- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
yok emziriyorum =))
seyir dönemindeyim.. müsli % 50 lıngt hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım((
ama burada ki arkadaşlar biz alıyoruz demişlerdi bende ondan aldım kötü mü yaptım pufff((
buradaki arkadaşlar yulaf kepeğinden kendileri yapıyorlar.
çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.
buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi(
levin dünya tatlısıydı. maşallah.
hepinize teşekkürler...
aliye abla bu callen sporu hakkında bilgi verir misin biraz? ben nette buldum da caba o mu die soruyorum..
herkese iyi pazarlar..
kitabı okudum ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum. güçlnedirmeye geçtim.
kilom çok fazla değil. 3-4 kilo daha vermek istiyorum. güçlendirmede de kilo verme devam ediyor mu?
sebze ve meyveden dolayı fazla çıktığını biliyorum hatta bugün 300 gr fazla çıktım. dün geçmiştim güçlendirmeye.
kilosu benim gibi olup da güçlendirmede de kilo veren varmı? uzun süre güçlendirme yapanlar mutlaka veriyordur tabiki.
ben 40 gün yapacağım için duraklamalar,sebzeden dolayı fazla çıkmalar... veremeyebilirim gibi geldi.
uzun süre yapanlarında tavsiyelerini belkerim tabiki
Merhabalar, yine pazarı pazartesiye bağlayan gece ve yine kilo verme adına aldığım bir kararla karşınızdayım. 1 aydır kendimce spor yapıyorum. akşamları 1 saat eliptik bisiklete biniyorum ve akşam 5ten sonra yemek yemiyorum buna rağmen 1 kg ya verebildim ya veremedim. baskül kıpırdamıyor. sanırım az su tüketmemden kaynaklanıyor bu. dukan diyetine başlamaya karar verdim. başlangıç yani atak evresinde sadece yumurta tavuk süt peynir ve yoğurt yemeyi planlıyorum. ekmek almıyoruz değil mi? ve peynirde yağ olması olumsuz etkilemiyor değil mi? lütfen yardım :18::18:
Kızlar ya tatlı krizim tuttu, hadi dedim puding yapayım, yaparkende aromalara gözüm ilişti, şu acı bademden bi damla katayım dedim....anam o neydi ya....bi damla bile değildiböyle yarım damla kadar kattım, ama ne yoğun tattır o ya...bööööğğğ içimden dedim keşke limon aromalarını falan böyle keskin yapsalar, ay siz siz olun eğer acı badem kurabiyelerini falan sevmiyorsanız denemeyin bile aromasını.....İşin iyi tarafı nişasta tüketmemiş oldum
kitabı alıp okumadan diyete başlama istersen...
ya kizlar dukanla 10 kilo veren var mi hic acil kilo vermem lazim
Canım benim afiyet olsun.. Ama sen yine de her gün yememeye dikkat et ya da her gün yemek istiyorsan *diğer sınırlı izinlileri tüketme bir tanem.. Duraklamaya girersen üzülürümm..Günaydın canlarımmm
Uykucularaaaaa iyi uykular, çalışanlara ben gibiiii kolay gelsin üzülmeyelim bitecek bu günde inşallahhhh
Vee bugün mübarek buluşma günü dimi kızlarrrrrr hadi bakalımmmm ben bilem heyecan yaptımmmm
Dünkü yaş pasta krizini eve gider gitmez bu tarifi yaparak atlattım
Teşekkür ederiiim winniepooh kuzusuuu
5 yk ayrı ayrı mini kaplara koydum sonra zati kaşıktı tencereydi dibinde kalanlarla bidaha yemeğe gerek duymadım psikolojik olsa gerek, kesilen yaşpastadanda bi çatal olsa almadım, bugünde yanımda getirdim yerim belki
kafayı yemek üzereyeim seyir dönemindeyim ve artık et yemekten yeminle gınaaa geldi.şuan karnım aç ne yicem ne edicem bilmiyorum çok bunaldım aliye.canım burger king ten menü çekiyo patetes kızartması çekiyo sufle istiyo dayanamıyorum.bir eroinmanın yaşadığı krizdeyim şuan... bana yardım et nolur
nası verdin onca kiloyu?hiç kaçamak yaptınmı? ne yicemi şaşırıyorum bu diyet o kadar zor ki aliye
günlük yeme miktarımı artırdım öneriniz üzerine..daha 1 haftam inşallh herşey yolunda gider....bir sorm daha olacak..
benim 19 aylık kızm var bu süreye kadar hep emzirdim ve hamilelik tabi..acaba ben vitamin takviyesi alsam mı? kan degerim normal bu yüzden kan ilacı düşünmüyorum ama vitamin gerekl olabilirmi nede olsa emzirme döneminden çıktım vucudumu yıprtamak istemem..sebze yiyorum ps günlerinde yoksa bu yeterli olurmu? seyir dönemim 1o0 gün burada :)
iyi akşamlar kızlar,bugün dukan alışverişi için dışarı çıktım,bim e gittim, başka markette yok zaten en yakın orası ve en iyisi,( bol bol tavuk,yarım yağlı süt,lıght peynir,birde hazır köfte aldım atak içinde yenilir değilmi,birde tavuk burger aldım,balık,lıgh yoğurt bulamadım,ne yesemki bilemedim buralarda bulunmuyor lıgt ürünler çok bunaldım yaa yarım yağlı sütten yoğurt yapsam olurmu ,yağ oranı 1.7 yazıyor,bunlar yeterlimi atak için.yarın başlıyacağım,sizinde oluyormu lıght ürün bulamadığınız neler yapıyorsunuz.:18: