Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım çok sağol

cnm süper görünüyolar ellerine sağlık

hangi marka alcam peki canım

görüntü güzel tadı nasıl acaba....ben henüz yulaf kepeği almadım tadını merak ediyorum....tadı hoş değilse hiç almıyım....

görüntü güzel tadı nasıl acaba....ben henüz yulaf kepeği almadım tadını merak ediyorum....tadı hoş değilse hiç almıyım....
şu anda iki tanesini mideme indirdim. tarçın ve vanilya koyduğum için tadı çok güzel oldu... zaten ben tarçınlı kek ya da kurabiyeleri çok severim:)) ama tabi yağlı olmadığı için biraz yavan tadı var.şu meyveli form bisküvilerine benzedi tadı.. yinede şeker ve aburcubur isteğimi kapattı.
bu arada benimki biraz yumuşak oldu fırından erken çıkarttım bidahaki sefere biraz fazla bekleteceğimki kıtır kıtır olsun:)))

cok teşekkür ederim cnm benım..valla cok ihtiyacım vardı destege..psikolojım allak bullak offf...

vallahi süpersin görür görmez tarifini hazır bugün myskyın yolladığı yulaf kepeklerimi de almışken deneyim dedim şu anda fırında seninkiler kadar çok çıkmadı benim hamurdan ama olsun idare eder beni

başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm.zaman her şeyin ilacı.sabır diliyorum

canım ya oraya yazmayı unumuşum ben bir kaşık yoğurtta eklemiştim...ondan fazla gözükmüş olabilir((ama bakalım seninkiler nasıl olacak...

ben temmuzda ızmıre gelıcem ve bende bulammadım yulaf kepegını hala ben pek bılmıyorum ızmırı bana bornovadan nasıl gıdecegımı tam detaylı yazarmısın lutfern adresı

başıma gelen herşey için şunu düşünürüm demek ki şu anda benim için en hayırlısı buymuş.senin için de orada olmayışında vardır bi hayır diye düşünüyorum

iki kayıp gerçekten üzücü.başın sağ olsun.uzakdayken acılar daha bi ağır gelir bilirim Allah başka acı göstermesin.acılarda dertlerde sevinçlerde paylaşılmalı dimi.bu sayfalar oldukca yanlız değilsin.köftelerde afiyet olsun bu arada.

ben temmuzda ızmıre gelıcem ve bende bulammadım yulaf kepegını hala ben pek bılmıyorum ızmırı bana bornovadan nasıl gıdecegımı tam detaylı yazarmısın lutfern adresı

1.yol///Bornovadan kaşıyaka ya giden 330 numaralı otobüs var. ona bin ve karşıyaka iskele durağında in.. zaten çarşının girişini görmüş olursun. işbankasınıda göreceksin kocaman:)) iş bankasından sonraki ilk sokak eshot sokağı zaten kime sorsan söylerler. eshot sokağına gir hemen 50 adım ileride rossmanı görürsün canım.

2. yol///bornovada metro var. ege üniv orada. metroya bineceksin halkapınarda ineceksin.halkapınar istasyonu aktarma istasyonu oradan izban metrosuna geçeceksin. ancak aliağa yönüne gidene bineceksin. izbanın karşıyaka istasyonunda ineceksin.. indiğin yer zaten karşıyaka çarşısının sonu sen dümdüz çarşının başına doğru gideceksin yani vapur iskelesine doğru iki yollada gidebilirsin:)))

canım ya oraya yazmayı unumuşum ben bir kaşık yoğurtta eklemiştim...ondan fazla gözükmüş olabilir((ama bakalım seninkiler nasıl olacak...

bende düşündüm aslında yoğurt ya da süt yok mu diye ama eklemeden yaptım böyle de çok güzel oldu 6 tane çıktı önce şu walk awayle 3 mil yürüdüm sonra duşumu aldım şimdi de bir elimde çay bir elimde kurabiyem ohh keyif yapıyorummm :76:

başıma gelen herşey için şunu düşünürüm demek ki şu anda benim için en hayırlısı buymuş.senin için de orada olmayışında vardır bi hayır diye düşünüyorum

zaten tevekkül edip Rabbime sığınıp hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok...

çok teşekkür ederim desteğin için. bu arada köftelerim çok güzel oldu az önce son öğünümü de yedim artık 50li rakamları görmek istiyorum

DUKAN buğday kepeği kullanmışsın kakaolu kekte bugday kepeği serbestmi?

Ilk baslarda yulaf kepegim yoktu ve sehirdidindan aldiramamistim da. Dukanin sitesine mail attim ne yapabilirim diye. Onlar da bugday kepegi kullanin dediler. Sonra yulaf kepeklerim geldi. Ben de My Skydan geleceklerle birlikte 4 cesit yulaf kepegi olacak :)

Elimdeki bugday ve yulaf kepeklerini bazi tariflerde karistiriyorum ki bitsin bugday. Bazen yulaf unu ve misir nisastasi da kullaniyorum. Zaten Dukanin kendi sitesindeki tariflerde de hep kullanmislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…