Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de bugün tartıda 74.7 gördüm ama yok artık olmaz bu kadar da dedim. yerini değiştirdim. 75.4 çıktı ordada ben 74.7yi görmemişim gibi düşünüyorm o yzden halbuki her zaman tartıldığım yerdeydi.. neyse bakalm 74lü sayılar gördüğüme inanmıyorum.. 1,5 ay önce filan 84'lerdeydm ben zaten o 84ü gördüğüm anda buna bir dur demeli dedim ve öyle karar verdim diyet yapmaya. 84ü görmek lazımmış demek :)

hastalıkta daha hızlı kilo veriyorum sanırım... Dünden itibaren yediğim penisilin etkisinden midir nedendir bilmem yediğim herşeyin tadı iğrenç geliyor. Puding bile. Yorucu saatlerden sonra eve gelip puding yemeyi düşündüm ve ağzıma aldığımda çıkartasım geldi, kola bile , tüm yemekler. dolayısıyla pek bişiy yiyemedim.

yatmadan tartılayım dedim 76 geldim e sabah heralde 75 li bişiler olur ... inşallahhhhhh....

İYİ GECELERRRRRR​
evet dünden bugüne 500 gr daha gitmiş... 2 atak gününde 1 kilo gitti .
darısı diğer günlerin başına

Ha ha, rekor bende,
ben evlendiğimde 90 kiloydum
bende 72 73 sanırım 42 beden

ne kullanıyosun herşeyden medet umuyorum vermek yerine alıyorum regl 2-3 kg farkettirirmi yahuuuu

evet regl döneminde ben 3 kilo fazla çıkıyorum

harikasııııııııııııınnnnnnnn..kendisiyle aynı yolda yürüyen insanların bu mutluluklarına şahit oldukça insan daha bir mutlu oluyor

canım çok çok geçmiş olsun sınavlar ve stresten dolayı bitkin düştün sanırım.bir an önce iyileşirsin inşallah.

bu arada inatla tartıya çıkmıyorum 4-5 gün sonra tartılmayı düşünüyorum bakalım nasıl farklılıklar olacak

aynı sorunu geçenlerde bende yaşadım.59.8di kilom ertesi gün bir tartılayım dedim bi baktım 56.7 çıktım önce havalara uçtum sonra dur dedim başka bir yere geçeyim baktım gram oynamamış deniz sekinin dediği gibi hayallerim hayal oldu o an

hastalıkta ağzının tadı olmuyor insanın canım gerçi zaten bu diyete başladığımdan bu yana tatlı canım istediğinde bakmam yetiyor ona önüme gelince canım çekmiyor. dün akşam 1 kase puding yedim ama eski tadı bulamadımen kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. dualarımız seninle tatlım

geçmiş olsun ..protein diyetine niye bukadar taktılar çünkü diyetisyenlrirn işine gelmedi..bende kilo vermek için doktorla görüştüğümde bana İLK DEDİĞİ KARBONHİDRATI KES PROTEİN AĞIRLIKLI BESLEN KİLO VERİRSİN DEDİ..şimdi bunu diyende bana bir doktor ve gerçektne dukandan önce ben öyle beslenmeye başlamıştım..sonra burayı dukanı buldum
cuppa cuppa Istanbul'a geliyorum haftaya..on ay gecti bizimkileri gormeyeli,gun saymaya basiyacagiz
hadi gözün aydın..
ne güzel okuyunca senin kadar mutlu oldum..her yönden kazançlı çıkmışsın..
teşekkürler sadeca evet insan şüphelenmeden edemiyor :)
bir de öyle yok hastalıkalra sebep oluyormş filan diye söylentiler çıkınca... :)
YALAN .. bu kadar insan ayıkınca kötülemeye başladılar..tek dikkat etmemiz gereken su tüketimi..
evet dukana tam olarak bakıldığında düzenli ve sağlıklı beslenme programı..tü kaka diyenlere güvenmemek daha doğru olur..
kilo vermek için doktora gitmiştim ..bana TEK SÖYLEDİĞİ KARBONHİDRATI KES PROTEİN AĞIRLIKLI BESLEN demişti..
zaten hiç açlık hisedilmiyorki..

ne güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz..ilgi ve alakanız için teşekkürler..
ve kahverengi arkadaşımızın herşeyin iyi çıkması çok daha sevindirici.
penisilini iyince gözü açılır..

niye hafif çıkınca yok olmaz diyoruzda ağır gelince hah tamamdır bu doğrudur diyoruzki..
herzaman tartıldığın yerde bu kiloyu gördüysen bence doğrudur..

kitabım geliyor.diyete daha bir sıkı asılabileceğim artık..adet öncesi döneme girdim..ve benimde 2 kilo fark ettiği oluyor bakalım..

her zaman tartıldığınız yerde tartılırsanız daha sağlıklı olur..yer değişikliğinde mutlaka kilo farkı oluyor..
mesela benim mutfağın kapısının önünde 2 kilo fazla tartıyor..her zaman banyoda tartıldığım yerde tartılıyorum..denemek için baskül elimde evde çok değişik yerde tartıldım ve amanın kaç tane değişik rakam çıktı anlatamam..

günaydınnn herkese 5 günlük atak evresinde 2.600gr verdimmm
tuvalet problemim var nasıl cözcem bilemedim?

Canım bebek kararı öyle hadi yapim sonra nasılsa o olur şu olur tarzı düşünebileceğim bir konu değil benim için. kararımızı verince ve allahta verirse olur inşallah diyorum. şimdilik gündemimde kilo vermek var..
kızlar bu arada kilo verdikçe çatlaklarım oluştu. badem yağı kullandım bir kaç gündür .. gözle görülür bir iyileşme henüz yok ama cildim yumuşacık oldu ve çatlarken ki o kaşıntı yok oldu. bide iyi tarafı yaglı yaglı kalmıyorsunuz cildiniz emiyor bu yauu

tebriklerr

sana öyle geliyo kasmadan gidiyo kilolar koca seylerimizde küçülüyo istersen sende dene :80::80::80::80::80::80::80::80:
bu arkadaşın koca poposunu eritecek cesareti olmadığı için gelmiş laf atayım demiş. boşverin böylelerine cvp vermeye bile tenezzül etmeye değmez. aklı sıra bizi demoralize edeceğini sanmış zavallı insancık

geçmiş olsun tekrar
hastalıkta iştahın kesilmesi ile beraber bir de metabolizmanda hızlanmıştır. hasta olmaman daha iyi ama ne güzel bi yandan da kilolar gidiyor sen iyileşirken

evet dünden bugüne 500 gr daha gitmiş... 2 atak gününde 1 kilo gitti .
darısı diğer günlerin başına
bende 72 73 sanırım 42 beden
evet regl döneminde ben 3 kilo fazla çıkıyorum
tebrik ederim.. gidicek bu yaglar kilolar gidiceeek
git git yağlar git git
kış kış yağlar kış kış
3 kilomu ? amanınn eger öyleyse ben 50li leri görürüm reglden sonra. allaaam allaam
bende evlenirken 42 bedendim. şimdi ise 38-40 arası gidip geliyorum

ay inşallah yaa sabırsızlıkla bekliyorum. bi gitse reglim. daha gelmedi bile yaaa
ben büyük konuşmiim ama bu kadar kiloyu vermek benim ortalama 6-7 ayımı aldı. geri almaya hiiç niyetim yok. çok emek verdim çok ter döktüm. yoook almak yoook. ömür boyu kontrol

evet cnm ben de sana katılıyorum ben emzirirken 30 kilo verdim...hem de çok kısa sürede...

ne güzel okuyunca senin kadar mutlu oldum..her yönden kazançlı çıkmışsın..

teşekkür ederim sakaleymaster. insanın emeklerinin karşılığını alması güzel şey. ama çok kalın basenlerim var pantolonu zor geçirdim oralardan. şimdi oraları inceltmem lazım.:84::84: eşimde daha ne zayıflican diyo yaa sinir oluyorum. neymiş heryerim kemikmiş. duyanda aslı var sanıcak

e hadi hayırlısı o zaman .... ama kitapta sık sık tartılın diyor ...

ben her sabah tepesindeyim tartının ve yerinde hiç kıpırtdatmıyorum onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…