Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öylemi ben sanki 2, 3 tane yenmesine izin veriliyor gibi okudum bir yerde

bende yeni baskısı var kitabın... zorlu kabızlık vakalarında kullanabilirsiniz yazıyor.... en son çare olarak laksatif kullanılabilir denmiş:44:

Buradaki bazı mesajlarda rastgelmiştim kuru meyve yiyenlere ama açıkçası itibar etmediydim, insanlar kendilerine göre kuralları esnetiyorlar gibi gelmişti. :44: Teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu, gene de bazı güncellemeler bana fazla zorlama gibi geliyor. Ha onlar, ha kaçamak gibi. :44:

Günaydın canlarım, benim ve bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu ve mutlu olsun.önlerinde saygıyla eğiliyorum..

Günaydın canlarımmm :KK71:

Uykucularaaaaa iyi uykular, çalışanlara ben gibiiii kolay gelsin üzülmeyelim bitecek bu günde inşallahhhh :KK76:

Vee bugün mübarek buluşma günü dimi kızlarrrrrr hadi bakalımmmm ben bilem heyecan yaptımmmm :KK16:

Tüm öğretmenlerimiz öğretmenler günü kutlu olsunnnnn :KK16:

$396580_10151246111192974_471311840_n.jpg

Kızlar bu arada light da olsa hazır puding kullanmayın. Bakın günlük 1 kaşık (tolere yani her gün yememek kaydı ile) mısır nişastası hakkımız var.

Ben İlkay Hn'ın bloğundan bir tarif bulup kendime göre uyarladım. :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

1 bardak yağsız süt
1 kaşık toz tatlandırıcı(isteğe göre 1,5 da olabilir)
1 yk mısır nişastası
Varsa aroma (ben limon kabuğunu büyükçe ama ince kesip içine koydum sonra da çıkardım)

Koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirdim
Sonra altını kıstım ve çırpılmış bir yumurta sarısını güzelce karıştırarak 5 dk daha ocakta tuttum.

Sonra ocaktan alıp yumurtanın beyazını da ekledim. (beyazı ateşte eklerseniz kesilebilir)

Süper muhallebi oldu :KK9:

Dileyen içine aroma için süttozu, kakao veya kahve ekleyebilir. :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

Oğlumun çok hoşuna gidince ona ve eşime normal şeker ile bir parti daha hazırladım :21: :21: :21:

Dünkü yaş pasta krizini eve gider gitmez bu tarifi yaparak atlattım :KK14:
Teşekkür ederiiim
winniepooh
kuzusuuu :KK71: :KK56:
5 yk ayrı ayrı mini kaplara koydum sonra zati kaşıktı tencereydi dibinde kalanlarla bidaha yemeğe gerek duymadım psikolojik olsa gerek, kesilen yaşpastadanda bi çatal olsa almadım, bugünde yanımda getirdim yerim belki :KK1:

Hepinize günaydın!

Burada öğretmenlerimiz vardı değil mi, hepsinin günü kutlu olsun. :)
Sabahtan callanı hallettim, içim rahatladı. Buluşma heyecanı da var, şen çocuklar gibiyim hayırlısı. :KK52:

kepek kullanımı için bir tavsiye; başarısız kek, ekmek vs girişimlerinizi çöpe atmayın...

fırına verip biraz kıtırlaştırın, soğuduktan sonra çok ufalamadan küçük parçalara bölün...

bu parçaları tatlandırılmış ve ya sade light sütün içine koyup, müsli gibi tüketebilirsiniz:KK53::KK53::KK53:

bunu denicem canım çook saol benim her denemem başarısız oluyor ve atmamak için zorla yiyorum:KK50:

niyeki fazla kepektenmi yaptın ,olsun üzme kendini,bu arada hayırlı olun protein günlerin bitmiş,pazartesi bende başlıyorum bakalım,nasıl geçecek,6 gün,

aşure ney biliyormusun,senin bu ara çok canın çekipte yiyemeyeceğin bir tatlı :KK56::KK56::KK56::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

2 yk kepek ama çok fena oluyor pişmiyo bi türlü içi şükürler olsun ki bitti atak 5+5 yapacağım seyiri de inşallah:KK31:

Hayırlı akşamlar kızlar:KK3:
Sizlerle akşam yemeğimi paylaşmak istedim:
ıspanak püresi üzerine hindi göğüsü, etrafında dukan yemek kitabında yazan havuç püresinden yapılmış atıştırmalık
Eki Görüntüle 559929

bende bu menüyü yapabilirim canım ıspanağı ne ile tadlandırdın tarifii i verirsen sevinirim:13:
rocco sıkı şeker. şekersiz onlar. ben içeriğine de baktım büyüteçle :-). yenebilir. ama abartmayın. fena gaz yapıyor.

