Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aranıza yeni katılmaktan dolayı mutluyum :)
umarım hepiniz bu yolda başarılı olursunuz.. sormak istediğim 30 kilo fazlam var atak devresini 10 gün mü yapsam yoksa daha mı az yapsam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim :)) teşekkürler şimdiden

ama benim kitabim yokki:KK14: nasil bakicam keske o sayfasinin fotosunu cekip koyan olsa:KK58:

canım kitabım evde ama aklımda kaldığı kadarıyla sana hareketi anlatayım.

iki elinle tutunabileceğin bir şeyin önüne geç( ben yatak odasındaki aynanın önünde yapıyorum zaten dukan amcada aynanın önünde yapın diyo),bacaklarını omuz hizasında aç,hafif eğil ve ayaklarını topuklarına değdirip kalk bu hareketi ilk hafta 15 ve daha sonraki haftalarda 5er kez arttırarak tekrar et. bu hareketi yaparken bacaklarında yanma hissediyorsun yüzün bile kızarıyor:) bu kan akışının başladığını gösteriyor.

faydası:diyet sonrası oluşan sarkıklara ve selülite iyi geliyor.aynı zamanda üst bacakları şekle sokup daha güzel bir görünüm elde ediyorsun.özellikle basenlerini ve bacaklarını inceltmek isteyenlere tavsiye ediyorum.:21:

küçük bir not: dukan amcam kilosundan dolayı bu hareketi yapmakta zorlananlar için der ki; yapabildiğiniz kadar yapın kendinizi zorlamayın alıştıkça harekete sayıyı fazlalaştırın.

günaydın kızlar:KK16::KK16:
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım:KK59::KK59:

Kilo verememenin en buyuk nedeni bu iste.!Dusunce gucunu iyi kullanman lazim..Kendine kilo veremiyorum..su icsem bile kilo aliyorum..ne yesem yariyor..Kilo veremiyorum..gibi komutlar sakin ama sakin verme..Bak cevrende ki kurdan gibi insanlara onlarda hep ayni seyi soyler..Yiyorum,yiyorum hic kilo almiyorum..Sende kendine bunu soyle cok ciddiyim..Soyledigimiz olumsuz seyler,kendimize olan telkinler kilo vermemizi engelliyor..Biliyor muydunuz eger yediginiz birseyden sonra cok pisman olursaniz vucut onu kiloya cevirmiyormus..Stres yok olursa kilolar gitmez..Bence super gidiyorsun tickerina baktim,harika..spor yapmaya devam:KK8:

bir haftadır aynı kilodayım değişmedi diyeti hiç bozmadığım halde morelim çok bozuk inşallah vermeye devam ederim verdiğim zaman yine yazarım size ben 3 lt su içiyorum acaba bu böbrek için bir tehlike oluştururmu kitapta 1,5 2 lt yazıyor bana morel verin çok sıkılıyorum benim için dua edin.....:KK59::KK59::KK59:
Su icmekte bir sorun yok,gunde 3 lt su icmek cok saglikli bir durum:KK34:

umarım hepiniz bu yolda başarılı olursunuz.. sormak istediğim 30 kilo fazlam var atak devresini 10 gün mü yapsam yoksa daha mı az yapsam karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim :)) teşekkürler şimdiden

hoşgeldin öncelikle...10 gün atağın doktor kontrolünde olması gerektiğini söylüyor kitapta, 7 gün daha iyi olur diye düşünüyorum ama tabii daha tecrübeli arkadaşlarda var forumda onların fikri nasıl olur bilemiyorum:KK61:

Kızlar Hürriyet gazetesinde Dr.Osman MÜFTÜOĞLU'nun bugün ki yazısını okuyun
Bence önemli

Hosgeldin.!20 kilo fazlasi olanlar icin 10 gun atak uygunmus Dukan amca oyle diyor..ama yinede siz sitesine gidip,bilgilerinizi girdiginizde yapmaniz gereken atak suresi belli olacaktir.

hosgeldin benimde ilk basladıgımdavermem gereken 28 kilom vardı (bugün 13. günüm)ben atak devresini 10 gün yaptım ama bence 7 gün yap çünkü son üc günde çok sıkıldım önce günde 600 ,500gr verirken 200 gr düstü 10.gün verdigim 200 da geri aldım banada arkadaşlar 7 günde kes dediler ama dinlemedim:26: şimdi seyiri 1+1 yapıyorum bir günde 600gr gitti kendini hic zorlama derimEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKbu arada toplam 5.800 verdim

