Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar;

Bu sabah çok mutluyum. Tartıda 65 i gördüm Geçen perşembe bildiriminde 65,7 ydim. Her hafta 1,1 gitsin kilolar Çok kararlıyım 2 aya 5 li kilolara inecem inşallah. Herkese iyi pazartesiler diliyorummm

hava güzel iştahım kapalı biraz yürüyüp geleceğim orhan velini bir muzip şiiri var belki size dönüşte yazarım

Madem ki havalar güzel orda, bu size gelsin :)

Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

günaydın hanımlarrr bugün -100 deyim..gitsinde gram gram gitsin isterse atagımı 1 gün uzatmıstım bugun seyirimin ilk günü.persembe sabahına kadar 64 lü bişeyler görebilsem çok sevinicem

benim 3 gün atak dönemim var yağsız süt buldum ama yoğpurt kalmamış markette neyse bgnlük idare edeceğiz artık

Günaydınlarrrrrrr. 7 Gün ataktan sonra bugün Seyir'imin 1. günü.
Sabah lor peyniri ve hildi füme ile kahvaltımı yaptım.
Öğlen tavuk köftesi ve light kola içicem.
Akşam ise fırında dana ciğeri, yoğurtlu kırmızı lahana yicem
Uygunmudur sizce?

veeee en güzel haberi yazmayı unuttum. bugün sabah tartı 72 kg gösterdi. 7 günlük atakta 3 kg gitti :)(gerçi su ve ödem ama morelmen iyi oluyor)

evet geçengün benim aklımdai şiir buydu bunu yazmıştım ammmmaaaa dediğim muzip şiir bu deyil şimdi aceleyle bir pilav yapmam lazım öğleden sonra bulur yazarım.

Trampolinim ancak paketleniyormuşş :122::122::122:

Heyecanlıyım bakalım zayıflamamda işe yarayacak mıııı???

İpeek sende de vardı galiba.. Anlatsana birazzzz

Son düzenleme:
yoğun bir pazartesi kimimiz çalışıyor işte kimimizde benimgibi kadrolu ev hanımı olduğu için pazartesi temizliinde yoğun iş temposu içinde size rahat bir hatunun şiirini yazıyorum.

SERE SERPE

uzanıp yatıvermiş sere serpe
entarisi sıyrılmış hafiften
kolunu kaldırmış kolluğu görünüyor,
bir eliyle de gösünü tutmuş
içinde kötülük yok biliyorum
yok,benimde yok amaaaaa
olmaz ki
böylede yatılmazki

ORHAN VELİ

Tüm tatilde olup yatan hanımlara

Son düzenleme:
neyse dukan güzelleri evde birsürü iş bu ablanızı bekler.her neadar şiirimdeki hatun gibi sereserpe uzanıp evde kimse yokken dinlenmek isterim ammaaa benim civcivler okuldan geldimi gıpraşacak zamanım kalmıyor.o yüzden şimdi gıpraşıp evimi bi temizliyeyim.bu gün zayıfladığımıda gördüm ablanızı kimseciklerrrrrr dutamaz gayrı

Bende bugün başladım arkadaşlar şimdilik iyi gidiyor.

Kahvaltım
Hindi füme
1 haşlanmış yumurta
Dukan krebi
Lor peyniri
Form çayı

Nasıl sizce?

Akşamada et kavurma yapıcam.

Aralarda yoğurt ayran tüketicem

Trampolinim ancak paketleniyormuşş :122::122::122:

Heyecanlıyım bakalım zayıflamamda işe yarayacak mıııı???

İpeek sende de vardı galiba.. Anlatsana birazzzz

Walla ben yaptığım zaman çok eğleniyorum ama çok zaman geçiremiyorum üstündee. Yoruluyorumm. Daha 10 dk yı göremedimm. Saatlerce tenis oynayan, salsa yapan ben trombolinde pes ediyorum. Onasıl bir yorgunluk. Yatağa zığlıyorum direk. Müzük açıp şarkı söyele söyley yapmak biraz unutturuyor yorgunluğuuu.
Ama işe yaradığından eminim ben.

