temizlik yaptım ve geldiiimmmm..
normalde annem çok fazla söylendiği için protesto edip temizliğe elimi sürmüyodum uzun zamandır. ama yapıncada tam yapıyorum yani
dip köşe felan filan. o yatağı alıyorum öbür tarafa atıyorum siliyorum süpürüyorum. sonra yerine itip hayyydeeee diğerini çek
kımıldamayan eşya kalmadı nerdeyse. ablamın gardolabına ellemedim parçalanır elimde kalır diye
yediklerime geleyim. suyumu tamamlamadım. 500 ml bile içemedim
yulaf kepeği ve yoğurt karıştırıp yedim,mistik sütlü çay yaptım.
biraz önce akşam yemeğimi yedim. uyduruk tarif yaptım
domates,soğanibuğday kepeği(bi kaç gündür yemeklerde kıvam vermesi için kullanıyorum 2 ykğını geçiyo :18:) bol baharat ve 1 yumurta kırıp karıştırdım tbi 1 tk zeytinyağı eşliğinde
akşam sütlü mistik çay ve sütlü tarçınlı tüketcem. cumaya az kaldııı. alışveriş listesi yapmam lazım..
izinli günümdede iş yerine gidip küçük fırın alıcammm
yaaa ben nasıl yazmaya unuturummm
taaaaa eylül ekim gibi belediyenin açtığı sosyal tesiste ki spor salonuna kayıt olalım demiştik annemle. dolu olduğu için bizi yedeğe attılar. bugün aradılar belgeleri getirin diyeee
haftada kaç gün olduğunu bilmiyorum ama oraya gitcez annemle spor yapcez ve trampolinide ihmal etmiciiiiiim tabiki. basen ve kalçam çok yumuşak sıkılaşmaya ihtiyaçları var. bi sıkılaşırsam olay tamamdır. yanlarım förklemiycekk. veee yıllık iznimde mersine gittiğimizde bikini giycemmmmmm. (tabi su çiçeği izlerine sinirim bozulmazsa
eşşek kadar kızım su çiçeği geçirdim ayol
)
Resimde ki 3 parça + silikon eldiven + spatula + çırpıcı set olarak almıştım. Mudo dan. Mudo da şuan indirim var. Ben mağazadan aldım ama belki nette vardır. Fiyatı 1 kalıp fiyatıydı. Hatta bir tane de eski bir dukancana almıştım güzel bir günün anısınaa.
hangi avm de vardı mudo onu düşünüyorum şimdi :26: teşekkür ederim
boyumuz,yaşımız,hedef kilomuz (59 desede dukan amca. kabul etmiyorum 55 oluciiim 36 beden oliciiimmm wuuuu desinler arkamdan
ne biliimm havalı havalı yürüyeyim. ağızından salya akanlar olmasın tabi
bide ankarada oturuyosan olay bitmiştir. ikiziz diyebilirim
haydi kizlar bu yarisa heyecan lazim,oy lazim yarin son gunkendime oy istemiyorum bakin begendiginiz tarifi oylayin bana veresiniz diye yayinlamiyorum linki sakin yanlis anlasilmasinabonesi oldugunuz topiklere link verebilirsiniz denildi... http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
oyumuz tabikiii sanaaaa
sollamışsın zaten diğerlerini
Kesinlikle burası pozitif motivasyon ! Ben de Ortaköy'lüyüm, yakınız. Mesela yarın bildirim yapacağımı bilmesem o hafta sonu yaptığım kaçamaklardan sonra kesin moralim sıfıra inmiş ve çoktan diyeti bırakmıştım. Ancak ben sizler sayesinde devam ederek kilo veremesem bile en azından bu hafta kilomu koruduğumu düşünüyorum. Tabii bunu yarın sabah baskül gösterecek :)) Her şey için emeği geçen herkese teşekkürler. Hız kesmek yok ! İnsan bu şaşar da beşer de
)) Aynen kaldığımız yerden hep birlikte devam ediyoruz :) Ben asıl güçlendirmeye geçtiğimiz zaman durumun ne olacağını merak ediyorum. Hiç güçlendirmeye geçen var mı şu anda ?
aslında bi tablo oluştursak kim hangi evrede kaçıncı gün diye yazsak çok güzel olur diye düşünüyorum:26: mesela ben . şafak karanlık diye az biraz motivasyonum düşüyor. ama bizden ileride 3-5 aylık dukancıları gördüğümüzde motivasyon artabilirrrr