Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabora nerden aldın yulaf kepeğini arkadaşlar internetten yulaf kepeği sipariş verebileceğim yerler varmı?

Ya ben dogalsanin satisini yapmak istiyorum valla. Pazarlamasini falan. Muthis bir patlama olacak piyasada dukan yapanlarin sayisi arttikca.

hahahahah

:KK52::KK52::KK52::KK52:

her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyete :KK60::KK60: acıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var :KK43::KK43::KK43::KK43: dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız :KK58:

Canim basin sagolsun. Allah rahmet eylesin yerinde dinlendirsin.

:KK1: bende düşündüm aslında yoğurt ya da süt yok mu diye ama eklemeden yaptım böyle de çok güzel oldu 6 tane çıktı önce şu walk awayle 3 mil yürüdüm sonra duşumu aldım şimdi de bir elimde çay bir elimde kurabiyem ohh keyif yapıyorummm :76:

aynı tarife tabii süt veya yoğurt birde labne ama diyet olanı ekleyip deneyin gerçekden çok güzel...keyfini kıskandım (şaka)afiyet olsun

aynı tarife tabii süt veya yoğurt birde labne ama diyet olanı ekleyip deneyin gerçekden çok güzel...keyfini kıskandım (şaka)afiyet olsun

hehehehe buyur gel birlikte yapalım keyif :nazar:

labneyi ne kadar koymam gerekir acaba bu tarife denedim mi sen pişince nasıl olur labnee

hehehehe buyur gel birlikte yapalım keyif :nazar:

labneyi ne kadar koymam gerekir acaba bu tarife denedim mi sen pişince nasıl olur labnee

Benim arada kullandığım bitki içerikli bir ilaç var. EUCARBON... Aslında gaz dağıtıcı ama barsakları yumuşatmaya da yarıyor. Yıllardır tüm aile kullanırız hiç bağımlılık falan söz konusu olmadı . İstersen dene... Bu şekilde perişan olma... Ne demek çok iyi bilirim:KK43:(

Ben de eucarbon ara sira kullaniyorum. kabizligi da onluyor. yazmistim daha oncelerde de.

kızlar bakın bisküvi yaptım:KK64::KK64::KK64:hemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)

Eki Görüntüle 203426 Eki Görüntüle 203432

daha sonra fırınladım. ve sonuç

oh ellerine saglik. bu aksam ssoleilin pudingi var menude. yatmadan bunu da yapip yarina hazirlayabilirim. dun yaptiklarim bugun arkadaslarimca bitirildi :)

ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda[/QUO benimkide degil sahte olabilir bize yulaf ununu satmıslardı kepegi diye hemde ankarada

slm canım yulaf unuda var yulaf kepeğide...kepeği yulafın dış kısmı.unu ise iç kısmı.dış kısmının karbonhidrat değeri daha düşük ve suyla birlikte doygunluk hissi veriyor. bu sebeple kepeğini kullanmalısın.ama unu kullanan arkadaşlarda var aramızda aşırıya kaçmadıkça zararı olacağını sanmıyorum.
ben rossman dan kepeğini aldım. ve şimdi tattım benimki acımtırak değil..hatta tatsız tuzsuz..

ben de merak ediyorum şu lahana kürünü arkadaşım...bekliyoruz tarifini..
ben bu diyetten 1 ay kadar önce kırmızı pancar kürünü denemiştim..suyunu sıkıp içmiştim..ama ertesi gün ölüyorum sandım...tualetten çıkamadım,yattığın yerde durulmayacak kadar gaz yaptı, müthiş tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı ve hatta sanki ağır grip olmuşum gibi kemiklerim ağrıyordu...
hem çok içmişim sanırım(1 bardak içmiştim akşam yemeğinden yarım saat önce) hem de bu kür yğksek tansiyonu,kolsterolü olanlara iyiymiş aslında..her duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz sonra neredeyse komalık oluyoruz ,en azından ben :KK1:
lahanın öyle olduğunu düşünmüyorum ama(hala uslanmamış mı dediniz :p)
ya kırmızı pancar hayatım boyunca hiç tüketmediğim bir besin,vücuda değişik geldi,nasıl tepki vereceğini bilemedi ama lahanayı baya tüketirim o yüzden :)

