- 9 Mart 2011
- 175
- 1
cnm walla ben 1 butla hayatta doymamonun için genelde tek öğünde 1 but yanında 2-3 baget yiyorum ya da 2 alabalık ve ya somon eğer kırmızı et yiyosan 4 orta boy biftek,sote yapıyosam 2 göğüsten yapıyorum,çok gelirse diğer öğüne ayırıyorumda ama geneldede anca doyuruyo aç kalkmamak lazım zaten ozaman insanın aklı başka şeylere kayıyo,tabi herkesin doyma kapasitesi farklıdır senin bundan daha az ya da çok olabilir ama muhakkak doyana kadar ye
sen benden çok fazla yiyorsun ben bunun yarısını yiyorum.özelliklede kahvaltıda sadece 1 yumurta ile omlet yapıyorum kırmızı et ise 1 biftek yiyorum bir göyüsle sote yapıyorum annem ve ben bunu 2 öğün yiyoruz.ama aç değilim çokta doymuyorum orta halli anlıycağın.yanlışmı yapıyorum acaba.
Ben 73 kiloyla hamile kaldım, 89la doğuma girdim. 7. aya kadar tek tük farkedildi hamileliğim. Kimse bana otobüste yer vermiyordu, ben de karnımı sağlama alacak köşelerde duruyordumevet bende evleneli 2 ay oldu yaşım 30 sırada çocuk var ama hamileliğimde millet sadece kilo alıyorum sanmasın diye önce zayıflamak istiyorum. benim bi arkadaşım vardı zaten kiloluydu hamile kaldı hiç belli olmadı sanki dahada kilo almış gibi oldu . insanlar ne kadar kilo aldın deyince ağlıyordu. kimse anlamıyordu hamile olduğunu ... bende öle olmak istemiyorum
Bırakma ve foruma daha sıkı sarıl derim benNe güzel 9 kilo gittikten sonra yavaş yavaş eski kıyafetlerime girmeye başlayınca yemeyede başşladım ben eskisinden de zayıf olmak istiyordum halbuki.....Ne yapsam ne düşünsem acaba?
Bu zatın şeyi beyninden büyükmüş anlaşılansana öyle geliyo kasmadan gidiyo kilolar koca seylerimizde küçülüyo istersen sende dene :80::80::80::80::80::80::80::80:
E vermen gereken kilo çok az da ondan canım. Sıkma canını. Diyeti bırakma yeter.kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozulduyani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum
Hay maşallah, bu ne hamaratlıkbu gün pazardan yulafın kendisini aldım yıkadım kurumasını bekliyorum.değirmende öğütüp kepeğini kullanacağım.bakalım nasıl olacak
bir haftadır aynı kilodayım değişmedi diyeti hiç bozmadığım halde morelim çok bozuk inşallah vermeye devam ederim verdiğim zaman yine yazarım size ben 3 lt su içiyorum acaba bu böbrek için bir tehlike oluştururmu kitapta 1,5 2 lt yazıyor bana morel verin çok sıkılıyorum benim için dua edin.....
ben yapamadım seçenek filan gelmedi
slm verırsın hıc uzulme ben 2 hafta hıc veremedım gecen hafta 2800 bırden gıttı .senın boyun ve kılon kac orenebılırıyım
Hay maşallah, bu ne hamaratlık
önce siteye girin yiyeceklerden birine tıklayın ozaman seçenekler geliyor bana öyle oldu
Günaydın kızlaaarrGünaydın arkadaslar dün gece vücudum uyuşmadı çok şükür hafif bı karincalanma oldu gerçi ama iyiyim.tabi yinede yarın doktora gidicem.bu arada dün çok yedim 300 gr almsim
günaydın...Günaydın kızlaaarr
günaydınlarrrr. arkadaşlar sabah sabah canım sıkıldı hiç kilo kaybı yok bugün çünkü ben sabah sabah hoş değil ama kabız oldum. ne yapacağım ya bilemedim...
günaydın kızlar
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım
günaydınlarrrr. arkadaşlar sabah sabah canım sıkıldı hiç kilo kaybı yok bugün çünkü ben sabah sabah hoş değil ama kabız oldum. ne yapacağım ya bilemedim...
günaydın kızlar
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım