Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkürler...Bimin kolası aklımda bulunsun zor zamanlarda lazım olabilir...Şimdilik tarçın ve süte devam İnsülin direncime de iyi gelir hem...
Merve'nin de dediği gibi kesin reglden o kilolar...Avuntu için değil gerçekten öyledir diye söylüyorum...
Ne mutlu sana güzel bir ilk öğretmenler günü olmuş anlaşılan...Ben de çalışıyorum Kpss'ye...Önerebileceğin iyi bir eğitim bilimleri yayını var mı??:26:

fena yağmur yağıyo, buluşmacı çıtırlar ıslanmamışlardır umarım zaten zapzayıfsınız erirsiniz valla bu yağmurda dikkat ediiiiin

hoşgeldin öncelikle. nerden başlaman gerektiğini ben söyliim :) hemen kitabı al, okumaya başla, mümkünse hepsini oku öyle başla. ama sabırsızlanırım ben diyorsan da atağı oku öyle başla fakat ataktayken de seyiri ve diğer bölümleri oku çünkü 4 evre dışında önemli olan püf noktaları var ilerleyen sayfalarda.
15 kg fazlalığım var demişsin. kitabı alıp okuduğunda zaten bi siteye yönlendirilceksin, ordaki testi yaparsan ideal kilonu, kaç gün atak kaç gün seyir yapman gerektiğini öğrenebilirsin. ama bunları eksiksiz öğrenmek istiyosan kitabı al ve oku, motive konusunda da forum var zaten, sıkıntı yaşamazsın :)

cok tesekkür ederim peki dukanla kac kilo verdiğinizi yazarmısınız arkadaslar hem bizde motivasyon olur :))

ben 55 günde, hadi 2 ay diyelim 11 kilo verdim mesela. üstelik benimki çoğu arkadaşın verdikleri yanında hiç kalır. tickerlara bakabilirsin ilham almak için :)
başarılar

Tüm meslektaşlarımın ve bu yolda ilerleyen öğretmen adaylarının Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlarımm , her gelen yılımız bir öncekinden daha iyi olsun inşAllahh

11 kg muhteşem tebrik ederim dilediğin kg ya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın inşallah :)

Selam dukanci arkadaslar..bende dukan amcanin kitabini alip okudum ve bende basladim.iki gun oldu ve bugun sansima erken regli oldum..simdi kilo kaybimida goremiyorum..morelmen coktum..bende sizin topigi okuyarak.kendimi motive etmeye calisiyorum..ama bas agrisi cekiyorum..bunun cozumu varmi..aktar melisa cayi onerdi ama onu bile icmiyorum.kafaya koydum.bu sefer kilolari vericem 2013 e zayiflamis girecegim..banada destek olun arkadaslar..morel sifir..odem topladi vucut herhalde..birde canim tatli cekiyor regli yuzunden..daha ben ataktayim ama...offf offf

Tümm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorummm ne güzel bi mesleğiniz var yaa ohhh miss :) günü olan tek meslek :)))

Tüm meslektaşlarımın ve bu yolda ilerleyen öğretmen adaylarının Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlarımm , her gelen yılımız bir öncekinden daha iyi olsun inşAllahh

Aman diyimmmm kutlamalarda kaçamak yapmayınnn

atakta tatlı krizi işi zor gerçekten...

ben light kola ile bu dönemi geçirdim... yoğurt+tatlandırıcı, sıcak süt+tatlandırıcı, yoğurt+tatlandırıcı+gojiberry de tatlı krizine iyidir

yılmayın hepsi geçecek

Ben de buluşmaya gidemeyip uzaktan bakanlardanım.

Aramızda epey öğretmen var sanırım, burada olan, olmayan, okuyan ve hepimizin hayatının yapı taşları öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

11 kg muhteşem tebrik ederim dilediğin kg ya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın inşallah :)

teşekkür ederim :) sen ve emek harcayan herkes de ulaşır inşallah en kısa zamanda

hoşgeldin. sabır ve başarı diliyorum dukan yolculuğunda :)
ben baş ağrım için ıhlamur içiyorum yarım saat olmadan kesiyor, ama bünyeyle alakalı olabilir tabi bu, papatya çayı da çok iyi gelir baş ağrısına, rahatlatır.

öncelikle kitabı al ve oku. sonra da dukanın sitesinden testi yap ve kaç kilo fazlan olduğunu öğren. 15 kg falan olduğunu hiç sanmıyorum. bki'nin alt sınırını kriter alsak bile 5-6 kg fazlan çıkar en fazla. bana sorarsan 10 kg'dan azı için dukan yapmaya değmez. çünkü dukan kilo verince bırakabileceğin bir diyet değil. hayat boyu uygulaman gereken bazı kuralları var ve bu kuralları uygulamadığın anda kilo almaya başlarsın. yani diğer diyetlere göre çok daha katı ve zor aslında. kitabı oku kendin karar ver.

eczaneden dulcaryl alabilirsin. fiyatı çok uygun 2 lira gibi bişey. pişirmeye uygun değil. ama birkaç tanesini havanda döverek yoğurduna katabilirsin. ya da süte katıp tarçınla içebilirsin. tatlandırıcı alamadığım zamanlar çok oldu benim. epeyce işime yaramıştı. her zaman bulunduruyorum evde. çaya kahveye bundan kullanıyorum.
DULCARYL 100 EFF. TABLET Prospekts Bilgileri | la Forml

Teşekkür ederim...Evet biliyorum dulcaryl i...
15 yıl kadar önce kendimi şeker kullanmamaya alıştırma çalışmalarına onunla başlamıştım...
Sağ olsun yaptığı bulantı sayesinde şekersiz çay içmeyi, onun ve türevleri ile çay içmeye yeğlemiştim...
Tuhaf bir kokusu ve tadı var...Ne yazık ki o ve onun türevlerini kullanamıyorum o zamandan beri

Biraz daha sabredeceğim artık napalım...

kafayı yemek üzereyeim seyir dönemindeyim ve artık et yemekten yeminle gınaaa geldi.şuan karnım aç ne yicem ne edicem bilmiyorum çok bunaldım aliye.canım burger king ten menü çekiyo patetes kızartması çekiyo sufle istiyo dayanamıyorum.bir eroinmanın yaşadığı krizdeyim şuan... bana yardım et nolur
nası verdin onca kiloyu?hiç kaçamak yaptınmı? ne yicemi şaşırıyorum bu diyet o kadar zor ki aliye

hani etten bıkmıştın. burgerking menüde et yok mu )
ben karışmam valla. 46 kg olmak isteyen sensin. (neden istiyorsun anlamadım ama neyse))) istersen ye. duraklamaya girip ağlanıp sızlanacak, emekleri boşa gidecek olan da sensin. kendine hakim olup, hedefine ulaşacak olan da sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…