Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bugün benim diyette 11. günüm toplamda 2.4kilo verdim hiç spor yürüyüş vesaire yapmadım:26:

Dün itibariyle platese başladım haftada 3 gün gidicem ve şantiyede mimar olarak çalışıyorum artık şantiyede imalatlar başladı her sabah tüm şantiyeyi gezip fotoğraflamak gibi bir görevim oldu bugün itibariyle :KK64:
Sabah hesapladım tamamını gezmek 1 saatimi alıyor. :KK9:

Yani günlük bir saat yürüyüş + haftada 3 gün platesim var artık bakalım bunlar beni seyir evresine hızlandıracak mı?

Yavaş gidiyormuşşum gibi hissediyorum :18:

insan genç olunca herhalde bu tür şeyleri çok kafaya takıyo herhalde 57 kilo olmuşsun daha ne ben evlendiğimde o kilodaydım ve kendimi fil gibi hissediyordum şimdi o günlerimi mumla arıyorum umarım kimse eski kilosunu arar hale gelmez takma kafaya zahten fıstıksın

bu dönemler(regl)herhalde hiç böyle özlemle beklenmemişti canım ben de dün akşam hindi göğsün yanına yağsız kızartma yapan aletle kabak kızartıp sarımsaklı yoğurt ve pulbiberle yedim ama yağsız kızartma işi koca bir yalan kabaklar görüntü olarak kızarmış ama yerken hırt hırttı

evet walla 4 gözle yolunu bekler oldum:KK61: aslında o yağsız kızartma yapandan ben de almayı düşünüyordum, sebzeler için ama...önden çok kısa süreli haşlamak lazım belki de, o zaman hırt hırt olmaz:)) hmmm olsun yine de ellerine sağlık, eminim güzel olmuştur..:KK61:

diğer yerleri doğru yapabildiysem 52 kilo çıkıyor.ama bu kısmın altında (How much would you like to weigh? )
en az 40 yazın yazıyor.ben 40 kilo versem zaten yok olurum

canım kaç kilo olmak istediğini yazacaksın( How much would you like to weigh? )

Hepinize merhaba arkadaşlar:KK3::KK3:
2 gündür iş yerinde yoğundum,h.sonu şehir dışındaydım,pek giremedim yani..
Yine çok sayfa birikmiş,okumaya çalıştım baya...Ama atlayıp da cevap veremediğim birşeyler olduysa kusura bakmayın...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum,süpersiniz...yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz diyorum..İnşallah hepimiz fıstık gibi olacağız...
Yazdıklarınızdan hatırladığım kadarıyla; shahdaroba sınavlarında tekrar başarılar canım,pek görüşemiyoruz bu aralar:KK34:
tweet sen 23 kilo mu vermiştin,süpersin walla..haberler çok iyi...güçlendirmede başarılar..
goldenvenüs yeni evin hayırlı olsun,umarım çok mutlu günler geçirirsin orada...
Yaz yağmuru magnum haaa:KK52::KK52::KK52: delisinnn:KK1:
afiyet olsun walla,bak ben kaçamak rekortmeniyim herhalde ama magnuma cesaret edememiştim çok kalorili diye ve hepsini yerim diye...neden durdu kilo vermem diye düşünme en azından,güzel bir sebebin var:KK34:

Ben de maalesef bol kaçamaklı ve sporsuz bir h.sonu geçirdim şehir dışında olduğumdan...ama allaha çok şükür hiç almamışım en azından(maşallah:nazar::nazar:)
geçen salıdan beri aynı kilodayım anlayacağınız..ama olsun bu kaçamaklarla ona bile seviniyorum..h.sonu 2 kadeh rakı içtim :KK17: affedin beni :)
ama dün en yakın kız arkadaşlarımdan birisinin bekarlığa veda gecesi vardı kız kıza,yanımda gırla içtiler ben dayandım bol bol soda ve kola içtim,bugünlerde çok etkinlik var bu kadarı bile başarı gibi geliyor bana :)

merhaba vuvuucum hoşgeldin:KK71:

