bizde eklenebilir miyiz? ben birkaç gruba üyeyim ancak onlar değil sanırım:)
fotolar için bana illa face açtırcaksınız yanie napalım açarız bi tane, size can kurban yahu
o zaman özelden bi arkadaş grup linkini gönderebilirse pek sevinirim
grup gizli o yüzden sanırım link göndersemde göremezsiniz..Nessli.ye basvurunuz grubun kurucusu o :)
grup gizli o yüzden sanırım link göndersemde göremezsiniz..Nessli.ye basvurunuz grubun kurucusu o :)
100. mesajı buldum nihayet:) özelden mesaj atalım bakalım gizli gruba girebilcek miyiz:)
ama Nesli yok kiiiii çalışıyodu en son
neyse madem, teşekkürler yine de
Sen özel mesaj atabiliyor musun? Bana yazsana nerdesin falan filan.. Bakrasın gelirim madem yakınsıınn
Ah canıımmm..O senin bıcırlığıınnn Bi de hasta gibiydim ben, daha iyi olaydım ahh ahhh
Çok güzeldi gerçekten.. Herkes çok tatlı kiiiiHem sen de çok şekersin, çok kibarsın.. Senin de için kıpır kıpırrr Asaletini yirim seninn!!
Levin bi başkaydı ama di mi yaaa Oyyy!!! Şöyle bi sıkaydım sımsıkı! İyiydi hihihBana diyo ki.. 2 tane bebeği varmış, onlara fıstık çorbası yapıp içirdi valla Hatta fıştık çoybasııı =))
Ay canıımmmKız dur ben çeşme gözlüyüm.. Duygulandırdın beni bak şimdi.. Ben çok ıslandım valla.. İçine mi doğmuş nee :S Saflığımı anlatmiyim diyodum ama dur anlatiyim. Müge'yle 7'ye 5 kala falan ayrıldık. Deniz otobüsü saatine daha var diye onu da tuttum zaman geçsin niyetine :S Sağolsun kaldı benimle, yazık o da biraz ıslandı. Ama tam biz ayrıldık yağmur hızlanmaya başladı. Ben boğadan kaptırdım kendimi aşağı iniyorum hızlı hızlı. Yağmur yağıyo diye koşturuyorum... 19.20 deniz otobüsüne yetişcem. Normalde yetişmemek mümkün değil 25 dakkada yani.. ama ne olduu.. Ben yetişemedim :97: Nedeennn..? Ben kaptırmışım kendimi çünkü.. İn in.. nerelere inmişim.. ordan bi daha dön bi daha bilmem ne derken. Sırılsıklam olaraktan ve donaraktan kaçırdım onu. 19.30 da falan anca caddeye indim. Diğer deniz otobüsü de 20.20'de biliyorum. Neyse yağmur dindi.. Ama ben oyalanmak zorunda kaldım oralarda mecburen.. Islak ıslak da dondum :S Maceralıydı.. Neyse o gün zaten hasta gibi olduğumdan, ilaç içmeye başlamıştım. Ekstra hasta olmadım
Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.
Sevgili Ankaralılaaaarr!!Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)
Bu arada tabi bu 3 gün gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktırBilginize..
Herkese iyi haftalaarr...
Ah canıımmm..O senin bıcırlığıınnn Bi de hasta gibiydim ben, daha iyi olaydım ahh ahhh
Çok güzeldi gerçekten.. Herkes çok tatlı kiiiiHem sen de çok şekersin, çok kibarsın.. Senin de için kıpır kıpırrr Asaletini yirim seninn!!
Levin bi başkaydı ama di mi yaaa Oyyy!!! Şöyle bi sıkaydım sımsıkı! İyiydi hihihBana diyo ki.. 2 tane bebeği varmış, onlara fıstık çorbası yapıp içirdi valla Hatta fıştık çoybasııı =))
Ay canıımmmKız dur ben çeşme gözlüyüm.. Duygulandırdın beni bak şimdi.. Ben çok ıslandım valla.. İçine mi doğmuş nee :S Saflığımı anlatmiyim diyodum ama dur anlatiyim. Müge'yle 7'ye 5 kala falan ayrıldık. Deniz otobüsü saatine daha var diye onu da tuttum zaman geçsin niyetine :S Sağolsun kaldı benimle, yazık o da biraz ıslandı. Ama tam biz ayrıldık yağmur hızlanmaya başladı. Ben boğadan kaptırdım kendimi aşağı iniyorum hızlı hızlı. Yağmur yağıyo diye koşturuyorum... 19.20 deniz otobüsüne yetişcem. Normalde yetişmemek mümkün değil 25 dakkada yani.. ama ne olduu.. Ben yetişemedim :97: Nedeennn..? Ben kaptırmışım kendimi çünkü.. İn in.. nerelere inmişim.. ordan bi daha dön bi daha bilmem ne derken. Sırılsıklam olaraktan ve donaraktan kaçırdım onu. 19.30 da falan anca caddeye indim. Diğer deniz otobüsü de 20.20'de biliyorum. Neyse yağmur dindi.. Ama ben oyalanmak zorunda kaldım oralarda mecburen.. Islak ıslak da dondum :S Maceralıydı.. Neyse o gün zaten hasta gibi olduğumdan, ilaç içmeye başlamıştım. Ekstra hasta olmadım
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
Bu 15-20 kilo verenleri gördükçe çok kıskanıyorum, çoook
Canımm, hoşgeldin
Senin için çok yorucu oldu mutlaka ama ben kendi adıma sizleri gördüğüm için çok mutlu oldum. Keşke cumartesi de gelebilseydim de gelen çıtırları da göreydim. Sana delil olarak gösterdim seminer mailini biliyorsun.
Delycim de çoook tatlıydı cam gibi şahane gözler, çıtır mı çıtır, çook tatlı melek çitlenbik, kızkardeşim :)
Beni nasıl abartmışsın, nasıl abartmışsın inanamıyorum sana :)Sonra görenler şok olacak kuzum yapma böyle. Sen beni sevdiğin için öyle görmüşsündür ama bunları duymak çoook güzel :))
Görenler zaten biliyor ama göremeyenler için söylemeliyim ki asıl sen manken gibi olmuşsun. Hiçbir yerinde bir gram fazlalık kalmamış, vücut şahane, boy, pos, güzel gülen gözler, pırıl pırıl bir kalp, upuzun saçlar, valla harikasın sen canım benim. Maşallah. Allah şansını bahtını iyi etsin inşallah.
offf geçmişi çok merak ediyorum ama yok mümkün değil okuyabilmem yaaa
eve internet bağlatmak farz oldu artık
cnm azmedersen sen de başarabilirsin,inan bana o kadar da zor olmadı kendi adıma
canım hiç ama hiççç abartmıyorum gerçekten fıstık gibi minnak bir hatun olmuşsun sen,eeee napacaksın korumaya geçecek misin artık bakalım
bu arada teşekkür ederim söylediklerin için ama gören gördü kuzu yaa hala fazlalık var ama artık sporla gidecek onlar
bu arada bugün callen'a başlayacaktık grupça ama ben bu akşam annemlere gidicem çok özledim,onun için yarın başlayabilirim ama siz pazar tatil yaparken ben pazar da yaparım böylece sizi yakalarım
hem anneme ölçülerimi de aldırırım
hemi de nesli varii resimlerimi de çektiririm
bu arada dely üzüldüm kuzum vapuru kaçırdığına keşke arasaydın,ben seninle beklerdim
ankara yolcusuymuşsun,şimdiden iyi yolculuklar kuzum
canım hiç ama hiççç abartmıyorum gerçekten fıstık gibi minnak bir hatun olmuşsun sen,eeee napacaksın korumaya geçecek misin artık bakalım
bu arada teşekkür ederim söylediklerin için ama gören gördü kuzu yaa hala fazlalık var ama artık sporla gidecek onlar
bu arada bugün callen'a başlayacaktık grupça ama ben bu akşam annemlere gidicem çok özledim,onun için yarın başlayabilirim ama siz pazar tatil yaparken ben pazar da yaparım böylece sizi yakalarım
hem anneme ölçülerimi de aldırırım
hemi de nesli varii resimlerimi de çektiririm
bu arada dely üzüldüm kuzum vapuru kaçırdığına keşke arasaydın,ben seninle beklerdim
ankara yolcusuymuşsun,şimdiden iyi yolculuklar kuzum
Bugün macır damarım tuttu :)
Canlarım herkese iyi haftalar, keyifli günler olsun inşallah :118:
Ben iki gün de eğitimin olması nedeniyle pert durumdayım, öksürüyorum, burnum akıyor, başım çok ağrıyorrrrrr ama iyiyim :)
Bu mistik çay ı çok sevdim ben, burada müdavimleri artıyor, kışın mikemmel oluyor cidden.
