Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sitenin fotoları evet gayet alalade, üstüne 5 beden büyük kot giymiş insanlar :) Kullanan arkadaşı okuyunca gaza gelip sipariş ettim. Çünkü ben Dukan la bile çok zor kilo veriyorum ve bu da beni acayip mutsuz yapıyor.Umarım işe yarar, en kötü ihtimalle biraz kazık kefir içmiş olucam :KK9: İçince paylaşcam deneyimlerimi.

şatış taktiği amabakarsın yarar bende lw6090 kullanmıştım.başlanıçta harikaydı 5 kg verdirdi ama bırakınca ertesigün alıyorsun kiloyu.dukanda öyle zamansız bırakmıyacaksın.vücudun hafızası bu kiloyu hazmetip kaydetmeli.sabretsek olacak ama bizkadınları yemek mutlu ediyor.birde 33 eklemişsin mersinlimisin:KK54::KK54::KK54:

Bişey sormak istiyorum :) Atakta süttozu kullanılabiliyor mu? Kendime üç günlük tost ekmeği yapmak istiyorum yulaf kepeği hakkımla.

merhaba kızlar:) dukanı geçen sene yaptım 64ten 55 e düşmüştüm sonra astım var filan dediler derken bırakmak zorunda kaldım kortizon iğneleriyle ilaçlarla 70 kg oldum şu an :KK43:((( şimdi köydeyim 2 hafta tatilim var tartıya çıktım nasıl bu kadar kilo aldığıma inanamadım... sonra internetten tekrar diyet bilmem ne bakayım dedim bi kaç gün denedim ama baktım olmuyor... en sonunda döndüm dolaştım yine DUKANNNN :) ama burası bir köy yulaf kepeği yok ve alacak bi yer de yookkk :KK43: herşeye rağmen bi an önce başlamak istedim ve yine de başladım bugün yulaf kepeksiz bi şekilde dukandayım bana dua edin kızlar malesef sağlığım için de vermem gerekiyor bu kiloları
sizce 2 hafta yulaf kepeksizz yapmam nasıl etkiler?????

ben 3 çocuğuma 80 kg de hamile kaldım.hamileliğimden önce yüzfelci geçirip kortizon kullandım.doğuma girdiğimde 75 kg dim doktor şaşırmıştı.oğlum 4 aylık olduğunda 60 kg dim ancak oğlum çok hareketliydi o 1,5 yaşındayken 54 kg ye düştüm.oğlan şimdi11 yaşında ben şiştikçe şiştim.şimdilerde sadece çenesi yoruyor.anlıyacagın çocukta yaparsın kiloda verirsin.en önemli olan sağlık.

çok geçmiş olsun :KK43: Sağlık olsunda donbul abla gerisi hallolur dediğin gibi. Allah bağışlasın buarada .

merhaba kızlar:) dukanı geçen sene yaptım 64ten 55 e düşmüştüm sonra astım var filan dediler derken bırakmak zorunda kaldım kortizon iğneleriyle ilaçlarla 70 kg oldum şu an :KK43:((( şimdi köydeyim 2 hafta tatilim var tartıya çıktım nasıl bu kadar kilo aldığıma inanamadım... sonra internetten tekrar diyet bilmem ne bakayım dedim bi kaç gün denedim ama baktım olmuyor... en sonunda döndüm dolaştım yine DUKANNNN :) ama burası bir köy yulaf kepeği yok ve alacak bi yer de yookkk :KK43: herşeye rağmen bi an önce başlamak istedim ve yine de başladım bugün yulaf kepeksiz bi şekilde dukandayım bana dua edin kızlar malesef sağlığım için de vermem gerekiyor bu kiloları
sizce 2 hafta yulaf kepeksizz yapmam nasıl etkiler?????

Yulaf kepeği olmazsa olmaz bence :KK43: internetten sipariş verme imkanı yokmu?

Bişey sormak istiyorum :) Atakta süttozu kullanılabiliyor mu? Kendime üç günlük tost ekmeği yapmak istiyorum yulaf kepeği hakkımla.

Boş ver sen süttozunu. Atakta sınırlı izinlileri kullanmıyoruz. Bence seyirde bile ayda yılda bir kullanılmalıı. İnanın duraklamaya sebep oluyorr. İlerde zorlanırsınız. Daha yolun başında alışmayın böle şeyleree.

