benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.
Kızlar ne olduk böyle aynı anda... Benim de stok bitti ve az önce yağlı peynirlerden yedim ancak hala tam doymuş gibi hissetmiyordum tam da kendimle biraz daha yesem mi yemesem mi mücadelesini yaparken yazdıklarınızı gördüm. Çok ilginciz gerçekten
Ravel trambolinim geldi kuramıyorum .Göstergeyi nasıl takıcam 2 siyak kumaş parçası var ne olaki....
Evet göstergeli olanı aldım içinde nasıl kurulacağını anlatan hiçbir şey yok.Göstergeyi takamadım bir türlü
işte bu ama o sayaç var ya o sayaç.
oturdum yemek tarifi bakıyorum sitelerden
canım feci derecede tavuk çorbası istiyor. böyle bi tarif bulamadım ama ona yakın bişi uydurdum . denerim bi ara
şöyle kiii
yağsız tavuk göğsünü haşlasak
1yk nişasta (un yerine ) ve yumurtayı çırparak terbiye yapsak.
tavuğu didikleyip bunları tavuğun suyunda karıştırsak olur mu ki?
merhabalar ben tartılmaktan korkuyorum ya bugün 4.günüm dukanda 3 günlük atak yapıcaktım hadi dedim 5 yapıyım ama bugün biraz kötü oldum ve yarım paket altınbaşak yedim ayran ton balığı falan kesmedi dedim sağlığımdan önemli mi ama şimdi çok korkuyorum tartılmaya yarın da saf protein yapıp öyle tartılıyım diyorum sonra da 1-1e dönücem sanırım bir de internetten okurken görüyorum ki dukan yaparken herkes azıcık yiyor ben sınırsız diye götürüyorum ondan da ya veremezsem diyorum içimi rahatlatın kızlar
işte bu ama o sayaç var ya o sayaç.
günaydın dukan hatunları.tartıya çıkmaya korkuyorum.regli dönemim bitmek üzere olsado ödemi hala benimle.şimdi yürüyüşe çıkacağım dün 4500 adım atmıştım.bugün nebaşaracağım bilmem belki bir iki tur atıp spor aletlerine giderim.bir tanıdık sivastan pide ve katmer göndermiş.anlarsınız kaçamağa neden oldu.direndim ammmaaa olmadı.karın gurulduyor.neysebugün sebze günümdü karbonhidratı kaçamakta götürdüm.proteyine devam.yarın bildirim çok fazla + görmeyeyim.yinede 2 haftada 2400 grm iyi ayda 4 kilo yapma şansım var.ayda 4 kg 2 ayda 8 kg yapar aslında bayağı büyük bir kayıp.haydin hatunlar görüşürüz
ayyy ipeek alemsin vallaSayacı ayağa takıp uzantısını zıpladığın yere uzatıyorsun.
Haydaaaa
Katmer falan yapmayın böle şeylerr.
Sivas katmeri dediğin şey unu içine kavrulmuş unn.
Ayy sırf un ve yağğ
Bayılırım kendilerine hatta ilk ödül günümde yiyeceğim şey o ammaaa şimdi olmaz. Bir dilim yenmemiştir o kendimden biliyorum.
Ceza ver kendineee
4500 adı az günde.
Padometre kullananlar en az 10000 adım atmalı.
4000 falan gün içinde otomatik gidiyor biz msa başı çalışanları için. Evde nasıl olur bilemem.
AMa madem yürüyüşe gidiyorsun 10000 e tamamla.
Hatta katmer için 20000 :)
Dün ben 17000 i gördüm. Salsa yaptım tam 1,5 saat. Dans partnerim bütün gece döndürdü beniii. Arada da bakıyor padometreye kaç olmuş diye. Oğlan gaza geldi. Ahh bir de 17000 i votkayla kutlamasaydıkkk süper olacaktı....
Not: Senin tanıdığa adresimi verirmisin ? :)
ayyy ipeek alemsin valla
sekerim dansi yaptin yaptinda kutlamayi diyet sonuna toplu kutlamaya donustursensalsa hemde 1.5 saat acilen bir salsa yapabilen partner bulunacak zira benim kocis calismaktan ne salsa yapabilecek zaman bulabilir nede beni 1.5 saat dondurebilir. sende cezalisin bugun 2 saat dans edilecek
sonra"icki butun kotuluklerin anasidir "
teşekkür ederim.yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullansam olur mu ki? şuan hali hazırda 1 paketim var.bitirmeye çalışıyorum.
veririm vermesine amma katmer bu pakette durduğu gibi durmaz.çok az yedimSayacı ayağa takıp uzantısını zıpladığın yere uzatıyorsun.
Haydaaaa
Katmer falan yapmayın böle şeylerr.
Sivas katmeri dediğin şey unu içine kavrulmuş unn.
Ayy sırf un ve yağğ
Bayılırım kendilerine hatta ilk ödül günümde yiyeceğim şey o ammaaa şimdi olmaz. Bir dilim yenmemiştir o kendimden biliyorum.
Ceza ver kendineee
4500 adı az günde.
Padometre kullananlar en az 10000 adım atmalı.
4000 falan gün içinde otomatik gidiyor biz msa başı çalışanları için. Evde nasıl olur bilemem.
AMa madem yürüyüşe gidiyorsun 10000 e tamamla.
Hatta katmer için 20000 :)
Dün ben 17000 i gördüm. Salsa yaptım tam 1,5 saat. Dans partnerim bütün gece döndürdü beniii. Arada da bakıyor padometreye kaç olmuş diye. Oğlan gaza geldi. Ahh bir de 17000 i votkayla kutlamasaydıkkk süper olacaktı....
Not: Senin tanıdığa adresimi verirmisin ? :)