Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aldım bile :KK66: Meraba. Tekrar hoşgeldin :KK66:

inşallah gelecek haftada kilo veririmde beni azcık översin şu ablanda birazdaha motive olurda gaza gelir.:KK54::KK54:şuan yazanların enyaşlısı benim herhalde herkes okuldan işe başlamaktan yüksek lisanstan bahsediyor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.42 sinde yada yakınında olan yok galiba neyse benim gönlüm genç,hemde daha kendim gencim:KK12::KK12:.benim kızı eversem yok demeyecek:KK20::KK20::KK20: ammaaa neyse çıtır anneanne olurum.:21::21::21:

kilo bildirimi.

bu haftaki kilo 65.1

gecen hafta 65.7

bu aralar duzenli gidiyo, insallah boyle devam eder.

Haydi sularımızı içelim :))
Kitaptan birbölüm paylaşmak istedim sizinle.

$20130221_140309.jpg

merhaba hanımlar bugün atakta ilk günüm birazcık baş ağrısı ve halsizlik var ama bir kaç güne geçer nasıl olsa.bu hafta yeni başladığım için bildirime katılmıyorum haftaya güzel sonuçlar yazarım buraya umarım:KK16: eskiden olduğu gibi her gün de tartılmıcam bu sefer,öncelikle seyirin ilk sabahı ve ondan sonra haftada 1 tartılcam iniş çıkışlardan moralim bozulmasın:KK34:

bende ikinci kere başlıyanlardanım ikincide atağı 7 gün verdi.2.6 kaybetmem gerekiyordu ama 2.4 kaybettim olsun yinede yakın bir sonuç busefer başarmanı diler ve aramıza hoşgeldin derim:KK9::KK52::KK9::KK52:

bende ikinci kere başlıyanlardanım ikincide atağı 7 gün verdi.2.6 kaybetmem gerekiyordu ama 2.4 kaybettim olsun yinede yakın bir sonuç busefer başarmanı diler ve aramıza hoşgeldin derim:KK9::KK52::KK9::KK52:

teşekkür ederim bu sefer bırakmak yok sonuna kadar hep birlikte yola devam:KK9:

bende çok içiyorum abla lavobodan çıkamıyorum :KK53:

sen içmeye devam et şuanda vücutta su tutan birsey yok oyüzden vücut suyu atıyor.bununla berber kanıda temizliyor.bu diyette varmı bilmiyorum ama kadının enbüyük dostu madensuyu.gerçeği olacak kitabı burda bulamadım bulan bir arkadaştan alıp okumuştum şimdi madensuyunun yasakmı serbestmi olduğunu bilmiyorum ama cildi güzelleştirmeye birebir içemiğyorsan yüzünü onunla tamizle.su kadının genç kalabilmesinin enbüyük silahı.:KK28::KK28::KK28::KK28:

merhaba arkadaşlar.

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:61
güncel kilo:60
fark:-1 kg

inşallah gelecek haftada kilo veririmde beni azcık översin şu ablanda birazdaha motive olurda gaza gelir.:KK54::KK54:şuan yazanların enyaşlısı benim herhalde herkes okuldan işe başlamaktan yüksek lisanstan bahsediyor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.42 sinde yada yakınında olan yok galiba neyse benim gönlüm genç,hemde daha kendim gencim:KK12::KK12:.benim kızı eversem yok demeyecek:KK20::KK20::KK20: ammaaa neyse çıtır anneanne olurum.:21::21::21:

hiçççççç kendinizi üzmeyin.... şu anda 45 yaşı bitirmek üzereyim...

benden daha büyük kimse yok sanırım...

bende 3. sirada yerimi alayim, 40 yaşindayım. donbul nereyse, kizini evlendirecek ama ben daha ilkkez bu yaz evleneceğim...

Son düzenleme:
Bildirim

Başlangıç tarihi 30/11/2012
Başlangıç kilo 100.2
Geçen hafta kilo 74
Bu hafta kilo73
Fark 1kg
Toplam fark 7.2
Boy 1.73

üzülmüyorum çoğu çıtırçerez olunca heyecanları farklı oluyor onların bakış açısı bize göre farklı ama olsun hepimiz birbirimize destek için varız.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bende 3. sirada yerimi alayim, 40 yaşindayım. donbul nereyse, kizini evlendirecek ama ben daha ilkkez bu yaz evleneceğim...
ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN VE MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN EVLENMENİN ZAMANI YAŞA DEYİL KALBE BAĞLI BİRDAHA DÜNYAYA GELSEM BEN YİNE EŞİMİ SEÇERDİM SENDE UMARIM OKADAR MUTLU OLURSUN.:KK9: kızım hernekadar yaşının 19 olduğunuda söylese daha 18 yeni girdi yeni reşit oldu.gelip ısteseler verirmiyim bilmem:KK47:.daha ünüverstesi var.şuan hemşirelik 1 sınıf ama memurluğu da kazandı şuan onun eğitiminde buyüzden ya bölüm değiştirecek yada sene tekrar edecek.benim sitrese girip kilo almamın nedeni o ünüverste sonucunu bekle kaydı bekle,memurluk için başvurmuş oda oldu.ama bunları bekleren beni dırdırıyla mafeti cadı.bide eşim emeklilik kararı aldı.hepside derdini bana anlatıyor.ama Allah hastalık vermesin.çocuklarıma eşime dert vermesin.Allahın izniyle bu sefer başaracağım inşallah.:KK52::KK52::KK52:

ALLAH BİR YASTIKTA KOCATSIN VE MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN EVLENMENİN ZAMANI YAŞA DEYİL KALBE BAĞLI BİRDAHA DÜNYAYA GELSEM BEN YİNE EŞİMİ SEÇERDİM SENDE UMARIM OKADAR MUTLU OLURSUN.:KK9: kızım hernekadar yaşının 19 olduğunuda söylese daha 18 yeni girdi yeni reşit oldu.gelip ısteseler verirmiyim bilmem:KK47:.daha ünüverstesi var.şuan hemşirelik 1 sınıf ama memurluğu da kazandı şuan onun eğitiminde buyüzden ya bölüm değiştirecek yada sene tekrar edecek.benim sitrese girip kilo almamın nedeni o ünüverste sonucunu bekle kaydı bekle,memurluk için başvurmuş oda oldu.ama bunları bekleren beni dırdırıyla mafeti cadı.bide eşim emeklilik kararı aldı.hepside derdini bana anlatıyor.ama Allah hastalık vermesin.çocuklarıma eşime dert vermesin.Allahın izniyle bu sefer başaracağım inşallah.:KK52::KK52::KK52:

Aminnnn inşallah...

arkadaşlar merhaba. 2gündür şehir dışında olmam sebebi ile yazamamıştım, diyeti bozmadım tabiki, bugün atak 4.gündeyim. -900gr vermişim :KK43: bu sabah tartıldım, sıfır kaçamakla. daha çok vermeyi bekliyordum ama olsun durmak yok dukana devam. benimle başlayan arkadaşlar daha çok vermişler tebrik ederim ..

X