Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

baslangic tarihi 21 ocak
baslangic kilo 72.800
boy 170
hedef kilo 62
güncel kilo 68.200

simdiden tesekkürler dely

herkese selaaaaaam
şoklar içerisindeyim, 70li bişeyler görmek üzre çıktığım tartıda 70li bişeyler görmedim demek 2 haftalık şehir dışı aksaması olmasaydı dukanın verdiği 10 şubat günü ideal kilom olan 61 küsüre ulaşmış olacaktım

Bildirimimi de yapim hemen
Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Boy: 1.68
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo: geçen haftaki değil de 24 Ocaktaki kilom 67.8miş, geçmiş msjlara baktım da. sonra aralarda şehir dışı falan derken kaynadı baya baya, tickerım da 66.8 görünüyo. bildirim yapmayı unuttuğum bi hafta 66.8 görmüştüm heralde:).. ama bence geçmişin günceli olarak en son bildirdiğimi baz alalım daha çok vermiş gibi görüniiiim delycim bana bi kıyak geçer mi acaba bu konudaaa
Güncel Kilo: 65.5
Haftalık Fark (bikaç haftalık tabii): -2300 gr şaka gibi
Toplam Fark: -18 kg

kolay gelsin delycim

Son düzenleme:

en iyi çözümlerden biri sıcak çorbadır...

simlanın sayfasından çorba tariflerine bakabilrsiniz...

eğer çorba işe yaramazsa, 1 tatlı kaşığı diyabetik reçeli bir orta boy bir kase yoğurda karıştırarak yiyin... sakın daha fazla koymayın!!!!

ve bunu son çare olarak uygulayın...

Merhaba kızlaaarrrr!!!

Bol eksili bildirimleeerrr!! İnşallah iyi sonuçlar olmuştur, olmadıysa da haftaya olsuunn

Ben geçen hafta içi 59,7 gördüm ama o bi ciiee! yaptı kaçtı. Bugün yine 60,1. Haftaya daha iyi olacak inşallah

Herkese listeye hazırladıktan sonraki güzel dilekleri için teşekkürelr :))
Yaratıcılığınıza da hayranım

ayy tühh yaa yine kaçırdım listeyi(( silmiş beni delycik((
Geçen hafta ailemleydim tartı yoktu bu hafta yükseklisanstaydım tüm gün daha yeni geldim eve sabah zor yetiştim zaten(( Beni affedermisin dely((
Canım bi de affeder misin demiş. Estafurullah yahuu

İyi miiii Süppeeeeerr Maşallahhhhh!! Böyle gitse hepi erirsin sen erirsiinn Püppüüpüü!

buldum bilgilerimi.güncelliyorum:

başlangıç tarihi :06.02.2013
başlangıç kilo: 71.2
güncel kilo: 68.9
geçen hafta : 69.3
boy :1.67
hedef kilo:65

çok yavaş veriyorum farkındayım:
Senin vermek istediğin kilo çok azzz. Ondan yavaş gidiyor. Merak etme gideceekk

Selam Kizlar

Delycigim

Bugun itibariyle guncel kilom 74,300

Hedefime ulastim hatta gectim cok sukur.Hedef kilom olan 75 i 72 ye dusurmek istiyorum.
Simdiden ellerine saglik.

Çok çok çoookkkk!! Tebrik ederim canıımmm

Devamı da böyel gelsin inşallaaahhh!!

Bigün bende böyle bir mesaj yazmayı hayal ediyorum...

"65 kilo oldum ama 60 kiloya düşmeye karar verdim"... hayali bile güzel...
Sen çok azimlisin ve çok da iyi veriyorsun canıımm! Sana da bir sürüüü maşallaaahhhh!!! Şimdiye kadar verdiğinin yarısı kadar daha kalmış kii! Bişet kalmamış kiii Tabiki yazacaksın sen de böyle, tabikii.. Az kaldı aaazzz

bu foruma ve sizlere rastlamasaydım; biliyorum bu kiloları vermeyi başaramazdım... bu foruma ilk geldiğimde, bildkleri herşeyi paylaşan, en önemlisi bizi anlayan ve motivasyonumuz düştükçe bizi ayağa kaldıran arkadaşların hepsine gönülden teşekkürler.... sana da ayrıca teşekkürler canım... hala bıkmadan bizim listelerimizi hazırlıyor ve tecrübelerini paylaşıyorsun...

SEVGILI DELY

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:66.5 kg

guncel kilo:65.3 kg

1 haftalik degisim :-1.2 kg

kalan kilo:5.3 kg

toplam giden :10.7 kg

boy:1.70 cm

sevgiler ve
o zaman simdiden ellerine saglik

kızlar mrb
Başlangıç Tarihi 19.02.2013
Başlangıç Kilo 65
Şu an kilo 63,1
Hedef 53,8
şimdilik çok iyi gidiyo ama inş bozmadan seyiri de atlatırım.

