- 27 Eylül 2012
- 258
- 16
Hanımlar aranızda trampolin kullanan varmı? Facebookta Simlanın sayfasında gördüm.
İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
Eki Görüntüle 638849
Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:
Eki Görüntüle 638852
Eki Görüntüle 638849
Eki Görüntüle 638852
Eki Görüntüle 638849
Eki Görüntüle 638852
ben kullanıyorum yapması çok zevkli ve çok kalori harcatıyormuş ama ben bir haftadır hiç kilo veremedim en az 40 dakka yapmama rağmen :2:belkide kas oranım artmış ama bıkmadan yaptığım tek spor oldu
ben bir donbul deyzeyim hala.İşteee burdaaaaa!!!Tebrikler güzelleeerrr!!
Eki Görüntüle 638849
Eki Görüntüle 638852
arkadaşlar ben biraz önce lıght meyveli yoğurt yerine arkadaşımın yanlışlıkla almış olduğu normal meyveli yoğurt yedimnormal meyveli yoğurt olduğunu sonradan anladım bardağa koyup getirmişti ... inanılmaz vicdan azabı çekiyorum şu an ... 24 gündür yapıyorum ilk defa yedim .... acaba çok etkilermi rejimimi?
ben onu atakta yaptım aynı gün sıgara böreği muska böreği ve 1 anamur muzu yedim.diyette olduğumu unuttum.börekler bir lokmalık minik minikti muzda öyle ama yedim.birşey olmadı sadece 200 gr daha az verdim takma gitsin
kizlar su urunleri yarismamizin anketi acilmistir..gelip bakip begendiginiz yarismacilara oy kullanabilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post28813531 (Deniz Ürünleri) .hem dukan uygun deneyebileceginiz balik tarifleride var.hepinizi bekliyoruz
yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunlerilink direk ana sayfaya yönlendiriyor ama açabilsem bakıcaktım ben :) link olmuyosa bile başlık sırasını söyleyebilirseniz ben bi incelerim tariflerinizi :)
yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunleri
yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunleri
Bence de dukana uygun süper tarifler var..Enfess valla..
Bir balık sever olarak gözüm de midem de bayram ediyor deniz ürünleri ile hmmm..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
Arkadaşlarım da var diye demiyorum.. Süper bir yarışma olmuş..
iç pilavlar un helvaları da var aman aman :) un helvası kalp kalpbütün tarifler acıktırıcı vallahi ama Lisabella özellikle sizin tarifiniz dukan usulü olmuş, başarılar hepinize :)
bu arada haftalık çizelge harikulade, genel durum çok çok iyi görünüyor. herkese tebrikler delycime hem tebrikler hem teşekkürler hem öpücükler :)
Lisacım ellerine sağlık.sunum harika görünüyor. eminim lezzetleri de harikadır. nasıl oy veriyoruz? beğenmemiz yeterli mi?
bu arada içanadolun bağrından kopup geldiğim için hiç karides yemedim. sofralarımızda hep bayat hamsiler olurdu. karides yemeyi çok istiyorum. cesaret edersem ilk tecrübemi tarifinle deneyeceğim. sevgiler...