teşekkür ederim tatlım .. düşünmüşsün. ama regl olunca maşallah çok güzel açılıyor afedersin. bi kaç gün sabrederim diyorum. vucudumun dogal sürecine müdahale etmek istemiyorum. iyi böyle şiş karınla.. bi kaç güne geçer
ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum illaki yulaf kepeğimi kullanmamız lazım
başka birşey kullanamıyormuyuz her tarifte yulaf yazmışlar kepekli un diyet ürünler kullanan yokmu ben güçlendirme 3. dönemdeyim bu güne kadar hiç yulaf falan kullanmadım ama artık sıkıldım kek falan canım poğaça falan istiyor kepekli birşeyler yesem olmaz mı
bir de sıcak diyet dondurma yesek ne olur
slm 93 den 67 yı ne kadar surede verdın acaba
sana artık herşey serbest
şaka bir yana eğer yulaf kepeği bulamıyorsan yulaf ezmesi al bir marketten,buğday kepeği al..ya da sen güçlendirmedesin yulaf ununu bile deneyebilirsin..ben ezmeyle karıştırıp un da kullandım bi ara hatta diyetimin 2.-3. haftasında filan...artık haketmişsin sen...benim ekmeksiz keksiz günüm geçmiyor artık neredeyse
yo hayır acımsı olmaması lazım sen nerden almıştın?
izmir kemeraltında değirmen diye aktardan un gibi böle tadıda acımsı
Başın sağlsun canım Allah'tan rahmet geride kalanlarda uzun ömür dilerim.
yok vallaha apla hiç dadlu filan aşermiyorum. zaten benim reglden bi 8-10 gün önce içime canavar kaçmış gibi iştahım açılır bide kırmızı et canım çeker.o canavarlı günü geçen cumartesi atlattım. kırmızı ete de gerek kalmadı dukan amca sayesinde...
ya bugün P günüm diye gözümün önünde götürülen o leziz ve de mikkemmel salatalarııı patlıcan şakşukalarıı mis gibi pideleriii es geçtim sen ne doorsunnn
bu arada vienna başın sagolsn çok üzüldüm canım
evettt viennacım başın sağolsun canım çok üzüldüm allah geride kalanlara ve çoluk çocuklarına uzun ömürler versin şu mübarek günde tez zamanda ailene sarılmanı diliyorum canım bu arada arkdaşlar herkesin kandili mübarek olsun
teşekkür edeirm bilmiyordum öyle bir şey olduğunuuu . saol haber verdiğin için :)
vallahi nasıl başardığımı bilmiyorum :) ama oldu işte. dikkat ediyorum. teşekkür ederim..
başın sağolsun. sabret o kilolar eninde sonunda inecek....
vienna canım başın sağolsun. bende dışarıda okurken en sevdiğim yengemi kaybetmiştim ve 1 ay sonra haberim oldu.. herkes acıyı unutmuşken ben ağlayamadım bile o yüzden acını iyi bilirim
Kahverengicim çok geçmiş olsun hem sınavlar hem diyet hem uykusuzluk güçten düştün iyiceinş en kısa zamanda toparlanırsın cnm acil şifalar diliyorum
viennacım başın sağolsun Allah rahmet eylesin
başın sağolsun canım
oradan alan arkadaşlarda vardı sanırım ama sıkıntıları oldumu bilmiyorum.izmirde rossman mağazasından orjinalini temin edebilirsiniz eğer acımsı ve yenmicek gibiyse doğru ürün değildir diye düşünüyorum kendinizi sıkıntıya sokmayın onu tüketicem diye
izmir kemeraltında değirmen diye aktardan un gibi böle tadıda acımsı
hedef koyman güzel olmuş ..kızlar ben 2 aydır neredeyse hiç kaçamakta yapmadan devam ediyorum ve haftayada nişanlımın yanına gitmeme gerek kalmadı ev işini halletmiş bende onun yanına ayırdığım kaçamak hakkımı kullandım ve 2 gündür dondurma yıyorum üstüne bide dün babamın doğum gunuydu ufacık dilim pasta yedim kilomda 58 lerde geziyo bu günlerde sanırım sıkılmaya başlıyorum :S ve silkenip kendime geldim bugünden itibaren eski tempoma döndüm ve 13 haziran pztesiyi kendime hedef koydum kaç kiloya düşmüş olursam güçlendirmeye geçicem düğün öncesi daha fazla kendimi zorlamak istemiyorum artık hakkımda hayırlısı,amma uzun yazmışım dertleşesim geldiayrıca o yeşil can eriklerine bende dayanamıyorum yaklaşık 1 aydır hafta 1 kere alıyorum bikaç gün birer kase yiyorum
https adresli olan sitelerde ve kilit yada anahtar varsa sorun olmaz..hepsi burada güvenli bir site 5 yıldır oradan alışveriş yaparız ..bir sorun olmadı..arkdaş bu tc kimlik falan soruyor ya bi sorun olmasın sonra mazallah
aklımızda bulunsun ..Benim arada kullandığım bitki içerikli bir ilaç var. EUCARBON... Aslında gaz dağıtıcı ama barsakları yumuşatmaya da yarıyor. Yıllardır tüm aile kullanırız hiç bağımlılık falan söz konusu olmadı . İstersen dene... Bu şekilde perişan olma... Ne demek çok iyi bilirim(
aklıma getirdiniz ve bu gün oradan aldım..saolun..suboracım benimde kitabım yok hepsi buradaya baktım haala aynı fiat ama nasıl sipariş vercez ben bunu beceremedim ya daha önce biiki kere netten alışveriş yaptım ama bunu beceremedim yahu ödemeyi kapıdamı yaptın bana biraz yardımcı olurmusun
amin canım cümlemize..
Kızlar saat 18.30 oldu ve ben çok acıktım dün pek acıkmamıştım ama bugün acıktım nedense yanımda da protein yok burdan daha spora gideceğim ordan eve gideceğim ühü ühü