Hanımlar dün kendime Hindi Füme cips yaptım. İlkayın sitesinden bakıp. Cips gibi oldu (ben önceden cips ve çikolata canavarıydım)

Merabaaa!! Yazdım ama yanında not düşcem hile var diye Maşallaaahhh canıımmmm

delycim,

bugün 84,1'im. Dünkü 83,4 bu sabah kayboldu. bu bizim kaderimiz mi((
Canım senin maşallahın var yaa! Hiiç üzülmene değmez. Her gün tartılıyorsun ondan böyle oluyor. Yoksa geçen hafta 85,9'muşsun. -1,8 kg yani. Süper ötesi maşallah ötesi yani :)) Ben zaten topu topu haftada 300 500 gr verebiliyorum, onu da geri alınca üzülüyorum. Ama ben bile üzülmüyorum çünkü 59,7 cebimde Senin de 83,4 cebinde. 1-2 güne kadar tekrar göreceksin kiii

Valla sen benden daha güzel şeyler paylaşıyosun canım :)) Benimki, kelin ilacı olsa misali Rica ederim hem. Böyle ciddi ciddi konuşurken hayal ettim seni. Çok resmi oldu :) Olmasın böyleee :)) Hepimiz destek oluyoruz ki birbirimize.. Öpüyoruummm

kızlar atakta baş dönmeniz falan oldu mu
Diyetlere falan alışkanlığın yoksa, ya da protein falan daha önce çok yemiyorsan, tabi bünyen zayıf da olabilir.. öyle etkiler olabiliyor. Yorgunluk halsizlik oluyor. Baş dönmesi ciddi boyutlardaysa dikkatli olmalısın tabi. Kendini bi değerlendir.. ama normalde bu belirtiler ataktan sonra geçiyor. Vücut alışma evresini öyle geçiriyor.

Birkaç haftadır bildirim yapamadım maalesef yüzüm de tutmadı arkadaşlarla dışarıdayken Yada misafirlikte kaçamaklardan kendimi alıkoyamıyorum hafta içi kurallara uyup maalesef hafta sonu bozuyorum
Başlangıç tarihim 06.01.2013
Başlangıç kilom 85
Hedef kilom 70
Birkaç hafta önceki bildirim galiba 81.1 di
Güncel kilom 80.5
Boy 185
Yaş 25
Umarım silkinip artık düzenli kaçamaksız devam ederim diyete delyy şimdiden ellerine sağlık :)

Hanımlar dün kendime Hindi Füme cips yaptım. İlkayın sitesinden bakıp. Cips gibi oldu (ben önceden cips ve çikolata canavarıydım)

selam :) ilkaydan mı yaptın simladan mı yaptın acaba canım? googlea hindi füme cips ilkay yazdım, simla çıktı da o yüzden soruyorum. tarifteki fotoğrafı gördüm ve dedim ki sanki cips alıp paketi açıp tabağa koymuş da fotosunu çekmiş gibiiii
hemen yapmalıyım :13: ama önce dilim hindi füme almak lazım, şimdi ben bu elimdekini kesersem bu kadar ince kesmeme imkan yok

Merabaaa!! Yazdım ama yanında not düşcem hile var diye Maşallaaahhh canıımmmm
oluuuuur anlaştık :13:

merhaba hanımlar bugün atakta ilk günüm birazcık baş ağrısı ve halsizlik var ama bir kaç güne geçer nasıl olsa.bu hafta yeni başladığım için bildirime katılmıyorum haftaya güzel sonuçlar yazarım buraya umarım eskiden olduğu gibi her gün de tartılmıcam bu sefer,öncelikle seyirin ilk sabahı ve ondan sonra haftada 1 tartılcam iniş çıkışlardan moralim bozulmasın

Bu hafta söyleyecek bir şeyim yok
Durum aşağıda ki gibi...

Başlangıç: 08.11.2012
Boy:161 cm
Başlangıç kilo: 76
Geçen haftaki kilo: 66.7
Bu haftaki kilo: 66.9
Fark: +200 gr
Toplam fark: 9,1 kg

Teşekkürler Dely...
Ellerine sağlık şimdiden

Sevgili DELY

baslangic tarihi:28 ocak 2013

baslangic kilo:78.200 kg

hedef kilo:58 kg

gecen haftaki kilo:73.700 kg

guncel kilo:72.200 kg

1 haftalik degisim :-1.500 kg

kalan kilo:14 kg

toplam giden :6 kg

boy:1.62 cm

simdiden ellerine saglik

Doğru diyosun. Simlanın sitesinden yaptım. Yazarken parmaklarım ilkay yazmış :)
Simlanın çok güzel tarifleri var. akşam yemeği içinde etli çorbasını tavuklu çorba olarak yaptım çok güzel oldu oda.
Evet okadar ince kesmek imkansız olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…