Sevgili Dukandaşlarım :)

Geçen sene Şubat Haziran arası 10 kilo vermiş ve Hazirandan bugüne 12 kilo almış ben ne yaptıysam olmadı veremedim kilocuklarımı ve tekrar Dukan amcanın şefkatli kollarına geldim.

Dolayısıyla Dukan topiğine

İki günlük atak süresinde 1 kilo gitti bile. Bugün seyirde ilk günüm.
Sabah haş. yumurta, delight salam, domates, salatalık
Öğlen kıymalı karnabahar, tavuk sote, yoğurt
Akşam yağsız tavada kızarmış tavuk biftek, yoğurt

Ve işallah 30 dakika yürüyüş yapıcam.

Saygılarrrrrr

Neden tekrar kilo aldın ki güçlendirmeyi yapmamışmıydın

Nurcan evet aynen seyirde hedefe ulaşmama bir kilo kala bıraktım.
Nasılsa dedim verebiliyorum şımardım yani anlayacağınız. Ve yedim de yedim.
Hayatımın en büyük hatalarından biriydi :2:

ben ilk yapışımda 1-1,5 ay gibi bir süre yapmıştım.bu arada liposekşın oldum ve sütyen hizamdaki kol altında yağ bezelerini aladırdım.doktor birazda karnımdan almıştı amaliyata girmeden önce 69,5 dum amaliyatta doktor 1-1,5 kg kadar yağ alındığını kol altımda tahmininden büyük bir yağ kütlesinin olduğunu söyledi amaliyattan sonra diyete devam etmeme rağmen 74 oldum ödem olduğunu söylediler bir ayda gider dediler ama benim o kilo hiç gitmedi.fakat dümdüz bir karnım aldu.kol altımda çok düzgün oldu.79,6 ya çıtım ama hala sarkan bir karnım olmadı.belim kalın eskiden olsa göbeğim kocaman olurdu şimdi öyle deyil.77 deyim ama 70 kg deki kadar bile karnım yok bacaklarım inceydi bacaklarım kalınlaştı.yani bende 10 kilo aldım fakat bu diyeti minik bir süre yaptım.şimdi bu diyeti bitirip korumayı falan yaparsak kilo almıyacağız.duıkan amca öyle diyor.inşallah normal beslenmede tekrar aynı duruma gelmeyiz.çünkü hemen hemen hepimiz 1 senemizi bu diyete vereceğiz.:26::26:

donbul benimde şansım etlerim çok sıkıdır. Genetik miras sanırım :)
Ne kdr kilo alırsam alayım sarkma olmaz. Hamileyken 95 e falan çıkmıştım doğumdan sonra 87 kaldı ona rağmen bile sarmadım hiç
İşallah bu sefer sonuna kadar yaparız hepimiz. Çünkü bir süre sonra cidden sıkıyor diyet. Ki ben çok çeşitli tarifler yapardım çorbasından kebabına herşeyiyle yapardım ama sıkıldım işte. Dediğim gibi biraz da şımardım. Öncesi sonrası resimlerimi gören değil 13 23 kilo verdiğimi sanıyordu inanılmaz incelmiştim.

bende ilinde öyle yaptım birsürü tarif denedim şimdi yapmıyorum sade yiyorum.etim yoksa yumurta peynir.şuan hiçbir ürünün diyetini almadım 1 litre süt içeceğime 2 bardak içiyorum peyniri az yiyorum.diyet ürünleri duraklamada çeşitleride bıkkınlık dönemime yapacağım.süttzundan kepeksiz ekmek yaptım hoşuma gitmedi.yağsız süttozu aldım.şimdi onu artık krebimde kullanırım.normal yiyorum.önümde 110 kadrar seyir 166 güçlendirme var nerdeyse 9 ay çok uzun bir süre umarım pes etmem bırakmam dukan amca bu diyeti 2 kereden fazla yapamazsınız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…