çok teşekkür ederim afiyet oldu valla:KK9: hiç bakmadım kalorisine direk indirdim miğdeye :KK52:sen zaten kaçamak canavarısın senin eline su dökemez kimse:) ama helal olsun diyorum yınede harika gidiyosun:KK64: sanırım benım bu dıyet boyunca tek vazgeçemeyeceğim şey magnum olacak :KK14:

imdaaaaaatttttt

Son düzenleme:
Şöyle açıklayayım: ben 94,4'le programıma başladığımdan beri deli gibi spor salonunda çalışıyorum. Hem kardiyo hem de aletli çalıştığım için daha sıkı olmanın yanı sıra kas kütlemin de arttığını tahmin ediyorum. Biliyorsun kaslar yağlara göre daha ağır. Benim de bacaklarımda ve basenlerimde çok fazlalığım var, diyetten önce üst bdenim 44-46 iken alt bedenim 50-52 şeklindeydi! :KK52:

Geçen hafta 42 beden olan pantolonu mağazada öylesine deneyip içine girince ben de çok şaşırdım doğrusu, ama içindeyim işte :KK66:

tebrikler...evet spor yapıyorsan daha bir sıkılaşmışsındır. o sebeple aslında daha ağır çekiyorken bile daha zayıf duruyor insan. başarın daim olsun...

evet walla 4 gözle yolunu bekler oldum:KK61: aslında o yağsız kızartma yapandan ben de almayı düşünüyordum, sebzeler için ama...önden çok kısa süreli haşlamak lazım belki de, o zaman hırt hırt olmaz:)) hmmm olsun yine de ellerine sağlık, eminim güzel olmuştur..:KK61:

canım kaç kilo olmak istediğini yazacaksın( How much would you like to weigh? )

cinocum hesapladım 50.4 doğru kilommuş

canım derslerini verdin kiloda veriyosun eee hazır iğnelerin biterken ve sen iyileşirken şu hüzünlü resmi değiştir derim ben.bu tür şeylere inanırım daha canlı kıpır kıpır renkli bişi koy gencecik kızsın veeeee ağlama lütfen ağlamak ağlamayı getir, derler öpüyorum çooooook:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

tamam :KK70: öyle yapayımm :) değiştireym hemen ((:-)

böyle takılmalar oluyor zaman zaman.ama sonrasında bir gittimi de pir gidiyor.biraz daha sabret ve altın yumruğu en uygun en sıkıştığın durumda kullan ki en verimli sonucu alabilesin:KK34:
bu arada sen ne zaman başladın?
ben neredyse 2 haftadır giremediğim için foruma yeni gelenleri takip edemedim.hoşgeldin

bende burada olmaktan mutluluk duyuyorum buraya yazmaya başladığımından beri kafam dağıldı bana çok iyi geldi helede sizler gibi iyi insanları tanıyınca mutlu oldum bide kilo versem daha mutlu olacam.ben 5.ayın 9zuna başladım yani anlayacağın 1 ay oldu ben 5.5kg verdim ama benim kilom çok fazla onun için daha fazla vermem gerek diye bekledim.inşallah senin dediğin gibi bir kereden gider ama sanmıyorum çünkü ayın 15 şi regli günüm bu defada onun için kilo alırım diye korkuyorum çünkü okuduklarım hep almışlar.allah bize sabır versin.amacımıza ulaşalım.sen kaç kiloydun.bu arada tanıştığımıza memnun oldum.:KK66:

merhaba vuvuucum hoşgeldin:KK71:

çok teşekkür ederim afiyet oldu valla:KK9: hiç bakmadım kalorisine direk indirdim miğdeye :KK52:sen zaten kaçamak canavarısın senin eline su dökemez kimse:) ama helal olsun diyorum yınede harika gidiyosun:KK64: sanırım benım bu dıyet boyunca tek vazgeçemeyeceğim şey magnum olacak :KK14:

imdaaaaaatttttt

Sağol canım hoşbuşdum:KK16:
magnum baya fazla bir vazgeçilmez ama olsun senin kilon az zaten:KK34:
carte dorun light dondurması kesmedi mi seni? bana güzel gelmişti.
bir de illa magnum diyorsan yanında biri yesin sen de 1-2 ısırık al olmaz mı:KK34:
yok illa tam olacak diyorsan ehhhhhhhh yi gitsin :KK9:

bugün anneme ve kardeşime kendi ellerimle kısır yaptım.ama artık ben bir dukancıyım:KK64: bunları hayatımdan çıkardım.

atak evresi 3 gün sürecek.süt ve süt ürünleri gerçekten insanı acıktırmıyor bugün bunu anladım.