dene bakalım ben hiç bi sorun yaşamadım sürekli de tartılmadım kilo verdigimi görünce çok sasırdım

selam arkadaşlar kitap siparişimi verdim iki güne elimde olcak inşlah ya bu arada ben akşam akşam diyetimin seyrini değiştirdim şöyleki kendimce uyanıklık yaptım diyorum ama ilk defa diyetimi bozdum diyede sanki oruç bozmuşum gibi sıkıntıdayım şimdi cumartesi günü restoranda yemekli düğünümüz var çok yakınımın o günde benim saf pro günüm oluyordu bugünde saf pro günümdü düşündüm dedim ben bunu bu saat itibarıyle p+s ye çevireyim yarın yine saf pro yapim cumarteside yine p+s günüm olur hiç değilse gelen yemeklerde aman bunda sebze var yok işte bunda o var bu var demicem kendime göre uyarlarım diye düşündüm akşam vakti sebze yedim yani bu düşüncem sizce yanlışmı olmuş

selam arkadaşlar kitap siparişimi verdim iki güne elimde olcak inşlah ya bu arada ben akşam akşam diyetimin seyrini değiştirdim şöyleki kendimce uyanıklık yaptım diyorum ama ilk defa diyetimi bozdum diyede sanki oruç bozmuşum gibi sıkıntıdayım şimdi cumartesi günü restoranda yemekli düğünümüz var çok yakınımın o günde benim saf pro günüm oluyordu bugünde saf pro günümdü düşündüm dedim ben bunu bu saat itibarıyle p+s ye çevireyim yarın yine saf pro yapim cumarteside yine p+s günüm olur hiç değilse gelen yemeklerde aman bunda sebze var yok işte bunda o var bu var demicem kendime göre uyarlarım diye düşündüm akşam vakti sebze yedim yani bu düşüncem sizce yanlışmı olmuş

Bence doğru yapmışsın. Diyeti ne kadar yaşantımıza göre uygulanabilir kılarsak (bozmadan tabi ki) o kadar uzun süre düzgün yapabiliriz bence.

kızlar azönce splendayı sipariş verdim dıkanımın verdiğilinkten 23 lira diye atladım meğersem 8 lirada kargo varmış görmedim valla geldimi bana 31 liraya birde 300 tablet olandan istemiştim toplam 58 lira hemen aradım dedim iptal edin gider marketten alırım daha iyi sonra kargoyu 4 liraya indirdi yani ikisi bana 54 liraya geliyor zaten bunlar bana uzunnnnnnnnnn bisüre yeter sadece arada tatlıda kullanmak için aldım ahhhhhhhh ahh bu dukan amca ocağıma incir dikecek :KK9:

bir aydir diyetimi birakmak zorunda kalmistim
dun yeniden basladim dikkat ediyorum ama yok olmuyor ters giden birseyler var
58 in altina inince yine ayni seyler oluyor bas donmeleri tansiyonum dusuyor gozlerim kararip dengemi kaybediyorum oysaki bir aydir herseyden kismadan yedim ve cok iyi toparlandim demir haplarimida kullaniyorum drum gereken testleride yapmisti ama bunyem inatla direniyor :26:psikolojikmidir nedir

canım ben de neredeyse 15 gündür baya bi gevşemiş bulunuyorum gerçi gevşeme sebebim de kilomun aynı kalmasıydı hatta 1 kg almış gözüküyordu.canım sıkıldı hem de çok zahten kiloyu çok seven bi bünyeye sahibim ben de gevşedim işte ve regl olmayı bekliyorum bu arada sarımsak yutuyorum senin gibi benim de tansiyonum düşüyordu son bir haftadır. birden hiç tuz yemediğimi farkettim.zira tuzu hiç aramam ama yemeklerden alıyomuşum demek o yüzden sarımsağa başlarken biraz tedirgin oldum ama şimdi iyiyim gerçi geçen gün yazdım sarımsak zencefil limon çayı zayıflatıyomuş kızlar deniyelim diye ama kimseden ses çıkmadı valla aynı direnişçi bünyeden bende de var napcaz bakalım

X