- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman diyim bırakma benim hatama düşme sonucu kötü oluyor. Tüm emekler çöpe gidiyor.
Bende gnelde light yerine yarım yağlı tercih ediyorum.
Light süt kötü kokuyor bana bi tek krep yapıyorum.
Benim favori kahvaltı yiyeceğim de omre poğaçası özellikle işyerinde iyi oluyor.
süttozu nekadar kullanabiliyoruz günlük limitimiz var mı birde gurmenetten goji berry alacam 150 gr kaç gün gider bileniniz var ona göre alacam da
selam arkadaslar bende 4gun atak ve 10gundurde seyır yapıyorum. toplam 3kılo verdım suan vermem gereken 2 kılom kaldı onuda verınce guclendırmeye gececegım ama et yemekten fenalık geldı.canım tatlı cok ıstıyor aslında dukana uygun tarıfler var amaben onları yersem gerısı gelır gırmıyorum tatlı ısene o yuzden vesodalı su cok guzel ıse arıyor hıc kabızlık cekmedı hepımıze basarılar gelısmelerı yazacagım gene kolay gelsın hepınıze
kızlar benim menüye de bi bakabilir misiniz yanlış eksik bişi var mı ?
kahvaltı 1 kase yoğurt içine yarım kaşık yulaf kepeği
1 bardak yeşil çay
arada 1 bardak light süt
öğlen 5 köfte (içinde yulaf kepeği var kalan 1 kaşık hakkımı da orda kullanmış oldum sanırım)
1 bardak şekersiz kahve içtim
akşama da ızgar tavuk ve ayran olur sanırım menü de
bugün yürüyüş yapamam bankadan geç çıkmam lazım
2 litreye de yakın su içmişimdir
nasıl sizce?
gunaydin mickey,7 gun atakta zaten sebze yoktu ve buugun ilk seyir gununde sebzeye basladin .ama oglene falanda biraz sebze biseyler ekleseydin.cunku bilmiyorum vitamin destegi aliyormusun ama proteinrejiminde ya destek vitaminlerle yada aldigimiz sebzelerle bu acigi kapatmaya calisiyoruz.o yuzden sebze protein gunlerinde sebzeyide uygun miktarlarda tuketmeye calis..
[/COLOR]
Trampolinim ancak paketleniyormuşş :122::122::122:
Heyecanlıyım bakalım zayıflamamda işe yarayacak mıııı???
İpeek sende de vardı galiba.. Anlatsana birazzzz
Teşekkürler. işe geç kaldım bugün ne evden bişi aldım sebze ne markete uğrayabildim. yarınki kahvaltıma domates eklicem :) özledim.
Benim trampolim bugün geldi. evde ilk denememi yapıcam sabırsızlanıyorum =)
Teşekkürler. işe geç kaldım bugün ne evden bişi aldım sebze ne markete uğrayabildim. yarınki kahvaltıma domates eklicem :) özledim.
Benim trampolim bugün geldi. evde ilk denememi yapıcam sabırsızlanıyorum =)
1 bardak yeşil çay
arada 1 bardak light süt
öğlen 5 köfte (içinde yulaf kepeği var kalan 1 kaşık hakkımı da orda kullanmış oldum sanırım)
nasıl sizce?
süttozu nekadar kullanabiliyoruz günlük limitimiz var mı birde gurmenetten goji berry alacam 150 gr kaç gün gider bileniniz var ona göre alacam da
arkadaşlar bu sabah -500 daha az gösterdi tartı çok mutlu oldum. bu sabah -- olmayabilir zira ps günümdü, lahana dolmasının dibini buldum( dukana uygun). hiç pişman değilim
Selam kızlar
Giden 11 kilonun ardından el sallıyorum gören herkes çok zayıflamışsın diyor bu da beni gaza getiriyor aslında yaklaşık 50 gün oldu ama daha sıkıldım diyemem daha önümde bayaa bi gün var Haziran'a kadar gün verdi dukan amca yolu yarılayamadım daha vermem gereken 14 kilo var azimliyim inşallah vericem.
Kızlar ufak bir tavsiyem olacak benim Perşembe tartı gününden önce bi taktiğim var ödem için çok işe yarıyor.
