ben yeni üye olduğumdan geleneklerinizi bilmiyorum ama bildirim mi yapıcaz
başlama: 23.01.2013
başlangıç kilo 75
hedef kilo 58
geçen haftaki 68
bugün 68
toplam verilen 7 kg
bizimde gelenek goreneklerimiz var tabikidukan koyu gelenekleri
bugun icin artik gec kalmissin canim ama persembe sabahlari oglene kadar en gec 3 e kadar bildirimini yaparsan listeye girersin
bizimde gelenek goreneklerimiz var tabikidukan koyu gelenekleri
bugun icin artik gec kalmissin canim ama persembe sabahlari oglene kadar en gec 3 e kadar bildirimini yaparsan listeye girersin
Çikolatalı kek seviyorsanız, bu tarif ben son günlerdeki favorim.
Malzemeler:
2 çay b. kepek
1/2 çay b. tatlandırıcı (Takita-Formtat 60)
1 yemek k. kakao
1/2 paket kab. tozu
1 fiske karbonat
1 yumurta
1 çay b. süt
1 portakal kabuğu rendesi ve 2-3 damla vanilya aroması
Üstüne:
1 çay b. süt - 1 çay k. tatlandırıcı - 1 çay k. kakao
Önce tüm kuruları karıştırıp, yumurta, portakal kabuğu ve en son sütü ekliyorum. Önceden ısıtılmış 175 C fırında 25-30 dakika pişiriyorum. Çıkınca hemen üstüne sütlü karışımı döküyorum. Yağlı kağıt serdiğim küçük yuvarlak borcamda yapıyorum, tabii sütü dökmeden önce kağıttan ayırıyorum. 16 küçük kare çıkıyor. Buzdolabında soğutunca enfes oluyor. Çikolata ve portakal birbirine çok yakışıyor kesinlikle.
GÜN TARİH KİLO SPOR GÜN TARİH KİLO SPOR GÜN TARİH KİLO SPOR
1 01.Şub 31 03.Mar 61 02.Nis
2 02.Şub 32 04.Mar 62 03.Nis
3 03.Şub 33 05.Mar 63 04.Nis
4 04.Şub 34 06.Mar 64 05.Nis
5 05.Şub 35 07.Mar 65 06.Nis
6 06.Şub 36 08.Mar 66 07.Nis
7 07.Şub 37 09.Mar 67 08.Nis
8 08.Şub 38 10.Mar 68 09.Nis
9 09.Şub 39 11.Mar 69 10.Nis
10 10.Şub 40 12.Mar 70 11.Nis
11 11.Şub 41 13.Mar 71 12.Nis
12 12.Şub 42 14.Mar 72 13.Nis
13 13.Şub 43 15.Mar 73 14.Nis
14 14.Şub 44 16.Mar 74 15.Nis
15 15.Şub 45 17.Mar 75 16.Nis
16 16.Şub 46 18.Mar 76 17.Nis
17 17.Şub 47 19.Mar 77 18.Nis
18 18.Şub 48 20.Mar 78 19.Nis
19 19.Şub 49 21.Mar 79 20.Nis
20 20.Şub 50 22.Mar 80 21.Nis
21 21.Şub 51 23.Mar 81 22.Nis
22 22.Şub 52 24.Mar 82 23.Nis
23 23.Şub 53 25.Mar 83 24.Nis
24 24.Şub 54 26.Mar 84 25.Nis
25 25.Şub 55 27.Mar 85 26.Nis
26 26.Şub 56 28.Mar 86 27.Nis
27 27.Şub 57 29.Mar 87 28.Nis
28 28.Şub 58 30.Mar 88 29.Nis
29 01.Mar 59 31.Mar 89 30.Nis
30 02.Mar 60 01.Nis 90 01.May
arkadaşlar bu arada nar şerbetinin tarifini vereyim size.ben yararını gördüm belki denemek istersiniz.
