selamm be geldim. bugün çok yorgun geçti çokta yorulmadığım halde. suratsızmışım mutsuzmuşum bu tür tepkiler aldım. bende bu durumu aniden kestiğim çikolata aşkına bağlıyorum. mutluluk hormonlarımı çalıştırcak hiç bi tatlı tüketmiyorum
büssürüüü alıntı yapmışım. hemencik yorumları yazayım trampolinime gidiciğim
ancak o enerji verir bana.
darısı sana olmalı bu da araştırmayı bırakıp bian önce dukana başlamalısın
protein vücudu yorduğu için mi sürekli yorgunmuş hissi var bende aaaaa çok ilginç geldi şimdi :26:
tebrik ederimmm
bu duraklama olayı 3 sayısına bağlı herhalde
genel duraklama yorumlarını okuduğumda hep 3 hafta 3 ay zaman diliminden bahseden gördüm
çok teşekkür ederimmm..beni alıntıladığıını görünce çook sevindim. merak ettiğim bişi var. kilo bildirim günlerinde giriyosun genelde. yoğun bi iş yaşantın olmalı :26: ayrıca smleylere bayıldımmmmm....
inanmıyorum sanaa. aynı gün başlamıştık yapılır mı bu? bak ben 5 kg verdim 15 günde
benn benn benn :122::122: en ideali bence 102 cmlik olanı. bende tereddütte kaldım. 122 cm alacaktım direkten döndüm
122 cmlik olanı havuz gibi bişi olurdu herhalde
102 cm lik benimki. valla tavana çarpmayı deniyorumda olmuyo. hepsiburadadan almalısın en ucuzu orada 102 cmlik delta marka. ve son 2 gün kaldı indiriminin bitmesine.
onlar kollarıda çalıştırmak için. ayrıca sayaç özelliğide varmış. ama ben pek yararlı bulmuyorum. ne kadar doğrucu olabilir ki? fazladan para harcıyosun sadece. hem ne kadar yaptığının bi önemi yok. yorulsan bile yapmak istiyosun
ayy canım trampolin çekti şimdi. gidemde zıplayım doğaçlama hareketlerimleeee. öpüldünüüzzzz...