1 elma
1 limon
1 kabuk tarçın
1 çay k. Tane karabiber
1 çay k. Karanfil
Hepsini 2 lt suda kaynatıyorum 1.5 lt olana kadar sonra ocağı kapatırken bir tutam yeşil çay ekleyip ağzını kapatıyorum soğuyunca süzüyorum ve gün içinde tüketiyorum inanın resmen ödem atıyor ertesi güne hep yüzümü güldürdü beni hem ilaç gibi olmadığı için hiçbir yan etkiside yok bence bağırsaklarıda çalıştırıyor hem.
Bugün call yapmayı düşünüyorum acaba Perşembe tartıda nasıl çıkarım kafam karışık
1 bardak yeşil çay
arada 1 bardak light süt
nasıl sizce?
bırakmam bu sefer tuhaf bir inanç var bende sonunakadar gidecek gibiyim
selam arkadaslar bende 4gun atak ve 10gundurde seyır yapıyorum. toplam 3kılo verdım suan vermem gereken 2 kılom kaldı onuda verınce guclendırmeye gececegım ama et yemekten fenalık geldı.canım tatlı cok ıstıyor aslında dukana uygun tarıfler var amaben onları yersem gerısı gelır gırmıyorum tatlı ısene o yuzden vesodalı su cok guzel ıse arıyor hıc kabızlık cekmedı hepımıze basarılar gelısmelerı yazacagım gene kolay gelsın hepınıze
arkadaşlar ben kabızlık için eczaneden bekunis diye bir ilacı alıp kullanıyorum yalaşık 5 yıldır.4-5 gün kabız oldummu gece 10 gibi 2 tanrsini içip yatıyorum.sabah 6-7 gibi vücutta nekadar ödem varsa atıyor.atana kadar durmuyor.bende öyle bir etkisi var vücuttan ödemi attığını hisediyorsun çünkü müthiş susuyorsun.arada kullanırsanız alışkanlık yapmıyor.sadece zorzamanlarınızda kullanın .lavaboya gitmeden tartılın birde sabredip su içmeden işlem bittikten sonra tartılın.farkı görürsünüz.çok arka arkaya kullanırsanız bir süre sonra işe yaramıyor.haftada enfazla 1 kere kullanın.bütün bağırsak ilaçları gibi ama daha iyi bir temizleyici.eczanede 3,75 liraya satılıyor.
Selam kızlar
Giden 11 kilonun ardından el sallıyorum gören herkes çok zayıflamışsın diyor bu da beni gaza getiriyor aslında yaklaşık 50 gün oldu ama daha sıkıldım diyemem daha önümde bayaa bi gün var Haziran'a kadar gün verdi dukan amca yolu yarılayamadım daha vermem gereken 14 kilo var azimliyim inşallah vericem.
Kızlar ufak bir tavsiyem olacak benim Perşembe tartı gününden önce bi taktiğim var ödem için çok işe yarıyor.
1 elma
1 limon
1 kabuk tarçın
1 çay k. Tane karabiber
1 çay k. Karanfil
Hepsini 2 lt suda kaynatıyorum 1.5 lt olana kadar sonra ocağı kapatırken bir tutam yeşil çay ekleyip ağzını kapatıyorum soğuyunca süzüyorum ve gün içinde tüketiyorum inanın resmen ödem atıyor ertesi güne hep yüzümü güldürdü beni hem ilaç gibi olmadığı için hiçbir yan etkiside yok bence bağırsaklarıda çalıştırıyor hem.
Bugün call yapmayı düşünüyorum acaba Perşembe tartıda nasıl çıkarım kafam karışık
kızlar ben seyir evresindeyim fakat bi türlü düzenli yapamıyorum yani bigün protein bi gün sebze protein olmuyo karısık karısık oldu hep çok sorun olurmu ??
Günaydın herkeseeeee
Düne göre 400 gr daha indim. Süperim süperizzzz. Kendime güvenim tekrar geri gelmeye başladı.
Bugün süslendim püslendim işe geldim.
İşallah güveniyorum sana.
Kullanma derim çünkü bir süre sonra kabızlık kalmıyor. İlaç yada çay alışkanlık yapıyor