Bütün hayallerim suya düşüp boğulduuuu resmennn, pazartesi ist olacak toplantı için yarın kaçacaktım ama patronum uygun bi dille engel oldu oysa ben o buluşmaya dahil olmak için mücadele ediyodum,dukan bacılarıma sarılacaktımmmm, kısmet değilmiş kiii,
eşim akşama kuzeni ve eşini davet etmiş, bugün taze gelinin d.günüymüş, bide demezmi ben ufak bi pasta alayım sen rejimdesin zaten... iyi hoş düşünceli adamsında benide düşün kesmesek o pastayı karı koca beraber kesseler
öğlen yemeğinde aşçı yapmış aşüreyi millet bide ballandıra ballandıra yiyo, hayır zati çok sevmem ama bitmeyen ısrarları ''1 kaşık al bişi olmaz''
yokk yoook bugün benim sabrımın tavan günü....
yimicemmmm dukan dışı bişiiii hırs yaptımmmm, inat ettimmmm
Bütün hayallerim suya düşüp boğulduuuu resmennn, pazartesi ist olacak toplantı için yarın kaçacaktım ama patronum uygun bi dille engel oldu oysa ben o buluşmaya dahil olmak için mücadele ediyodum,dukan bacılarıma sarılacaktımmmm, kısmet değilmiş kiii,
eşim akşama kuzeni ve eşini davet etmiş, bugün taze gelinin d.günüymüş, bide demezmi ben ufak bi pasta alayım sen rejimdesin zaten... iyi hoş düşünceli adamsında benide düşün kesmesek o pastayı karı koca beraber kesseler
öğlen yemeğinde aşçı yapmış aşüreyi millet bide ballandıra ballandıra yiyo, hayır zati çok sevmem ama bitmeyen ısrarları ''1 kaşık al bişi olmaz''
İpekçim ben internetten buldum indirdim(hem kitap hem de videosu) ama doğru mudur bir sormak istedim.
İsmi Callanetics 10 hour Challenge
Teşekkürlerrr
gerçekten 15 gün mü durakladın?
şaka de ablacım nolur şaka de
baklava börek asla canım istemez ama aşure ama aşure ben ona bayılırım
1 tabak yesem 2 saat spor yapsam olmaz mı?
walla söz 2 saat koşu bandından inmem :)
çok teşekkürler tatlımmm cd geldi :))
dün akşam doymak bilmedim 2 koca levreği hüplettim.COK YEDİM EYVAH SABAH NOLCAK DİYE DÜŞÜNÜYODUM SABAH Bİ BAKTIM Kİ -200:)) BİDE KEK MEK YAPMIYCAM BİDAHA DAYANAMIYORUM COK YİYORUM.
Youtube den viedo indirilebiliyomu ?denedim ama başaramadım ..çok güzel zumbaVss var yarım saatlik ama donuyo izlerken indirmek istiyorum bilen varmı?
merhaba kızlar,normalde yarın başlıyacaktım diyete,birde baktım aşura günü,dedim aşure yapayaım,evde bir mevlüt okutayım, bol bol da aşuremi yiyim,öyle başlım dedim diyete,sizin yerinizede yiyeceğimbirde güzel olurki aşurem sormayın,sütlü yaparım harika
Dukan diyeti tariflerinde var balkabaklı gojiberryli ama tadı neye benzer bilemedim :) dukan diyeti tarifleri: AŞURE
oo sen de hiç bişey seemiyon
yulafı da semiyodun zaten..ama ben bayılıyorumdemek ki hemen goji almalıyımmmm
(kızmıyon dimiiiiiiiiiiiiii)
Ekmek yapıp attım buzluğa, sırada da ufak ufak yaptığım poğaçacıkları atmak var. Annem güllü silikon kalıp almış 15 tane ufak poğaçacık çıkıyor bir pişirişte. İpek'in tarifinden 45 ufak parçacık çıkarmayı başardım, mutluyum.
