Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aferin kuzum, böyle devam et olur mu dukan amca ödüllendirecek sonra seni prt gününde hep ertesi günü hayal ediyorum ben de, sebze şunu yiyim felan diye ama sebze günü oldu mu da aklıma gelmiyor geçen akşam ben de eşime kek yaptım, nöbete götürsün diye, akşam allahım o nasıl bir kokudurrrrr, burnum sızladı resmen ama ıı ııhhh yemedim

sen, ben ve urgakina başabaş gidiyoruz eheheh ben sabah tartıldım 69 idim, az önce yürüyüşten geldim duştan sonra tarıldım 69,3 çıktım?? yarın acaba 68,bilmem kaç olabilecek miyim bakalım olsun 100 gr da gitse razıyım ben artık ama 400 gr birden gitt mi acaip moral oluyor yahuuuu

valla bugün kendime aynada bir baktım. bak kızım yoli ne güzel oldun bi daha kilo mu almak istiyorsun yoksa dedim bir güzel haşladım kendimi...
bide dukanın iyi tarafı pro olunca istediim kadar korkmadan yiyebiliyorum. diger türlü aman ondan dengeli bundan şöyle derken az geliyordu aslında. şimdi rahatım .. ama ara ögünler dışarıda zor oluyor. bazen küçük sütlerden alıyorum ama doymuyorum. küçük patketlerde peynir filan alıyorum yada light kaşar dişliyorumn çok komik
dukan bana şimdiye kadar yaklaşık 8 günlük bir zaman diliminde 1 kg kaybettirdi, oda atakta gitti zaten. sonra geri geldi sonra yine gitti öyle saçmaladı. regl den sonra hızlanır diye umuyorum

Yaa sorma. resmen şiş geziyorum offf

Benim arada kullandığım bitki içerikli bir ilaç var. EUCARBON... Aslında gaz dağıtıcı ama barsakları yumuşatmaya da yarıyor. Yıllardır tüm aile kullanırız hiç bağımlılık falan söz konusu olmadı . İstersen dene... Bu şekilde perişan olma... Ne demek çok iyi bilirim(

arkdaş bu tc kimlik falan soruyor ya bi sorun olmasın sonra mazallah

ben su an 98 falan oldm1.30 ayda bı 15 kılo gıbı versek super olurdu ızmıre gıtcemde temmuzda:))) eltımler desınler cok kılo vermısın vayyyyyyyyyyyyyy:)))

merhaba arkadaşım ben 93 kilodan 67,5 düştüm bunu başarabilirsin biraz zaman gerekli ama emin ol kendini çok mutlu huzurlu ve güvende hissedeceksin.

teşekkür ederim tatlım .. düşünmüşsün. ama regl olunca maşallah çok güzel açılıyor afedersin. bi kaç gün sabrederim diyorum. vucudumun dogal sürecine müdahale etmek istemiyorum. iyi böyle şiş karınla .. bi kaç güne geçer

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgılı sakaleynmaster :) bence hiç gerek yok baktırmana sıkıntı yok gıbı ama istersen üniversite hastanelerınde 7 keto analızı adı altında yaptırabılırsın..
evet bencede gerek yok..teşekkür ederim.ankarada üni hastanesi gezecek vaktimde yok..küçük bebeğim var bırakacak kimsede yok.ama gerek yok demende içimi rahatlattı. saol..
Ya bende yan olarak destek ürün kullandım bırakınca mı mevsimsel mi anlamadım canım hep bi şeyler yemek istiyor.......

ne kullandım..ADI NEYDİ..ACTİVİN T bunu araştırıyorum bilgisi olan varsa sevinirim sağlık bakanlığı onaylı etkinliği kilnik olarak kanıtlanmış..

canım seninle aynı boy ve kilodayız. benimde bugün 13. günüm.5 gündür 68.5 ile 68.9 arası gidip geliyorum...
cinooo sen bana gaz ver ben sana hade bakemmm gitsin kilolarımız.

ne kadar sıklıkla kullanıyorsun peki,etkilimi?

vienna canım başın sağolsun. bende dışarıda okurken en sevdiğim yengemi kaybetmiştim ve 1 ay sonra haberim oldu.. herkes acıyı unutmuşken ben ağlayamadım bile o yüzden acını iyi bilirim

Son düzenleme:
canım seninle aynı boy ve kilodayız. benimde bugün 13. günüm.5 gündür 68.5 ile 68.9 arası gidip geliyorum...
cinooo sen bana gaz ver ben sana hade bakemmm gitsin kilolarımız.

heyoooooooo haydi o zaman, sıfır kaçamakla bakalım ne rakamlar göreceğiz daha:)) senin öncelikli hedefin 68 benim ki de 68.5 bakalım kaç günde ulaşacağız ama bozmak yok ona göre:))

kızlar sizden cevap gelmeyince, biraz önce metro gross markete gittim.spelanda almak için ama onu bulamadım ve onun yerine aro marka (alman markası) sıvı tatlandırıcı aldım:)) üzerindeki değerlere de baktım karbonhidrat değeri 0,5 falan:)))şimdi ben bununla bisküvi yapmayı düşünüorum. yapınca sizinle paylaşcağım:))
birde ben light mayonez aldım. siz kullanıyormusunuz. yağ oranı % 50. ben sadece salatalara 1 çay kaşığı sos yapmak için kullanıcağım. hatta yoğurtla karıştırıp ton balıklı salatamın üzrine döküp yedim..

Kahverengicim çok geçmiş olsun hem sınavlar hem diyet hem uykusuzluk güçten düştün iyice inş en kısa zamanda toparlanırsın cnm acil şifalar diliyorum

viennacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin

kızlar ben 2 aydır neredeyse hiç kaçamakta yapmadan devam ediyorum ve haftayada nişanlımın yanına gitmeme gerek kalmadı ev işini halletmiş bende onun yanına ayırdığım kaçamak hakkımı kullandım ve 2 gündür dondurma yıyorum üstüne bide dün babamın doğum gunuydu ufacık dilim pasta yedim kilomda 58 lerde geziyo bu günlerde sanırım sıkılmaya başlıyorum :S ve silkenip kendime geldim bugünden itibaren eski tempoma döndüm ve 13 haziran pztesiyi kendime hedef koydum kaç kiloya düşmüş olursam güçlendirmeye geçicem düğün öncesi daha fazla kendimi zorlamak istemiyorum artık hakkımda hayırlısı,amma uzun yazmışım dertleşesim geldi ayrıca o yeşil can eriklerine bende dayanamıyorum yaklaşık 1 aydır hafta 1 kere alıyorum bikaç gün birer kase yiyorum

harikasın canım bende mi aynı metodu uygulasam acaba yoksa kaçamak yapıcam yani zor dayanıyorum bugunlerde

aha bende hedef koydum pazartesiye kadar kaçamak yok tartılmakta yok

başın sağolsun canım

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum illaki yulaf kepeğimi kullanmamız lazım

başka birşey kullanamıyormuyuz her tarifte yulaf yazmışlar kepekli un diyet ürünler kullanan yokmu ben güçlendirme 3. dönemdeyim bu güne kadar hiç yulaf falan kullanmadım ama artık sıkıldım kek falan canım poğaça falan istiyor kepekli birşeyler yesem olmaz mı

bir de sıcak diyet dondurma yesek ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…