Oooo, bi macır daha varmış forumda :)
Eveeet, sen de bizim kızancıklardansın demek :)
Cevaplamayı unuttum kuzum ya, o gün karar verdik perşembe protein yapacaktım ya hani, ben o gün protein yapamadım, çok sevdiğim, saydığım, rejimdeyim bile diyemeyeceğim bir misafirim geldi yemeğe götürdüm, cuma başka misafirim geldi, anlayacağın hala yapamadım :26:Ben de bu hafta perşembe, cuma iki gün protein yapıp öyle başlıyım diyorum artık. Ne dersin?
Love01 cim, ben diyetin 2. aşamasına tamamen geçmeden korumaya geçiyorum bak kuzucum, bişey diyon mu :)
Eveeet, sen de bizim kızancıklardansın demek :)
Mari Ekim, ne mutlu oldum ya ben
Çizelgenin de kıskandırıcı, özendirici bir yanı var hani
herkeslere selamlar...
hafta sonunu az bir hasarla atlattım diye düşünüyorum.. biliyorsunuz 2 gün sabahtan akşama kadar bir implant kursu için oteldeydim. sabah kahvaltıda beyaz peynir ve süt aldım -tabii ki light değillerdi- öğlen yemekte ilk gün açık büfe vardı tavuk, ekşili köftenin köftesi ve biraz brokoli yedim. -yağlı sayılabilirlerdi aslında ama en azından protein dedim.. yoksa diğer seçeneklerim makarna pilav dolma vs ve tabii ki bol çeşit tatlı ve meyve idi..- ikinci gün yemekte su böreği köfte pilav elmalı bir tatlı vardı ben sadece köfteyi yedim.. cumartesi sabah 59.3 görmüştüm tartıda bu sabah 59.9 dedi..gerçi kabızlık da var ama umarım daha fazla artı görmem
buluşmanız güzel geçmiş.. benim kurs erken bitse kadıköyde yanınıza damlarım diyordum ama normalde 4 de bitmesi gerekirken 6 civarı çıktık öyle olunca gitmiş olma ihtimaliniz yüksek ve de ben de eve ancak giderim diyerekten gelemedim kusuruma bakmayınız ama sizin parlatma seansı hala geçerlidir :)
Cevaplamayı unuttum kuzum ya, o gün karar verdik perşembe protein yapacaktım ya hani, ben o gün protein yapamadım, çok sevdiğim, saydığım, rejimdeyim bile diyemeyeceğim bir misafirim geldi yemeğe götürdüm, cuma başka misafirim geldi, anlayacağın hala yapamadım :26:Ben de bu hafta perşembe, cuma iki gün protein yapıp öyle başlıyım diyorum artık. Ne dersin?
Love01 cim, ben diyetin 2. aşamasına tamamen geçmeden korumaya geçiyorum bak kuzucum, bişey diyon mu :)
Ben de bakayım mı özelime