Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

regl dönemi öncesi şişkinlik normal.. düzenli egzersiz ile veya Magnezyum (400 mg/gün). B6 vitamini (50-100 mg/gün) ve Vitamin E (400IU / gün) alımının PMS etkilerini azalttığı yönünde çalışmalar var. Bu vitamin ve mineralden zengin besinler seçin, örneğin yeşil yapraklı sebze, badem, brokoli, yağsız dana eti gibi(ki araştırabilirsin daha detaylı) regl dönemi etkilerini azaltman için yardımcı olur. ben 3-4 gün öncesinde genelde su tüketimimi arttırıyorum ve hafif egzersizler yapıyorum, tuz kullanmıyorum. ve sıkıntını atman için de çimenlerde yürürsen iyi gelecektir :) sıkma canını kolay gelsin

çok teşekkür ederim tatlım bilgilerin için daha çok sıvı içmeye dikkat edicem ve sölediklerindende magnezyum var galiba evde ondan içerim çok saolll:KK16: ahh bi regl olsam rahatlıycam ama işte onun gerginliğide var üzerimde :KK17::KK37:

Kızlar bugün benim diyette 11. günüm toplamda 2.4kilo verdim hiç spor yürüyüş vesaire yapmadım:26:

Dün itibariyle platese başladım haftada 3 gün gidicem ve şantiyede mimar olarak çalışıyorum artık şantiyede imalatlar başladı her sabah tüm şantiyeyi gezip fotoğraflamak gibi bir görevim oldu bugün itibariyle :KK64:
Sabah hesapladım tamamını gezmek 1 saatimi alıyor. :KK9:

Yani günlük bir saat yürüyüş + haftada 3 gün platesim var artık bakalım bunlar beni seyir evresine hızlandıracak mı?

Yavaş gidiyormuşşum gibi hissediyorum :18:

arkadaşlar siz her sabah mı tartılıyosunuz?
ben her sabah tartılıyorum. altı aydır buzdolabımın üstünde excel de oluşturduğum çizelgem var ona yazıyorum.
ayrıca pc me de kaydediyorum. ayda kaç kilo vermişim biliyorum. rekorum 3,8 kg ile mayıs ayında kırıldı. 1,1 kilosu dukanla kalanı normal diyetimde verdim.
ayda bir ölçülerime bakıyorum ama yag ölçümü yaptırmadım nerde yaptırırım bilmiyorum sadece onun için diyetisyene bi tonpara bayılmak istemiyorum. :KK50::KK50:

Ben de sanırım 15 yıldan beri ilk kez 42 beden bir pantolon giydim; Mango 42 olduğunu da belirtmeden edemeyeceğim :KK52:
tebrik ederim canımcım ama 76 kilo ile mangoda 42 ye girmen çok zor. yani ben 76 kilo iken 44 e bile giremiyordum sanırım sen android kilo alanlardansın. benim kalçaların basenlerin bacakların maşallahı var. 61 kiloda bile anca 40 bedendir mangoda :KK50::KK50::KK50:

Merhaba.. geçmişi biraz okumaya çalıştım.ama bitiremedim :)

istanbuldaydım. takip edemedim. ama diyetimi bozmadım diyebilirim. sadece 2 gün üst üste birer yemek kaşığı dondurma yidimm :) ama besin değerleri o kdr yüksek değildi. çok ta pişman değilim yediğim içn :) bu ara sadece düzenim bozudlu. yemek yemiyorum daha çok :KK70: tuvalete de çıkamıyorum 4-5 gündür.

bu arada güzel haber son 2 tane penisilin iğnem kaldı! şu 5 gündür akan gözyaşlarımı biriktirsem deniz olur :pP
neyse herkese iyi kilo vermeler. hoşçakalın..

tekrar geçmiş olsun az kalmış azcık daha sabret:)

bende dün magnum yedim:KK59: ama pişman değiliiiiimmm:KK52:

ben her sabah tartılıyorum. altı aydır buzdolabımın üstünde excel de oluşturduğum çizelgem var ona yazıyorum.
ayrıca pc me de kaydediyorum. ayda kaç kilo vermişim biliyorum. rekorum 3,8 kg ile mayıs ayında kırıldı. 1,1 kilosu dukanla kalanı normal diyetimde verdim.
ayda bir ölçülerime bakıyorum ama yag ölçümü yaptırmadım nerde yaptırırım bilmiyorum sadece onun için diyetisyene bi tonpara bayılmak istemiyorum. :KK50::KK50:

tebrik ederim canımcım ama 76 kilo ile mangoda 42 ye girmen çok zor. yani ben 76 kilo iken 44 e bile giremiyordum sanırım sen android kilo alanlardansın. benim kalçaların basenlerin bacakların maşallahı var. 61 kiloda bile anca 40 bedendir mangoda :KK50::KK50::KK50:

Şöyle açıklayayım: ben 94,4'le programıma başladığımdan beri deli gibi spor salonunda çalışıyorum. Hem kardiyo hem de aletli çalıştığım için daha sıkı olmanın yanı sıra kas kütlemin de arttığını tahmin ediyorum. Biliyorsun kaslar yağlara göre daha ağır. Benim de bacaklarımda ve basenlerimde çok fazlalığım var, diyetten önce üst bdenim 44-46 iken alt bedenim 50-52 şeklindeydi! :KK52:

