Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kızlar,
Hafta sonu şehir dışındaydım ve dün şifayı kaptım.
Geldiğimden beri yatıyorum. Hem boğazım çok kötü, su haricinde hiçbir şey yutamıyorum hemde birazcık ateşim var.
Bugün menü bildirmesem daha iyi aslında ama yine de yazmak istiyorum. Halsizlikten ve boğazımdaki acıdan pek bişey yiyemedim hatta et hiç yemedim.
Sabah 1 fincan çay, 1 fincan süt, 1 dilim light üçgen peynir, 1 dilim dukan ekmeği
Öğle yok
Akşam domates çorbası, yoğurtlu pancar (azıcık), 1 dilim dukan ekmeği
Bol bol da adaçayı ve su
Malesef grip beni fena yaptı. O yüzden etli bişey yiyemedim çünkü midem bulanıyor.
Bugünlük bu kadar.
bir de boğazım için eczaneden şekersiz pastil aldım
onu alıyorum ara ara.
geçmiş olsun...
kitabı alıp okumadan diyete başlama istersen...
kitabı alıp okudum da ama anladığımdan emin olamadım bir türlü. :S
yani açıkcası ben son bir aydır çok az şey yedim. ama kilo veremedim. şimdi bu kadar çok şey yiyerek kilo vermek mucizevi geliyor.
bir de kitapta domates vs. yasak. ama acaba kültürel bir farklılık mı onu bilmek istedim :18:
Herkese günaydın. Umarım çok güzel bir haftasonu olmuştur. ve iyi haftalar olsun tabii ki:)
Dün akşam tatlı komasına girdim. Allahtan Madoda light dondurma yoktu ve iyi ki şekersiz puding bulmadım da bende kriz şeklinde eve gelir gelmez blogger arkadaşlardan birinin tatlı tarifini denedim. Ve nihayet ki sonunda hedefe ulaştım ve güzel bir tatlı yiyebildim..
Dukan usulü irmik tatlısı ve dukan usulü peynirli dereotlu ekmek:)
Eki Görüntüle 560729
elinize sağlık,gayet güzel görünüyorlar... Maalef ben kepekle yaptığım hamur işlerinde çok başarısızım, hiç kabartamıyorum:44:
Hepinize iyi akşamlar! :)
Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle. İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :)
Medesa tam edalı havalı İzmir güzellerinden. (İzmir'di değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım. :) )
Nesli'nin kıvır kıvır saçlarına bayıldım. Sarılmasında bile böyle sarmalayıcı, anaç bir his var. :) Levin de çok tatlıydı, giderken kaçamak makas aldım yanaktan.
İpek benim harbi insan olarak tanımladığım kişilerden, çok samimi, tanıdık bir his yayıyor çevresine, neşesi-şakaları çok hoş. :)
Prensinsevgilisi (nick böyle mi yazılıyordu unuttum :44:) maşallah ceylanları anımsattı bana, boy-pos-göz olarak.
Azrasılayı önceden tanıyordum zaten, o da benden genç duranlardan, çok canayakın tatlı bir insan. :))
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan.
Herkesin maşallahı vardı kısacası, "Allah'ım benim daha uuu çok fırın ekmek yemem gerek." dedim. İyi de oldu. :)
Bir yüksek lisansçı daha. :) Ben de kimyada yüksek lisans yapıyorum, ama kadrodan ümidim olmadığı için akademisyenlik düşünmüyorum.
Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))
Benim de hayalimde aynen tasvirlerine uygun..
Oyy medesa oyle alımlı demek..hatun istee:))yakışır..:))
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
Lavinden bi yanak da benim için alsaydin foto cekinseydinizz cokcaa :))
Prensesin ceylan gozlerine de benden maşallah :))prenses o zaten :)
Sen hariç tabiki :))) hiç oyle soğuk nevale hayal etmiyorum:)))Ayy ne güzelll neler yaptıniz peki baskaaa
Ipek Napiyoduuu bogadan uzak tutsaydiniz onu :))
Haberlerde ıstanbul yağışlı diye gördükce aklıma dely geldi annesi gibi endiselendim bu kız deniz otobüsüyle doncek evine yagmur çok yagmasa bari
Diye telasliydim :)))
Ben karakter olarak tutuğum biraz, yazarken daha rahat yazıyorum. :)) Fotoğraflar love01de, ipek söz verdiği gibi boğanın üstünde callan yapmadı eğer sorduğun oysa. Karışık sohbet şeklinde geçti buluşma, önce bir kafedeydik sonra starbucksa geçtik, gene kameralara paket paket tatlandırıcıyı cebe atarken yakalandım. Havuçlu kek fantazim için yeterli splenda sayısına ulaştım bence.
Herkesin genelde buluşma sonrasında da planları olduğu için buraya daha geç girip yazarlar herhalde, esas onların yazması lazım ben rütbesiz çekirgeyim. :)
Yağış ara araydı, yarı ahmak ıslatan yarı hızlanan yağmur şeklinde, vapura bindim bende denizde problem yoktu için rahat olsun. :)
ipek'e cok tesekkur ederım.. callen cdsı geldı cok sasırdım cok mutlu oldum..ellerın dert gormesın
Herkese günaydın. Umarım çok güzel bir haftasonu olmuştur. ve iyi haftalar olsun tabii ki:)
Dün akşam tatlı komasına girdim. Allahtan Madoda light dondurma yoktu ve iyi ki şekersiz puding bulmadım da bende kriz şeklinde eve gelir gelmez blogger arkadaşlardan birinin tatlı tarifini denedim. Ve nihayet ki sonunda hedefe ulaştım ve güzel bir tatlı yiyebildim..
Dukan usulü irmik tatlısı ve dukan usulü peynirli dereotlu ekmek:)
Eki Görüntüle 560729