Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hepinize iyi akşamlar! :)

Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle. :KK1: İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :) :nazar:
Medesa tam edalı havalı İzmir güzellerinden. (İzmir'di değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım. :) ) :nazar:
Nesli'nin kıvır kıvır saçlarına bayıldım. Sarılmasında bile böyle sarmalayıcı, anaç bir his var. :) Levin de çok tatlıydı, giderken kaçamak makas aldım yanaktan. :nazar:
İpek benim harbi insan olarak tanımladığım kişilerden, çok samimi, tanıdık bir his yayıyor çevresine, neşesi-şakaları çok hoş. :) :nazar:
Prensinsevgilisi (nick böyle mi yazılıyordu unuttum :44:) maşallah ceylanları anımsattı bana, boy-pos-göz olarak. :nazar:
Azrasılayı önceden tanıyordum zaten, o da benden genç duranlardan, çok canayakın tatlı bir insan. :)) :nazar:
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan. :nazar:

Herkesin maşallahı vardı kısacası, "Allah'ım benim daha uuu çok fırın ekmek yemem gerek." dedim. İyi de oldu. :)

yüksek lisans yapıyorum şuan matematik bölümüm akademisyenlik için uğraşıyorum sizin bölüm ne?

Bir yüksek lisansçı daha. :) Ben de kimyada yüksek lisans yapıyorum, ama kadrodan ümidim olmadığı için akademisyenlik düşünmüyorum. :KK43:

hani etten bıkmıştın. burgerking menüde et yok mu :-))
ben karışmam valla. 46 kg olmak isteyen sensin. (neden istiyorsun anlamadım ama neyse:-)))) istersen ye. duraklamaya girip ağlanıp sızlanacak, emekleri boşa gidecek olan da sensin. kendine hakim olup, hedefine ulaşacak olan da sensin...

süper bir motive olmuş aliye,:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ver gazı ver gazı..:KK47::KK47::KK47::KK47:

merhaba kızlar bugun fırsatım olmadı foruma girmeye ziraat bankasının sınavına gitmiştim çook şükür sınavım güzel geçti umarım kazananlardan olurum bende :) balıkesirden bursaya sınava gittim geldim dışarda hep yedik bu yüzden dukana pek sadık kalamadım :KK43:

bu arada tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım :):KK9::KK9::KK9::KK9:

Hepinize iyi akşamlar! :)

Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle. :KK1: İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :) :nazar:
Medesa tam edalı havalı İzmir güzellerinden. (İzmir'di değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım. :) ) :nazar:
Nesli'nin kıvır kıvır saçlarına bayıldım. Sarılmasında bile böyle sarmalayıcı, anaç bir his var. :) Levin de çok tatlıydı, giderken kaçamak makas aldım yanaktan. :nazar:
İpek benim harbi insan olarak tanımladığım kişilerden, çoksamimi, tanıdık bir his yayıyor çevresine, neşesi-şakaları çok hoş. :) :nazar:
Prensinsevgilisi (nick böyle mi yazılıyordu unuttum :44:) maşallah ceylanları anımsattı bana, boy-pos-göz olarak. :nazar:
Azrasılayı önceden tanıyordum zaten, o da benden genç duranlardan, çok canayakın tatlı bir insan. :)) :nazar:
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan. :nazar:

Herkesin maşallahı vardı kısacası, "Allah'ım benim daha uuu çok fırın ekmek yemem gerek." dedim. İyi de oldu. :)

Bir yüksek lisansçı daha. :) Ben de kimyada yüksek lisans yapıyorum, ama kadrodan ümidim olmadığı için akademisyenlik düşünmüyorum. :KK43:
Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))
Benim de hayalimde aynen tasvirlerine uygun..
Oyy medesa oyle alımlı demek..hatun istee:))yakışır..:))
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
Lavinden bi yanak da benim için alsaydin foto cekinseydinizz cokcaa :))
Prensesin ceylan gozlerine de benden maşallah :))prenses o zaten :)
Sen hariç tabiki :))) hiç oyle soğuk nevale hayal etmiyorum:)))Ayy ne güzelll neler yaptıniz peki baskaaa
Ipek Napiyoduuu bogadan uzak tutsaydiniz onu :)):KK9:
Haberlerde ıstanbul yağışlı diye gördükce aklıma dely geldi annesi gibi endiselendim bu kız deniz otobüsüyle doncek evine yagmur çok yagmasa bari
Diye telasliydim :)))

Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))
Benim de hayalimde aynen tasvirlerine uygun..
Oyy medesa oyle alımlı demek..hatun istee:))yakışır..:))
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
Lavinden bi yanak da benim için alsaydin foto cekinseydinizz cokcaa :))
Prensesin ceylan gozlerine de benden maşallah :))prenses o zaten :)
Sen hariç tabiki :))) hiç oyle soğuk nevale hayal etmiyorum:)))Ayy ne güzelll neler yaptıniz peki baskaaa
Ipek Napiyoduuu bogadan uzak tutsaydiniz onu :)):KK9:
Haberlerde ıstanbul yağışlı diye gördükce aklıma dely geldi annesi gibi endiselendim bu kız deniz otobüsüyle doncek evine yagmur çok yagmasa bari
Diye telasliydim :)))

Ben karakter olarak tutuğum biraz, yazarken daha rahat yazıyorum. :)) Fotoğraflar love01de, ipek söz verdiği gibi boğanın üstünde callan yapmadı eğer sorduğun oysa. :KK1: Karışık sohbet şeklinde geçti buluşma, önce bir kafedeydik sonra starbucksa geçtik, gene kameralara paket paket tatlandırıcıyı cebe atarken yakalandım. Havuçlu kek fantazim için yeterli splenda sayısına ulaştım bence. :KK53:
Herkesin genelde buluşma sonrasında da planları olduğu için buraya daha geç girip yazarlar herhalde, esas onların yazması lazım ben rütbesiz çekirgeyim. :)
Yağış ara araydı, yarı ahmak ıslatan yarı hızlanan yağmur şeklinde, vapura bindim bende denizde problem yoktu için rahat olsun. :)

Ben karakter olarak tutuğum biraz, yazarken daha rahat yazıyorum. :)) Fotoğraflar love01de, ipek söz verdiği gibi boğanın üstünde callan yapmadı eğer sorduğun oysa. :KK1: Karışık sohbet şeklinde geçti buluşma, önce bir kafedeydik sonra starbucksa geçtik, gene kameralara paket paket tatlandırıcıyı cebe atarken yakalandım. Havuçlu kek fantazim için yeterli splenda sayısına ulaştım bence. :KK53:
Herkesin genelde buluşma sonrasında da planları olduğu için buraya daha geç girip yazarlar herhalde, esas onların yazması lazım ben rütbesiz çekirgeyim. :)
Yağış ara araydı, yarı ahmak ıslatan yarı hızlanan yağmur şeklinde, vapura bindim bende denizde problem yoktu için rahat olsun. :)

yavry kuş bu senin yürüttüğün splendalar pişirileblir olanlardan mı? yoksa çaya kahveye atmak için yapılmış, pişirince acılaşan tatlandırıcılardan mı. 3 kuruş kar edecem diye kepeği, yumurtayı ziyan etmeyesin :KK1::KK1::KK1:

yavry kuş bu senin yürüttüğün splendalar pişirileblir olanlardan mı? yoksa çaya kahveye atmak için yapılmış, pişirince acılaşan tatlandırıcılardan mı. 3 kuruş kar edecem diye kepeği, yumurtayı ziyan etmeyesin :KK1::KK1::KK1:

Paketler halinde ama toz splenda, daha önce denedim pişirmeyi, acılaşmadı. :)

korktuğum başıma gelmedi şimdilik dün yediğim çiğ köftelerden sonra bugün-100 ü gördüm ohhh dedim ama sanırım acısını birkaçgünde yaşarım...birde bir sorum olcak hani salatalık turşusu yiyebiliyoruz ya tatlandırma babında onun yerine 2 küçük acı biber turşusu yesem hergün nolur ??bağırsakları ve metabolizmayı hızlandırıyo..

