selam herkese ben dün tırnaklı pide ve köfte yapmaya çalıştım ve yaptım ama ikisi de çoook başarısızdı bide çok yapmışım yemeseydim çöpe acaktım hepsini yedim bendebuda bana tarıtuda + 200 ü gösterdi bugün ilk sebze protein günüm oh yaa
Eki Görüntüle 559456
neee aşure mi o ne kiii
Allah kabul etsin bu arada
selam herkese ben dün tırnaklı pide ve köfte yapmaya çalıştım ve yaptım ama ikisi de çoook başarısızdı bide çok yapmışım yemeseydim çöpe acaktım hepsini yedim bendebuda bana tarıtuda + 200 ü gösterdi bugün ilk sebze protein günüm oh yaa
Eki Görüntüle 559456
neee aşure mi o ne kiii
Allah kabul etsin bu arada
hala mı sağdan soldan okuduklarıyla ddiyet yapmaya çalışanlar var. kitabı okuyun.
hayır kitabı okudum ama daha sonra dukan diyetini güncelliyor ve birkaç kayısıya izin veriyor diye okudum bir forumda
Kızlar yeni bişey geldi aklıma..
Roccoların tadı çok güzel aroması da çok keskin onu eritsek tatlandırıcı olarak kullansak dondurma neyim yapsak nasıl olur
akşam deniyciğim
ne yani rocco yiyebiliyomuyuzhadi beehh!
hayır kitabı okudum ama daha sonra dukan diyetini güncelliyor ve birkaç kayısıya izin veriyor diye okudum bir forumda
belki yeni güncellemede bi kaç çiğ köfteyede izin vardır hım?
Aliyem icat çıkarıyolar, şunlara bişiii desene
bende yeni baskısı var kitabın... zorlu kabızlık vakalarında kullanabilirsiniz yazıyor.... en son çare olarak laksatif kullanılabilir denmiş:44:
Aliyem icat çıkarıyolar, şunlara bişiii desene
teşekkür ederim canımSüpper anlatmışsın yaa!!Çok teşekkürler :109: 7 aydır bu işin içinde olan ama iradesiz dukancan "ben" için bile çok güzel bi motivasyon oldu.. Hepsini tekrar alıntı yaptım ki, okumayanlar okusun ;P
aşure ney biliyormusun,senin bu ara çok canın çekipte yiyemeyeceğin bir tatlı