Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım feci derecede tavuk çorbası istiyor. böyle bi tarif bulamadım ama ona yakın bişi uydurdum . denerim bi ara
şöyle kiii

yağsız tavuk göğsünü haşlasak
1yk nişasta (un yerine ) ve yumurtayı çırparak terbiye yapsak.
tavuğu didikleyip bunları tavuğun suyunda karıştırsak olur mu ki?

benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.

Kızlar ne olduk böyle aynı anda... Benim de stok bitti ve az önce yağlı peynirlerden yedim ancak hala tam doymuş gibi hissetmiyordum tam da kendimle biraz daha yesem mi yemesem mi mücadelesini yaparken yazdıklarınızı gördüm. Çok ilginciz gerçekten

merhabalar ben tartılmaktan korkuyorum ya bugün 4.günüm dukanda 3 günlük atak yapıcaktım hadi dedim 5 yapıyım ama bugün biraz kötü oldum ve yarım paket altınbaşak yedim ayran ton balığı falan kesmedi dedim sağlığımdan önemli mi ama şimdi çok korkuyorum tartılmaya yarın da saf protein yapıp öyle tartılıyım diyorum sonra da 1-1e dönücem sanırım bir de internetten okurken görüyorum ki dukan yaparken herkes azıcık yiyor ben sınırsız diye götürüyorum ondan da ya veremezsem diyorum içimi rahatlatın kızlar

Ravel trambolinim geldi kuramıyorum .Göstergeyi nasıl takıcam 2 siyak kumaş parçası var ne olaki....

şubat ayı vurdu bizi

Ravel trambolinim geldi kuramıyorum .Göstergeyi nasıl takıcam 2 siyak kumaş parçası var ne olaki....

fotolarını çekip göderirsen belki yardım olabiliriz. göstergeli olanını aldın sanırım.

kızlar bide benim normalde yemek düzenim şöyle.
geç kalktığım için bende öğün kavramı yok

günde 2 lt su içiyorum (bugün içemesemde)
sütle kepeği karıştırıp içiyorum.
saf protein günüyse iş yerine tavuk haşlayıp götürüyorum. yanında yoğurt ya da zero kola
eve geldiğimde sütlü mistik çay içiyorum.

sf+pS günümdede sadece öğle yemeği bu şekilde oluyor. çok pişiriyorum 1 sonra ki gün sf ps günümdede aynı yemeği tüketiyorum.

şu sıralar dukan çikolatası yapıp yiyiyorum. cuma günü nefis tarifleri pişirmeye başlayacağım

Evet göstergeli olanı aldım içinde nasıl kurulacağını anlatan hiçbir şey yok.Göstergeyi takamadım bir türlü

iyi geceler herkese

oturdum yemek tarifi bakıyorum sitelerden

dukanın en sevdiğim yönü de bu :) yapmasam da bakmaktan keyif alıyorum resmen

tatlım benim yaptığım terbiyeli bi tavuk çorbası tarifi vardı. yaziym bak yapmak istersen yapılışı senin söylediğin gibi zaten, ben süt ve yumurtayla terbiye yapmıştım. ama nişasta kullanıcaksan mısır nişastası kullan 1 tatlı kaşığını geçmesin ki o da sınırlı izinli oluyo
tarife gelince; 1 yk kepeği kokusu çıkana kadar yağsız tencerede kavuruyosun. tavukları haşladığın sıcak suyu kepeğin üzerine döküp kepeği ezerek karıştırıyosun ki dikkat et coslamasın üstüne :) tavuklarından istediğin kadar didikleyip tencereye atıp bi iki kez karıştırıp kaynayınca 1 su bard süt ve 1 yumurta sarısından yaptığın karışımı da terbiye usulüne göre (işte çorbadan bir iki kaşık alıp sütlü yumurtaya karıştırarak) tencereye ekliyosun. yüksek ateşte kapağı açık bi taşım daha kaynatıp kapatıyosuun. ben genelde tavuk eti olmadan ve artı bir tavuk bulyon ekleyerek yapıyorum.

daha 4. günden kaçamak yapmışsın ama canım ya, üzüldüm açıkçası. sağlığımdan önemli mi demişsin ama o yarım paket yediğin şey de sağlıklı değil ki :) emin ol dukandaki herşey daha sağlıklı o ve benzeri ürünlerden. ayrıca, sınırsız izinli şeyler tabiki sınırsız. adı üstünde sınırsız ve izinli :) sınırsız izinlilerden doyana kadar yiyebilirsin. tabi ikinci porsiyonu almayın (aynı çeşitten) diye bi önerisi var dukanın, bunu da dikkate almak lazım. o kaçamağını olduğu yerde bırakıp dukanın önerdiği sayıda atak ve seyir yapmaya devam et bence. internette okuduğun herşey doğru değil malesef, hemen karamsarlığa kapılma our mu

teşekkür ederim.yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu ki? şuan hali hazırda 1 paketim var.bitirmeye çalışıyorum.

günaydın dukan hatunları.tartıya çıkmaya korkuyorum.regli dönemim bitmek üzere olsado ödemi hala benimle.şimdi yürüyüşe çıkacağım dün 4500 adım atmıştım.bugün nebaşaracağım bilmem belki bir iki tur atıp spor aletlerine giderim.bir tanıdık sivastan pide ve katmer göndermiş.anlarsınız kaçamağa neden oldu.direndim ammmaaa olmadı.karın gurulduyor.neysebugün sebze günümdü karbonhidratı kaçamakta götürdüm.proteyine devam.yarın bildirim çok fazla + görmeyeyim.yinede 2 haftada 2400 grm iyi ayda 4 kilo yapma şansım var.ayda 4 kg 2 ayda 8 kg yapar aslında bayağı büyük bir kayıp.haydin hatunlar görüşürüz

işte bu ama o sayaç var ya o sayaç.