2 kaşık hibuskus( nar çiçeği)
1 kaşık yeşil çay(sallama çay kullanıyorsanız 2 adet)
3-4 adet kuşburnu
bunu 1 demlikte demliyoruz.sonra 1 sürahiye 1 lt kadar su koyup demlediğimiz çayı içine döküyoruz.tarifte isterseniz tatlandırıcı da koyabilirsiniz yazıyor ama ben tercih etmiyorum.soğuk içilmesi tavsiye ediliyor ama ben onuda tercih etmiyorum:)) oda sıcaklığı bana yetiyor.bir sürahiyi ben 2 günde ancak içebiliyorum ama 1 günde de içebilirsiniz...
tadı nasl oluyo acaba ki :44:ben normalde yeşilçayı bile zor içiyorum da :26:
Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?
Merhaba,
Sen de boyunu yazarsan çok iyi olur.
bildirim için son 10 dakikaaaaa!!!
hosgeldin ,kizlar ben de dukan a basladim ben de bildirim yapabilir miyim?
yani dun atak 1. gundu, bugun 2. gunum.
esim de benle beraber yapiyor, cok mutluyum.
dun gidip bi vitamin magazasindan yulaf kepegi aldik. 4 paket.
ekmek yaptim mikrodalgada cok guzel oldu.
sabah tost yaptim onla ikimiz de yedik.
baska tarifleri de okudukca not aliyorum.
atakta bu kekler filan yapilmiyor galiba oyle mi?
oglen balik yedim, somon, dun de tavuk koftesi yemistim, bu sekilde ins yapabiliyorumdur.
kitabi indirdim, okumaya basladim, 24. sayfaya gelmisim, ingilizcesinden okuyorum. ins bitirebilirim 316 sayfaymis.
Selam kızlarr.
Bende listeye katılabilirmiyim?
Başlangıç tarihi:23.01.13 Başlangıç kilo: 66,4
3 gün atak yaptım. 1 aydır da seyirdeyim
Bugünki kilo: 62,1
Toplam kilo kaybı: 4,3
Bu arada akıllı telefonu olanlar için 'idukan' diye bi uygulama var. Ben kilomu filan ordan takip ediyorum. Evreleri kilonuzu vs vs giriyorsunuz. size kaç gün seyir evresi kaldığını, kaç kilo verdiğinizi vs söylüyor. Grafik filan da yapıyor. Fena değil. Tavsiye ederim.
hosgeldin ,
bildirimleri persembe gunu oglene kadar yapiyoruz bu hafta gecti haftaya yapabilirsin.
atakta senin icin izinli olan malzemelerle yapabilirsin dukandiyettariflerim sitesine bir bak atak icin hercseit tarif var..yanliz atakta sinirli izinlileri kullanmamaya calis...
bu yeşil çay içemeyenlere öneriliyor zaten,bence fena değil.hafif ekşimtırak oluyor.ben gerek duymadım ama tatlandırıcıyla çok daha güzel oluyormuş.facede simlanın sayfasında çok popüler.bir araştır istersen
kizlar ben de dukan a basladim ben de bildirim yapabilir miyim?
yani dun atak 1. gundu, bugun 2. gunum.
esim de benle beraber yapiyor, cok mutluyum.
dun gidip bi vitamin magazasindan yulaf kepegi aldik. 4 paket.
ekmek yaptim mikrodalgada cok guzel oldu.
sabah tost yaptim onla ikimiz de yedik.
baska tarifleri de okudukca not aliyorum.
atakta bu kekler filan yapilmiyor galiba oyle mi?
oglen balik yedim, somon, dun de tavuk koftesi yemistim, bu sekilde ins yapabiliyorumdur.
kitabi indirdim, okumaya basladim, 24. sayfaya gelmisim, ingilizcesinden okuyorum. ins bitirebilirim 316 sayfaymis.
arkadaşlar bu arada nar şerbetinin tarifini vereyim size.ben yararını gördüm belki denemek istersiniz.
