Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güzel dukancanlar,bugünlerde denediğim ödem söktürücüyü sizinle paylaşmak istiyorum.:KK42:simlanın facedeki sayfasında belki gözünüze çarpmıştır; nar şerbeti. mutlaka deneyin derim:KK19:

hala ekstradan birşeyler yapmadım.diyet puding yapayım dedim.ilk başta birkere puding yapmıştım.biraz fazla sütle pişirip 1 parçasını sıcak salep gibi içip gerisini puding gibi yemiştim.şimdidemi yapsam yarınmı yapsam.janbonlu peynirli yumurta yaptım yerken miydem kalktı.ama mecbur yedim.sabahta krep yapmıştım.şuan karnım doydu boşveriyim yemeği eniyisi biraz dinleneyim.sabahtan beri dolandım.üstelikte hava soğuk.eşim arabayı çok kullanırsan kasan büyür demişti.dediği gibide oldu.şimdi arabayla deyil heryere yürüyerek gidiyorum.az az ihtiyaçlarımı alıyorum.buda 2 -3 kere uzun yürümemi sağlıyor.spor hocasıda yeniden spora başladıklarını haftada 4 gün yaptıklarını söyledi.gençlik ve sporun güzel bir olaı ücretsiz spor yaptırıyorlar 2 gün plates 2 gün ayrobik.şanslıyım diyet yapmak ve takibi için dünya kadar doktor parası vermiyorum sporada öyle.destekleriniz ve mesajlarınız için yeninden teşekkürler hatunlar:KK9::KK9::KK9:

Çikolatalı kek seviyorsanız, bu tarif ben son günlerdeki favorim.

Malzemeler:
2 çay b. kepek
1/2 çay b. tatlandırıcı (Takita-Formtat 60)
1 yemek k. kakao
1/2 paket kab. tozu
1 fiske karbonat
1 yumurta
1 çay b. süt
1 portakal kabuğu rendesi ve 2-3 damla vanilya aroması

Üstüne:
1 çay b. süt - 1 çay k. tatlandırıcı - 1 çay k. kakao

Önce tüm kuruları karıştırıp, yumurta, portakal kabuğu ve en son sütü ekliyorum. Önceden ısıtılmış 175 C fırında 25-30 dakika pişiriyorum. Çıkınca hemen üstüne sütlü karışımı döküyorum. Yağlı kağıt serdiğim küçük yuvarlak borcamda yapıyorum, tabii sütü dökmeden önce kağıttan ayırıyorum. 16 küçük kare çıkıyor. Buzdolabında soğutunca enfes oluyor. Çikolata ve portakal birbirine çok yakışıyor kesinlikle.

geriye doğru mesajlarınızı okudumda epey güzel kilo veren var.duraklayan var.ama galiba kilo alan yok.kimse + da deyil neyse bu haftayı atlatığımı kendi adıma söyleye bilirim.umarım gelecek hafta daha çok kaybederiz.ben 60 lı kiloları görmeyi iple çekiyorum.60 lı kiloları görmeme 1.5 ay kadar bir zaman var.benim direnç kilom 70 civarı olur.belki orda epey bekleye bilirim.neyse o kiloya ineyimde tek sorun bir parça beklemek olsun.

bEN 69 u göreyim göbek atacağım. Ahtım var. Kırılma noktamm.

Lay lay lom kızlar bugün güçlendirmeye geçtim 57.800 kilom 1,5aydır 2,5-3kilo verebildim sabitliyemedim de dukan bana 60 kiloyu uygun görmüştü ben 55oliyim diye zorladım durdum ama olmadı kendimi ve irademi zorlamiyim artık tamam 38 bedende oldu 2çocuktan sonra iyi 25kilo da verdim yeter çok şükür....Allah hepinize hayırlısıyla hedefinize ulaşmayı nasip etsin inş ....hep beraber güçlendirme koruma yapalım...yeni başlayan arkadaşlar burdan ayrılmayın burası insanı motive ediyor...

Süpersin zeynep tebrik ederim. Darısı başımıza...

Bu arada wini,Çiğdem ,ego,lisa,cyy,dely,ipek,bilgeasya,adını sayamadığım ama bu yolda tanımadan destek olan yazdıklarımı anlamak için:):)efor sarfeden tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum...Sağolun hepiniz iyiki varsınız...bizim 5i bi yerdeler:):)canlarım dostlarım sizi çok seviyorum:):KK43:

Çok zorlandım seni anlarken ama çok güldümmm sana. Ayyy mezuniyet gibi oldu ya buu :)

Arkadaşlar bu arada şu ''Yulaf Kepeği-Galeta'' karışımını nereden bulabilirim ? Aradım taradım yok marketlerde bulamadım. Kullananınız varsa nereden aldığını paylaşabilir mi acaba ? Bir de bu karışımı kek yaparken kullanmayı düşünüyorum. Daha güzel olacağını düşündüm ama hiç deneyen var mı kekte ?

