Ellerine sağlık.. Çok güzel duruyorlar.. Özellikle de irmiikkk
Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.
Sevgili Ankaralılaaaarr!!Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)
Bu arada tabi bu 3 hafta gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktırBilginize..
Herkese iyi haftalaarr...
Ellerine sağlık.. Çok güzel duruyorlar.. Özellikle de irmiikkk
Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.
Sevgili Ankaralılaaaarr!!Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)
Bu arada tabi bu 3 gün gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktırBilginize..
Herkese iyi haftalaarr...
Ah tatlıımmm :)) Ben abartmışım yaaa!! :S Kafam nerdeysee :S Düzelttim şimdi. 3 gün yazacaktım. Gerçi sonra da Bursa'ya gitcem de ordan. Bu hafta diyelim o yüzden :) 3 hafta dayanılmaz yaa siz olmadan zatenAhh kuzumm kıyamam. Bu havada Ankara
Neysee zevk almaya bak.
Belki bir iki dukancan gelirr takılırsınız. Olmazsa sen girer çıkarsın her yeree. Tunalı da piyasa iyidirrr. Canın sıkılmazz :)
3 hafta çokmuş yawww. Özleriz bis seniii
Face falan da gir bari geceleriiiii
Sen özel mesaj atabiliyor musun? Bana yazsana nerdesin falan filan.. Bakrasın gelirim madem yakınsıınnCanım bende Kavaklıdereyim iş yerim tunustayım beklerim 18:00 kimi zaman 19:00 burdayım ben :)
Hepinize iyi akşamlar! :)
Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle.İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :)
Medesa tam edalı havalı İzmir güzellerinden. (İzmir'di değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım. :) )
Nesli'nin kıvır kıvır saçlarına bayıldım. Sarılmasında bile böyle sarmalayıcı, anaç bir his var. :) Levin de çok tatlıydı, giderken kaçamak makas aldım yanaktan.
İpek benim harbi insan olarak tanımladığım kişilerden, çok samimi, tanıdık bir his yayıyor çevresine, neşesi-şakaları çok hoş. :)
Prensinsevgilisi (nick böyle mi yazılıyordu unuttum :44:) maşallah ceylanları anımsattı bana, boy-pos-göz olarak.
Azrasılayı önceden tanıyordum zaten, o da benden genç duranlardan, çok canayakın tatlı bir insan. :))
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan.
Herkesin maşallahı vardı kısacası, "Allah'ım benim daha uuu çok fırın ekmek yemem gerek." dedim. İyi de oldu. :)
.........
Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))
Benim de hayalimde aynen tasvirlerine uygun..
Oyy medesa oyle alımlı demek..hatun istee:))yakışır..:))
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
Lavinden bi yanak da benim için alsaydin foto cekinseydinizz cokcaa :))
Prensesin ceylan gozlerine de benden maşallah :))prenses o zaten :)
Sen hariç tabiki :))) hiç oyle soğuk nevale hayal etmiyorum:)))Ayy ne güzelll neler yaptıniz peki baskaaa
Ipek Napiyoduuu bogadan uzak tutsaydiniz onu :))
Haberlerde ıstanbul yağışlı diye gördükce aklıma dely geldi annesi gibi endiselendim bu kız deniz otobüsüyle doncek evine yagmur çok yagmasa bari
Diye telasliydim :)))
selam günaydınlar hayırlı gunleriniz olsun inşALLAH:))) keyfiniz neseniz eksik olmasın ama KGlarınız tartida eksik olsun İNSLLah...
arkadaslar ULUDAĞ LİMONATA ŞEKERSİZ içebiliyormuyuz.tatlandırıcı var içinde ne diyorsunuz? yarın NASİPSE memlekete gidiyorum da. cevap verirseniz süper olur cunki alısverişe cıkıcaM.orda bulamıyorum herseyi .tesekkürler...
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
elinize sağlık,gayet güzel görünüyorlar... Maalef ben kepekle yaptığım hamur işlerinde çok başarısızım, hiç kabartamıyorum:44:
Haftasonu arkadaşlarıma gittik. İçinde her türlü hamur işi olan bir masada sadece çay içtim. Bu arada toplamda 3,6 kg vermeme rağmen kimse kilo verdiğimi anlamadı ve üstüne üstlük içlerinden biri sen kilo mu aldın dedi? Yani bu kilolar nasıl gidecek ve ben milletin içinde ne zaman salına salına gitcem çok merak ediyorum. 20 küsür yıldır hep diyet yaptığım için tabi ki inandırıcı gelmiyor kimseye
...
:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)
Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)
...
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
başınız saolsuunn..
başın sağolsun.
Herkese merhaba!
Tuzlularda o işi ben maya ekleyerek çözdüm gibi. Mesela ekmek tarifimde maya yoktu, ben toz mayadan da koydum 2 kaşık. Yaklaşık yarım saat kapta beklettim, 15-20 dakika da borcama döktükten sonra. Pişince adam gibi kabardı, 8 dilim ekmek çıktı dilim başı 0.5 kaşık kepek.Ama tabii mayalı olunca kıvamı daha sert oluyor, tokalaçlaşıyor ekmek.
İnsanlara ben de ekstra sinir oluyorum bu aralar... Bazı kıyafetleri giyince bile farklı görünebiliyor insan, sanki hemen yorum yapmak zorundalar "Aa canım kilo mu aldın ama sen diyetteydin?"
Aa hangi bölümden yaptın? Ne bileyim herkes iş güç sorumluluk sahibi insan gibi geldi, yetişkinlik-çocukluk dönemi arası sıkışmış, arada derede kalmış yüksekçileri görünce mutlu oluyorum. :)
Başın sağolsun.
Moralim çok bozuk dün +300 le uyandım bugünde aynıyım offf deliricem..tuvalet sorunu yaşıyorum ama tık yok..acı biber bile fayda etmedi ..takıldım kaldım kacamak falanda yapmadım.
Moralim çok bozuk dün +300 le uyandım bugünde aynıyım offf deliricem..tuvalet sorunu yaşıyorum ama tık yok..acı biber bile fayda etmedi ..takıldım kaldım kacamak falanda yapmadım.
Hepinize iyi akşamlar! :)
Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle.İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :)
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan.
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.
buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi(
...
yok emziriyorum =))
seyir dönemindeyim.. müsli % 50 lıngt hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım((
ama burada ki arkadaşlar biz alıyoruz demişlerdi bende ondan aldım kötü mü yaptım pufff((
fotoları göriim diye bi ümitle girdim ama yok foto hiç, üzülürüm ama ben şimdi
kitabı alıp okudum da ama anladığımdan emin olamadım bir türlü. :S
yani açıkcası ben son bir aydır çok az şey yedim. ama kilo veremedim. şimdi bu kadar çok şey yiyerek kilo vermek mucizevi geliyor.
bir de kitapta domates vs. yasak. ama acaba kültürel bir farklılık mı onu bilmek istedim:18:
Haftasonu arkadaşlarıma gittik. İçinde her türlü hamur işi olan bir masada sadece çay içtim. Bu arada toplamda 3,6 kg vermeme rağmen kimse kilo verdiğimi anlamadı ve üstüne üstlük içlerinden biri sen kilo mu aldın dedi? Yani bu kilolar nasıl gidecek ve ben milletin içinde ne zaman salına salına gitcem çok merak ediyorum. 20 küsür yıldır hep diyet yaptığım için tabi ki inandırıcı gelmiyor kimseye
ya kizlar dukanla 10 kilo veren var mi hic acil kilo vermem lazim
Herkese hayırlı sabahlar- öğlenler arkadaşlar.. ben 7 gün atak yaptım ama hala devam edecem.. kendimde herhangi bir zorlanma hisstmiyorum biraz daha uzatayım dedim..
bu arada eve gelen aşurenin hatti hesabı yok ve ben yiyemiyorum sadece kayın validem şifa olsun die resmen ağzıma bir iki kaşık tıktı tabi ben de hayır dermiyim yuttum gitti:) neyse vicdan azabı içimdeyken Dün akşam Burada Kent plaza die bir yer açılmıştı oraya gittik en son kat yemek kısmı tabi ve benim diyetime uygun sadece ayran satılıyor ve eşimle ilerlerken bi de ne göreyimm popeyes Allaaah dedim tamam bu tavuk yiyebilirim ama sonra eşim ve vicdanım birleşti beni ve salyalarımı toparlayıp ordan uzaklaştırdılar.. ama ne kötü oldum kızlar anlatamam ve en son arabada oturup evden getirdiğim tavuğumu ağlaya ağlaya yedimm.. bazen bu diyet çok zor yaa.. ama ben dün o dışarıda o yemekleri yemediysem artık bu işi beynimde hallettiğimi düşünüyorumm. sizce de öyle mi?