Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım
ama benim kitabim yokki nasil bakicam keske o sayfasinin fotosunu cekip koyan olsa
günaydın kızlar
Su icmekte bir sorun yok,gunde 3 lt su icmek cok saglikli bir durumbir haftadır aynı kilodayım değişmedi diyeti hiç bozmadığım halde morelim çok bozuk inşallah vermeye devam ederim verdiğim zaman yine yazarım size ben 3 lt su içiyorum acaba bu böbrek için bir tehlike oluştururmu kitapta 1,5 2 lt yazıyor bana morel verin çok sıkılıyorum benim için dua edin.....
aranıza yeni katılmaktan dolayı mutluyum :)
umarım hepiniz bu yolda başarılı olursunuz.. sormak istediğim 30 kilo fazlam var atak devresini 10 gün mü yapsam yoksa daha mı az yapsam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim :)) teşekkürler şimdiden
umarım hepiniz bu yolda başarılı olursunuz.. sormak istediğim 30 kilo fazlam var atak devresini 10 gün mü yapsam yoksa daha mı az yapsam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim :)) teşekkürler şimdiden
günaydın kızlar
Kızlar Hürriyet gazetesinde Dr.Osman MÜFTÜOĞLU'nun bugün ki yazısını okuyun
Bence önemli
bu tür haberlere alışkınız canım biz.:) artık umursamıyorum dünyaca ünlü doktorlar onay verdikten sonra bunlara inanmanın anlamı yok.bu tür diyetisyenlerin ne yapmak istediği belli.
bu tür haberlere alışkınız canım biz.:) artık umursamıyorum dünyaca ünlü doktorlar onay verdikten sonra bunlara inanmanın anlamı yok.bu tür diyetisyenlerin ne yapmak istediği belli.
sayın müftüoğlu diyor ki;
dukan diyeti herşeyden önce ''formül diyetler''den biri.bu nedenle uzun vadede başarısız olabileceği kesin bir beslenme planı.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BUGÜN SONUNDA 59.9 U GÖRDÜMMMMM
kendime sözüm vardı eğer görürsem tartıda kıyak bi kahvaltı yapıcam diye az önce de o kahvaltımı yaptım biliyorum diyet bozuldu ama benim için önemli değil burdan sonrasına bakıcam artık kaldığım yerden yine devam edicem ne kadar yansırsa yansısın tartıya. ben 1 hafta sonra tartılcm o zamana vermiş olurum zaten aldığımı da
canım senin adına çok sevindim ama inşallah o kıyak kahvaltıyı dozunda yapmışsındır
krep yedim ama kepek yerine undan yaptım yağsız tavada. peynir yedim. biraz da fırında patates bol pulbiberli 2 çay kaşığı da pekmez hepsi bu :))