Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim tatlım .. düşünmüşsün. ama regl olunca maşallah çok güzel açılıyor afedersin. bi kaç gün sabrederim diyorum. vucudumun dogal sürecine müdahale etmek istemiyorum. iyi böyle şiş karınla :KK53::KK53:.. bi kaç güne geçer :KK69:

bendede aynı oluyor..:KK19:

ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda

ben giderim adım kalır dukancılar beni hatırlasın:KK9:

ben çıkıyorum kızlaaarrr öpüyorum sizi:KK71:

ben giderim adım kalır dukancılar beni hatırlasın:KK9:

ben çıkıyorum kızlaaarrr öpüyorum sizi:KK71:

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum illaki yulaf kepeğimi kullanmamız lazım

başka birşey kullanamıyormuyuz her tarifte yulaf yazmışlar kepekli un diyet ürünler kullanan yokmu ben güçlendirme 3. dönemdeyim bu güne kadar hiç yulaf falan kullanmadım ama artık sıkıldım kek falan canım poğaça falan istiyor kepekli birşeyler yesem olmaz mı

bir de sıcak diyet dondurma yesek ne olur

sana artık herşey serbest:KK34:
şaka bir yana eğer yulaf kepeği bulamıyorsan yulaf ezmesi al bir marketten,buğday kepeği al..ya da sen güçlendirmedesin yulaf ununu bile deneyebilirsin..ben ezmeyle karıştırıp un da kullandım bi ara hatta diyetimin 2.-3. haftasında filan...artık haketmişsin sen...benim ekmeksiz keksiz günüm geçmiyor artık neredeyse :KK17:

slm 93 den 67 yı ne kadar surede verdın acaba

9 ay oldu canım ilk önce akapunktur ile başladım normal rejim diyeti yaptım hani salata kepekli ekmeği falan olan kısımla ama osnradan durdu bende ara verdim biraz şişmeye başlayınca dukana başladım 3 aydır 76 kilo ile dukan yapmaya başladım 67,5 indim

sana artık herşey serbest:KK34:
şaka bir yana eğer yulaf kepeği bulamıyorsan yulaf ezmesi al bir marketten,buğday kepeği al..ya da sen güçlendirmedesin yulaf ununu bile deneyebilirsin..ben ezmeyle karıştırıp un da kullandım bi ara hatta diyetimin 2.-3. haftasında filan...artık haketmişsin sen...benim ekmeksiz keksiz günüm geçmiyor artık neredeyse :KK17:

teşekkür ederim bu akşam marketlere bakacam yulaf unu bulabilirim belki kolaylıkla

biraz önce hepsi buradadan dukan diyeti kitabımı aldım.:KK66::KK42:...yulaf kepeği kaldı onuda bu hafta sonu halledeceğim..:KK1:

izmir kemeraltında değirmen diye aktardan un gibi böle tadıda acımsı

oradan alan arkadaşlarda vardı sanırım ama sıkıntıları oldumu bilmiyorum.izmirde rossman mağazasından orjinalini temin edebilirsiniz eğer acımsı ve yenmicek gibiyse doğru ürün değildir diye düşünüyorum kendinizi sıkıntıya sokmayın onu tüketicem diye

Başın sağlsun canım Allah'tan rahmet geride kalanlarda uzun ömür dilerim.

yok vallaha apla hiç dadlu filan aşermiyorum. zaten benim reglden bi 8-10 gün önce içime canavar kaçmış gibi iştahım açılır bide kırmızı et canım çeker.o canavarlı günü geçen cumartesi atlattım. kırmızı ete de gerek kalmadı dukan amca sayesinde...
ya bugün P günüm diye gözümün önünde götürülen o leziz ve de mikkemmel salatalarııı patlıcan şakşukalarıı mis gibi pideleriii es geçtim sen ne doorsunnn :KK14:
bu arada vienna başın sagolsn çok üzüldüm canım

evettt viennacım başın sağolsun canım çok üzüldüm allah geride kalanlara ve çoluk çocuklarına uzun ömürler versin şu mübarek günde tez zamanda ailene sarılmanı diliyorum canım bu arada arkdaşlar herkesin kandili mübarek olsun

teşekkür edeirm bilmiyordum öyle bir şey olduğunuuu . saol haber verdiğin için :)

vallahi nasıl başardığımı bilmiyorum :) ama oldu işte. dikkat ediyorum. teşekkür ederim..

başın sağolsun. sabret o kilolar eninde sonunda inecek....

vienna canım başın sağolsun. bende dışarıda okurken en sevdiğim yengemi kaybetmiştim ve 1 ay sonra haberim oldu.. herkes acıyı unutmuşken ben ağlayamadım bile o yüzden acını iyi bilirim

Kahverengicim çok geçmiş olsun hem sınavlar hem diyet hem uykusuzluk güçten düştün iyice:KK43: inş en kısa zamanda toparlanırsın cnm acil şifalar diliyorum:KK71:

viennacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin :KK43:

başın sağolsun canım :KK59:

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteğinizle inşallah bugünleri de atlatacağım.. zaten kafam dağılsın diye sabahtan beri forumda geziyorum yazdıklarınızı okuyorum çok ama çok saolun iiki varsınız :KK34: urgakinacım çok haklısın o konuda şu anda uzakta olduğum için doğru dürüst hiçbir şeyin farkında bile değilim türkiyeye gidince neler hissedicem bilmiyorum bi aksilik çıkmazsa eğer 2 hafta sonra ordayım

oradan alan arkadaşlarda vardı sanırım ama sıkıntıları oldumu bilmiyorum.izmirde rossman mağazasından orjinalini temin edebilirsiniz eğer acımsı ve yenmicek gibiyse doğru ürün değildir diye düşünüyorum kendinizi sıkıntıya sokmayın onu tüketicem diye

teşekkür ediyorum size:KK1:

Kızlar saat 18.30 oldu ve ben çok acıktım dün pek acıkmamıştım ama bugün acıktım nedense yanımda da protein yok burdan daha spora gideceğim ordan eve gideceğim ühü ühü :KK43:

izmir kemeraltında değirmen diye aktardan un gibi böle tadıda acımsı

canım ben de izmirdeyim dün gittim karşıyaka rossman dan orjinalini aldım. bence sende bugün git hemen al çünkü rafta 1 tane kalmıştı. ama iki marka var. diğerinde de 5-6 kutu vardı..
karşıyakada da çarşının orada in. işbankasından sonraki ilk sokağa gir(eshot sokağı) biraz yürü hemen göreceksin zatn mağazayı..

kızlar ben 2 aydır neredeyse hiç kaçamakta yapmadan devam ediyorum ve haftayada nişanlımın yanına gitmeme gerek kalmadı ev işini halletmiş bende onun yanına ayırdığım kaçamak hakkımı kullandım ve 2 gündür dondurma yıyorum üstüne bide dün babamın doğum gunuydu ufacık dilim pasta yedim kilomda 58 lerde geziyo bu günlerde sanırım sıkılmaya başlıyorum :S ve silkenip kendime geldim bugünden itibaren eski tempoma döndüm ve 13 haziran pztesiyi kendime hedef koydum kaç kiloya düşmüş olursam güçlendirmeye geçicem düğün öncesi daha fazla kendimi zorlamak istemiyorum artık hakkımda hayırlısı,amma uzun yazmışım dertleşesim geldi :KK1: ayrıca o yeşil can eriklerine bende dayanamıyorum yaklaşık 1 aydır hafta 1 kere alıyorum bikaç gün birer kase yiyorum :KK56:
hedef koyman güzel olmuş ..
arkdaş bu tc kimlik falan soruyor ya bi sorun olmasın sonra mazallah:KK59:
https adresli olan sitelerde ve kilit yada anahtar varsa sorun olmaz..hepsi burada güvenli bir site 5 yıldır oradan alışveriş yaparız ..bir sorun olmadı..:KK34:
Benim arada kullandığım bitki içerikli bir ilaç var. EUCARBON... Aslında gaz dağıtıcı ama barsakları yumuşatmaya da yarıyor. Yıllardır tüm aile kullanırız hiç bağımlılık falan söz konusu olmadı . İstersen dene... Bu şekilde perişan olma... Ne demek çok iyi bilirim:KK43:(
aklımızda bulunsun ..
suboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun
aklıma getirdiniz ve bu gün oradan aldım..saolun..:KK9:
amin canım cümlemize..

başın saolsun..

Kızlar saat 18.30 oldu ve ben çok acıktım dün pek acıkmamıştım ama bugün acıktım nedense yanımda da protein yok burdan daha spora gideceğim ordan eve gideceğim ühü ühü :KK43:

aç spor yapmamalısın..bir bardak ayran al iç..öyle spora git alablirsen yani..

kızlar bakın bisküvi yaptım:KK64::KK64::KK64:hemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)

$IMG_0591.jpg $IMG_0595.JPG

daha sonra fırınladım. ve sonuç

X