Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İşteee burdaaaaa!!! :KK1::KK1: :KK9::KK9::KK9: Tebrikler güzelleeerrr!!

$Çizelge - 21.02.2013.jpg

Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:

$VKİ.JPG

Son düzenleme:
Hanımlar aranızda trampolin kullanan varmı? Facebookta Simlanın sayfasında gördüm.

ben kullanıyorum yapması çok zevkli ve çok kalori harcatıyormuş ama ben bir haftadır hiç kilo veremedim en az 40 dakka yapmama rağmen :2:belkide kas oranım artmış ama bıkmadan yaptığım tek spor oldu

Eki Görüntüle 638849

Ve de çizelgede BMI (Body Mass Index) olarak gördüğünüz renklerin anlamları. Vücut kitle indekslerii:

Eki Görüntüle 638852

Ellerine kollarına sağlık delycikk.. :KK9::KK16::KK9: Hayatında azalan tek şey kiloların olsun..:KK76: Mutluluğun hep artsınn :13:

Aferin hepimize kızlar..:KK9: Bu hafta herkes gaza basmış oh ne güzell :nazar::nazar::nazar::nazar:

Veremeyenlerde üzülmesin önümüzdeki haftalarda onlarda bol bol verirler inşallah :KK34:

Eki Görüntüle 638849

Eki Görüntüle 638852

eline sağlıkk :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

ben kullanıyorum yapması çok zevkli ve çok kalori harcatıyormuş ama ben bir haftadır hiç kilo veremedim en az 40 dakka yapmama rağmen :2:belkide kas oranım artmış ama bıkmadan yaptığım tek spor oldu

sizinkinin eni kaç cm? zıplarken tavana vuracak gibi sıçratıyormu? bende almayı istedim görünce. eğlenerek spor yapmak çok güzel fikir

arkadaşlar ben biraz önce lıght meyveli yoğurt yerine arkadaşımın yanlışlıkla almış olduğu normal meyveli yoğurt yedim :KK43: normal meyveli yoğurt olduğunu sonradan anladım bardağa koyup getirmişti ... inanılmaz vicdan azabı çekiyorum şu an ... 24 gündür yapıyorum ilk defa yedim .... acaba çok etkilermi rejimimi?

arkadaşlar ben biraz önce lıght meyveli yoğurt yerine arkadaşımın yanlışlıkla almış olduğu normal meyveli yoğurt yedim :KK43: normal meyveli yoğurt olduğunu sonradan anladım bardağa koyup getirmişti ... inanılmaz vicdan azabı çekiyorum şu an ... 24 gündür yapıyorum ilk defa yedim .... acaba çok etkilermi rejimimi?

ben onu atakta yaptım aynı gün sıgara böreği muska böreği ve 1 anamur muzu yedim.diyette olduğumu unuttum.börekler bir lokmalık minik minikti muzda öyle ama yedim.birşey olmadı sadece 200 gr daha az verdim takma gitsin

ben onu atakta yaptım aynı gün sıgara böreği muska böreği ve 1 anamur muzu yedim.diyette olduğumu unuttum.börekler bir lokmalık minik minikti muzda öyle ama yedim.birşey olmadı sadece 200 gr daha az verdim takma gitsin

ya ilk kaçamağım oldu o yüzden çok üzüldüm... yorumun için çok teşekkür ederim

Arkadaşlar, trambolinle ilgili bir soru da ben sorayım. Ben de alacağım ancak internet sitelerinde yan taraflarında lastikli tutacak yerleri olanları var. Acaba onlar ne işe yarıyor, kullanan var mı ? Bir de eni kaç cm olsa yeter. 96 cm olanları vardı galiba benim gördüğüm kadarıyla. Kaç cm olmalı genişliği bilemedim... Bana fikir verir misiniz, özellikle tecrübelilerin dikkatine ! :)

kizlar su urunleri yarismamizin anketi acilmistir..gelip bakip begendiginiz yarismacilara oy kullanabilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post28813531 (Deniz Ürünleri) .hem dukan uygun deneyebileceginiz balik tarifleride var.hepinizi bekliyoruz :KK34:

link direk ana sayfaya yönlendiriyor ama açabilsem bakıcaktım ben :) link olmuyosa bile başlık sırasını söyleyebilirseniz ben bi incelerim tariflerinizi :)

link direk ana sayfaya yönlendiriyor ama açabilsem bakıcaktım ben :) link olmuyosa bile başlık sırasını söyleyebilirseniz ben bi incelerim tariflerinizi :)
yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunleri

yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunleri

Bence de dukana uygun süper tarifler var.. :KK56: Enfess valla..
Bir balık sever olarak gözüm de midem de bayram ediyor deniz ürünleri ile hmmm..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html

