- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
fotoları ekledim face.de dünn..
Face de bir grup mu yoksa herkes bireysel mi arkadaş oldu? fotoları bende merak ettim de:)
facede kendi actıgımız bi grup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoları ekledim face.de dünn..
Face de bir grup mu yoksa herkes bireysel mi arkadaş oldu? fotoları bende merak ettim de:)
Herkese hayırlı sabahlar- öğlenler arkadaşlar.. ben 7 gün atak yaptım ama hala devam edecem.. kendimde herhangi bir zorlanma hisstmiyorum biraz daha uzatayım dedim..
bu arada eve gelen aşurenin hatti hesabı yok ve ben yiyemiyorum sadece kayın validem şifa olsun die resmen ağzıma bir iki kaşık tıktı tabi ben de hayır dermiyim yuttum gitti:) neyse vicdan azabı içimdeyken Dün akşam Burada Kent plaza die bir yer açılmıştı oraya gittik en son kat yemek kısmı tabi ve benim diyetime uygun sadece ayran satılıyor ve eşimle ilerlerken bi de ne göreyimm popeyes Allaaah dedim tamam bu tavuk yiyebilirim ama sonra eşim ve vicdanım birleşti beni ve salyalarımı toparlayıp ordan uzaklaştırdılar.. ama ne kötü oldum kızlar anlatamam ve en son arabada oturup evden getirdiğim tavuğumu ağlaya ağlaya yedimm.. bazen bu diyet çok zor yaa.. ama ben dün o dışarıda o yemekleri yemediysem artık bu işi beynimde hallettiğimi düşünüyorumm. sizce de öyle mi?
pksnmz arkadaşımıza müracaat et. linkler çalışmıyor ama pksnmz cd gönderebilir.
Moralim çok bozuk dün +300 le uyandım bugünde aynıyım offf deliricem..tuvalet sorunu yaşıyorum ama tık yok..acı biber bile fayda etmedi ..takıldım kaldım kacamak falanda yapmadım.
.
Seni popoyes değil bizim temel reis gelse toparlayamaz.
Yazık değilmi canınaaa
Ayrıca mecbursan açsan o tavuğu yiyebilirsin. Dışının çıtırını derisiyle söktünmüü gayet masumm içerde kalan. Tabi evdeki gibi löp löp götüremezsinn. Açlığın bastırılsın diyee. Arabada varsaa anlamıda yok zatenn. Yok neden ağladın kiii. Aksine kahkaha atacaksın. Allahım çok şükür yiyecek davuğum var diyee.
Aç insanları düşün.
Filistindeki çocukları düşün.
YAPTINMI VİCDAN. BAK BU ÇOK İŞE YARAYACAKK :)
gÜNAYDINNN Canlarrrr
Ay ne güzel bir hafta sonu geçirdim ben. Hafızamdan sildiğim 1 saat dışında..
Süper iyi hissediyorum kendimi ama acayip yorgun
Malum büyük buluşma hafta sonu gerçekleşti. Kendi adıma çok memnun ve mutluyum.
Yani eski dostlarla oturmuş saatler nasıl geçti anlamamış gibiyimm.
Çok güldük çok eğlendik.
Çeşit olduk bol bol dedikodu yaptık.
Cumartesi sabah 7:30 da evden çıkıp 23:30 da eve girdim. Yulafımı yiyemediğim gibi suda oldukça az içtim. 1,5 lt falan sanırım.
Pazarda süperdi 11 de çıkıp 23:30 da eve girdim bu seferde. GÜzel Bursa ya selam olsun.
Babam gece benden para istedi. Hayırdır dedim. Otel parasıymış meğersem. Evi otel gibi kullanmaya başlamışım :)
Canım sağolsunn dedim. Evde olduğum günlerde onun koltuğunda sızdığım için, yorgunluğumunda farkındaaaa aklı sıra iyiliğimi istiyorrr :)
Bu arada resimler face de burada paylaşılmayacak. Öyle karar aldık. Lütfen kusura bakmayın.
