Goji berry kimse kullanmıyor mu ya ben arada cerez niyetine yemek istiyorum. ne kadarlık alayım sizce 150 gr lık var gurme nette bu kaç günlük olur
Merhaba dukan kardeşlerim :) Geçmişin bir kısmını okudum bir kısmını okumaya çalışıyorum hala.
İşlerimin yoğunluğundan zor fırsat buluyorum bu aralar.
Diyetime tam gazla devam ediyorum HİÇ KAÇAMAKSIZ ve dün 40 dk yürüyüşümü yaptım 15 dk trampolinde zıpladım hopladım :)
Dün Protein Sebze günümdü. ciğer ve yoğurtlu kırmızı lahana yedim. Sabah tartıda 1.5 kilo fazla çıktım.
Biraz canım sıkıldı tabiki ama sonuçların böyle olacağını kitaptan ötürü biliyordum. Yarın yine - gelirim.
Trampolin almayı düşünenlere = çok zevkli bir alet. Üstündeyken kendimi çocuklar gibi hissettim. Sessizde.
15 dk sonra bacaklarımı hissetmedim ama hamlıktanmıdır nedir bilmiyorum. Yoruyu baya.
Alt bölge sanki daha çok çalışıyo. Üst bölgem içinde zıplarken kendim hareketler yaptım doğaçlama.
45 dk yürüyüş ödemimin 300 gr nı atırdı.dün okadar su içtimki oruçtan çıkmış gibi durdum durdum içtim.gecede kalkıp 2 bardak içtim.buzdolabındaki 2 lt soğuk suyu buna eklemiyorum bile + 900 azbile bde regliyim:111::111:elmalı limonlu tarçınlı karanfilli ve karabiberli arınma çayını yaptım.1,5 lt onunda 1 lt içtim.su canavarı oldum.çok su içen biri olarak kendimi aştım.bukadar suyla çiçek açacağım herhalde:119::119::119:
Neredeyse 5 litre su içmişiniz donbul abla.
Peynir işini ben biraz sevdim de ondan uğraşıyorum.. Bu arada kaynatma aşamasına dikkat dibi tutuveriyor..
İyi karıştırmak lazım.. Belki bir dahakine benmari de deneyebilirim..
Bu arada ağaç ise benim balkona olmaz sanırım.. Biraz araştırayım ben de..
Şöyle saksıda yetişebilecek şeyler düşünüyorum aslında domates, maydanoz, roka gibi..
Helal valla sen uğraşmışsın baya
İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
merhaba hanımlarr..
benim diyet sakata bindi. kaçamak yönünden değil ama. öğün atlıyorum ve 1+1 yapamıyorum stoklarım bittiği için.cuma gününe kadar sabretmem gerekiyor.
bugün sabah dukan rebini ekmek yapıp yedim bu arada bişey yememiştim biraz önce haşlanmış tavuğun üstüne 2 kaşık yoğurt koydum üzerinede acıbibersosu damlatım.birparça diyet peynir ve diyet kolayla afiyetle yedim:125::125:.tavuk acıbiberle katlanabiliyor.benim minik ailemde yağlı katmer yağlı pide yapraksarması mercimek çorbası kabak tatlısı vs vs tüketiyor.diyet yaparken bekar olunması gerektiğine karar verdim.:123::123::123:neyse çıtır olcazdimi şimdilik duan hatunları hepicinize iyi akşamlar
slm,meslektaşmışızama ben doğum iznindeyim,mayısta işbaşı yapacağım.güçlendirmede olacağım.menünüz güzel.size tavsiyem kepek ekmeğinizle haftasonu 5-6 günlük ekmek yapmanız.ben evde olmama rağmen bebeğimden pek vakit bulamıyorum hergün kepekli birşeyler yapmaya.ekmek çok kurtarıcı.içine lorda koyuyoum hem miktarı artıyor hem de çokta lezzetli oluyor.yeşil çayı 3 fincana çıkarabilirseniz etkisini daha hızlı görürsünüz.yürüyüşe gelince öğle arası yarım saatinizi ayırabilirsiniz.
tabii,bunlar sadece tavsiye...:13:
kızlaarrr :) dukan amca 2.2 kg demişti, bugün atağımın son günü veee sıkı durun tam 4 kilo verdiiimmm :) yarın seyire başlıyorum :) ve sizin önerinize itiyacım var 5+5 mi 1+1 mi yapsam??? verilecek 16kg daha var
1+1 daha kolay ama vücudu gerçekten şaşırtabilmek açısından 5+5 daha mı etkili olur kii? ne dersiniz :)
benimki de sakata bindi aynı sebepten.
evde az yağlı ürünler kalmayınca yağlı peynirleri, sütü, yoğurdu götürdüm.