Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eşim bu sabah süt almış. ama dolaba koymamış. ben okuldan gelince kaynatıp yoğurt yapacaktım.neyse bir baktım kesildi sütcağızım. çok üzüldüm.ama nette biraz araştırınca bunun lor olduğunu anladım.süzüp lor yaptım. altında kalan suyu için de araştırma yaptım. müthiş protein kaynağıymış kızlar. zayıflamada destekmiş. ara öğünlerde bir bardak içilebilirmiş.yağı da hiç yokmuş.tavsiye olunur hepinize. yalnız daha tadına bakmadım bile :26:

kepek kullanımı için bir tavsiye; başarısız kek, ekmek vs girişimlerinizi çöpe atmayın...

fırına verip biraz kıtırlaştırın, soğuduktan sonra çok ufalamadan küçük parçalara bölün...

bu parçaları tatlandırılmış ve ya sade light sütün içine koyup, müsli gibi tüketebilirsiniz

niyeki fazla kepektenmi yaptın ,olsun üzme kendini,bu arada hayırlı olun protein günlerin bitmiş,pazartesi bende başlıyorum bakalım,nasıl geçecek,6 gün,

neee aşure mi o ne kiii
Allah kabul etsin bu arada

aşure ney biliyormusun,senin bu ara çok canın çekipte yiyemeyeceğin bir tatlı

niyeki fazla kepektenmi yaptın ,olsun üzme kendini,bu arada hayırlı olun protein günlerin bitmiş,pazartesi bende başlıyorum bakalım,nasıl geçecek,6 gün,

neee aşure mi o ne kiii
Allah kabul etsin bu arada

hayır kitabı okudum ama daha sonra dukan diyetini güncelliyor ve birkaç kayısıya izin veriyor diye okudum bir forumda

bende yeni baskısı var kitabın... zorlu kabızlık vakalarında kullanabilirsiniz yazıyor.... en son çare olarak laksatif kullanılabilir denmiş:44:

Kitapdan alıntıdır...

Kabızlığın gerçek anlamda yerleştiği vakalar vardır ve bu durumdaysanız bazı önlemler almanız gerekir. Eczacınız size yardımcı olur ve belki erik kurusu gibi meyve lifleri içeren doğal ürünler önerebilir...

sayfa 89

16.baskı...
2012

bugün tavuk çevirmeciye girdim yarım piliç yanına ayran istedim buraya kadar herşey normal bide baktımki garson elinde çiğ köfte tabağıyla geldi yanıma neyse bıraksın gitsin yemem dedim ,biraz bakıştık çiğ köftelerle daha sonra dayanamadım ve yedim 4 tane çok pişmanım buda bana kapak :120ldu,neymiş masaya konan yeniliyomuş müsade etmemek lazım.

Hayırlı akşamlar kızlar
Sizlerle akşam yemeğimi paylaşmak istedim:
ıspanak püresi üzerine hindi göğüsü, etrafında dukan yemek kitabında yazan havuç püresinden yapılmış atıştırmalık

bende yeni baskısı var kitabın... zorlu kabızlık vakalarında kullanabilirsiniz yazıyor.... en son çare olarak laksatif kullanılabilir denmiş:44:

Selam Sibelcim tabi cok zorlu kabiz vakasi varsa bazi carelere basvurmak gerekiyor, ama meyve kurulari cokca da tukettigin zaman su anki duraklamanin nedeni olabilir oyle gorunuyor.

Meyve kurusunda ozellikle kayisi da oldukca cok seker var diye biliyorum. arkadas ona istinaden demis. kabizin baska caresi varsa diger seylerle cozmeye calisman senin duraklamani kirabilir.

burada kayisi kurusuna basvurmadan once yapman gerekenler soyleniyor
dukan diyeti tarifleri: DUKAN'IN YAN ETKİLERİ

Süpper anlatmışsın yaa!! Çok teşekkürler :109: 7 aydır bu işin içinde olan ama iradesiz dukancan "ben" için bile çok güzel bi motivasyon oldu.. Hepsini tekrar alıntı yaptım ki, okumayanlar okusun ;P
teşekkür ederim canım sonuçta belki hepimiz 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. başkaların tecrübelerinden faydalanmak da en azından sonuca giden yolu kısaltmaktır...hem bence o kadar da iradesiz değilsin, sonuçta 7 aydır bırakmadan pes etmeden devam ediyorsun, yani başarmak istiyorsun. iradesiz biri çoktan bırakıp kaderine terk etmişti bedenini

Son düzenleme:

dost acı söyler & gerçekler acıdır diyosunuz yani, tokat gibi indi valla yüzüme
işte şimdi orhan gencebay dinlenir.
lesliyle yürürken de onu dinlersem bağdaş kurup ağlarım valla zaten hassaslıııım üstümde bi de gencebay dinlersem hiç toplayamam
neyse, gidiiim de yüriim az. sonra da uyiim en iyisi.
herkese hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…