Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

45 dk yürüyüş ödemimin 300 gr nı atırdı.dün okadar su içtimki oruçtan çıkmış gibi durdum durdum içtim.gecede kalkıp 2 bardak içtim.buzdolabındaki 2 lt soğuk suyu buna eklemiyorum bile + 900 azbile bde regliyim:111::111:elmalı limonlu tarçınlı karanfilli ve karabiberli arınma çayını yaptım.1,5 lt onunda 1 lt içtim.su canavarı oldum.çok su içen biri olarak kendimi aştım.bukadar suyla çiçek açacağım herhalde:119::119::119:

Merhaba dukan kardeşlerim :) Geçmişin bir kısmını okudum bir kısmını okumaya çalışıyorum hala.
İşlerimin yoğunluğundan zor fırsat buluyorum bu aralar.
Diyetime tam gazla devam ediyorum HİÇ KAÇAMAKSIZ ve dün 40 dk yürüyüşümü yaptım 15 dk trampolinde zıpladım hopladım :)
Dün Protein Sebze günümdü. ciğer ve yoğurtlu kırmızı lahana yedim. Sabah tartıda 1.5 kilo fazla çıktım.
Biraz canım sıkıldı tabiki ama sonuçların böyle olacağını kitaptan ötürü biliyordum. Yarın yine - gelirim.

Trampolin almayı düşünenlere = çok zevkli bir alet. Üstündeyken kendimi çocuklar gibi hissettim. Sessizde.
15 dk sonra bacaklarımı hissetmedim ama hamlıktanmıdır nedir bilmiyorum. Yoruyu baya.
Alt bölge sanki daha çok çalışıyo. Üst bölgem içinde zıplarken kendim hareketler yaptım doğaçlama.

Goji berry kimse kullanmıyor mu ya ben arada cerez niyetine yemek istiyorum. ne kadarlık alayım sizce 150 gr lık var gurme nette bu kaç günlük olur

Kullanmana göre değişir - 10 yemek kaşığı kadar falandır heralde. Günde 1 yemek kaşığı hakkımız olduğunu düşünürsek 10 gün gider.
Ben dün eve giderken aldım 100 gr kadar. Kilosu 60 Liraymış. Pahalı geldi bana :)
100 gram 6 lira tuttu ama az bişi :) Canım tatlı falan çekerse porsiyon kek yapıp onun içine katmayı düşünüyorum.
Tadı sade olarakda fena değil.

bu tranbolinde herkesi sarmış.plates topunu aldım ama çok yapamadım.yani heves oluyor süreklili olmuyor.yalnızca bu tranbolin zevkliymiş.çocuklarımda hoplayabilir.ailece hoplarız.tabii benim ağır abi kaca hoplamaz o ayrı.neyse bi kendimi ayarlıyayımda bende edineyim benim neyim eksik

Neredeyse 5 litre su içmişiniz donbul abla.

Neredeyse 5 litre su içmişiniz donbul abla.

gerçektende hesaplamadıydım akadar olmuş.su zehirlenmesi falanmı yaşadım acep.bi yaz olmuştu birkaç saat boyu durmadan su içmiştim.ama içtikçe susuzluğum gitmedi.sonunda miydem şişti ve olan su geri çıktı.az sakinleştikkten sonra sabretim içmedim yavaşçana kendime geldim.bu neyin nesi anlayamadıydım.

Aslında bir erkek bir dişi alırsan ve büyükçe bir saksıya ekersen 3-4 yıl balkonda idare eder seni,. Zaten ilk 2 yıl 80 cm de budanyor. sonraki 3 sende de max. 2 metre oluyorr. Çalışmsı bişeyy. Denemekte fayda var.
Ayrıca muhakkak süs biberi, minik domates, taze sarımsak soğan ve maydanoz ek. Bunlar balkonda süper olurr. Elinin altındaa.1 torba toprağa bakat olay...

Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini okudum baya birikmiş. Neredeyse 1 haftadır yazmıyorum çünkü yazacak yüzüm kalmadı. Hafta sonu 2 gün kaçamak yaptığım için bir suçluluk duygusu aldı yürüdü içimde ve size kötü örnek olmamak için yazmayayım diye düşündüm. Ancak 3 gündür sıkı bir şekilde kaldığım yerden devam ediyorum. Bakalım bu Perşembe eksiye düşmemiş olsam bile geçen haftaya göre sabit kalmayı umut ediyorum.

Gojiberry muhabbetinize çok güldüm. Ben de de bir ampul yandı böylece balkonda organik tarım yapmaya başlamayı düşünüyorum :)))))) Şu trampolin i ben de almayı düşünüyorum ancak bir kaç gündür işler çok yoğundu araştırma yapamadım. 102 cm olanı tavsiye etmiştiniz onu almayı düşünüyorum.

