Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bir de boğazım için eczaneden şekersiz pastil aldım
onu alıyorum ara ara.

geçmiş olsun...

bir de boğazım için eczaneden şekersiz pastil aldım
onu alıyorum ara ara.

Öncelikle geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşirsin...Bu arada şekersiz pastil demişsin tam olarak ismini söylermisin...Ben burda hangi eczaneye sorduysam şekersiz pastil yok dediler de Faranjitten dolayı bende çok sık kullanıyorum o yüzden sordum :44:

biraz önce yaptığım tarçınlı kekin içi pişmemiş

ben de kaşıkla içini yedim. pişen dış kesimlerini de yarın yiyeceğim.

bugün kepek yememiştim. akşam akşam yemiş oldum

iyi geceler kızlarr

nasılsınızz ? benden iyilik , bi kaç gündür yokum , sürekli bi yerledeyim , ve sürekli Dukan amcamın kızacağı ve kulağımı çekeceği türden şeylerle karşılaşıyorumm ama napıyorumm hiç birine pas vermiyoruumm

şükürler olsun kazasız belasız atlattım şu son 4 günü , darısı diğer karşılaşmalara olsun inşAllahh

uzun süredir görüşmediğim insanlardan duyduğum güzell iltifatlar dahada bi gaza getirdi , şu işin içinden bi alnımın akıyla çıkaydım Allahıımm ...

herkesi öpyürumm , görüşmek üzeree

kitabı alıp okumadan diyete başlama istersen...

kitabı alıp okudum da ama anladığımdan emin olamadım bir türlü. :S

yani açıkcası ben son bir aydır çok az şey yedim. ama kilo veremedim. şimdi bu kadar çok şey yiyerek kilo vermek mucizevi geliyor.

bir de kitapta domates vs. yasak. ama acaba kültürel bir farklılık mı onu bilmek istedim :18:

tatlımm kitabı okudun ama kepekten hiç bahsetmiyorsunn ?

sebzeler SAF PROTEİN GÜNÜNDE yasak ama sebze günlerinde yiyebilirsin , ATAKta sadece saf protein tüketmen lazım , yani yağlı peynir, süt , yoğurt vs . falan olmaz malesefff....

Merhaba, ben seyirdeyim şu an bişey sorucam, ben yulaf kepeginden kek denedim bi kaç kere ancak tatlı tuzlu arası birşey oluyor yani hem tatlı hem tuzlu , yenecek gibi değil yani acaba yulaf kepegimin türünden mi yoksa kendi tadı mi boyle? Çünkü ekmek yapiyorm mukemmel oluyor böyle bi sorun yasayn vr mi acaba?

Günaydın kızlarrr...

Hepimize bol bol eksilerrr gelir inşallah bu haftaa

Ben hafta sonu kaçamağı dolayısı ile +900 ile uyandım bu haftaya..

Ama biliyordum böyle olacağını ne yapalım artık bu hafta toparlarım kilo bildirimine kadar

Öpüyorum hepiniziiii...

Günaydın...

Bir haftadır hiç kaçamaksız diyetteyim, herşeye dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor

elim, yüzüm , parmaklarım şiş ama sebebini bilmiyorum... BU kadar ödem neden oluştu

Herkese günaydın. Umarım çok güzel bir haftasonu olmuştur. ve iyi haftalar olsun tabii ki:)

Dün akşam tatlı komasına girdim. Allahtan Madoda light dondurma yoktu ve iyi ki şekersiz puding bulmadım da bende kriz şeklinde eve gelir gelmez blogger arkadaşlardan birinin tatlı tarifini denedim. Ve nihayet ki sonunda hedefe ulaştım ve güzel bir tatlı yiyebildim..

Dukan usulü irmik tatlısı ve dukan usulü peynirli dereotlu ekmek:)

elinize sağlık,gayet güzel görünüyorlar... Maalef ben kepekle yaptığım hamur işlerinde çok başarısızım, hiç kabartamıyorum:44:

gunaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn...................

