TE=hashish;290947441 çay bardağına kaç kaşık kepek sığar acaba diye düşündüm hemen, toplamda 2 çay bardağı kepek koyunca yiyebilicemiz miktar bi kaç ısırıktan öteye gitmezse fena ama
hele bi de tadı güzelse eyvah eyvah :) bu çay bardağı ölçünüz en küçük boy ince belli midir yoksa daha mı büyük acaba:44:
çikolatalı ya da kakaolu ıslak keki ben de çok severim mickeymouse gibi :) deneyesim geldi, teşekkürler tarif için :)
Hashish'cim bu kek bana yumurtası ve kakaosu az, ayrıca süt tozu da olmadığından çok cazip geldi. Aynı şey dün benim de aklıma geldi, 1 çay b. kaç kaşık yapar diye ama üşengeçliğimden kalkıp da ölçemedim, bu akşam ölçüp yazarım sana. Çay bardağım hani şu ajda bardakların daha kibar olanından, ince belli orta boy. Koyu kıvamlı bir karışım oluyor. Tarifin orijinalinde 1 su b.-boza kıvamlı diye yazmış ama ben 2 çay b.-koyu kıvamlı yaptım, üstüne süt dökecem diye.
Ben 1 haftadır sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 2 bardak kefir içiyom. Öyle olunca da kahvaltıda incecik bi dilim ekmek yiyorum, akşamları da zaten pek ekmek aramıyorum ve hakkımı bu keke saklıyom
Ama dediğin gibi kepek miktarına dikkat etmek lazım. 1 çay b. yaklaşık 3 kaşık desek, 6 kaşıklık bir kek. Yani günde en fazla 2 dilim yiyip, 8 günde falan bitirmek lazım.