Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence sen bugünü de kazasız belasız atlatırsın.

Sabah peynır yumurta çay
Arada şekersiz sade nescafe ve beşibiyerde çay,,
Öğlen kızarmış piliç ve ayran

Arada şekersiz sade nescafe ve beşibiyerde çay,,ayran
Akşam dana ciğer ile sadece soğanı soteleyip yemeyı planlıyorum.

Akşama kursum var bıraz geç yemek zorunda kalacağım..

Ya bide ben buaralar sıfır kepek yıyorum aklıma gelmiyor yemek… ekmegı alıyorum ama doyunca bakıyorumkı hala ekmegı yememısım… hiç iyi b,işey değil bu

nasıl sıkı bir dukancı olduğunu gösterme zamanı

İpekçim ben internetten buldum indirdim(hem kitap hem de videosu) ama doğru mudur bir sormak istedim.
İsmi Callanetics 10 hour Challenge

Teşekkürlerrr

Doğrudur canım. Aynen de o

Yaaa aşure demeyin ama banaaa

çok teşekkürler tatlımmm cd geldi :))

GÜle güle yap canım :) Orhan baba eşliğindee...

dün akşam doymak bilmedim 2 koca levreği hüplettim.COK YEDİM EYVAH SABAH NOLCAK DİYE DÜŞÜNÜYODUM SABAH Bİ BAKTIM Kİ -200:)) BİDE KEK MEK YAPMIYCAM BİDAHA DAYANAMIYORUM COK YİYORUM.

İSteresen 3 levrek götürr. Balık iyidir. Eksi görmek için birebirdir.. Faydalıdır. Ondaki yağa kurban derece yanii :)

Youtube den viedo indirilebiliyomu ?denedim ama başaramadım ..çok güzel zumba Vss var yarım saatlik ama donuyo izlerken indirmek istiyorum bilen varmı?

Ben salonda zumba derslerine başladım. Acayyip eğlenceli..

Ohh afiyet olsunnnn

O kadar aşure konuşuldukiii ne olacak bilmiyorum
Bunun üstüne yemekte de aşure çıktıı

Birde şöle bi durum var
şimdi ALLAH kabul ederse ben kurban kestim.
Aşure yapmak farz oldu
Hatta annem malzemesini sen al kendi adına dedi.
Yarın istanbuldan alacağım kadıköydennn Malatya pazarından falann

Annemin şöel bir fikri var
Zaten tüm malzemeler ayrı ayrı haşlanıyor yaa
Sana malzeme ayırayım 1 kase kadar falan diyorr
Sen kendi tatlandırıcınla yapp.
Gerekirse sadece suyunu yer kendini tatmin edersin diyoo
Acaba malzemesini yemesekk olurmuu
Tabi incirin falan şekeri geçer ama incir koymam meselaaa

Ama yapmam da lazımm
Ayy karar veremedimm

Eskiden olsa daha ğişerken yerdim sıcak sıcaakk
Bugün birde görünce yemektee
resmen zor tutttum kendimiii
ama o şeker fikri beni acayip uzaklaştırıyorr tatlılardannnn ALLAHTANNN

Medesamın çok selamı var. Öğlen 20 dk konuştukkk. Yarını iple çekiyoruzzzz
Bak duyduk duymadık demesin kimse...

YArın 13 de kadıköyde boğanın etrafındaaa olacağızzz.
TÜm dukandaşlar davetlii.
Mamaları yapın yapın gelinn
Bekleniyorsunuz...

