Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınlar herkeseeeeeeeee.. Bol eksili günlerimiz olsun inşallah.

Poyraz33 ben keki yaptım ama hiç beğenmedim Tutturamadım galiba pişirme sürecini falan.
Akşam misafirlerde gelmişti acele ettim biraz. Hamur gibi oldu altı. Birdahaki denememde daha iyi olur sanırım.
Bende sabahları 2 bardak kefir içiyorum aç karnına. Kefiride kendim yapıyorum.

bende biraz önce
2 yumurta
3 aşık galeta karışımlı kepek
4 kaşık süttozu
1 çaybardağı süt
yarım paket abartma tozu
yarım çaybardağı tatlandırıcı
vanilya aroması
1 kaşık kakao

yumurta süt şeker süttozunu iyice çıptım kakoyuda ve vanilyada ekledim karıştırıp yarım çaybardağından biraz fazlasını ayırıp kalanına kepek ve kabartma tozunu ekledim sıvı oldu küçük bir borcama koyup mikro dalgada 10 dk pişirdim.çıkınca üzerine ayırdığım karışımı sütle birazdaha seyreltip üstüne döktüm.kenarından azıcık kesip yedim ama bende tadını beğenmedim.miydem kalktı.kakaoyu sevmiyordum şimdi iyice kötü oldum.en iyisi közde patlıcan yoğurt karışımımı yiyeyim dedim.o biraz midemi topladı.

Benim kuzenimde dukan diyeti yapıyor. Simlanın kıymalı poğaçasından yapmış getirmiş dün banada. Harika olmuş. Kıymalı poğaça kesinlikle denenicek bir tarif hanımlar :)

Kucuk cocugu olarak senı cok ıyı anlıyorum ve etı yumuşak bırı olarak da. Bence hıc yapamıyorsanda dukanın kıtapta bahsettıgı egzersizleri yapmaya çalış. Sıkılaşmaya yonelık. Ha ben onuda yapamadım bende fıtık var on dk yürüsem bıldıgın felç gıbı oluyorum. O nedenle hareket bende de sıfır. Cocugu parka goturuyoruz herseyıyle esım ılgılenıyor ama eve ben zor dusuyorum. Eve adım atar atmaz bıyere uzanıyorum yoksa dermanın d sı bıle kalmıyor.

Hadi ya, üzüldüm gerçekten. Benim ki hiç öyle hamur olmadı, tarifi aldığım yerde 170 C-40 dk. diyordu ama benim önceden ısıttığım fırında 20-25 dk. da oluyor. İçine bıçak batırıp kontrol ediyorum, bıçağa hamur bulaşmamışsa ok deyip çıkarıyorum. İstersen bi daha dene, pişince de bi 5 dk. falan fırından çıkarma, hamur olmasın diye. Gerçekten çok hoş oluyor. Çok hafif bi kek, yumurtası ve kakaosu az; süt tozu olmayınca da gayet hesaplı oluyor. Benim canım çıktı valla bi paket süt tozuna 5,5 tl vere vere.

Ben de karamaya kefiri içiyom. Bizim KK'dan keşfettim. Birazcık pahalı ama, şimdilik çok memnunum. İştahımı çok güzel kesiyor ve bağırsaklarımı çalıştırıyor. Zaten kefir sağlıklı bişey ve bizim Dukan'a da uygun. Ben de kefire devam canım ...

geçmiş olsun senin işin daha zormuş, çok şükür ben o yönden iyiyim ama biraz vakit kalmıyor kalsa cocukla evle ilgilenmekten derman kalmiyor ,,

Bende hep kürdanla bakardım. ama dün misafirler gelince aceleye geldi. benden kaynaklı güzel olmadı diye düşünüyorum zaten. dediğin gibi içinde yumurtası 1 tane. süttozu yok. hem ekonomik hem hafif. bir ara tekrar denicem :)

karamaya kefirini internettenmi aldınız bende almak istedim pek güvenilir gelmedide birde bir şişesi kaç litre

herkese selaam bugünü yemek yapma günüm ilan ediyorum, bissürü şey yapıcam hadi bakalım. 6 tarif var ama bi de keki yapmayı planlıyorum şimdi oldu 7 altından kalkabilirim umarım