önümde 1,5 litrelik pet şişe boyna su içiyorum.tuvalet ile bütünleştim:KK1:

canım bede oyleyım yaaa
bıde ıs yerındeyım dusun :KK9:
zırt pırt wc ye gıdıyorum dıye butun gozler bende bu ara
ama pes etmek yokkkkk

ne magnumu kızlar
ben unuttum oyle seylerın varlıgını artık
markete gıttıgımde bıle gozum gormuyooooo
ve ılk defa canımda ıstemıyoo

daha hıc kacamak yapmadım bugun 9. gunum kızlar
az kaldı 10 kılom daha var kısmetse bı ınsemmmm
ah ahhh
ogunlerı gorebılecekmıyım acabaaa

sımdı aksamları spor yapıyorum ıs cıkısı 45dk. yuyurus ardından
fıtness sonra yuzuyorum
ama cok kararlıyım yazın sonuna kadar vermem lazımmm :KK9:

merhaba kızlar herkese iyi bir gün diliyorum hepinizden iyi haberler geliyor çok seviniyorum ben hala tepe taklak devam ediyorum diyete ama herşeyden çok fena bıkkınlık geldi sanki yicek hiçbişi yokmuş gibi geliyor aslında var ama benim canım hiçbişey istemiyor mesela bu saat olmuş azıma bir parça ligt kaşar atmışım 1lt de su içmişim okadar belkide bu yüzden veremiyorumdur ama günlerce sabahları 68.8 dü kilom sonra iki günden beri69.1 oldu bu sabah baktım 68.6 yarın yine tırmanışa geçmese iyi birde adet olcam galiba ben düzensiz oluyorum yani ayda iki sefer olurum hep oyüzden günümü bilmiyorum ama belirtiler var yani akşam canım muhallebi tarzı tatlı istedi dukan kepeğinden ligt sütle tatlandırıcıyla yaptım çok güzel oldu minik fincanlara koydum henüz bir tane yedim ah birde poça gibi bişey yapabilsem canım birtek onu istiyor çaylan

Dukanın dediğine göre protein ağırlıklı beslenince vücut o proteini yakmak için ekstra efor sarfediyor ve birazda bu yüzden kolay kilo veriyor. Dolayısıyla çok az yerseniz kilo verme hızınız da düşebilir :KK45:

Melisa Aslı Pamuk, hırs yaptı ve iki ay içinde 9 kilo vermeyi başararak Miss Turkey 2011’in kraliçesi oldu.

Hırsı kaderini değiştirdi 1991 doğumlu Melisa Aslı Pamuk, azmin zaferinin canlı kanıtı... Miss Turkey 2011’e başvurduğunda fazla kiloları nedeniyle çok fazla şans tanınmayan Pamuk, hırs yapıp iki ayda 9 kilo vermeyi başarınca kaderi değişti. Ve final gecesi tüm rakiplerini ardında bırakıp birincilik tacını taktı
.

Ayy bizim neyimiz eksik kızlar bastırın :KK64:

merhaba kizlar reglim 2 gun gecikti agirlik hissediorum vucudumda 2 gundurde tarti 200gr fazla gosterio pazar sabahi 1 dilim kek yedim tatli krizine girdim :KK14: allahtan fazla gostermedi simdi tarti 61.0 gosterio haftaya bugun 58i gormek istiorummmmmm bennnn:KK43:

bir haftada 3 kilo vermen biraz zor olabilir ,inşallah verirsin ama kaçamaklar o fırsatı vermiyoki.mesela yediğin kek eminim200 gr değildi buda dukanın intikamı galiba.kaçamaklar küçücük oluyor ama bedelini günlerce ödetiyor::))).haftaya sonucu paylaş lütfen...

X