Herkes zamanında geldiği için boğada Callen yapmadımm. Ama bi üstüne çıkmak isteedim değil... Resmini çektim face de varr :)
:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)
Tesbitlerin çok şeker olmuş.
Amaaaa
Sen yaşlı ve soğuk değilsin.
Biz o kdar çok konuştukkii sana fırsat kalmadı. Ayrıca bu senin tutukluğundan değill asaletinden.
Aman allahım o ne asalet. Kbarlıkk. En son geçen sene İngilterede bri sarayda karşılaştım senin gibi biriylee. :)
Sen gel senle çıkacam boğayaa :)
Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)
13 de buluştukk 18 de ayrıldıkkk. Yatıyamı kalaydıkk :)
AMa vakit nasıl geçti anlamadım başka mesele....
Rica ederim canımmm. Güle güle incelikrsin inşallah.
Bu arada Callen soran arkadaşlarr bana mesaj atın adres isim ve tel. Cd yollayayımmm. :)
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrr
:)
gÜNAYDINNN Canlarrrr
Ay ne güzel bir hafta sonu geçirdim ben. Hafızamdan sildiğim 1 saat dışında..
Süper iyi hissediyorum kendimi ama acayip yorgun
Malum büyük buluşma hafta sonu gerçekleşti. Kendi adıma çok memnun ve mutluyum.
Yani eski dostlarla oturmuş saatler nasıl geçti anlamamış gibiyimm.
Çok güldük çok eğlendik.
Çeşit olduk bol bol dedikodu yaptık.
Cumartesi sabah 7:30 da evden çıkıp 23:30 da eve girdim. Yulafımı yiyemediğim gibi suda oldukça az içtim. 1,5 lt falan sanırım.
Pazarda süperdi 11 de çıkıp 23:30 da eve girdim bu seferde. GÜzel Bursa ya selam olsun.
Babam gece benden para istedi. Hayırdır dedim. Otel parasıymış meğersem. Evi otel gibi kullanmaya başlamışım :)
Canım sağolsunn dedim. Evde olduğum günlerde onun koltuğunda sızdığım için, yorgunluğumunda farkındaaaa aklı sıra iyiliğimi istiyorrr :)
Bu arada resimler face de burada paylaşılmayacak. Öyle karar aldık. Lütfen kusura bakmayın.
Herkes zamanında geldiği için boğada Callen yapmadımm. Ama bi üstüne çıkmak isteedim değil... Resmini çektim face de varr :)
:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)
Tesbitlerin çok şeker olmuş.
Amaaaa
Sen yaşlı ve soğuk değilsin.
Biz o kdar çok konuştukkii sana fırsat kalmadı. Ayrıca bu senin tutukluğundan değill asaletinden.
Aman allahım o ne asalet. Kbarlıkk. En son geçen sene İngilterede bri sarayda karşılaştım senin gibi biriylee. :)
Sen gel senle çıkacam boğayaa :)
Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)
13 de buluştukk 18 de ayrıldıkkk. Yatıyamı kalaydıkk :)
AMa vakit nasıl geçti anlamadım başka mesele....
Rica ederim canımmm. Güle güle incelikrsin inşallah.
Bu arada Callen soran arkadaşlarr bana mesaj atın adres isim ve tel. Cd yollayayımmm. :)
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrr
:)
ipek çok tatlı bi yüzün var senın. saçlar kıvır kıvır..:78: gözlerin ne renkk.:103:
Garip bir cümle olacak ama: Callan egzersizleri de işe yarıyor, karın egzersizlerini yarıda kesip koşturduğumu biliyorum. Belki buna benzer pilatestir, yogadır kasları germeli-gevşetmeli egzersizler toptan işe yarıyordur.
