- 6 Haziran 2011
- 3
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sıkkın of yaaa
Bu sabah hamilelikten önce giydiğim Mango şortumu giyip işe geldim , 40 beden ama Mango'nun kalıpları küçük
regl dönemi öncesi şişkinlik normal.. düzenli egzersiz ile veya Magnezyum (400 mg/gün). B6 vitamini (50-100 mg/gün) ve Vitamin E (400IU / gün) alımının PMS etkilerini azalttığı yönünde çalışmalar var. Bu vitamin ve mineralden zengin besinler seçin, örneğin yeşil yapraklı sebze, badem, brokoli, yağsız dana eti gibi(ki araştırabilirsin daha detaylı) regl dönemi etkilerini azaltman için yardımcı olur. ben 3-4 gün öncesinde genelde su tüketimimi arttırıyorum ve hafif egzersizler yapıyorum, tuz kullanmıyorum. ve sıkıntını atman için de çimenlerde yürürsen iyi gelecektir :) sıkma canını kolay gelsin
şu ödül yemeklerinde tatlı yiyebiliyormuyuz :)
ben her sabah tartılıyorum. altı aydır buzdolabımın üstünde excel de oluşturduğum çizelgem var ona yazıyorum.arkadaşlar siz her sabah mı tartılıyosunuz?
tebrik ederim canımcım ama 76 kilo ile mangoda 42 ye girmen çok zor. yani ben 76 kilo iken 44 e bile giremiyordum sanırım sen android kilo alanlardansın. benim kalçaların basenlerin bacakların maşallahı var. 61 kiloda bile anca 40 bedendir mangodaBen de sanırım 15 yıldan beri ilk kez 42 beden bir pantolon giydim; Mango 42 olduğunu da belirtmeden edemeyeceğim
Merhaba.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.ama bitiremedim :)
istanbuldaydım. takip edemedim. ama diyetimi bozmadım diyebilirim. sadece 2 gün üst üste birer yemek kaşığı dondurma yidimm :) ama besin değerleri o kdr yüksek değildi. çok ta pişman değilim yediğim içn :) bu ara sadece düzenim bozudlu. yemek yemiyorum daha çok tuvalete de çıkamıyorum 4-5 gündür.
bu arada güzel haber son 2 tane penisilin iğnem kaldı! şu 5 gündür akan gözyaşlarımı biriktirsem deniz olur P
neyse herkese iyi kilo vermeler. hoşçakalın..
ben her sabah tartılıyorum. altı aydır buzdolabımın üstünde excel de oluşturduğum çizelgem var ona yazıyorum.
ayrıca pc me de kaydediyorum. ayda kaç kilo vermişim biliyorum. rekorum 3,8 kg ile mayıs ayında kırıldı. 1,1 kilosu dukanla kalanı normal diyetimde verdim.
ayda bir ölçülerime bakıyorum ama yag ölçümü yaptırmadım nerde yaptırırım bilmiyorum sadece onun için diyetisyene bi tonpara bayılmak istemiyorum.
tebrik ederim canımcım ama 76 kilo ile mangoda 42 ye girmen çok zor. yani ben 76 kilo iken 44 e bile giremiyordum sanırım sen android kilo alanlardansın. benim kalçaların basenlerin bacakların maşallahı var. 61 kiloda bile anca 40 bedendir mangoda
sebze yemeklerini yağsız pişirmemiz gerekiyo, çok yoğun calıştığım için akşamları yemeğe anneme veya kayınvaldeme gidiyorum ama onlar yağlı yapıyolar bende suyunu suzdürüp yiyorum kilo vermemi yavaşlatırmı ?
Şöyle açıklayayım: ben 94,4'le programıma başladığımdan beri deli gibi spor salonunda çalışıyorum. Hem kardiyo hem de aletli çalıştığım için daha sıkı olmanın yanı sıra kas kütlemin de arttığını tahmin ediyorum. Biliyorsun kaslar yağlara göre daha ağır. Benim de bacaklarımda ve basenlerimde çok fazlalığım var, diyetten önce üst bdenim 44-46 iken alt bedenim 50-52 şeklindeydi!
Geçen hafta 42 beden olan pantolonu mağazada öylesine deneyip içine girince ben de çok şaşırdım doğrusu, ama içindeyim işte
kızlar ben doğru kilomu bulmak için 11 soruluk anketi çözmek istiyorum ama kitapta verilen adres fransızca bana yardımcı olabilecek biri var mı?
kızlar ben doğru kilomu bulmak için 11 soruluk anketi çözmek istiyorum ama kitapta verilen adres fransızca bana yardımcı olabilecek biri var mı?