Aliye Hanım her yeni foruma giren öncelikle sizi tebrik ediyor sanırım,gerçekten sizi kutluyorum azminiz ve insanlara verdiğiniz destekten dolayı..İnsanları bu dereceye getiren bu psikozlara sokan,herkes gibi neden ince değilim diye ötekileştiren bir sistem var ve biz bunun sıkıntısını çekiyoruz her daim..

oo sen de hiç bişey seemiyon

yulafı da semiyodun zaten..ama ben bayılıyorum demek ki hemen goji almalıyımmmm

(kızmıyon dimiiiiiiiiiiiiii )

hiç kızarmıyımmmm

nazımız geçiyo birbirimize diye burdayız zaten

ben nasıl 86 kilolara ulaştım sanıyosunuz ennnnn güzel cicişleri yedim tatlıda sınır yok

aynen benn...evde ders çalışcam diye bu hafta 2 gün işe gitmedim kendimi mutfağa vurdum bi de tabi sarımsağa offf çok keyifliydi..hafta sonu da öyle olacağa benziyor..

canımcım senin çoook büyük bi eksiğin vardı o da spor..hatta callen diyim daha doğru..o yüzden yerinde saydın ama şimdi cdlerin de var artık.. inan callene başladığımdan beri 1 kilo da vermiş olsam ilk günlerki pantolonumu giyemiyorum bol oluyo..

tartıda da göreceksin..şekle de gireceksin.. sen hiç merak etme..yeterki titizlikle yap..yorgun olduğun zamanlar sayıları azalt(100den 80 e in gibi) ama hiç aksatma..1 gün yapmamak baştan başlamak gibi düşün(kural koy kendine..atakta şekerli baklava yemek kadar tehlikeli :) bu güzel oldu sanırım :)

ve çok kısa bi zaman içinde o bacak hareketlerini falan (en zorlandığım) yaparken nası geçtiğini anlamayacaksın..çok rahat yapacaksın..

teşekkür ederim arkadaşım. ne yazık ki ben de o çarpık sistemin eseriyim. bundan sonra hem kilolarımdan hem de zamanın ruhundan yansıyan önyargılardan kurtulmuş olarak yoluma devam etmek istiyorum. inşallah bu hepimiz için geçerli olur.

callandan korkmayın arkadaşlar. öyle 1 saat falan diye de gözünüzde büyütmeyin. 1 saat süren şey video. hareketleri ilk başladığınızda 40 dk, 1 hafta sonra ise 25 dakikada bitirirsiniz.

niyet de bir murattır arkadaslar umarım herzaman sağlıklı olursunuz buna hepiniz layıksınız inanın...bu kilolar asla sizin kendinize olan sevginizi 1 gr eksiltmesin hepiniz çok değerlisiniz.

inşallah arkadaşim..

nasıl sıkı bir dukancı olduğunu gösterme zamanı

Bugün doymak bilmiyorum. Sabah tartıda -200 gördüm sevindim ama sanırım +500 görcem yarın sabah bu gidişle..
sabah peynir, domates, salatalık ve yaptığım poğaçadan yedim 3 tane sanırım veya 4
arada sade türk kahvesi
öğlen zero ve ton balıklı salata
arada 3 miniminnacık kek dilimi, tatsız olduğu için beni kesmedi şimdi bi meyveli yoğurt yedim sütaş, ve süt içtim yine arada
akşam bakalım allah kerimm

ben de ne yiyeceğimi bilemedim bugün. p günüm. yiyecek bişey bulmıyorum. aklıma ne gelse sebzeli. sabah 2 yumurta ve peynir. öğlen minik ton balıklarından 1 kutu. 2-3 kaşık yoğurt. birkaç salatalık turşusu. öğleden sonra kepeğimden krep yaptım, arasına peynir koyup yedim. akşm için kıyma vardı buzlukta. onu çıkardım köfte yapcam. yoğurtla onu yerim. ama ne yazık ki hiç biri tatmin etmiyor. neyse idare edecez artık.

callanıma doğru uzanayım ben. sonrada bi sütlü nezkayfe. sonrada güzel bir film eşliğnde accık stepper.

NERDE BU MİLLET YAHU..

AKŞAM KURSA GİDEMİYORUM MİSAFİR GELİYOMUŞ

Burdayız kuşummmm :))sen nerdesinnn ne kursuna gidiyosun öğrendiklerini bize de öğrettt

aklın sebzede kalınca ondan tat vermemiştir..:) afiyet olsunnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…