Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bizde eklenebilir miyiz? ben birkaç gruba üyeyim ancak onlar değil sanırım:)

fotolar için bana illa face açtırcaksınız yani e napalım açarız bi tane, size can kurban yahu

o zaman özelden bi arkadaş grup linkini gönderebilirse pek sevinirim

grup gizli o yüzden sanırım link göndersemde göremezsiniz..Nessli.ye basvurunuz grubun kurucusu o :)

Özelden mesaj atamayıroum.Tunus No:80 deyim canım .Bİr devlet mekanı :)

Geçmişin tamamını okumak mümkün olmadığından ötürü tersten başladım bunları ancak gördüm :)

Fıstığım bu hafta yoksun kısaca, Ankara bu havada soğuk olur mu ki, sıkı giyin fıstığım üşütme.

O gittiğin kızla yarım saat içinde akraba bile olursun kuzum sen bu sıcakkanlılıkla, çok da akraba olma kıskanırım bak.

O vapuru kaçırmanı da ne şahane anlatmışsın ya, alemsin sen
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..

Kuzum benim, başın sağolsun. Allah sabır versin.

offf geçmişi çok merak ediyorum ama yok mümkün değil okuyabilmem yaaa
eve internet bağlatmak farz oldu artık

Bu 15-20 kilo verenleri gördükçe çok kıskanıyorum, çoook

cnm azmedersen sen de başarabilirsin,inan bana o kadar da zor olmadı kendi adıma

canım hiç ama hiççç abartmıyorum gerçekten fıstık gibi minnak bir hatun olmuşsun sen,eeee napacaksın korumaya geçecek misin artık bakalım
bu arada teşekkür ederim söylediklerin için ama gören gördü kuzu yaa hala fazlalık var ama artık sporla gidecek onlar
bu arada bugün callen'a başlayacaktık grupça ama ben bu akşam annemlere gidicem çok özledim,onun için yarın başlayabilirim ama siz pazar tatil yaparken ben pazar da yaparım böylece sizi yakalarım
hem anneme ölçülerimi de aldırırım
hemi de nesli varii resimlerimi de çektiririm
bu arada dely üzüldüm kuzum vapuru kaçırdığına keşke arasaydın,ben seninle beklerdim
ankara yolcusuymuşsun,şimdiden iyi yolculuklar kuzum

Canım, ben de ancak haftaya başlayabilirim dedim ama bilmiyorum nesli örtmen ne der bu duruma :) 1 hafta geriden gelirim ben de :) Bu bilmem kaçıncı başlayışım olacak bilmiyorum ama olsun, en azından başlama rekoru kırıcam

Dely sen de başlıyor musun kader arkadaşım benim :)

Cevaplamayı unuttum kuzum ya, o gün karar verdik perşembe protein yapacaktım ya hani, ben o gün protein yapamadım, çok sevdiğim, saydığım, rejimdeyim bile diyemeyeceğim bir misafirim geldi yemeğe götürdüm, cuma başka misafirim geldi, anlayacağın hala yapamadım :26:Ben de bu hafta perşembe, cuma iki gün protein yapıp öyle başlıyım diyorum artık. Ne dersin?

Love01 cim, ben diyetin 2. aşamasına tamamen geçmeden korumaya geçiyorum bak kuzucum, bişey diyon mu :)

Oooo, bi macır daha varmış forumda :)
Bu arada geçmiş olsun...

Son düzenleme:
herkeslere selamlar...

hafta sonunu az bir hasarla atlattım diye düşünüyorum.. biliyorsunuz 2 gün sabahtan akşama kadar bir implant kursu için oteldeydim. sabah kahvaltıda beyaz peynir ve süt aldım -tabii ki light değillerdi - öğlen yemekte ilk gün açık büfe vardı tavuk, ekşili köftenin köftesi ve biraz brokoli yedim. -yağlı sayılabilirlerdi aslında ama en azından protein dedim.. yoksa diğer seçeneklerim makarna pilav dolma vs ve tabii ki bol çeşit tatlı ve meyve idi..- ikinci gün yemekte su böreği köfte pilav elmalı bir tatlı vardı ben sadece köfteyi yedim.. cumartesi sabah 59.3 görmüştüm tartıda bu sabah 59.9 dedi..gerçi kabızlık da var ama umarım daha fazla artı görmem

buluşmanız güzel geçmiş.. benim kurs erken bitse kadıköyde yanınıza damlarım diyordum ama normalde 4 de bitmesi gerekirken 6 civarı çıktık öyle olunca gitmiş olma ihtimaliniz yüksek ve de ben de eve ancak giderim diyerekten gelemedim kusuruma bakmayınız ama sizin parlatma seansı hala geçerlidir :)

kuzum evet yaa yap proteinini geç artık,sen zaten güçlendirmeyi sana söylenenden fazla yapmışsın ki,uçmuşsun kuzum
hem zaten tek gram fazlalık bişey de kalmamış.bence artık koruma + callen iyidir diyorum

Eveeet, sen de bizim kızancıklardansın demek :)

Mari Ekim, ne mutlu oldum ya ben

Çizelgenin de kıskandırıcı, özendirici bir yanı var hani

bir ara bütün forumla akraba çıkarsam şaşırmayacağım :))

babamlar midilli- yunanistan annemler kafkas göçmeni.. yarı macırımsı yarı kafkas ortaya karışık bi hatunum ben de :)

Mevcut koşullar altında çok güzel ve başarılı bir hafta sonu geçirmişsin tebrikler...
Birkaç gün içinde 59.3ü tekrar göreceğinden eminim...

34 ekimmm olur mu laaa ölee ? :111: walla ben olsam yapmazdımki gördügün üzere hala güçlendirmede sürünüyorum ama sen ona karar werdi isen ne diyem

Ben de bakayım mı özelime

hohoh hadi sende bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…