- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
bende ilaç taraftarı deyilim.ama ben bu olayı çocukluğumdan beri yaşadığım için en çaresiz durumda 1 kere kullanıyorum.çünkü gojibery de dahil bütün otu çöpü denedim boşa karınağrısından başka bişey olmadı ama bu ilaç iyigeldi.diyet et yoğunluklu olduğu için kabızlık karınağrısına dönüyor.benimgibi olanlara iyi.diyetten dolayı olanlar biti çayları çözüm verir.
Haklısın cnm sürekli varsa bu sorun zaten yapacak bişiy yok ama sadece dukanın etkisiyse sabır lazım
günaydın kızlar:))bir güzellik salonunda 5 seans incelme almıştım. 2 seansına gitmiştim.dün 3.ye gittim.sadece göbek çalıştırıyordum doğumdan dolayı en problemli bölgem olduğu için.göbeğim 6 cm incelmiş. görevli bir havalarda girdi sormayın,sanki sadece kendi başarısı nekadar ben diyet yapıyorum desemde "zayıflama sizin,bölgesel incelme bizim başarımız" dedi.sonuç olarakta o rehavetle ve gazla 5 seans daha incelme,bunun yanında 10 seansta yüz için radyofrekans alıp çıktım.olan yine benim cüzdana oldu yani hemde maaşsız dönemimde...
Ohhh iyi yapmışsın. Boşver en azından işe yarar bişeylere gitmiş paran. Bebeğin büyüdüğünde çıtır bir anne olarak gezersiniz birlikte.