Son düzenleme:
günaydın kızlar:KK16::KK16:
benden hiçte iyi haberler yok hala. acayip bunalımdayım:KK59::KK59:

canım seyire geçeli haftalar oldu ama benim verdiğim kilo uvvvv söylemeye utanıyorum hatta söyleyemiycem:KK9: ama yinede pantolonlara rahat girmek ve aynada kendimi daha zayıf görmek mutlu ediyor dolayısıyla kilo verdim mi vermedim mi fazla takmamaya çalısıyorum nasılsa gidecek bu kilolar bugun yada haftalar sonra.:21:

merhaba kızlar
bayadır gıremedım
ama dıyete devammmmmm
cmt. gunu 5/5 lık seyır donemıne gectımm
6 kılo oldu verdıgım kılooo
cok mutluyum kızlar az kaldı
basaracam bakalımmm

hepınıze sevgılerrr :KK16:

Kızlar Hürriyet gazetesinde Dr.Osman MÜFTÜOĞLU'nun bugün ki yazısını okuyun
Bence önemli

bu tür haberlere alışkınız canım biz.:) artık umursamıyorum dünyaca ünlü doktorlar onay verdikten sonra bunlara inanmanın anlamı yok.bu tür diyetisyenlerin ne yapmak istediği belli.

Son düzenleme:
bu tür haberlere alışkınız canım biz.:) artık umursamıyorum dünyaca ünlü doktorlar onay verdikten sonra bunlara inanmanın anlamı yok.bu tür diyetisyenlerin ne yapmak istediği belli.

sayın müftüoğlu diyor ki;

dukan diyeti herşeyden önce ''formül diyetler''den biri.bu nedenle uzun vadede başarısız olabileceği kesin bir beslenme planı.

:KK37:

Diyetin 4.aşamasına gelmiş 59 yaşında bir doktorum.Geçen hafta kan tetkiklerimi yaptırttım.Kolesterolümdeki hafif yükseklikki Dukandan önce de aynıydı hiçbir olumsuzluk yok.Dediğim gibi protein yağsız olacak.Çok su içilecek.Gereği kadar da hareket edilecek.Armut tipli olduğum ve bazen yemeği kaçırdığım için 4.devreyi haftada iki gün protein şeklinde götürmeyi planlıyorum.Merak etmeyin.Yukarıdaki hususlara dikkat etmek şartıyla uygulanabilecek en basit diyet bu.

kızlaar gunaydın herkese :KK16:

dört gündür tartılamıyordum bu sabah tartıldıım vee 58.5 tan 57.6 ya düşmüşüüm :KK66::KK66:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BUGÜN SONUNDA 59.9 U GÖRDÜMMMMM :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
kendime sözüm vardı eğer görürsem tartıda kıyak bi kahvaltı yapıcam diye az önce de o kahvaltımı yaptım biliyorum diyet bozuldu ama benim için önemli değil burdan sonrasına bakıcam artık :KK9::KK9: kaldığım yerden yine devam edicem ne kadar yansırsa yansısın tartıya. ben 1 hafta sonra tartılcm o zamana vermiş olurum zaten aldığımı da :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

sayın müftüoğlu diyor ki;

dukan diyeti herşeyden önce ''formül diyetler''den biri.bu nedenle uzun vadede başarısız olabileceği kesin bir beslenme planı.

:KK37:

sanırım bu adam hiç araştırma yapmıyor:)

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
BUGÜN SONUNDA 59.9 U GÖRDÜMMMMM :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
kendime sözüm vardı eğer görürsem tartıda kıyak bi kahvaltı yapıcam diye az önce de o kahvaltımı yaptım biliyorum diyet bozuldu ama benim için önemli değil burdan sonrasına bakıcam artık :KK9::KK9: kaldığım yerden yine devam edicem ne kadar yansırsa yansısın tartıya. ben 1 hafta sonra tartılcm o zamana vermiş olurum zaten aldığımı da :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

canım senin adına çok sevindim ama inşallah o kıyak kahvaltıyı dozunda yapmışsındır:KK4:

canım senin adına çok sevindim ama inşallah o kıyak kahvaltıyı dozunda yapmışsındır:KK4:

krep yedim ama kepek yerine undan yaptım yağsız tavada. peynir yedim. biraz da fırında patates bol pulbiberli 2 çay kaşığı da pekmez hepsi bu :))

Son düzenleme:
merhaba Konu ile ilgili bu yıl bir calısma yapan olmadı mı?ben 9 gundur yapıyorum 2 kg vermis durumdayım ama sanki devamı zor olacakmış gibi ilerliyor. :KK43: bu yazan arkadaslardan 4.aşamaya geçen biri varmı bizimle paylassa sonuc istenilen gibi mi?

Teşekkürler..

krep yedim ama kepek yerine undan yaptım yağsız tavada. peynir yedim. biraz da fırında patates bol pulbiberli 2 çay kaşığı da pekmez hepsi bu :))

ah ah kulağını çekmek lazım ama neyse bu seferlik affedildin bi daha böyle yapma yoksa dukan amcama söylerim:63::63:

X