Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar herkeslere.. uğrayamadım bugün hiç kusuruma bakmayınız.. umarım keyifler tıkırdır..
tablo süper olmuş dely cik ellerine sağlık..

bugün bana yakın bir kreşe gittim çocukların dişlerinde ne var ne yok bakmaya ve tabi diş fırçalamanın önemini anlatmaya.. evet çok gürültü yapıyorlar, evet benden çok korkuyorlar.. ama onlar çok tatlılar....

merhabalar yarın dıyetı baslayacagım da tıcker nasıl yapılıyordu..Bırının yontemını yazması mumkun mu acaba?

Süpper anlatmışsın yaa!! Çok teşekkürler :109: 7 aydır bu işin içinde olan ama iradesiz dukancan "ben" için bile çok güzel bi motivasyon oldu.. Hepsini tekrar alıntı yaptım ki, okumayanlar okusun ;P

Televizyonda izlenecek format derken neyi kastetin biraz teknoloji dışıyım galba:44:videoyu bilg.indircem flash belleğe atıcam onu tv ye takıcam bu mudur? Ama hangi formatta?fark edermi yani?
Bizim TV'de MP4 formatını açıyor mesela. Direk programın verdiği şekilde indiriyorum. Ama o programda istersen farklı formatlarda da indirebiliyorsun. O yüzden dedim. Ben de bilmiyorum onları :) Eğer televizyonun direk flash bellekten çalıştırıyorsa videoları, muhtemelen MP4 çalıştırır zaten

Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar sessiz bir forum izleyicinizdim herkese gönülden merhabalar.
Merhabaa Hoşgeldiinn...

Kızlar yeni bişey geldi aklıma..

Roccoların tadı çok güzel aroması da çok keskin onu eritsek tatlandırıcı olarak kullansak dondurma neyim yapsak nasıl olur

akşam deniyciğim

Oy ben yerim onlarıııııı

yedikçe yedirtiyo bunlar yaa..sen ne zamandır bu serüvendesin kuzum?
Şimdi çokuncu baskıyı yapmiyim burda uzun uzun anlatmiyim. Ben sana anlatırım canımcım Ama şöyle kiii 26 Kasım'da 8 ay olacak. Abbbooowww :96: :96: Tabi ben yaramaz olduğum için sen ona verimli oalrak gerçek Dukanla net 6 ay de Tabi serüven 8 ay yine dely ve felsefe taşı, dely ve azkaban tutsağı, dely tatilde, dely, bayramda, dely annesinin sarmalarını yiyor... şeklinde devam ediyor Ahahahha

Son düzenleme:
fotoğrafçılık :98:

çık çıkk

öğreneyim büyük bir memnuniyetle öğretirim

ayyy ne güzelll harikasınnnnnnnn

ahahaha koptummmm
zır deli

bi de anne sarmaları da var heee

bak bu tam benlik bir yazı olmuş.. ben de haftasonu implant kursunda olacağım 2 gün boyunca.. 20 kişilik küçük bir grup ama 4 yıldız üzeri ( sitesinde öyle yazıyor 5. yi alamadılar heralde ) otelde.. korkuyorum ne yapacağım diye.. bir de sabah 9 akşam 4 arası orada olacağım, evden çıkış 7 eve geliş 6 bittim ben.. yanımda ne götürsem onu düşünüyorum.. kek falan yapsam kepek topu topu 2 kaşıkcık hak, hangi ara yiyeyim de doyayım ben onunla..

ayyy ne güzelll harikasınnnnnnnn

ahahaha koptummmm
zır deli

bi de anne sarmaları da var heee

En dayanılmazı o zaten

İyi tatiller canlaaarrr Yarın çalışacak olanlara da iyi çalışmalar, sonra iyi tatiller

Yarın buluşacak olanlar da " Ayyyy!! Çok heyecanllıııı!!" İyi eğlenceler, iyi muhabbetler

:13:

Kuzum benimki hiltondaydı sen düşün yıldızını..

çok güzellerdi..

meyveler de cabası...

hepsi çok güzel kokuyodu..masalar dolusu bişeyler............ucu yokkkk....

çok da açtım..

kmlerce de yol gittim..

sonuç : bu sabah tartıda 57 küsür...

değmez tubacım yaa burj el arab bile olsa değmez :)))

sen sevimli bişeysin yaaaa..............öperim yanaklarından şapur şupurrrrrr :))))))

ben de bu hafta sonu taksim titanic öbür hafta sonu antalya rixoxtayım bakalım ne olacak halim... umarım açık büfelerde balık tavuk bişeyler olur bari..
yoksa değmez yani bence de bu kadar çabayı heba etmeye değmez zaten veremiyorum kilo bi de duraklama hiç istemiyorum ama ne yapacağım cidden bilmiyorum

Ooo sen geziyon bayaa bize yakın bi yerlere de gel seni bize kaçırayımm dukan yemekleri yaparım

seninki benimki kadar sıkıntı olmaz..açık büfe olur..balık olur tavuk olur..ayran yoğurt salata sebze yemeği bunları yersin..
kahvaltı da belli zaten haşlanmış yumurta peynir v.s
extralara gözün kaymasın ama...

off oteller manyağa çeviriyo insanı gözümün önüne geldi birden.. değişik değişik ilginç ilginç yiyecekler oluyo tadına bakası geliyo insanın habire..

selam kızlar bugunkü menüm
sabah:1yumurta 1domates 1biber ve yulaf kepeğinden oluşan omlet sekersiz çay

öğlen:haşlanmış brokoli ve yulaf kepekli yogurt

akşam:1 bardak liğht kola 6 tane ızgara köfte ve salata

yarın ziraat bankasının sınavına giricem servis görevlisi olarak bana dua edin kızlar :18::18::18::18::18:

iyi akşamlar,

yoğun bir hafta bitti şükür. yoğun bir haftasonu başlıyor:)

yarın kadıköydeyim. biz yarın şu kalamıştaki kafeye mi gitseydik acep? salata ve köfte vb olan yerler de bize uymaz mı?

ben evden gelecek kekle felan doymam yaa...

oburiks azradan sevgiler...

Benim de gözüm 5lilerde. İnşallah ineriz bir an önce kendimizi toplayıp, ben de başladım callana buradan heves edip. Tartıdaki sayı geç inse de en azından genel şeklimiz şemalimiz yerine gelsin. )

valla bana kalırsa 59 kilo yada 58 olsam iyidir diyorum boy 1.68 kilo 58 olsun diyorum ama bakalım neler olucak o zamana kadar callana devam hehehe :) sakın bırakma callanı ben yapabildiğim zamanlar yapmaya çaışıyorum bunun bile faydası olur sanırım :) 80lerden indim ben bu kiloya o yüzden önce 6lı rakamlara ineyim 5li rakamlarda gelcek inşallah :)

başarılaaaar dualar seninle

Başarılar guzelim..
Hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…