Şimdi de güzel bir öğle yemeği: Krep üstü ciğer sote, üstüne de bol kimyonlu-pul biberli yoğurt.
Ne zaman evde kalsam ders çalışacağım diyorum ama kendimi mutfakta buluyorum niye bilmem.
Callan'ı da yaptım, sabahtan yapıp görevimi bitirdim şükür.
Maşallah ya gördükçe imreniyorum vallahi, sen beni gördükçe bana kız, "Bak ben nerelerde geldim sen yerinde sayıyorsun hatta geri gidiyorsun, kendine gel!" de.Bu azim-kararlılıkla güçlendirme vız gelir bence sana, keşke biz de böyle olsak.
Aliye Hanım her yeni foruma giren öncelikle sizi tebrik ediyor sanırım,gerçekten sizi kutluyorum azminiz ve insanlara verdiğiniz destekten dolayı..İnsanları bu dereceye getiren bu psikozlara sokan,herkes gibi neden ince değilim diye ötekileştiren bir sistem var ve biz bunun sıkıntısını çekiyoruz her daim..
aynen benn...evde ders çalışcam diye bu hafta 2 gün işe gitmedim kendimi mutfağa vurdum bi de tabi sarımsağaofff çok keyifliydi..hafta sonu da öyle olacağa benziyor..
canımcım senin çoook büyük bi eksiğin vardı o da spor..hatta callen diyim daha doğru..o yüzden yerinde saydın ama şimdi cdlerin de var artık..inan callene başladığımdan beri 1 kilo da vermiş olsam ilk günlerki pantolonumu giyemiyorum bol oluyo..
tartıda da göreceksin..şekle de gireceksin..sen hiç merak etme..yeterki titizlikle yap..yorgun olduğun zamanlar sayıları azalt(100den 80 e in gibi) ama hiç aksatma..1 gün yapmamak baştan başlamak gibi düşün(kural koy kendine..atakta şekerli baklava yemek kadar tehlikeli :) bu güzel oldu sanırım :)
ve çok kısa bi zaman içinde o bacak hareketlerini falan (en zorlandığım) yaparken nası geçtiğini anlamayacaksın..çok rahat yapacaksın..
teşekkür ederim arkadaşım. ne yazık ki ben de o çarpık sistemin eseriyim. bundan sonra hem kilolarımdan hem de zamanın ruhundan yansıyan önyargılardan kurtulmuş olarak yoluma devam etmek istiyorum. inşallah bu hepimiz için geçerli olur.
bence sen bugünü de kazasız belasız atlatırsın.
nasıl sıkı bir dukancı olduğunu gösterme zamanı
Bugün doymak bilmiyorum. Sabah tartıda -200 gördüm sevindim ama sanırım +500 görcem yarın sabah bu gidişle..
sabah peynir, domates, salatalık ve yaptığım poğaçadan yedim 3 tane sanırım veya 4
arada sade türk kahvesi
öğlen zero ve ton balıklı salata
arada 3 miniminnacık kek dilimi, tatsız olduğu için beni kesmedi şimdi bi meyveli yoğurt yedim sütaş, ve süt içtim yine arada
akşam bakalım allah kerimm
NERDE BU MİLLET YAHU..
AKŞAM KURSA GİDEMİYORUM MİSAFİR GELİYOMUŞ
ben de ne yiyeceğimi bilemedim bugün. p günüm. yiyecek bişey bulmıyorum. aklıma ne gelse sebzeli. sabah 2 yumurta ve peynir. öğlen minik ton balıklarından 1 kutu. 2-3 kaşık yoğurt. birkaç salatalık turşusu. öğleden sonra kepeğimden krep yaptım, arasına peynir koyup yedim. akşm için kıyma vardı buzlukta. onu çıkardım köfte yapcam. yoğurtla onu yerim. ama ne yazık ki hiç biri tatmin etmiyor. neyse idare edecez artık.