Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bendede aynı oluyor..

ne olurrr cevap verin yulf kepeğinin tadı sade yendiğinde acımsımı sahte mi gercek mi anlayamadımda

ben giderim adım kalır dukancılar beni hatırlasın

ben çıkıyorum kızlaaarrr öpüyorum sizi

ben giderim adım kalır dukancılar beni hatırlasın

ben çıkıyorum kızlaaarrr öpüyorum sizi

sana artık herşey serbest
şaka bir yana eğer yulaf kepeği bulamıyorsan yulaf ezmesi al bir marketten,buğday kepeği al..ya da sen güçlendirmedesin yulaf ununu bile deneyebilirsin..ben ezmeyle karıştırıp un da kullandım bi ara hatta diyetimin 2.-3. haftasında filan...artık haketmişsin sen...benim ekmeksiz keksiz günüm geçmiyor artık neredeyse

slm 93 den 67 yı ne kadar surede verdın acaba

9 ay oldu canım ilk önce akapunktur ile başladım normal rejim diyeti yaptım hani salata kepekli ekmeği falan olan kısımla ama osnradan durdu bende ara verdim biraz şişmeye başlayınca dukana başladım 3 aydır 76 kilo ile dukan yapmaya başladım 67,5 indim

teşekkür ederim bu akşam marketlere bakacam yulaf unu bulabilirim belki kolaylıkla

biraz önce hepsi buradadan dukan diyeti kitabımı aldım....yulaf kepeği kaldı onuda bu hafta sonu halledeceğim..

izmir kemeraltında değirmen diye aktardan un gibi böle tadıda acımsı

oradan alan arkadaşlarda vardı sanırım ama sıkıntıları oldumu bilmiyorum.izmirde rossman mağazasından orjinalini temin edebilirsiniz eğer acımsı ve yenmicek gibiyse doğru ürün değildir diye düşünüyorum kendinizi sıkıntıya sokmayın onu tüketicem diye

Başın sağlsun canım Allah'tan rahmet geride kalanlarda uzun ömür dilerim.

vienna canım başın sağolsun. bende dışarıda okurken en sevdiğim yengemi kaybetmiştim ve 1 ay sonra haberim oldu.. herkes acıyı unutmuşken ben ağlayamadım bile o yüzden acını iyi bilirim

başın sağolsun canım

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteğinizle inşallah bugünleri de atlatacağım.. zaten kafam dağılsın diye sabahtan beri forumda geziyorum yazdıklarınızı okuyorum çok ama çok saolun iiki varsınız urgakinacım çok haklısın o konuda şu anda uzakta olduğum için doğru dürüst hiçbir şeyin farkında bile değilim türkiyeye gidince neler hissedicem bilmiyorum bi aksilik çıkmazsa eğer 2 hafta sonra ordayım

teşekkür ediyorum size

Kızlar saat 18.30 oldu ve ben çok acıktım dün pek acıkmamıştım ama bugün acıktım nedense yanımda da protein yok burdan daha spora gideceğim ordan eve gideceğim ühü ühü

izmir kemeraltında değirmen diye aktardan un gibi böle tadıda acımsı

canım ben de izmirdeyim dün gittim karşıyaka rossman dan orjinalini aldım. bence sende bugün git hemen al çünkü rafta 1 tane kalmıştı. ama iki marka var. diğerinde de 5-6 kutu vardı..
karşıyakada da çarşının orada in. işbankasından sonraki ilk sokağa gir(eshot sokağı) biraz yürü hemen göreceksin zatn mağazayı..

hedef koyman güzel olmuş ..
arkdaş bu tc kimlik falan soruyor ya bi sorun olmasın sonra mazallah
https adresli olan sitelerde ve kilit yada anahtar varsa sorun olmaz..hepsi burada güvenli bir site 5 yıldır oradan alışveriş yaparız ..bir sorun olmadı..
aklımızda bulunsun ..
aklıma getirdiniz ve bu gün oradan aldım..saolun..
amin canım cümlemize..

başın saolsun..

Kızlar saat 18.30 oldu ve ben çok acıktım dün pek acıkmamıştım ama bugün acıktım nedense yanımda da protein yok burdan daha spora gideceğim ordan eve gideceğim ühü ühü

aç spor yapmamalısın..bir bardak ayran al iç..öyle spora git alablirsen yani..

kızlar bakın bisküvi yaptımhemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)

daha sonra fırınladım. ve sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…