay gelsin migrostan alıyorum ben doğalsan marka yulaf kepeği
veya aynı marka yulaf kepeği galeta karşımı alabilirsin
yeni başladıysan kitap okumuşsundur diye umuyorum

biraz önce çokmu isyan ettim bilmem.sabahtan akşama kadar çalışıp sonra birde eviyle ilgilenen hatunlar var onları çoook öpüyorum

arkadaşlar mrb ben dün bildirim yapamadım. seyirin 7. günündeyim sadece 200 gr vermişim. üstelik kabızlık problemim var.siz nasıl aştınız bu problemi.

merhabalarrr... bugün izinli günüm çok geç uyandım. bir sürü planım vardı hepsi suya düştü. kezban gibi oldum. kaşlarımı acilll aldırmam lazım

onuda hesaplı hala getiririz . sütle mayalanır diye düşünüyorum:44:. ne kadar süredir kullanıyosun kefiri? ve kilo bakımından ekstra faydası var mı?

BUGÜN 1 MART
Bahar geldi düşen cemreler gönlümüze de düşsün
yaza daha da az kalıyor en eksilisinden incecik günler olsun arkadaşlar

cemre düşünce nasıl anlıyoruz :44:

Tesekurler cnm, kitaplarimiz var:) esimi ikna etmem bıraz zaman aldı, ama kabul etti. Benden çok onun ihtiyacı var kilo vermeye. Ben daha önce 1 kez denedim aslında dukanı ama sizlerle beraber bilgilerimi tazelemek istiyorum ve burdan yeni tarifler çıkacağına eminim

cemrenin düştüğünü piskolojine bakarak anlarsın.bak bugün benim delilik tavan yaptı.çılgınlık dozu artıyoreve giresin gelmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…