yok vallaha apla hiç dadlu filan aşermiyorum. zaten benim reglden bi 8-10 gün önce içime canavar kaçmış gibi iştahım açılır bide kırmızı et canım çeker.o canavarlı günü geçen cumartesi atlattım. kırmızı ete de gerek kalmadı dukan amca sayesinde...
ya bugün P günüm diye gözümün önünde götürülen o leziz ve de mikkemmel salatalarııı patlıcan şakşukalarıı mis gibi pideleriii es geçtim sen ne doorsunnn
bu arada vienna başın sagolsn çok üzüldüm canım
cinocum yok bende 2 gündür 69 da kaldım yok anam oynamıyor gram oynamıyor çok ağardan satıyo bu kilolar kendini zaten ben denedim 2 yada 3 güne değişiyo benim kilom gittimide 400 yada 600 gidiyo ossssun yaaaa napalım geç olsun temiz olsun yeğeenn
aferin kuzum, böyle devam et olur mu dukan amca ödüllendirecek sonra seniprt gününde hep ertesi günü hayal ediyorum ben de, sebze şunu yiyim felan diye ama sebze günü oldu mu da aklıma gelmiyor geçen akşam ben de eşime kek yaptım, nöbete götürsün diye, akşam allahım o nasıl bir kokudurrrrr, burnum sızladı resmen ama ıı ııhhh yemedim
sen, ben ve urgakina başabaş gidiyoruz ehehehben sabah tartıldım 69 idim, az önce yürüyüşten geldim duştan sonra tarıldım 69,3 çıktım?? yarın acaba 68,bilmem kaç olabilecek miyim bakalım olsun 100 gr da gitse razıyım ben artık ama 400 gr birden gitt mi acaip moral oluyor yahuuuu
Yaa sorma. resmen şiş geziyorum offf
bende hepsi buradadan aldım satın ala tıkla hepsi buradayaya üye ol
sırasıyla adım adım sana sorular soruyo kredi kartıyla alabilirsin çok güvenilir ben üç yıldır sürekli alısveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım hatta ürünü begenmez gönderirsen para iadesi bile yapıyolar
ben su an 98 falan oldm1.30 ayda bı 15 kılo gıbı versek super olurdu ızmıre gıtcemde temmuzda:))) eltımler desınler cok kılo vermısın vayyyyyyyyyyyyyy:)))
Benim arada kullandığım bitki içerikli bir ilaç var. EUCARBON... Aslında gaz dağıtıcı ama barsakları yumuşatmaya da yarıyor. Yıllardır tüm aile kullanırız hiç bağımlılık falan söz konusu olmadı . İstersen dene... Bu şekilde perişan olma... Ne demek çok iyi bilirim(
evet bencede gerek yok..teşekkür ederim.ankarada üni hastanesi gezecek vaktimde yok..küçük bebeğim var bırakacak kimsede yok.ama gerek yok demende içimi rahatlattı. saol..sevgılı sakaleynmaster :) bence hiç gerek yok baktırmana sıkıntı yok gıbı ama istersen üniversite hastanelerınde 7 keto analızı adı altında yaptırabılırsın..
Ya bende yan olarak destek ürün kullandım bırakınca mı mevsimsel mi anlamadım canım hep bi şeyler yemek istiyor.......
1,68 boy kilom da 2 gündür 6915 gün oldu benim,5 gün atak..hemen hemen aynı gidiyoruz sabırsızlıkla 68 leri bekliyorum ama daha önce de yazdım hep, 100 gr veriyorum günlük 2 gündür de 69 dayım bugun prt günüm bakalım yarın sabah ne gösterecek tartı??
Benim arada kullandığım bitki içerikli bir ilaç var. EUCARBON... Aslında gaz dağıtıcı ama barsakları yumuşatmaya da yarıyor. Yıllardır tüm aile kullanırız hiç bağımlılık falan söz konusu olmadı . İstersen dene... Bu şekilde perişan olma... Ne demek çok iyi bilirim(
canım seninle aynı boy ve kilodayız. benimde bugün 13. günüm.5 gündür 68.5 ile 68.9 arası gidip geliyorum...
cinooo sen bana gaz ver ben sana hade bakemmm gitsin kilolarımız.
Kahverengicim çok geçmiş olsun hem sınavlar hem diyet hem uykusuzluk güçten düştün iyiceinş en kısa zamanda toparlanırsın cnm acil şifalar diliyorum
viennacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin
merhaba arkadaşım ben 93 kilodan 67,5 düştüm bunu başarabilirsin biraz zaman gerekli ama emin ol kendini çok mutlu huzurlu ve güvende hissedeceksin.
her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyeteacıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız
he valla alkış alkış alkış sana çokkkkkkkkk büyük başarı tebrikler canım sende dukanlamı verdinslm 93 den 67 yı ne kadar surede verdın acaba