1 yumurta
2 (atakta 1,5) kaşı kkepek
1 kaşık yoğurdun koyu kısmı yada süzme yada labne
Karıştır
At mikrodalgayaaa
Ortadan ikiye kess

Bu arada tost makinesinin fişini takmayı unutma
Sadece 5 dakikada oluyorrrrr

Afiyet olsunnn....

Boş ver sen süttozunu. Atakta sınırlı izinlileri kullanmıyoruz. Bence seyirde bile ayda yılda bir kullanılmalıı. İnanın duraklamaya sebep oluyorr. İlerde zorlanırsınız. Daha yolun başında alışmayın böle şeyleree.

1 yumurta
2 (atakta 1,5) kaşı kkepek
1 kaşık yoğurdun koyu kısmı yada süzme yada labne
Karıştır
At mikrodalgayaaa
Ortadan ikiye kess

Bu arada tost makinesinin fişini takmayı unutma
Sadece 5 dakikada oluyorrrrr

Afiyet olsunnn....

tEŞEKKÜR ederim tarif için benim mikrodalgam yok. normal fırında da olur sanırım değil mi?

herkese günaydın :)
dün callan yaptım. diyet başında yapamadığım hareketlerini artık yapabiliyo olmak büyük bi mutluluk gerçekten. her ne kadar şuan oturup kalkarken falan içim çürümüş gibi her yerim ağrısa da, yapmaya devam etmeyi planlıyorum :) bi bi ay yapalım bakalım nolucak, meraklardayım vallahi :)
ay bu dukan tam bir mucize dediğim gibi callan tam bir mucizeeee demek istiyorum :)

callan da benim de 5 gun oldu ancak okudugum bazi seyler beni korkuttu.

Callan icin diyolar zaten kilo verdirmiyor, cardioyla desteklemek lazim falan diye ama forumda bi yerde okudum, yaglarinizi tam yakmadan bu tip kas yapan hareketler yaparsaniz, incelirsiniz aam daha sonra hep o kiloda kalirsiniz cunku yaglariniz, kaslarin altinda kaldigi icin, onlari yakamamis olursunuz diye yazmislar.

Callani forumdakiler cok yapiyordu, medesa 20 kilo verdi callan yaparken, mervenin kilosu azdi zaten o tam ornek sayilmaz.

yani kafam karisti, daha vermek istedigim kilo var cunku. acaba biraz daha mi beklesem, hic bi yerde de guvenilir bilgi yok ki.

Bugun herkesin alisveris gunuymus galiba. Ben de carsi pazar dolastim biraz.cok guzel bir magazaya girdim. Yaeni sezon urunler var. Ama en buyuk bedeni 42 ...cok guzel bir pantolon vardi. Kiz tutturdu bu sana olmaz abla...bizde size gore yok abla...sinir etti beni. Denememe bile izin vermedi.neyse hirs yaptim. O magazada 2 pantolan alacam. Hem de 38 beden olanindan....ahhhha ahhh...icim yandi......

Callan icin diyolar zaten kilo verdirmiyor, cardioyla desteklemek lazim falan diye ama forumda bi yerde okudum, yaglarinizi tam yakmadan bu tip kas yapan hareketler yaparsaniz, incelirsiniz aam daha sonra hep o kiloda kalirsiniz cunku yaglariniz, kaslarin altinda kaldigi icin, onlari yakamamis olursunuz diye yazmislar.

Callani forumdakiler cok yapiyordu, medesa 20 kilo verdi callan yaparken, mervenin kilosu azdi zaten o tam ornek sayilmaz.

yani kafam karisti, daha vermek istedigim kilo var cunku. acaba biraz daha mi beklesem, hic bi yerde de guvenilir bilgi yok ki.
Canim hakkaten kafa karistirici bire durum. Ama motivasyonunu dusurme ve devam et bence.bu tur bilgiler kanirtlanmis bilgiler degil. Internette dogru yalan her sey var.ama yine de kafan cok karisiksa hedefine vardiktan sonra basla callana.zaten 5- 6 kilo biseyin kaldi.

Ben 16 kilo verdim arkadaşlar.Güçlendirmede bir 3 kilo daha versem 55 olsam süper olacak)))

ben de dukan a baslamak istiyorum, plan yaptim kendime. ins uygulayabilirim.
yulaf kepegim yok sadece, ins markette bulabilirim giderken.