Arkadaşlarım da var diye demiyorum.. Süper bir yarışma olmuş.. :KK9:

Bence de dukana uygun süper tarifler var.. :KK56: Enfess valla..
Bir balık sever olarak gözüm de midem de bayram ediyor deniz ürünleri ile hmmm..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html

Arkadaşlarım da var diye demiyorum.. Süper bir yarışma olmuş.. :KK9:

iç pilavlar un helvaları da var aman aman :) un helvası kalp kalp :KK16: bütün tarifler acıktırıcı vallahi ama Lisabella özellikle sizin tarifiniz dukan usulü olmuş, başarılar hepinize :)

bu arada haftalık çizelge harikulade, genel durum çok çok iyi görünüyor. herkese tebrikler delycime hem tebrikler hem teşekkürler hem öpücükler :)

iç pilavlar un helvaları da var aman aman :) un helvası kalp kalp :KK16: bütün tarifler acıktırıcı vallahi ama Lisabella özellikle sizin tarifiniz dukan usulü olmuş, başarılar hepinize :)

bu arada haftalık çizelge harikulade, genel durum çok çok iyi görünüyor. herkese tebrikler delycime hem tebrikler hem teşekkürler hem öpücükler :)

evet tehlikeli durumlarda soz konusu o yuzden onlari soyle uzaktan seyrettik bizde:KK34:ama izgara baliklar,ispanakli olanlar falanda bize cok uygun..ben ozellikle bize uygun bir tarif sectim cunku aksam yemegimiz oydu:KK34:begenmenize sevindim..cok tesekkur ederim

Lisacım ellerine sağlık.sunum harika görünüyor. eminim lezzetleri de harikadır. nasıl oy veriyoruz? beğenmemiz yeterli mi?
bu arada içanadolun bağrından kopup geldiğim için hiç karides yemedim. sofralarımızda hep bayat hamsiler olurdu. karides yemeyi çok istiyorum. cesaret edersem ilk tecrübemi tarifinle deneyeceğim. sevgiler...

Lisacım ellerine sağlık.sunum harika görünüyor. eminim lezzetleri de harikadır. nasıl oy veriyoruz? beğenmemiz yeterli mi?
bu arada içanadolun bağrından kopup geldiğim için hiç karides yemedim. sofralarımızda hep bayat hamsiler olurdu. karides yemeyi çok istiyorum. cesaret edersem ilk tecrübemi tarifinle deneyeceğim. sevgiler...

canim cok tesekkur ederim:KK16:dene bak lezzetide cok guzel begeneceginden eminim:KK34:arkadasim bana oy vermek zorunda degilsiniz diger begendiginiz tariflerdende istediginize oy kullanabilirsiniz:KK17:deniz urunleri sayfasinda sayfanin en ustunde anket yaziyor.orda begendiginiz tarifin yanindaki butona tikladiginizda yesil yaninca alttaki onaylaya basiyorsunuz..vallahi bana oy veresiniz diye vermedim ben linki ,guzel tarifler isinize yarayacak seyler bulabilirsiniz diye onerdim..bak utandim simdi ya:KK17:ya bende malatyaliyim bende cocukken falan bilmezdim kalamar,karides,somon falan bizdede bir hamsi yapilirdi birde alabalik o kadar..buyudukte buyuk sehirlere gecince ogrendik bunlari yemeyi:KK9:karidesi hazir temizlenmis dondurulmus al zira o bocuk gibi hallerine ben bile eldiven takip zorla temizliyorum..bide uzun uzun biyiklari:18:tekrar ilgine tesekkur ederim arkadasim

X