Günaydın Kızlar

Hafta sonu kitatabı aldım detaylı okuymadım daha

İş yerindeyim şu an peynir alamadım yanıma

Sacece İhlamur içiyorum sabah

Dukan kitabını indirmek için link bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Kitap evde ve işyerinde de okumak zor oluyor. Ekranda olunca kimseye çaktırmadan takıldıkça bakmak veya tekrar tekrar okumak iyi olabilir:)

elinize sağlık,gayet güzel görünüyorlar... Maalef ben kepekle yaptığım hamur işlerinde çok başarısızım, hiç kabartamıyorum:44:

Teşekkürler:) aslında tarifleri harfiyen uygulayınca oluyor . Yani tariflerin hepsinde kabartma tozu var. Benimkiler de öyle normal kek gibi çok kabarmıyor tabi. ama tadları lezzetli..

Haftasonu arkadaşlarıma gittik. İçinde her türlü hamur işi olan bir masada sadece çay içtim. Bu arada toplamda 3,6 kg vermeme rağmen kimse kilo verdiğimi anlamadı ve üstüne üstlük içlerinden biri sen kilo mu aldın dedi? Yani bu kilolar nasıl gidecek ve ben milletin içinde ne zaman salına salına gitcem çok merak ediyorum. 20 küsür yıldır hep diyet yaptığım için tabi ki inandırıcı gelmiyor kimseye

gÜNAYDINNN Canlarrrr

Ay ne güzel bir hafta sonu geçirdim ben. Hafızamdan sildiğim 1 saat dışında..
Süper iyi hissediyorum kendimi ama acayip yorgun
Malum büyük buluşma hafta sonu gerçekleşti. Kendi adıma çok memnun ve mutluyum.
Yani eski dostlarla oturmuş saatler nasıl geçti anlamamış gibiyimm.
Çok güldük çok eğlendik.
Çeşit olduk bol bol dedikodu yaptık.

Cumartesi sabah 7:30 da evden çıkıp 23:30 da eve girdim. Yulafımı yiyemediğim gibi suda oldukça az içtim. 1,5 lt falan sanırım.
Pazarda süperdi 11 de çıkıp 23:30 da eve girdim bu seferde. GÜzel Bursa ya selam olsun.
Babam gece benden para istedi. Hayırdır dedim. Otel parasıymış meğersem. Evi otel gibi kullanmaya başlamışım :)
Canım sağolsunn dedim. Evde olduğum günlerde onun koltuğunda sızdığım için, yorgunluğumunda farkındaaaa aklı sıra iyiliğimi istiyorrr :)

Bu arada resimler face de burada paylaşılmayacak. Öyle karar aldık. Lütfen kusura bakmayın.
Herkes zamanında geldiği için boğada Callen yapmadımm. Ama bi üstüne çıkmak isteedim değil... Resmini çektim face de varr :)

:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)

Tesbitlerin çok şeker olmuş.
Amaaaa
Sen yaşlı ve soğuk değilsin.
Biz o kdar çok konuştukkii sana fırsat kalmadı. Ayrıca bu senin tutukluğundan değill asaletinden.
Aman allahım o ne asalet. Kbarlıkk. En son geçen sene İngilterede bri sarayda karşılaştım senin gibi biriylee. :)

Sen gel senle çıkacam boğayaa :)

Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)
13 de buluştukk 18 de ayrıldıkkk. Yatıyamı kalaydıkk :)
AMa vakit nasıl geçti anlamadım başka mesele....

ipek'e cok tesekkur ederım.. callen cdsı geldı cok sasırdım cok mutlu oldum..ellerın dert gormesın

Rica ederim canımmm. Güle güle incelikrsin inşallah.

Bu arada Callen soran arkadaşlarr bana mesaj atın adres isim ve tel. Cd yollayayımmm. :)

Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrr

:)

Ellerine sağlık.. Çok güzel duruyorlar.. Özellikle de irmiikkk

Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.

Sevgili Ankaralılaaaarr!! Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)

Bu arada tabi bu 3 gün gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktır Bilginize..

Herkese iyi haftalaarr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…