Eklentiler

• $yeni_dukan.jpg
    $yeni_dukan.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 22
Günaydın Dukandaşlarım.. Hepinize güzel bir gün dilerim..

E harika gitmiş kilolar.. Gerisi de gelir işallah.. Bizim seninle hemen hemen aynı kilo ve hedeflerimiz.. Umarım ikimizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
Ben yavaş veriyorum biraz ama napiim yavaş olsun yağdan olsun.. :))

.

Ben de baya ara verdim, daha doğrusu protein ve yağsız süt ürünlerine devam ettim ama kaçamaktan da öte ekstralarım oldu.:KK53: yoksa 28 Şubatta hedefe ulaşacaktım, hedefi tam yarılamış durumdayım. 1 ay sonra hedefe ulaşırım diye düşünüyorum, tabii düzenli devam edebilirsem. Kaçamaklara 1kez başladık mı durduramıyorum malesef, yeni dukancılar siz siz olun kaçamak falan yapmayın, ağız tadınız atak evresinden sonra değişiyor, özellikle şekerli şeyleri bir kez tattığınızda canınız hep istiyor. Benden söylemesi:KK17:

yulaf kepeği bulmak gerçekten çok zor, ben deyuaf kepeği galetası karışımından bulabildim ancak. atakta kullanılamıyormuş, bir kaç gün sıkıcam artık dişimi.

Selamlar bayanlar yarışma, haftasonu misafir koşturmacası, dukan alışverişi, ekmek ve diğer ihtiyaçlar için haftalık pişirmeler derken baya baya koşturmacalı bir hafta geçiriyorum kendi adıma ama tartıda güzel rakamlar görmüyorum da değil hani perşembeye bildirim gününde inşallah daha da yüzüm gülecek tickerimide o gün değiştireceğim inşallah nasipse...

Herkese bol eksili günler diliyorum...

şu rengini kırmızı yaptığım cümle çok dikkatimi çekti. valla ben yaparken bile bu kadının aklından zoru var kesin diye diye yapıyorum. cidden böyle bişey varsa ya da sonrasında ek kilo veremiceksek hemen şu an gönül rahatlığıyla bırakabilirim :) daha 11 kilo vermem lazım çünkü, kafam karıştı şimdik, naapsak ki:KK31: bugün de ikincisini yapmıştım ne güzel :KK31:

Ben de baya ara verdim, daha doğrusu protein ve yağsız süt ürünlerine devam ettim ama kaçamaktan da öte ekstralarım oldu.:KK53: yoksa 28 Şubatta hedefe ulaşacaktım, hedefi tam yarılamış durumdayım. 1 ay sonra hedefe ulaşırım diye düşünüyorum, tabii düzenli devam edebilirsem. Kaçamaklara 1kez başladık mı durduramıyorum malesef, yeni dukancılar siz siz olun kaçamak falan yapmayın, ağız tadınız atak evresinden sonra değişiyor, özellikle şekerli şeyleri bir kez tattığınızda canınız hep istiyor. Benden söylemesi:KK17:

şekerli şey kısmına çok katılıyorum malesef :KK31:
bi kaçamak yapınca bile sonrasında insan nefsine hakim olmakta zorlanıyo:KK50:

şu rengini kırmızı yaptığım cümle çok dikkatimi çekti. valla ben yaparken bile bu kadının aklından zoru var kesin diye diye yapıyorum. cidden böyle bişey varsa ya da sonrasında ek kilo veremiceksek hemen şu an gönül rahatlığıyla bırakabilirim :) daha 11 kilo vermem lazım çünkü, kafam karıştı şimdik, naapsak ki:KK31: bugün de ikincisini yapmıştım ne güzel :KK31:
evet zor oldugunu kabul etmek zorundayim:KK43: Acaba guclendirmeye gecene kadar beklesek mi, simdi yuruyus aerobik gibi cardio calismalar yapip.

Ama ben buna baslayincaya kadar motivasyonu zor buldum, guclendirme de kim aklina getirir de baslar. burdayken baslaamk daha kolay geliyor.

benim okulda spor kurslari baslicak zaten. benim de birakasim var.

masallah kizlar ne kadar guzel kilolar vermissiniz :))

ben yarin baslicam ins dukan a.
hic meyve yenmiyor galiba atak da degil mi?

X