Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya ben dogalsanin satisini yapmak istiyorum valla. Pazarlamasini falan. Muthis bir patlama olacak piyasada dukan yapanlarin sayisi arttikca.

hahahahah

:KK52::KK52::KK52::KK52:

kepek yine makul de şu goji berry uçmuş 70 tl dediler geçen inatla almadım daha düne kadar en kıymetsiz şeydi şu kepek.hele goji berry şöhretini dukana borçlu.yoksa kimse varlığından bile haberdar değildi:KK37::KK37::KK37:

ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda[/QUO benimkide degil sahte olabilir bize yulaf ununu satmıslardı kepegi diye hemde ankarada

mesajını kaçtır okuyorum ama cevap versem mi vermesem mi diye çok düşündüm zira ben bi tat alamıyorum bundan yani ne acı ne tatlı ne tuzlu ayıptır söylemesi yal gibi bişi bu .bu arada benimki orjinal işin kötüsü haldır haldır yapıyoken bu diyeti yoktu tam saldım geldi neyse onun hatrına tekrar sarılcam daaaaaa bi sihirli dokunuşa bi gaza ihtiyacım var ilgililere duyurulur.

KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya :KK64::KK64::KK64::KK64:
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin:KK66::KK66:

kepek yine makul de şu goji berry uçmuş 70 tl dediler geçen inatla almadım daha düne kadar en kıymetsiz şeydi şu kepek.hele goji berry şöhretini dukana borçlu.yoksa kimse varlığından bile haberdar değildi:KK37::KK37::KK37:

Kesinlikle. My Sky bize yurtdisindan getirecek. Kilosu 45 TL

Ben bir de Hunkar Kuruyemisten aldim. Ama 100-150 gram birsey, 8TL

kızlar günaydın moralim bozuk yaa bugun sadece 100 gr vermişim:KK43:( atagın 3. günündeym:KK14::KK14:

KIZLAAAAAAAAAAAARRR GÜNAYDIIIIN!!! En sonunda bu sabah 68.6 gördüüüüüüüüüümmm haydin halaya :KK64::KK64::KK64::KK64:
bu arada yulaf kepeğini bulamayanlar için fitiz market adresinize gönderiyor, çok da güzel ilgileniyorlar...eğer ankara da olup da yolu düşen biri olursa benim yerime de teşekkür ediversin:KK66::KK66:

Supersin.

Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.

:KK64::KK64::KK64::KK64:

cino tebrik ederim seni..
bu çizelgeyi nasıl yapıosun ya sürekli hata veriyoo:KK14:

günaydın kızlaaar...bu gün 3 günlük atak bitti ve sebzelere kavuşuyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:sanırım bundan sonra daha da kolay olacak...ve 3 günde tam 3 kilo verdim..çoook mutluyum sanırım sadece su kaybı değil çünkü giysilerden bile fark oluyor...çok rahat bir diyet 2 yıl oldu hiç bir diyet bu sonucu vermedi...tam gaz devam 7 kilo kaldı....sonrada mutlu sonnn:KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Supersin.

Benim de bir surprizin var 84,8'i gordum sabah. Tickerimi Pazartesi yenileyebilecegim ama. Raporlu oldugumdan ise gitmiyorum ve Tickerimin linki isteki bilgisayarda kaldi.

tebrik ederim..ben de bu sabah güzel rakamlar gördüm...sanırım hiç bir şey kadınları,kilo vermek kadar mutlu edemez:KK1::KK1:

Supersin.

kızlar tebrik ederim süpersiniz:KK19::KK19::KK19::KK19:. benden gram oynamıyor bu ara. reglim yakın. başlamadı hala ve bunu iple çekiyorum :KK43:

kızlar günaydın moralim bozuk yaa bugun sadece 100 gr vermişim:KK43:( atagın 3. günündeym:KK14::KK14:

kilo verdim diye üzülen bi seni görüyorum yahu :KK53::KK53:
tebrik ederim :KK66::KK66::KK66:

kızlar azönce splendayı sipariş verdim dıkanımın verdiğilinkten 23 lira diye atladım meğersem 8 lirada kargo varmış görmedim valla geldimi bana 31 liraya birde 300 tablet olandan istemiştim toplam 58 lira hemen aradım dedim iptal edin gider marketten alırım daha iyi sonra kargoyu 4 liraya indirdi yani ikisi bana 54 liraya geliyor zaten bunlar bana uzunnnnnnnnnn bisüre yeter sadece arada tatlıda kullanmak için aldım ahhhhhhhh ahh bu dukan amca ocağıma incir dikecek :KK9:

nerden sipariş verdin arkadaşım.internettenmi

kızlar bakın bisküvi yaptım:KK64::KK64::KK64:hemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)

Eki Görüntüle 203426 Eki Görüntüle 203432

daha sonra fırınladım. ve sonuç

ohhh bir de püskevitimiz oldu desene:KK66::KK66:
walla güzel gözüküyorlar ellerine sağlık...

günaydın..hepsiburada hala kitabımı göndermemiş..bugünde tedarik sürecinde kalırsa iptal ettireceğim.hafta sonu zaten dışarı çıkıp alablirim..

ben devamlı kullanıyorum labneyi.bu tarife 3/1 yetiyor .bence çok güzel oluyor .yiyenlerde beğeniyor.umarım sizde beğenirsiniz.

ya birşey söyliycem ben diyetimin başlarında bakmıştım labneye,light olanında bile çok yağ oranı vardı,kaşardan bile fazlaydı (yanlış hatırlamıyorsam %18 filan)...çok da düşkünlüğüm yoktur labneye diye de almamıştım...ama sanırım böyle şeylere yakışıyor...bildiğiniz değerleri daha düşük bir labne var mı,ya da bundan mı alayım?

Arkadaşlar günaydınnnn

Bugün maşallah herkes güne iyi başlamış tartıdaki eksilmelerden dolayı bende çok mutluyum dün sabah 64,300 düm, bugün bir baktım 63,300 çok şaşırdım ama akşam çok az yememin ve 3 mil yürüyüşün faydası oldu sanırım.

Hepimize :nazar::nazar:

günaydın kızlarrrrrrrrr diyetin 10.günü ve toplam 5.200 gitti:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
:KK9::KK9:harika darısı başıma..
günaydın kızlaaar...bu gün 3 günlük atak bitti ve sebzelere kavuşuyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:sanırım bundan sonra daha da kolay olacak...ve 3 günde tam 3 kilo verdim..çoook mutluyum sanırım sadece su kaybı değil çünkü giysilerden bile fark oluyor...çok rahat bir diyet 2 yıl oldu hiç bir diyet bu sonucu vermedi...tam gaz devam 7 kilo kaldı....sonrada mutlu sonnn:KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK9::KK9:çok güzel haberler veriyorsunuz...:KK9:

kızlar hepinize günaydıııııııııııııııııııın
tebrik ederim canım çok sevindim.darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına.motivasyonum bozuldu ipin ucunu iyice kaçırdı haydi kızlar bi dehhhh deyin yaaa:18::18::18::18::18:

X