hava güzel iştahım kapalı biraz yürüyüp geleceğim orhan velini bir muzip şiiri varbelki size dönüşte yazarım
Öncelikle geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Süt,yağsız süt serbest ;ama ,kakaolu süt malesef kullanamıyoruz.Kitabı aldığınızda da okuyacaksınız zaten.Dilerim herşey istediğiniz gibi olur.
sağol arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin
kitap var evde önceden almıştım dün başladım atak kısmını okudum az bişi kaldı
3 gün zaten çabuk geçer
sut en fazla %2 yaglı olmalı mumkunse yagsız sut bulmaya calıs... cogu markanın var aslında rahatlıkla bulabılırsın.
atakta kakao tuketımı yasak oldugu ıcın ancak seyır donemınde gunde 1 tatlı kasıgı kakao serbest bunuda yagsız sutune karıstırarak ıcebılırsın ancak ama kakao tolere besınlere sınırlı ızınlılere gırıdıgınden hergun hergunde kullanmaman gerekır cunku duraklamaya yol acabılır...
3 gun atakta bırazcık dısını sıkacaksın :)) kıtabı bulabılırsen sana daha cok yol gosterecektır... Kolay gelsın...
evet geçengün benim aklımdai şiir buydu bunu yazmıştım ammmmaaaa dediğim muzip şiir bu deyil şimdi aceleyle bir pilav yapmam lazım öğleden sonra bulur yazarım.Madem ki havalar güzel orda, bu size gelsin :)
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
Günaydınlarrrrrrr. 7 Gün ataktan sonra bugün Seyir'imin 1. günü.
Sabah lor peyniri ve hildi füme ile kahvaltımı yaptım.
Öğlen tavuk köftesi ve light kola içicem.
Akşam ise fırında dana ciğeri, yoğurtlu kırmızı lahana yicem
Uygunmudur sizce?[/QUOTE
gunaydin mickey,7 gun atakta zaten sebze yoktu ve buugun ilk seyir gununde sebzeye basladin .ama oglene falanda biraz sebze biseyler ekleseydin.cunku bilmiyorum vitamin destegi aliyormusun ama proteinrejiminde ya destek vitaminlerle yada aldigimiz sebzelerle bu acigi kapatmaya calisiyoruz.o yuzden sebze protein gunlerinde sebzeyide uygun miktarlarda tuketmeye calis..
Trampolinim ancak paketleniyormuşş :122::122::122:
Heyecanlıyım bakalım zayıflamamda işe yarayacak mıııı???
İpeek sende de vardı galiba.. Anlatsana birazzzz
Neden tekrar kilo aldın ki güçlendirmeyi yapmamışmıydınSevgili Dukandaşlarım :)
Geçen sene Şubat Haziran arası 10 kilo vermiş ve Hazirandan bugüne 12 kilo almış ben ne yaptıysam olmadı veremedim kilocuklarımı ve tekrar Dukan amcanın şefkatli kollarına geldim.
Dolayısıyla Dukan topiğine
İki günlük atak süresinde 1 kilo gitti bile. Bugün seyirde ilk günüm.
Sabah haş. yumurta, delight salam, domates, salatalık
Öğlen kıymalı karnabahar, tavuk sote, yoğurt
Akşam yağsız tavada kızarmış tavuk biftek, yoğurt
Ve işallah 30 dakika yürüyüş yapıcam.
Saygılarrrrrr
donbul benimde şansım etlerim çok sıkıdır. Genetik miras sanırım :)
Ne kdr kilo alırsam alayım sarkma olmaz. Hamileyken 95 e falan çıkmıştım doğumdan sonra 87 kaldı ona rağmen bile sarmadım hiç
İşallah bu sefer sonuna kadar yaparız hepimiz. Çünkü bir süre sonra cidden sıkıyor diyet. Ki ben çok çeşitli tarifler yapardım çorbasından kebabına herşeyiyle yapardım ama sıkıldım işte. Dediğim gibi biraz da şımardım. Öncesi sonrası resimlerimi gören değil 13 23 kilo verdiğimi sanıyordu inanılmaz incelmiştim.