Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben yeni üye olduğumdan geleneklerinizi bilmiyorum ama bildirim mi yapıcaz

başlama: 23.01.2013
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 68
bugün 68

toplam verilen 7 kg

ben yeni üye olduğumdan geleneklerinizi bilmiyorum ama bildirim mi yapıcaz

başlama: 23.01.2013
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 68
bugün 68

toplam verilen 7 kg

bizimde gelenek goreneklerimiz var tabiki dukan koyu gelenekleri

bugun icin artik gec kalmissin canim ama persembe sabahlari oglene kadar en gec 3 e kadar bildirimini yaparsan listeye girersin

bizimde gelenek goreneklerimiz var tabiki dukan koyu gelenekleri

bugun icin artik gec kalmissin canim ama persembe sabahlari oglene kadar en gec 3 e kadar bildirimini yaparsan listeye girersin

başlama: 02/11/2012
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 58.5
bugün 58.5
boy:160
toplam verilen 17 kg

1 çay bardağına kaç kaşık kepek sığar acaba diye düşündüm hemen, toplamda 2 çay bardağı kepek koyunca yiyebilicemiz miktar bi kaç ısırıktan öteye gitmezse fena ama hele bi de tadı güzelse eyvah eyvah :) bu çay bardağı ölçünüz en küçük boy ince belli midir yoksa daha mı büyük acaba:44:
çikolatalı ya da kakaolu ıslak keki ben de çok severim mickeymouse gibi :) deneyesim geldi, teşekkürler tarif için :)

ay çok tatlısınız ya :)))

tadı nasl oluyo acaba ki :44:ben normalde yeşilçayı bile zor içiyorum da :26:

Son düzenleme:
tadı nasl oluyo acaba ki :44:ben normalde yeşilçayı bile zor içiyorum da :26:

bu yeşil çay içemeyenlere öneriliyor zaten,bence fena değil.hafif ekşimtırak oluyor.ben gerek duymadım ama tatlandırıcıyla çok daha güzel oluyormuş.facede simlanın sayfasında çok popüler.bir araştır istersen

kizlar ben de dukan a basladim ben de bildirim yapabilir miyim?

yani dun atak 1. gundu, bugun 2. gunum.

esim de benle beraber yapiyor, cok mutluyum.

dun gidip bi vitamin magazasindan yulaf kepegi aldik. 4 paket.
ekmek yaptim mikrodalgada cok guzel oldu.
sabah tost yaptim onla ikimiz de yedik.

baska tarifleri de okudukca not aliyorum.

atakta bu kekler filan yapilmiyor galiba oyle mi?

oglen balik yedim, somon, dun de tavuk koftesi yemistim, bu sekilde ins yapabiliyorumdur.

kitabi indirdim, okumaya basladim, 24. sayfaya gelmisim, ingilizcesinden okuyorum. ins bitirebilirim 316 sayfaymis.

Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?

Merhaba,
Sen de boyunu yazarsan çok iyi olur.

bildirim için son 10 dakikaaaaa!!!

canım lsiteye yazmışsın buse söylemiş boyumu ben idmana yetişmek zorundaydım kaçtım hemen kusura bakma. her perşembe mi bildirim yapıyoruz burda? ben 9. takımdada yarışıyorum orda cumaları yapıyoruzda bildirim :) burası benm için tamamen dukan kilomun takibi olacak çok iyi :) orda geçen hafta cuma 69.6 idim dukana 70.3 ile başladım ama şu anda ldukça iyiyim 68.3 2 kilo :) bu arada liste her hafta sen tarafından mı hazırlanıyor?? eğer öyleyse allah eline koluna zaval vermesin canım yaa :)

hosgeldin ,
bildirimleri persembe gunu oglene kadar yapiyoruz bu hafta gecti haftaya yapabilirsin.
atakta senin icin izinli olan malzemelerle yapabilirsin dukandiyettariflerim sitesine bir bak atak icin hercseit tarif var..yanliz atakta sinirli izinlileri kullanmamaya calis...