Rocco Sıkı Şeker Nar ve Çilekli 15 Gr.

analayacağın, o icadı ben çıkaralı çok oldu. onlara bişey demeye hakkım yok :-)))))

ooo şahaneeeeee bir haber daha:KK52:

Günaydın herkese...
İyi hafta sonları diliyorum...
Bugün buluşacaklar sonrasında bizimle paylaşmayı unutmasın yaşanılanları...:KK52: (Lütfennnn)

Ve deeee,

Eğitime, öğretmeye, tüm dünya için iyi ve vasıflı bireyler yetiştirmeye emek harcayan tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutluyorum.:KK9::KK9::KK9:

tüm öğretmenlerin ve benim gibi öğretmen adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun :KK16:

herkese günaydınlaaar :)

forumdaki bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsuuuunEn Büyük TÜRKİYE
iyi ki varsınız siz ve bütün öğretmenler :KK42:

Sabah ki menüm:
1 yumurta
Yağsız peynir
Şekersiz çay
Ve 1 kaşık kepekten krep...

Birazdan yeşil çay içeceğim...
Bugün protein günü...Sonrasında da tavuk yiyeceğim...

Benim canım çok tatlı istiyor ama ne yazık ki malzemem yok...
süttozu ve tatlandırıcım yok..aromam hiç yok...
bunlarsız tarif var mı acaba:26:

Selam Sibelcim tabi cok zorlu kabiz vakasi varsa bazi carelere basvurmak gerekiyor, ama meyve kurulari cokca da tukettigin zaman su anki duraklamanin nedeni olabilir oyle gorunuyor.

Meyve kurusunda ozellikle kayisi da oldukca cok seker var diye biliyorum. arkadas ona istinaden demis. kabizin baska caresi varsa diger seylerle cozmeye calisman senin duraklamani kirabilir.

burada kayisi kurusuna basvurmadan once yapman gerekenler soyleniyor
dukan diyeti tarifleri: DUKAN'IN YAN ETKİLERİ

çok teşekkür ederim cevabınız için kilolarımız aynı hemen hemen inş idealimize kavuşuruz

ya bende baslamak istiyorum dukan diyetine amanerden baslıcam nasıl yapıcam bilemedim :KK43: bugün gidip kitabını mı alsam diye düşünüyorum..ayrıca hepinizi tebrik ederm gercekten birbirinizi cok güzel motive ediysnuz..:) benim boyum 1.71 kilom 75 suan hedefim 60 yani 15 kg.fazlalığım var :KK43:

Sabah ki menüm:
1 yumurta
Yağsız peynir
Şekersiz çay

canım ben de yaptım sabah tatlandırıcım yoktu ama diabetik reçelim vardı..sütle karıştırdım çok güzel oldu..
meyveli yoğurdun da mı yok..
hmmm o zaman süt az kakao ve tarçınlı bi içecek yapabilirsin maksimum bu gelir elinden..tatlandırıcın da yokmuş ..markete git bence :)

canım ben de yaptım sabah tatlandırıcım yoktu ama diabetik reçelim vardı..sütle karıştırdım çok güzel oldu..
meyveli yoğurdun da mı yok..
hmmm o zaman süt az kakao ve tarçınlı bi içecek yapabilirsin maksimum bu gelir elinden..tatlandırıcın da yokmuş ..markete git bence :)

Teşekkür ederim canım...
Mali krizde olduğumdan bu ürünlere bütçe ayıramıyorum şimdilik...
Tarçınlı süt ile idare ediyordum 2 haftadır ama artık ciddi ciddi tatlı yeme isteği baş göstermeye başladı...

Ama bir Dukancan hiçbir zaman yılmaz, yorulmaz...Yumurta ve süt yeter alimallah:KK52:

ya bende baslamak istiyorum dukan diyetine amanerden baslıcam nasıl yapıcam bilemedim :KK43: bugün gidip kitabını mı alsam diye düşünüyorum..ayrıca hepinizi tebrik ederm gercekten birbirinizi cok güzel motive ediysnuz..:) benim boyum 1.71 kilom 75 suan hedefim 60 yani 15 kg.fazlalığım var :KK43:

Dukan Diyeti Uygulamak İsteyenlere Kitap...Kadınlar Kulubü
diye yaz...Çıkan sayfada şöyle bir yazı var "Yaza Kilolarla Girmeyin!!! Meşhur Dukan Diyeti Kitabı ve Tarifleri Burada"
Tıkla ve gör linkler verilmiş...Kitabı bu linklerden indirebilirsiniz...
Ben en sondaki linkten indirdimmm:KK17:...B ile başlayandan...
İyi okumalar...