Ben kipadan aldım dün tam 4 paket. Ve bir daha asla normal kepek almam.
Bu resimdeki yuvarlak kalıptaki ve muffin kalıplarında olanlar karışımla yapıldı. Keki de son kalan yulafımla yaptım.
Kek olayını da geçen hafta denemiştim karışımla.
1 yumurta ve tatlandırıcıyı çok çırpıp az yoğurt ve karışımla muffin kalığlarına döktüm . Tabi kakao ve az kabartmayla. Muffin kaplarında mikroya attım. Normal fırında olabilir.
Hayat daha kolay bu karışımlaa. Ay bu yuvarlak olan çok lezzetli. Akşam olsada gitsem yesem modundayımmm.
İçindede 1 yumurta az süt ve karışım var.
Azıcık mahleple azıcık haşhaş kattım.
Oldukça cıvık bir sıvı oldu. Fırında pişirdim. Ayy nasıl güzel nasıl lezzetli.
Kete yada katmer yesem de aynı öyle mutlu olurdum.
Tek geçiyorum...

Eki Görüntüle 644457

Malzemeler:
2 çay b. kepek
1 yemek k. kakao
1/2 paket kab. tozu
1 fiske karbonat
1 yumurta
1 çay b. süt

Üstüne:

Önce tüm kuruları karıştırıp, yumurta, portakal kabuğu ve en son sütü ekliyorum. Önceden ısıtılmış 175 C fırında 25-30 dakika pişiriyorum. Çıkınca hemen üstüne sütlü karışımı döküyorum. Yağlı kağıt serdiğim küçük yuvarlak borcamda yapıyorum, tabii sütü dökmeden önce kağıttan ayırıyorum. 16 küçük kare çıkıyor. Buzdolabında soğutunca enfes oluyor. Çikolata ve portakal birbirine çok yakışıyor kesinlikle.

bende yapayım ama bugün kepek hakkım bitti inşallah yarın yaparım.tarif için teşekkürler:KK54::KK54::KK54:

Malzemeler:
2 çay b. kepek
1 yemek k. kakao
1/2 paket kab. tozu
1 fiske karbonat
1 yumurta
1 çay b. süt

Üstüne:

Bu tarifi denemem lazım. hatta bugün denicem :) Ben çikolatalı ıslak keki çok severim normalde :) ama seyirde sp günüm. portakal kabuğu koymasam daha iyi olur sanırım onunda girdiği herşeyi çok severim gerçi.

Selam kızlarr.

Bende listeye katılabilirmiyim? :emir_bebek:

Başlangıç tarihi:23.01.13 Başlangıç kilo: 66,4
3 gün atak yaptım. 1 aydır da seyirdeyim
Bugünki kilo: 62,1
Toplam kilo kaybı: 4,3

Bu arada akıllı telefonu olanlar için 'idukan' diye bi uygulama var. Ben kilomu filan ordan takip ediyorum. Evreleri kilonuzu vs vs giriyorsunuz. size kaç gün seyir evresi kaldığını, kaç kilo verdiğinizi vs söylüyor. Grafik filan da yapıyor. Fena değil. Tavsiye ederim.
Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?

kızlar bende bildirim yapayım :)

başlangıç: 24.02.2013
başlangıç kg: 70.3
bu hafta: 68.3
toplam giden: 2.00
hedef: 58

atağı bir gün uzatmaya karar verdim :):KK16:
Merhaba,
Sen de boyunu yazarsan çok iyi olur.

bildirim için son 10 dakikaaaaa!!! :KK34:

Çok zorlandım seni anlarken ama çok güldümmm sana. Ayyy mezuniyet gibi oldu ya buu :)

Bu resimdeki yuvarlak kalıptaki ve muffin kalıplarında olanlar karışımla yapıldı. Keki de son kalan yulafımla yaptım.
1 yumurta ve tatlandırıcıyı çok çırpıp az yoğurt ve karışımla muffin kalığlarına döktüm . Tabi kakao ve az kabartmayla. Muffin kaplarında mikroya attım. Normal fırında olabilir.
Hayat daha kolay bu karışımlaa. Ay bu yuvarlak olan çok lezzetli. Akşam olsada gitsem yesem modundayımmm.
Tek geçiyorum...