Geçen hafta 42 beden olan pantolonu mağazada öylesine deneyip içine girince ben de çok şaşırdım doğrusu, ama içindeyim işte :KK66:

günaydın hatta tünaydınnn :KK1: ben dün hiç giremedim buraya . diyet iyi gidiyor ama benim tamamen iştahım kesildi canım hiçbirşey isteyor. kahvaltı olarak sadece lıght süt içtim. dolabı açıp bakınca midem bulanıyor . bu arada atak döneminin 6. günündeyim ilk 3 gün 500 gr 500 gr gitti . 4. gün hiç gitmedi. 5.gün 200 gr toplma 5 günde 1700 gr gitti :KK14: :KK14: :KK14: bakalım bugün 6. gün ama hiçbirşey yiyemiyorum :KK19: ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ... ayrıca atak dönemini 10 güne tamamlayacağım.

sebze yemeklerini yağsız pişirmemiz gerekiyo, çok yoğun calıştığım için akşamları yemeğe anneme veya kayınvaldeme gidiyorum ama onlar yağlı yapıyolar bende suyunu suzdürüp yiyorum kilo vermemi yavaşlatırmı ?

sebze yemeklerini yağsız pişirmemiz gerekiyo, çok yoğun calıştığım için akşamları yemeğe anneme veya kayınvaldeme gidiyorum ama onlar yağlı yapıyolar bende suyunu suzdürüp yiyorum kilo vermemi yavaşlatırmı ?

Bence olabildiğince yağsız yemeye gayret et Dukan Kitabında ''başkalarının yağları ile beslenirken kendi yağlarınızdan kurtulamazsınız'' yazmış ya ben ne zaman yağlı birşey yiyecek olsam aklıma bu cümle gelio vazgeçiyorum.:KK20:

Şöyle açıklayayım: ben 94,4'le programıma başladığımdan beri deli gibi spor salonunda çalışıyorum. Hem kardiyo hem de aletli çalıştığım için daha sıkı olmanın yanı sıra kas kütlemin de arttığını tahmin ediyorum. Biliyorsun kaslar yağlara göre daha ağır. Benim de bacaklarımda ve basenlerimde çok fazlalığım var, diyetten önce üst bdenim 44-46 iken alt bedenim 50-52 şeklindeydi! :KK52:

Geçen hafta 42 beden olan pantolonu mağazada öylesine deneyip içine girince ben de çok şaşırdım doğrusu, ama içindeyim işte :KK66:

Valla bende şubat ayından beri düzenli olarak spor yapıyorum sadece iki haftadır sadece yürüyüş yapıyorum. yine anlamadım o zaman boyun uzun heralde.
neyse 42 ye girmişsin işte öyle yada böyle
tebrikler :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Hepinize merhaba arkadaşlar:KK3::KK3:
2 gündür iş yerinde yoğundum,h.sonu şehir dışındaydım,pek giremedim yani..
Yine çok sayfa birikmiş,okumaya çalıştım baya...Ama atlayıp da cevap veremediğim birşeyler olduysa kusura bakmayın...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,süpersiniz...yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz diyorum..İnşallah hepimiz fıstık gibi olacağız...
Yazdıklarınızdan hatırladığım kadarıyla; shahdaroba sınavlarında tekrar başarılar canım,pek görüşemiyoruz bu aralar:KK34:
tweet sen 23 kilo mu vermiştin,süpersin walla..haberler çok iyi...güçlendirmede başarılar..
goldenvenüs yeni evin hayırlı olsun,umarım çok mutlu günler geçirirsin orada...
Yaz yağmuru magnum haaa:KK52::KK52::KK52: delisinnn:KK1:
afiyet olsun walla,bak ben kaçamak rekortmeniyim herhalde ama magnuma cesaret edememiştim çok kalorili diye ve hepsini yerim diye...neden durdu kilo vermem diye düşünme en azından,güzel bir sebebin var:KK34:

Ben de maalesef bol kaçamaklı ve sporsuz bir h.sonu geçirdim şehir dışında olduğumdan...ama allaha çok şükür hiç almamışım en azından(maşallah:nazar::nazar:)
geçen salıdan beri aynı kilodayım anlayacağınız..ama olsun bu kaçamaklarla ona bile seviniyorum..h.sonu 2 kadeh rakı içtim :KK17: affedin beni :)
ama dün en yakın kız arkadaşlarımdan birisinin bekarlığa veda gecesi vardı kız kıza,yanımda gırla içtiler ben dayandım bol bol soda ve kola içtim,bugünlerde çok etkinlik var bu kadarı bile başarı gibi geliyor bana :)

Bu arada bir arkadaş tavuk çeşnisi serbest mi diye sormuştu sanırım, ben her türlü çeşniyi kullanıyorum yemeklerde...
tavuğu ya bol soslayıp tavada pişiriyorum,ya da yine bol soslu sote yapıyorum ben de soğanlı biberli..
Bir de tavuk köftesi ve döneri yiyorum...dışardan kızarmış tavuk yiyorum..tavuksuyu çorbası içyorum..bunlar tavukla yapabileceğin alternatifler..

kızlar ben doğru kilomu bulmak için 11 soruluk anketi çözmek istiyorum ama kitapta verilen adres fransızca:KK43: bana yardımcı olabilecek biri var mı?

X