Bir de tek birşeyi deneme, herşeyden karma yap. Çayını da suyunu da bol iç, egzersizini de yap, yoğurt olayını da dene... Her yönden bağırsakları pışpışlamak zorundayız, çabuk küsüyorlar. :44:
arkadaşım mrb bende yeni dukancanlardanım daha bir günlük.şu sizin callan egzersizleri forumda okuduğum günden bu yana aramadığım site kalmadı ama sonuç sıfır başlamadan hevesim kaçtı valla. arkadaşların dediğine göre siz cd gönderiyormuşsunuz bir cd de ben rica etsem çok olurmuyum acaba
Bugün macır damarım tuttu :)
Canlarım herkese iyi haftalar, keyifli günler olsun inşallah :118:
Ben iki gün de eğitimin olması nedeniyle pert durumdayım, öksürüyorum, burnum akıyor, başım çok ağrıyorrrrrr ama iyiyim :)
sevgili dukancanlar sorularımla bunaltırsam afbuyurun ama kitapta bulamayacağım cvpları burda buldum.şimdi ilk soru şuki dukan diyeti sırasında düzenli yemek yemek önemlimi yani ben bazen günde 1 öğün bazen 2 öğün yiyorum ve çok fazla açlık hissetmiyorum ha tabi yediğim saatlerde asla birbirini tutmuyor bunu ayarlamak şartmı.
Kızlarrrrr en sonunda günaydın diyebiliyorum sizeee,çok özlemişim hepiciğiniziii
Oldukça yorucu,yoğun ama ondan daha fazla keyifli bir İstanbul seyahatinden dönmüş bulunmaktayım
Elbetteki en güzel tarafı Dukan çıtırlarıyla buluşmuş olmaktı
ohhh artık içimin yağları eridi bir nebze de olsa :13:
bütün kızlarr çooook güzeldi yaaa,vallahi uzaktan bakan kimse bu kızlar bir zaman tombik bişeylermiş falan diyemezdi,tahmin bile edemezlerdi herkes o kadar çıtırdı yani,hem böylece canlı canlı da görüp herkesin ne kadar abarttığını anladık,yok göbişim yok popom demeler falan,yok yahu yalanmış bunların hepsi
sabahtan beri yine pervaneleri taktım harıl harıl patronun raporunu düzenleyip yolladım neyeseki ondan kurtuldum ama geride 5 günlük iş yığını beni bekler,valla bi şekilde yetiştirmem lazım.geçmişi falan okuma şansım yok asla ama mööhimm bişeyler varsa özet geçerseniz ziyadesiyle memnun olurum
keşke gelemeyenler de gelseydi büyük buluşmaya.tek tek isim saymayacağım ama ben cidden herkes olsun isterdim neyse başka bahara artık
bu arada kimse kendisini görmediği için merak edenler için söyleyeyim arkadaşlar,ekim34 var yaa hah işte o aslında yokk hihihi
siz onu ondan göremediniz çünkü görünmeyecek kadar minicik minnoşum
çıtı pıtı minyon ayyy güzel mi güzel yaa çok ama çook tatlıydı,gerçekten sesi gibi kendi de 34 beden olmuş artık
sizden iyi olmasın gerçekten melek gibi,nur yüzlü güzeller güzeli arkadaşım
sizi çoook seviyordum,tanıdıktan sonra daha da çok sevdim.bütün yorgunluğuma rağmen yine de herşey çoook güzeldi
azcık çalışayım da sonra tek tek dedikodusunu yaparım herkesin ihihihi
öpüldünüz canlar,iyi haftalar
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
Öğün olarak ayarlanmıyorki bu diyet, yani istersen açıkıyorsan 6 öğün yersin bu kişiye kalmış...Ama 2 öğün diyorsunuz öğünde ne yediklerinizi bilmiyorum ama bana az gibi geldi, yani alınan protein miktarı az.... Ne kadar çok protein alırsan o kadar çabuk gider kilolarsevgili dukancanlar sorularımla bunaltırsam afbuyurun ama kitapta bulamayacağım cvpları burda buldum.şimdi ilk soru şuki dukan diyeti sırasında düzenli yemek yemek önemlimi yani ben bazen günde 1 öğün bazen 2 öğün yiyorum ve çok fazla açlık hissetmiyorum ha tabi yediğim saatlerde asla birbirini tutmuyor bunu ayarlamak şartmı.
facede kendi actıgımız bi grup.