ölçmek için zahmet etmeyin hiç, bugün hazır bissürü şey yaparken bu keki de yapmayı planlıyorum yaparken ölçmüş olurum zaten :) bana da yumurta aklarını çırpmak çok zahmet geliyo vallahi, yumurta çırpma varsa üşeniyorum o tarifi yapmaya :) bu tarifi tutturabilirim umarım, teşekkür ederim

regl yüzündendir o canım merak etme :) ama ona rağmen -300 çok çok güzel bir rakam :)

canım spor yapamadanda elbette zayıflarsın ama sorun şu ki zayıfladıktan sonra en az 1 yıl içerisinde toplanır derin ve sarkıkların. sporla birlikte zayıfladığın takdirde vücudun hem şekillenir hemde diyetinle aynı odantıda sıkılaşır. yani zayıf ve taş gibi bir hatun olarak zayıflaman ya spor yaparak aynı orantıda yada zayıf ama sarkık hatun olarak geçen 1 yılın ardından münkün olmaya başlayacak. günde yapacağın 25 30 dk lık spor ile 1 yıl kazanacaksın. seçim senin :)

Benim kuzenimde dukan diyeti yapıyor. Simlanın kıymalı poğaçasından yapmış getirmiş dün banada. Harika olmuş. Kıymalı poğaça kesinlikle denenicek bir tarif hanımlar :)

kıymalı poğaça ilk dukan günümde yaptığım tarif :) ve ciddi derecede harika bir tarif :) resmen kaçamaktan açlıktan kurtarıyor insanı:) pazar günleri dershanem var benm ve ben bu pazarda yanımda yapıp götrmeyi düşünüyorum. ama sebze günümede denk geldiği için içerisini sebzeler ile ( ıspanak, brokoli, karnabahar ) renklendirmek tatlandırmak istiyrum :) yaptığımda resimlerini paylaşırım :)

günaydın kızlar :) ( öğlen oldu gerçi ama olsun ) bugün seyirin ilk günü :) sabah kahvaltımda tost yaptım :) dukan ekmeği yapmıştım geçen gece onu kesip kesip içine peynir füme v.s. koyarak tost yapıyordum bugün kahvaltıma ek olarak biraz domates ve salatalık ekledim :) ben sabah kahvaltısında pratikliğinden dolayı tostu çok severim malum öğrencilik hayatı hep tost yada dönerle geçer :) sizde seviyorsanız eer simlanın sitesinden aldığım ve 7 dakikada hazırlanan tost ekmeğini deneyerek her sabah tost yapabilirsiniz :) üstelik ölçüleri 2 katına çıkartarak yaptım ben o ekmeği ki uzun süre kullanayım diye :) güzelce bir dilimi ikiye bölerek yapıyorum tostumu buna rağmen 1 yemek kaşığı hakkım kaldı bugün :) akşama kullanıcam yada öğlene :) şimdi spor amaçlı birzda ev işlerini halletme amaçlı dışarı çıkıcam yürüyüşe :)

karamaya kefirini internettenmi aldınız bende almak istedim pek güvenilir gelmedide birde bir şişesi kaç litre

Evet canım internetten aldım. Linki burda: https://dogal-urunler-satis.karamayakefir.com/ . Bu kefiri, yine bu sitedeki bir arkadaştan gördüm, hatta daha eski yazılarımda burda da bahsetmiştim. Adamlarım web sitesi çok alalade görünüyor, ben de tereddüt etmiştim ilk başta ama şimdilik çok memnunum. 6 şişesi 45 tl, 1 şişesi 0,75 l.

Ve hatta dün yine sipariş verecekken, satış noktası önerileri diye bir var. Hadi dedim birkaç öneri yazayım, Migros veya BİM gibi büyük marketlerde de satılsın diye. Ve hatta web sayfalarını da çok basit ve ticari bulduğumdan falan da bahsettim. Harun GENİŞ, sanırım firma müdürü, hemen geri dönmüş ve 1 sayfalık mail atmış. Gerçekten ilgili ve samimi buldum kendisini. Ben denemi tavsiye ederim.

Rica ederim, şimdiden afiyet olsun. Ayy evet, gıcık bi iştir herhalde akları ayrı çırpmak. Öyle çok tarif gördüm ama ben hiç denemedim. Daha çok kabarsın diye yapılıyor herhalde :44: Neyse ki benim kekte öyle birşey yok tatlım. Tarifin orijinalinde yumurta ve tatlandırıcıyı çırpıp, sonra diğerlerini eklemiş. Bi de baton silikon kek kalıbına dökmüş ve bayağı kabarmış. Ben önce kurulardan gittim, Eda Dukancan'a takıldım uzun bi süre ordan alışkanlık. Ben yağlı kağıtlı-yuvarlak küçük borcama döktüm. Benim ki 1,5 parmak kalınlığında falan kabardı ama tadı süperdi.

Menün kabarık, şimdiden kolay gelsin

Poyraz kekinin bir kısmını akşam ılıktan birz daha soğukken yemiştim. işe getirmiştim dolaba koydum. az önce yedim çok güzel olmuş. kek kendine gelmiş :)
şuandan itibaren beğendim ve iyice dinlendirmek lazım bunu anladım :)

BUGÜN 1 MART
Bahar geldi düşen cemreler gönlümüze de düşsün
yaza daha da az kalıyor en eksilisinden incecik günler olsun arkadaşlar

BUGÜN 1 MART
Bahar geldi düşen cemreler gönlümüze de düşsün
yaza daha da az kalıyor en eksilisinden incecik günler olsun arkadaşlar

Bence öyle olsunn:) ben sizlerden bi konuda yardım isticem bu diyete yeni başladım yulaf kepeği konusunu 2 gündüe araştırıyorum, öğrenciliğim yeni bitti yurtdışından getirtme imkanım yok ama türkiyede olanlar hangi markayı alıyorlar acaba yardımcı olabilirseniz senirim, linkte alabilir Türkiye olmak kaydıyla..teşekkürler

arkadaşlar bende başlamıştım bugün 4.günüm olması gerekiyordu ancak 2gün yapabildim 3.günü vücudumu kıpırdatamadım halsizlik oldu sanırım bünye meselesi belkide hava degişimi anlam veremedim ben 2gün de 2kg verdim şimdi kara kara düşünüyorum ne hangi diyeti uygulasam diye önerisi olan varsa yazabilir mi

Polikistik over sendromum var ve kılo veremıyorum kesınlıkle 2 sene önce isveç testi yapmama rağmen 4 kilo verebildim en fazla ( Glukofene başlıcam ,inşallah faydası olur.. Bilginiz varsa yazın arkadaşlar plo ile nasıl zayıflayabilirim dukan etkili olurmu???

ay fırında şu anda çok heycanlıym :) tatlandırıcı miktarını anlamak için bi minicik baktım ki çiğ bile yenir bu yahu kesin çok güzel olcak tadı çıkardıktan sonra ıslatmayı es geçersek buzlukta dondurup piramit pasta tarzına da dönüştürebiliriz sanki, tadı bana onu anımsattı, sanırım portakal yüzünden. bu arada bende küçük yuvarlak borcam kapağında yaptım :)
teşekkür ederim

Birde bu smilayları nasıl koluyosunuz ???

Kullanıcı Kontrol Paneli sol tarafteki listeden Seçenekleri Düzenle'de 16. başlıkta Gelişmiş Düzenleyici'yi seçersen hallolur sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…