canım ben de izmirdeyim dün gittim karşıyaka rossman dan orjinalini aldım. bence sende bugün git hemen al çünkü rafta 1 tane kalmıştı. ama iki marka var. diğerinde de 5-6 kutu vardı..
karşıyakada da çarşının orada in. işbankasından sonraki ilk sokağa gir(eshot sokağı) biraz yürü hemen göreceksin zatn mağazayı..
cnm süper görünüyolar ellerine sağlıkkızlar bakın bisküvi yaptımhemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)
Eki Görüntüle 203426 Eki Görüntüle 203432
daha sonra fırınladım. ve sonuç
canım ben de izmirdeyim dün gittim karşıyaka rossman dan orjinalini aldım. bence sende bugün git hemen al çünkü rafta 1 tane kalmıştı. ama iki marka var. diğerinde de 5-6 kutu vardı..
karşıyakada da çarşının orada in. işbankasından sonraki ilk sokağa gir(eshot sokağı) biraz yürü hemen göreceksin zatn mağazayı..
kızlar bakın bisküvi yaptımhemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
biraz vanilya
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)
ben ener bio marka aldım. oradaki görevliye sor seni yönlendiriyorr zaten birisi organik diğeri organk değil.ben organik olanından aldım benimki poşetli diğeri kutu içinde..ama ikiside olur..hangi marka alcam peki canım
şu anda iki tanesini mideme indirdim. tarçın ve vanilya koyduğum için tadı çok güzel oldu... zaten ben tarçınlı kek ya da kurabiyeleri çok severim:)) ama tabi yağlı olmadığı için biraz yavan tadı var.şu meyveli form bisküvilerine benzedi tadı.. yinede şeker ve aburcubur isteğimi kapattı.görüntü güzel tadı nasıl acaba....ben henüz yulaf kepeği almadım tadını merak ediyorum....tadı hoş değilse hiç almıyım....
uzun vadede 2 sinde de kilo kaybı açısından fark olmuyor. 30günü düşünürsen neticede 15 gün saf protein 15 gün sebze+ protein yemiş oluyorsun her ikisinde de..ama sıkılmamak için çoğumuz 1+1 yapıyor, bir de sanırım 1+1 de durgunluk yaşadığında birkaçgün atakla hızlandırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum, 5+5 de zaten vücut birkaç gün atak yapıyor olacak..karar yine de senin, mr. dukan uzun vadede fark olmadığını söylüyor:) seyir evresine başladığın ilk günlerde durağanlık normal, hatta ilk birkaç gün + lar bile görebilirsin, korkma bir süre sonra vücut adapte oluyor..ayrıca atak evresini çok uzun tutmuşsun 10 gün hatırladığım kadarıyla morbid obez sınırında tavsiye ediyor kitapta.. hiç üzülme öyle ya da böyle gidiyor:)
mesela geçenlerde sebzeli günlerde sadece 1 öğünde tüketeceğiz falan gibi konuşmuştuk, ben 3 seferdir sebzeli günlerimde her öğünde tüketiyorum sebzeyi protein ile birlikte..+ yansımasını da görmedim tartıda..
unutmayın kızlar 3G= Geldikleri Gibi Gidecekler
kızlar bakın bisküvi yaptımhemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
biraz vanilya
bol tarçın
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
Dukancılar hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin.
canım ya oraya yazmayı unumuşum ben bir kaşık yoğurtta eklemiştim...ondan fazla gözükmüş olabilirvallahi süpersingörür görmez tarifini hazır bugün myskyın yolladığı yulaf kepeklerimi de almışken deneyim dedim şu anda fırında seninkiler kadar çok çıkmadı benim hamurdan ama olsun idare eder beni
çok saol cnm allah hepimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
canım çok saol iyi duaların için.. lütfen bu gece dualarınızda beni unutmayınuzaktayım bir de burda yalnızım bu çok daha kötü benim için şu anda ailemin yanında olmak isterdim
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
ben temmuzda ızmıre gelıcem ve bende bulammadım yulaf kepegını hala ben pek bılmıyorum ızmırı bana bornovadan nasıl gıdecegımı tam detaylı yazarmısın lutfern adresı
kız oldu kız olduuuuuu hay sen aklınla bin yaşa emi hiç anlamam böyle şeylerden ama daha köşedeki yazının çokmasını beklerken biyere tıkladım oldu sana türkçeeee allah razı olsun senden arada midem bayram etcek yahu
canım ya oraya yazmayı unumuşum ben bir kaşık yoğurtta eklemiştim...ondan fazla gözükmüş olabilir((ama bakalım seninkiler nasıl olacak...
başıma gelen herşey için şunu düşünürüm demek ki şu anda benim için en hayırlısı buymuş.senin için de orada olmayışında vardır bi hayır diye düşünüyorum
iki kayıp gerçekten üzücü.başın sağ olsun.uzakdayken acılar daha bi ağır gelir bilirim Allah başka acı göstermesin.acılarda dertlerde sevinçlerde paylaşılmalı dimi.bu sayfalar oldukca yanlız değilsin.köftelerde afiyet olsun bu arada.
DUKAN buğday kepeği kullanmışsın kakaolu kekte bugday kepeği serbestmi?