Bu arada sizinle farkettiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum çok uzun zamandır duraklamadan şikayetçi olmuştum, ilk defa 62' li rakamı gördüğümde şaşırdım ancak o dönemde sınırlı izinleri her gün kullanıyordum. Aslında farkında olmadan kestim ben sınırlı izinleri bir kaç gün ama gördüm ki onları kestiğim dönemde anında eksiye düşmüşüm. Size tavsiyem sınırlı izinleri kesinlikle her gün kullanmamanız. Bu arada Doğuş Mistik çayı bir markette buldum. Ancak sade olanı vardı. Ben de içine çilek veya muz aroması katarak kullanıyorum gayet güzel oluyor. Sanırım her gün aroma kullanmanın bir zararı yok değil mi ? Her şeyi acı bir şekilde tecrübe ettikten sonra öğrendiğim için bu defa yine size danışarak hareket etmeyi uygun gördüm

Bu arada İstanbul' da olup da Gojjyberry bulamayanlar için; Kadıköy' de Balık Pazarına girdiğinizde 100 mt yürüyünce sağda bir aktar var. Orada hem yulaf kepeği hem de Gojjyberry bulabilirsiniz. Aynı şekilde FFC aromalar da Kadıköy' de pasta mamulleri satan bir yerde satılıyor. Merak eden olursa tarif edebilirim. Fiyatlar Gurmenetle aynı ancak hem bekleme yok hem de kargo bedeli yok :)

bugün sabah dukan rebini ekmek yapıp yedim bu arada bişey yememiştim biraz önce haşlanmış tavuğun üstüne 2 kaşık yoğurt koydum üzerinede acıbibersosu damlatım.birparça diyet peynir ve diyet kolayla afiyetle yedim:125::125:.tavuk acıbiberle katlanabiliyor.benim minik ailemde yağlı katmer yağlı pide yapraksarması mercimek çorbası kabak tatlısı vs vs tüketiyor.diyet yaparken bekar olunması gerektiğine karar verdim.:123::123::123:neyse çıtır olcazdimi şimdilik duan hatunları hepicinize iyi akşamlar

merhaba hanımlarr..
benim diyet sakata bindi. kaçamak yönünden değil ama. öğün atlıyorum ve 1+1 yapamıyorum stoklarım bittiği için.cuma gününe kadar sabretmem gerekiyor.

kızlaarrr :) dukan amca 2.2 kg demişti, bugün atağımın son günü veee sıkı durun tam 4 kilo verdiiimmm :) yarın seyire başlıyorum :) ve sizin önerinize itiyacım var 5+5 mi 1+1 mi yapsam??? verilecek 16kg daha var
1+1 daha kolay ama vücudu gerçekten şaşırtabilmek açısından 5+5 daha mı etkili olur kii? ne dersiniz :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlarr..
benim diyet sakata bindi. kaçamak yönünden değil ama. öğün atlıyorum ve 1+1 yapamıyorum stoklarım bittiği için.cuma gününe kadar sabretmem gerekiyor.

benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.

manzara hep aynı.
ama bekarken diyete ihtiyacım yoktu ki!

ben atak dönemindeyim henüz yarın son günüm inşallah
daha tariflere bakma şansım olmadı
seyir dönemini 1+1 yapayım diyorum o zaman uygun menülere ve tariflere bakarım
benim çalıştığım bankada öğle tatili yok canım maalesef ama köpeğim var akşamları yada sabahları onu çıkarıyorum mecburen o zaman yürüyüşümü yapıyorum kesin
sağol arkadaşım tavsiyelerin için

4 kilo çok çok iyi tebrikler ben 5-5 yapan biri olarak 1-1le 5-5in farksız olduğunu düşünüyorum canım. yalnızca başlangıç aşamasında 5-5te daha hızlı kilo verimi gerçekleşiyor, ama bi süre sonra 1-1le eşitleniyor verilen kilo. hangisini daha kolay yapabilirsen onu yap bence :) nice eksi 4 kilolara

Oh masallah herkesler ne guzel kilolar vermis. Aman kizlar sakin gevsemeyin. Yoksa benim gibi seyirden kurtulamazsiniz. Somestr tatilinde yaptigim kacamaklar yuzunden yerimde sayip duruyorum. Mart basinda hedefime ulasmis olacaktim. Ama yolu ancak yarilayabildim. Tabii sure uzadikca motivasyon dusuyor...yiyeceklerden tiksinmeye basliyorsunuz malesef...ama dukan harika bisey..13 kilo vermeme ragmen vucudum cok guzellesti. Selulitlerim gitti. Cildim canlandi...neyse 5 aylik bir dukancinin tecrubeleri iste boyle. Aglamak istiyoruuuuuuuuuummmmm...guclendirmeye gececektim yaaaaaaa

benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.

benim ki cuma gününe kadar sürecek. senin dukan kaç gün sarsıntılı geçecek? kısa süreli olursa bence hemen toparlarız sadece bu hafta tartı gününde sıkıntı çekeriz gibime geliyor.cuma günü küçük fırın alıcam kendime.annem fırının düğmelerini bulaşık makinesinde yıkamaktan derece göstergesi silindi :))) fırında bişi pişirken göz kararı ayarlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…