Sayacı ayağa takıp uzantısını zıpladığın yere uzatıyorsun.

Haydaaaa
Katmer falan yapmayın böle şeylerr.
Sivas katmeri dediğin şey unu içine kavrulmuş unn.
Ayy sırf un ve yağğ
Bayılırım kendilerine hatta ilk ödül günümde yiyeceğim şey o ammaaa şimdi olmaz. Bir dilim yenmemiştir o kendimden biliyorum.
Ceza ver kendineee
4500 adı az günde.
Padometre kullananlar en az 10000 adım atmalı.
4000 falan gün içinde otomatik gidiyor biz msa başı çalışanları için. Evde nasıl olur bilemem.
AMa madem yürüyüşe gidiyorsun 10000 e tamamla.
Hatta katmer için 20000 :)

Dün ben 17000 i gördüm. Salsa yaptım tam 1,5 saat. Dans partnerim bütün gece döndürdü beniii. Arada da bakıyor padometreye kaç olmuş diye. Oğlan gaza geldi. Ahh bir de 17000 i votkayla kutlamasaydıkkk süper olacaktı....

Not: Senin tanıdığa adresimi verirmisin ? :)

ayyy ipeek alemsin valla

sekerim dansi yaptin yaptinda kutlamayi diyet sonuna toplu kutlamaya donustursen salsa hemde 1.5 saatacilen bir salsa yapabilen partner bulunacakzira benim kocis calismaktan ne salsa yapabilecek zaman bulabilir nede beni 1.5 saat dondurebilir.sende cezalisin bugun 2 saat dans edilecek

sonra"icki butun kotuluklerin anasidir "

günaydın kızlar ne güzel kilo verenlerimiz çok maşallah bakalım bu hafta nın birincisi kim olacak
duraklayanlar da üzülmesinler o kilolar gidecek arkadaş :))
kızlar bi sorum var benim kilolarda maşallah gidiyoor arada duraklama olsada ama bölgesel yerlerimden birz yavaş gidiyo gibi yüzümden ve göğüs den daha çabuk gidiyo bir çare (
amaa çok yoğun spor yapamıyorum halsizlik var tabi

:)

bUGÜN ÇARŞAMBAA.
Ben çarşamba perşembe çıkmam dışarı.
Cuma dans etmeyen biriyle çıkacağım.
Cumartesi şihir dışı.
Ama pazar akşamı aynı grupla salsa gecesi.
Söz o gece 4 saat dans edeceğim.
Ya ben alkolden hiç vazgeçemedim.
Uzattım bile bile...
Ama hayat keyif olayı.
34 yıldır kiloluyum
zaten yeni tanıştığım insanlar diyete ne gerek modundalar...
Deli ediyorlar benii
Am çok sıkılaştığımö gerçeğini es geçemeyeceğim.
Kilo 70 in üstünde olsa da (162 boyla) giderim varr bayağı :)

Bu arada
"Cennet anaların ayaklarının altındadır"
deyip cümleyi bitiriyorum.

:)

teşekkür ederim.yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu ki? şuan hali hazırda 1 paketim var.bitirmeye çalışıyorum.

hiç buğday kepeği kullanmadım ama olur bence. şöyleki kabızlık durumlarında yulafa buğday kepeği karıştırarak tüketmemiz öneriliyor. çorbayı 1 kaşık buğday kepeğiyle yapıp gün içinde de kalan 1 yk yulaf kepeğini tüketirsen sorun olmaz sanki :) gerçi çorbanın tamamını 1 günde yiyemeyeceğini düşünürsek o gün yulaf hakkını 1 ykdan fazla tüketmen bile gerekebilir :)

herkese günaydınlar güzel günler bu arada

veririm vermesine amma katmer bu pakette durduğu gibi durmaz.çok az yedim ama dukanda hiç olmadığı için.katmer kavrulmuş un deyil mayalı hamur kocabir paket yağ dan yapılıyor.kavrulmuş un olan kete kendileride şahsen benim favorim.evdede bunları yapabilen kadrolu bir evhanımı olaraktan sivas katmerine 10 üzerinden 10 veririm.fazla açar diye buzluğa attım.çocuklara parça parça çıkarıp yediriyorum.ceza olsun diye sebze günlerimde sebzelerimi yemicem.sınırlı serbeslerimide yemicem.:18:buda tatlılar ve çorba yok demek.tavuk etine ve diyet peynire devamadımsayarı benburada bulamam ama belli bir güzergah belirleyip saydım.oralarda dolanırım.sıtadyumlarda yürümek hoşuma gitmiyor.ben kaldırımda bakınarak yürümeyi sokaklarda gezinmeyi seviyorum.bulunduğum yer buna müsayit.burda bunu yapan çok olduğundan rahat oluyor.ne o öyle dolap beygiri gibi aynı yerde dön dur,bana göre deyil.yürüyüş bandındada yerinde sayıyorsun.belki birgün ormanda yürüyormuş izlenimini veren bir yürüyüş bandı icat ederler.ben onu beklicem.

Son düzenleme:
Trampolinim kargo merkezime ulaşmış..

Akşam uğrayıp alacağızzz..

:122::122::122::122::122::122:
Umarım güzel bir şey dir de sıkılmadan hoplaya zıplaya kilo veririzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…