2 kaşık hibuskus( nar çiçeği)
1 kaşık yeşil çay(sallama çay kullanıyorsanız 2 adet)
3-4 adet kuşburnu
bunu 1 demlikte demliyoruz.sonra 1 sürahiye 1 lt kadar su koyup demlediğimiz çayı içine döküyoruz.tarifte isterseniz tatlandırıcı da koyabilirsiniz yazıyor ama ben tercih etmiyorum.soğuk içilmesi tavsiye ediliyor ama ben onuda tercih etmiyorum:)) oda sıcaklığı bana yetiyor.bir sürahiyi ben 2 günde ancak içebiliyorum ama 1 günde de içebilirsiniz...
Bence kesinlikle portakallı yap. SP' de isen dışarda soğuyunca hemen dolaba at ve yarın misler gibi ye :) Babam da bayramlarda fındıklı drajelerle birlikte portakallı drajeler de alırdı, benim de taa ordan bu çikolata-portakal aşkım. Hatta o kadar çok yerdim ki bir gün dolabı açtım, bakıyorum bakıyorum yok. Allah'ım bi lokma dolapta drajeleri mümkün değil bulamıyorum. Meğersem bizimkisi drajeleri zeytin poşetlerinin yanına koyup kamuflaj yapmış. Çok çakalsın babacım çoookkk
merhabalar..... çok sevinçliyim anlatamam :)))
-300 çıkmıştıya hani tartıda. bugün regl oldummmdemekki onun şişliği var. bi yandanda düşünüyorum bire salak kafam. tuz tüketmiyosun vücudun nerden tuz bulacakta toplayacak suyu
geçmişi okuyamadım çooooooooooook yorgunum. yarın izinli günüm. maaşlar yatarsa yarın giremem alışveriş yapcemyatmadıysa geçmişe döncem yapcek bişi yok
1 çay bardağına kaç kaşık kepek sığar acaba diye düşündüm hemen, toplamda 2 çay bardağı kepek koyunca yiyebilicemiz miktar bi kaç ısırıktan öteye gitmezse fena amahele bi de tadı güzelse eyvah eyvah :) bu çay bardağı ölçünüz en küçük boy ince belli midir yoksa daha mı büyük acaba:44:
çikolatalı ya da kakaolu ıslak keki ben de çok severim mickeymouse gibi :) deneyesim geldi, teşekkürler tarif için :)
Hashish'cim bu kek bana yumurtası ve kakaosu az, ayrıca süt tozu da olmadığından çok cazip geldi. Aynı şey dün benim de aklıma geldi, 1 çay b. kaç kaşık yapar diye ama üşengeçliğimden kalkıp da ölçemedim, bu akşam ölçüp yazarım sana. Çay bardağım hani şu ajda bardakların daha kibar olanından, ince belli orta boy. Koyu kıvamlı bir karışım oluyor. Tarifin orijinalinde 1 su b.-boza kıvamlı diye yazmış ama ben 2 çay b.-koyu kıvamlı yaptım, üstüne süt dökecem diye.
Ben 1 haftadır sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 2 bardak kefir içiyom. Öyle olunca da kahvaltıda incecik bi dilim ekmek yiyorum, akşamları da zaten pek ekmek aramıyorum ve hakkımı bu keke saklıyomAma dediğin gibi kepek miktarına dikkat etmek lazım. 1 çay b. yaklaşık 3 kaşık desek, 6 kaşıklık bir kek. Yani günde en fazla 2 dilim yiyip, 8 günde falan bitirmek lazım.
kızlar bi itirafta bulunacam ben hiç spor yapmıyoorum ama kilo veriyorim dermanım kalmıyo ev çocuk gerçi üst üste hastalıklar geçirdik ben ve oğlum,
ilk başlarda yapmaya çalıştım ama sonrası yok((((
kilo veriyorum sizce zararı olurmu etlerim çok yumuşak sizce bundan mı?