- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Delycim bu senin için
Güncel kilo 76.000 malesef
Geçen hafta tartılmamıştım
Mutsuzum
başlangıç tarihi :06.02.2013
başlangıç kilo: 71.2
güncel kilo: 69.3
geçen hafta : 69.9
boy :1.67
hepinize başarılar dileyerek ayrılıyorum.
hoşçakalın:)
Canım çok sıkılmadıysan, ki daha çok uzun zaman olmamış; bence devam et hazır veriyorken. Çünkü güçlendirmede verilen kilolar, sonra korumada alınıyor ve yine güçlendirmeye geçtiğin kilona dönüyorsun genelde. Yine de sen bilirsin tabii. Maşallaah sanaaabaşlangıç tarihi:02/11/2012
başlangıç kilo:75
hedef kilo:57
geçen haftaki kilo:60
şu anki kilo:59
toplam fark:1000gr
boy:160
Bu hafta fena sayılmam.1000gr verdim.57 ye az kaldı.Ancak ben 2 kiloyu güçlendirmede vermeyi düşünüyorum
merhabaa bende dukan yapıyorum, 67.3 tüm,59.3 e düştüm sonra bi enfeksiyon hastalığı geçirdim o ara 2 hafta kadar ara verdim sonra atak ile başlayıp tekrar seyire geçtim, tekrar 59.5a düştüm, ancak sonra kacamaklarim oldu arada 63 oldum ama bu kaçamaklar öncesinde duraklamaya girmiştim, yumruk harekatı yaptım ama ise yaramadı duraklama devam etti, bgn yeşil çay kuru yapıyorum umarım bu ise yarar çünkü hala duraklıyor olursam güçlendirmeye gecicem, bana bi destek olun bi gaz verin bana çok umutsuzum bu ara ((
10 da kalktım sanırken 9 da kalkmışım tam kapıdan çıkarken farkettim. erken gidecektim işe az kalsın. hava da çok güzel hiiiç gidesim yok işe
duraklama ya da haftada 1 kg nin altında verdiğimde sadece 1 günlüğüne (sabah) zayıflama hapı içip metabolizmayı hızlandırmayı düşünüyorum. nasıl sizce?
pazartesi olsa da trambolini sipariş etsem bu duruma en çok annem sevinecek masrafsız olmasından dolayı
callen yapacaktım evde uygun yer bulamadım :26:
ilk denediğimde krep hoşuma gitmişti. ama artık yiyemiyorum . gözlerimden yaş geliyo 1 lokmasını ağzıma atarken. süte ,yoğurda karıştırıp içiyorum artık. dünde 2 günlük dukan ekmeğimi yaptım. üstü biraz yansada idare eder.
kızlar sanırım ben kötü besleniyorum:26: öğün atlıyorum sanki ama ara ara gönderiyorum yine bişiler mideye
günaydın hatunlar çok uzun zamandır yazmadım.ben dukana başlayıp yarıda bırakanlardanım.utanıyorum ama 70 den 80 sene çıktım.çok acı ama oluyor.hareket yok motivasyon yok.moralim çok kötü deyil ama yeniden yapsammı diye düşünüyorum.aslında huzurlu bir hayatım var.hastalık yok sorun yok hamdolsun Allahıma,ancak dinmeyen bir iştah var.
teşekür ederim tatlım.şimdiden kendimi motive olmuş hisediyorum.ben sabah 6 gibi kalktığım için öğle olmadan yarım saat dinlenmeye çalışırım.bazan öğleden sonra dinlenirim.işte o yarım saat şarj olma süresinden kalktığımda müthiş aç hissediyorum.30 dk fazla deyil beni ne tetikliyor bilmiyorum yeni yemek yesemde aç olsamda aynı.şimdi başlangıçta bunu ve gece yemek yemeyi bırakmalıyım.uyur gezer gibi kalkıyorum ve bişeyler atıştırıyorum.çok yemesemde bunlarla savaşarak diyete adım attım.karatay hatunda unu birden kesin diyor.bu diyete hazırlanırken kafamı hep bunlar meşgul etti.neyse kadının başaramayacağı şey yok bence.umarım zaferi kazananlardan olurum ve281 günü aşmayı başarırım.biraz kendimle yüzleşmiş oldum:44::44::44:.
Sevgililer gününüz kutlu olsun
Donbull hoşgeldin,
hatırlıyorum seni ben. Neler yaptın, kayboldun gittin. Sağlığın düzeldi mi?
85,9 kiloyum diyorum ve yuhalamalarınızı alabilirim. SAnırım ilk defa bu hafta diyeti bozdum ve balonu patlattım. İnsan birkrecikten birşey olmaz demesin. pazar gününden beri hergün bir ufacık parçacıklar sayesinde bu hale geldim((((
yanlış anlaşılmasın geçen hafta pazar sabahı 84,4 görmüş biri olarak bunları yazdım.
hormonlarınızla ilgili bir problem yoksa gece yemek lerinin sebebi psikolojiktir...
yenenler genellikle tatlı ağırlıklı yiyeceklerdir ve kişi ne kadar yediğini tam olarak bilmez...
önce endokrinoloji bölümünde hormonlarınıza baktırarak başlayabilirsiniz....
dinlenme sonrası acıkma, öğrenilmiş davranış gibi geliyor bana... yapabiliyorsanız bu dönem boyunca dinlenme aralarını kaldırmayı deneyebilirsiniz...
başarılar
evet haklısın bu sonradan edinilen bir davranış temelide süt emzirmeye dayanıyor 3 çocuk emzirdim üstelik 2 yaşlarına kadar birde onları uyumaları için amziriyordum.30 dk sonra kalktığımda bende enerji bitmiş oluyor ve doğru stokları doldurmak için yemek yiyordum.geceleride aynı sebep geçerli.yıllaca yapınca tabiki öğrenilen bi davranış modeli oluyor. şimdi bunu geriye sarmak önemli hayatının 10 yılı bu şekilde olunca yeni davranış edinmek zor.eskisini korumak kolay bakalım ne yapabileceğim zaman gösterecek:26::26:
bir yumurtayı kavanozun içine kırın ve kokuşma başlayana kadar bekletin...
dinlenme sonrası acıkma atağında, bu kavanozu açıp koklayın...
biliyorum iğrenç duruyor ama işe yarayacağını umuyorum...
bu taktiğin sevgilisinden ayrılanlar için sanıyordum.iyi fikir
yakalandım
evet sevgilisinden ayrılanlar için... yeme bozukluğu da bir çeşit kötü sevgili...
sonuçları yazarsın değil mi?
VADIIIdonmus olmana sevindim.bir sure yok olunca uzulmustum gercekten ama yeniden burda olman cok guzel