korktuğum başıma gelmedi şimdilik dün yediğim çiğ köftelerden sonra bugün-100 ü gördüm ohhh dedim ama sanırım acısını birkaçgünde yaşarım...birde bir sorum olcak hani salatalık turşusu yiyebiliyoruz ya tatlandırma babında onun yerine 2 küçük acı biber turşusu yesem hergün nolur ??bağırsakları ve metabolizmayı hızlandırıyo..

ben öyle yapıyorum biber 1 tane bile işe yarıyor stepper yapan var mıişe yarıyomu kaç tane yapıyorsunuz:KK51:

$Resim 010.jpg

afiyetle yiyeceğimmmmmmmmmmm =)))

Eki Görüntüle 560302

afiyetle yiyeceğimmmmmmmmmmm =)))

Müsli yasak, çikolatanın içeriği de büyük ihtimalle uygun olmayabilir? Light pudingte fruktoz var, meyve şekerinin normal şekerden farkı yok (güçlendirmeciler meyve hakkına sayabilir belki). Şekersiz tavukgöğsü içeriğinde mısır nişastasının yanısıra pirinç unu ve patates nişastası da var.
Tatlandırıcı için afiyet olsun. :)

---

Gerçi hamilelik nedeniyle güçlendirmede miydiniz, yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum? Öyleyse toptan afiyet olsun. :))

Son düzenleme:

bence sakıncası yok. ben hemen hemen hergün yiyorum. +lar konusund haklısın. 1 günde birşey olmuyor, yavaş yavaş alıyor intikamını.

ben öyle yapıyorum biber 1 tane bile işe yarıyor stepper yapan var mıişe yarıyomu kaç tane yapıyorsunuz:KK51:

ben kullanıyorum. yürüyüşe çıkamadığım günlerde, hava yağışlıyken falan. en az 20 dk aralıksız stepper yapıyorum. işe yarıyormudan kastın nedir bilemedim.eğer belli kasları çalıştırmaksa bence o tü aletlerin hiç biri işe yaramaz. kalori yakar, enerji harctır ve yürüyüş gibi yağ yakımını tetikler. bunlar da yeterince işe yarar şeyler zaten.

Müsli yasak, çikolatanın içeriği de büyük ihtimalle uygun olmayabilir? Light pudingte fruktoz var, meyve şekerinin normal şekerden farkı yok (güçlendirmeciler meyve hakkına sayabilir belki). Şekersiz tavukgöğsü içeriğinde mısır nişastasının yanısıra pirinç unu ve patates nişastası da var.

---

Gerçi hamilelik nedeniyle güçlendirmede miydiniz, yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum? Öyleyse toptan afiyet olsun. :))

korkuyorum senden, tahtimda gözün var senin :KK60::KK60:

çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.

buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi:KK43:(

levin dünya tatlısıydı. maşallah.

hepinize teşekkürler...

çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.

buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi:KK43:(

levin dünya tatlısıydı. maşallah.

hepinize teşekkürler...

Bi dahaki buluşmada bende aranızda olmak isterim 2ay sonra plan yapabiliriz hem uzamana incelirim.sizin adınıza çok sevindim bu arada bir başka bizim memleketimiz burada dukanla ilgili bişey bulamadım makarna arayışlarım sürüyor hayırlısı.2günde kocamı çoçuğumu özledim bişeyde yemedim 2gündür canım istemiyor:KK43:hayırlısıyla dönerim inş.takılar süper yalnız insanın hep alası geliyor.hepinizi çok öpüyorum dua edin hayırlısıyla döneyim..:21:

---

yok emziriyorum =))

seyir dönemindeyim.. müsli % 50 lıngt hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım :KK43:((

ama burada ki arkadaşlar biz alıyoruz demişlerdi bende ondan aldım kötü mü yaptım pufff :KK43:((

X