Sabah ki menüm:
1 yumurta
Yağsız peynir
Şekersiz çay

Tatlandırıcısız tarif, yani en fazla light kola olabilir diye düşünüyorum tatlı isteği için....Bimin le colaları(ligt) var valla ben onlardan çok içtim hemde çok ucuz,onlarla idare et azcık...Tarçınlı yoğurtla falan nasıl olur bilemiyorum valla....Hem protein günlerinde sınırlı izinlilere dokunmamak daha iyi daha hızlı kilo veriliyor bence, onlarsız.....

Bugün ilk öğretmenler günüm:KK16: :KK16: okuldaki törenden geliyorum şimdi... o sizi sinir eden sıpaların yanınıza gelerek kutlaması ve gülümsemesi her şeye değer :KK19::KK48:

akşamda yemek var okulcak sözde ödül edecektim ben kendime onu ama ben hala artılardayım ya bugün çıktım tartıya 62 :44:rakamı görünce gözler açıldı benim :26: reglim diye avutayım mı azıcık kendimi :18: valla güçlendirmedeki büyük kaçamakları affetmiyor dukan yani - ler olamıyor haliyle, bikaç gün saf pro mu yapsam diyorum online chatlerden zararlı denmiş....Pufff bikaç hafta ödül, nişasta öğünlerini kaldırıom yarından itibaren, iki hafta sonra nolacak bakalım....

Bu arada istanbulda buluşan dukan çıtırları, biz orda değiliz diye bizi mahrum bırakmayın fotolardan...Bekliyoruz hepimiz merakla :KK34:

Dukan Diyeti Uygulamak İsteyenlere Kitap...Kadınlar Kulubü
diye yaz...Çıkan sayfada şöyle bir yazı var "Yaza Kilolarla Girmeyin!!! Meşhur Dukan Diyeti Kitabı ve Tarifleri Burada"
Tıkla ve gör linkler verilmiş...Kitabı bu linklerden indirebilirsiniz...
Ben en sondaki linkten indirdimmm:KK17:...B ile başlayandan...
İyi okumalar...

cok tesekkür ederim :KK70: peki dukanla kac kilo verdiğinizi yazarmısınız arkadaslar hem bizde motivasyon olur :))

merhaba herkese
diyeti uygularken aldiginiz yagsiz ürünlerin oldugu bir liste var mi'? bir ara sanki face sayfasinda görmüstüm, bir liste vardi ama bulamadim.

mesela en uygun peynir kaanlar lor gibi.
bir de bim den alinan hazir köfteler vardi, yagsiz ve nisastasiz oldugu söyleniyordu bunlar gibi yani.

tesekkürler .

Tatlandırıcısız tarif, yani en fazla light kola olabilir diye düşünüyorum tatlı isteği için....Bimin le colaları(ligt) var valla ben onlardan çok içtim hemde çok ucuz,onlarla idare et azcık...Tarçınlı yoğurtla falan nasıl olur bilemiyorum valla....Hem protein günlerinde sınırlı izinlilere dokunmamak daha iyi daha hızlı kilo veriliyor bence, onlarsız.....

Bugün ilk öğretmenler günüm:KK16: :KK16: okuldaki törenden geliyorum şimdi... o sizi sinir eden sıpaların yanınıza gelerek kutlaması ve gülümsemesi her şeye değer :KK19::KK48:

akşamda yemek var okulcak sözde ödül edecektim ben kendime onu ama ben hala artılardayım ya bugün çıktım tartıya 62 :44:rakamı görünce gözler açıldı benim :26: reglim diye avutayım mı azıcık kendimi :18: valla güçlendirmedeki büyük kaçamakları affetmiyor dukan yani - ler olamıyor haliyle, bikaç gün saf pro mu yapsam diyorum online chatlerden zararlı denmiş....Pufff bikaç hafta ödül, nişasta öğünlerini kaldırıom yarından itibaren, iki hafta sonra nolacak bakalım....

Bu arada istanbulda buluşan dukan çıtırları, biz orda değiliz diye bizi mahrum bırakmayın fotolardan...Bekliyoruz hepimiz merakla :KK34:

Canım evet regl olduğun içindir
Bence hiç tartilma bile..yağ hucrelerimiz boşalmış durumda ama su tutmaya hala çok musaitler
O yüzden uzunca bi müddet regl günleri böyle coşan kilolar göreceğiz..dert etme

cok tesekkür ederim :KK70: peki dukanla kac kilo verdiğinizi yazarmısınız arkadaslar hem bizde motivasyon olur :))

Ben henüz 2 haftalık dukancanım...Henüz 2 kg verdim...18 kg daha var bence gitmesi gereken...
Sen en iyisi çizelgesi olanlara bak...Hoş onlarda şuanda buluşmadalar, sanırım akşamı beklemelisin...

X