hmm baktim ama idukan paraliymis. :/ biz nerde beles oraya yerles mantiginda paralai uygulamalari indiremiyoruz

tamam canim haftaya yapayim ins hem o zaman cok daha fazla vermis olurum insss :):)

baslangic 68.13, 1 gunluk ataktan sonra bugun 67.49, haftaya persembe kac gelicem bakalim :)

tatlandırıcı mümkün olduğunca az kullanmaya özen gösteriyorum ben :) ekşi olsun, yeterki daha sağlıklı olsun :)
teşekkür ederim bi bakiym

hoşgeldiniz atakta saf protein tüketebiliyoruz, sınırlı izinliler de yasak. kektir tatlıdır ne kadar sonra yapmaya başlarsanız o kadar iyi olur aslında bence :)
bünye bazlı duraklama yapabilen şeyler çünkü. bildirimleri perşembe günleri yapıyoruz, en geç 3e bazen 4e kadar, canımız delymiz de onları uzun uğraşlar sonucu tablo haline getiriyo sağolsun
Bildirimde Başlangıç kilonuzu, başlangıç tarihinizi, hedef kilonuzu, boyunuzu, o haftaki güncel kilonuzu, haftalık kilo farkınızı ya da fazlanızı ve toplam kilo farkınızı yazmanız yeterli olur :)
başarılar :13:

merhabalar..... çok sevinçliyim anlatamam :)))
-300 çıkmıştıya hani tartıda. bugün regl oldummm demekki onun şişliği var. bi yandanda düşünüyorum bire salak kafam. tuz tüketmiyosun vücudun nerden tuz bulacakta toplayacak suyu

geçmişi okuyamadım çooooooooooook yorgunum. yarın izinli günüm. maaşlar yatarsa yarın giremem alışveriş yapcem yatmadıysa geçmişe döncem yapcek bişi yok

yürüyüşten sonra doğru aktara gidip alıp yapıyorum.bakalım nasıl bir etkisi olacak

iyibir taktiktir.benim sıpalarda şeker ıvır zıvırı çok kaçırdılarmı bende kamufle ederim.kaldırmak hoşuma gitmez ama ufak kamufle teknikleri kullanırım.onların iyiliği için.baban seni düşünmüş

boşver tatlım çok masraf yapma ben pekçok şey için indirim beklerim halk günlerini takip ederim.çoğumuz orta gelirli insanlarız ve dukan oldukça pahalı çünkü ailene ayrı kendine ayrı yapmak zorundasın.et alamadımmı yumurta tüketiyorum diyet ürünü alamadımmı ormal ürünün dörte birini yiyorum önemli olan yağ ve karbonhidrat miktarı mesela yüzde 4 yağlı üründen 1 litre tüketeceğime 250 gr tüketiyorum 1 gr yağ girmiş oluyor.diyet ürünü çok tüketmene neden oluyor.sürekli miyden şişsin istiyorsun diyetin amaçlarından biride miydeyi küçültmek.herşey para olmuş adı diyet ürünü oldumu 4 katına bile satıyorlar,halbuki içindeki herşey alınmış.ne yapacaksın dünya düzeninde bu sektör kocaman çarkını kurmuş bizde çeviriyoruz.

orta halli vatandaştan söz etmişken benim için bu haftanın teması olan Orhan veli amcamızdan dar gelirli şiirini sizinle paylaşmak istiyorum

GELİRLİ ŞİİR

İstanbul`dan ayva gelir nar gelir
döndüm baktım,bir edalı yar gelir
gelir desen dar gelir
günaşırı alacaklılar gelir
anam anam
dayanamam
bu iş bana zor gelir

ORHAN VELİ

kendisi bir güzel havaya kanıp efkaftaki işini bırakmış ve -beni böyle havalar mafetti -demiş bir şairimiz.umarım bu şiir gününüze neşe katar.bir kahkaha 1 biftek edermiş.bol biftekli günler dilerim.ablanız yürüyüşe kaçar

Günaydın kızlar.

77 de takılı kaldım kaç gündür ne iniyor ne çıkıyor. Çok erken bi duraklama oldu benim için. :)
Neyse kırıcam inadını tartının başka yolu yok.

kızlar bi itirafta bulunacam ben hiç spor yapmıyoorum ama kilo veriyorim dermanım kalmıyo ev çocuk gerçi üst üste hastalıklar geçirdik ben ve oğlum,
ilk başlarda yapmaya çalıştım ama sonrası yok ((((
kilo veriyorum sizce zararı olurmu etlerim çok yumuşak sizce bundan mı?

Sıkılaşma için spor şart cnm. Sporsuzda kilo verirsin bende spor yapmıyorum çok fazla ama etlerim çok sıkıdır hep genetik.
Ama sen yap bence etlerin yumuşaksa faydasını görürsün.

Hepinize selam kolay gelsin
Ya kızlar bişey sorcam
Ben porsiyonlarımı kucultup aksam bisey yemeyerek haftada hemen hemen 1 kg veriyorum
Ama düğünüme 2aydan daha az kaldı
Vermem gereken 10kilo var ve yetişmiyo

Simdi ben diyorumki 5 gun dukanın atak evresini yapsam bi 3kilo fln versem sonra seyir evresine gecmeyip yine kendi diyetime donup haftada 1 kg versem olurmu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…