Eki Görüntüle 644457

Bende dün yulaf kepeği galetasıyla bol kıymalı lahmacun yaptım :) galetası çok güzel gerçekten

Merhaba,
Geçen Perşembe tartılmış mıydın? Ya da geçen hafta içinde bir gün.. Kaç kiloydun? Bir de boyun kaç acaba?

Merhaba,

hoş geldin dely cim yine bizim için uğraşacaksın ellerin şimdiden dert görmesin tatlım:KK54::KK54::KK54:

Bende dün yulaf kepeği galetasıyla bol kıymalı lahmacun yaptım :) galetası çok güzel gerçekten

kıymalı lahmacunu nasıl yaptın benim bir tarifim vardı krebi pişirip üzerine lahmacun harcı sürüp frındada üstünü kızartıyordum onun gibimi y6apıyorsun.yoksa başka türlümü

41 kere maşallaahhh!!! :nazar: 41 kişiyiizz :KK34: Gerçi bildirim yapmayan kaçaklar var ama :KK53:

Devam etsin eksilerimiizzz....

$Çizelge - 28.02.2013.jpg

$VKİ.JPG

Merhaba,

Merhaba,

ay onun boyu 1.57 :26: neyse haftaya girer listeye büşcüm :KK34:

41 kere maşallaahhh!!! :nazar: 41 kişiyiizz :KK34: Gerçi bildirim yapmayan kaçaklar var ama :KK53:

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

dely ciiim ellerine sağlııık, ellerin dert görmesin, kolların altın bilezik dolsuuun :KK16:

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

delyy ellerine emeğine sağlık güzel yürekli arkadaşımız..herhafta uğraşıp emek harcıyorsun çokkk teşekkürler

Tek geçiyorum...

Eki Görüntüle 644457

ipek,senin tariflerinin takipçisiyim ellerine sağlık,hiç unutmam aralığın sonlarında yılbaşı için bir sayfa tarif vermiştin.o zamanların acemi çaylak dukancısı ben forumu açıp açıp tariflerini okumuştum:KK53::KK52::KK9::KK9:

Son düzenleme:
hoş geldin dely cim yine bizim için uğraşacaksın ellerin şimdiden dert görmesin tatlım:KK54::KK54::KK54:

kıymalı lahmacunu nasıl yaptın benim bir tarifim vardı krebi pişirip üzerine lahmacun harcı sürüp frındada üstünü kızartıyordum onun gibimi y6apıyorsun.yoksa başka türlümü

aynen öyle yaptım =)

Eki Görüntüle 644474

Eki Görüntüle 644475

Çok teşekkürler. Eline emeğine sağlık. Saatlerdir uğraşıyosun tektek :)
Bir ricam olucak mümkünse gelecek hafta için :) Benim hedef kilom 58. ilk hafta yanlışlıkla 60 yazmışım düzeltebilirsen bidahaki hafta için sevinirim. düzelmezse canın sağolsun önemli değil :)

arkadaşlar bu arada nar şerbetinin tarifini vereyim size.ben yararını gördüm belki denemek istersiniz.

2 kaşık hibuskus( nar çiçeği)
1 kaşık yeşil çay(sallama çay kullanıyorsanız 2 adet)
3-4 adet kuşburnu

bunu 1 demlikte demliyoruz.sonra 1 sürahiye 1 lt kadar su koyup demlediğimiz çayı içine döküyoruz.tarifte isterseniz tatlandırıcı da koyabilirsiniz yazıyor ama ben tercih etmiyorum.soğuk içilmesi tavsiye ediliyor ama ben onuda tercih etmiyorum:)) oda sıcaklığı bana yetiyor.bir sürahiyi ben 2 günde ancak içebiliyorum ama 1 günde de içebilirsiniz...

Bu tarifi denemem lazım. hatta bugün denicem :) Ben çikolatalı ıslak keki çok severim normalde :) ama seyirde sp günüm. portakal kabuğu koymasam daha iyi olur sanırım onunda girdiği herşeyi çok severim gerçi.

Bence kesinlikle portakallı yap. SP' de isen dışarda soğuyunca hemen dolaba at ve yarın misler gibi ye :) Babam da bayramlarda fındıklı drajelerle birlikte portakallı drajeler de alırdı, benim de taa ordan bu çikolata-portakal aşkım. Hatta o kadar çok yerdim ki bir gün dolabı açtım, bakıyorum bakıyorum yok. Allah'ım bi lokma dolapta drajeleri mümkün değil bulamıyorum. Meğersem bizimkisi drajeleri zeytin poşetlerinin yanına koyup kamuflaj yapmış. Çok çakalsın babacım çoookkk :KK53::KK53::KK53:

X