- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
veririm vermesine amma katmer bu pakette durduğu gibi durmaz.çok az yedim ama dukanda hiç olmadığı için.katmer kavrulmuş un deyil mayalı hamur kocabir paket yağ dan yapılıyor.kavrulmuş un olan kete kendileride şahsen benim favorim.evdede bunları yapabilen kadrolu bir evhanımı olaraktan sivas katmerine 10 üzerinden 10 veririm.fazla açar diye buzluğa attım.çocuklara parça parça çıkarıp yediriyorum.ceza olsun diye sebze günlerimde sebzelerimi yemicem.sınırlı serbeslerimide yemicem.:18:buda tatlılar ve çorba yok demek.tavuk etine ve diyet peynire devamadımsayarı benburada bulamam ama belli bir güzergah belirleyip saydım.oralarda dolanırım.sıtadyumlarda yürümek hoşuma gitmiyor.ben kaldırımda bakınarak yürümeyi sokaklarda gezinmeyi seviyorum.bulunduğum yer buna müsayit.burda bunu yapan çok olduğundan rahat oluyor.ne o öyle dolap beygiri gibi aynı yerde dön dur,bana göre deyil.yürüyüş bandındada yerinde sayıyorsun.belki birgün ormanda yürüyormuş izlenimini veren bir yürüyüş bandı icat ederler.ben onu beklicem.
Ahh o keteyee ölürümm moduu...
Bir arkadaşım belgesel izlerken yürüyor koşu bandında. Orman gibi dev ekrranın önündee. Ama kocası sese uyuz oluyorr :)