Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok mantıklı

bunu unutmamak lazım

demekki ben önce kas kaybetmişim,şimdi yağ kaybediyorum yani umarım

aşure yemeden nasıl durcam ben oturup ağlayabilirim ciddi ciddi, annoş sırf ben yiyemiyorum diye yapmıyo ya ne şanslıyım. ama ya dışardan gelenler nolcak
bu zamana kadar dukan aşuresi yapanınız yoktur di mi hiiiç içinde de bi tane dukana uygun şey yokki arkadaş

aaa çok acayipmiş Aliyecim , bi aynaya baktım geldim
kilo verince yüzüm küçüldü illaki ama çökmedi , demekki yağdan kaybettim diyerek kendimi avutuyorumm

Hepinize teşekkür ederim...
Desteğinizi hissetmek çok güzel...

Sakın yanlış anlaşılmasın vazgeçmek gibi bir niyetim kesinlikle yok
Sadece kendime olan inancımı yitirdim bir an...Gözüm korktu süreçten...
Yine yanlış anlaşılmasın ama kendimden başka inanacağım kimse de yok bu sorunumu aşmada...
Motivasyon ve destek sizlerden, azim ve irade benden... Bu işin sonu gelecek elbet...

Seccil, kesin ben de yeme bozukluğu var canım, kesin kesin..
Aliye (abla, demek geldi içimden sakıncası yoksa), çok güzel bir örnek ve motivatörsün (ne demekse yeni uydurdum,provakatör gibi oldu) bizler için...İyi ki varsın...
Başarı hikayesi yayınlar mısın sıkıştıkça okuyalım...Böyle sayfalar arasında kaybediyoruz hikayeni...
Ayrıca kitap polisi gibisin...Evet testi yaptım canım yapmam mı?Dukan dedi 7 gün yap diye şaşırdım hatta çok dedi diye...
Olmam gereken kiloda 59.8 miş (Ne 60 ne de 59 dikkatini çekerim)...Merak etme kitabı okudum...Gerçekten...Pdf formatında olduğu için elime almam zor oluyor, ama okudum cidden...İstersen istediğin bir sayfayı kopyala yapıştır yapabilirim

az sabır. geçen sene muharremde de diyetteydim ben. komşu aşure getirmişti. geri çeviremedim, aldım. tek yaşadığım için evde başka birine de yediremedim.1 kaşık benim kediciklerin tabağına koydum, onlar da yemedi. eeee aşure dökülmez de, ben de yedim gitti. sonra 15 gün durakladım. aklım başıma geldi.

gerçekten 15 gün mü durakladın?

şaka de ablacım nolur şaka de

baklava börek asla canım istemez ama aşure ama aşure ben ona bayılırım

1 tabak yesem 2 saat spor yapsam olmaz mı?
walla söz 2 saat koşu bandından inmem :)

hakkaten kitap polisi oldum. kimdi dün bana istersen soru sor cevap vereyim diyen

ben komşularımı kibar dille geri çeviriyom , doktor yasakladı diyerekten bi küçücük yalan söylüyomm

kalori diyeti yapmıyoruz şeker. 6,5 km de yürüsen olmaz

delyconcoooonn
Ellerine sağlık kuzuum..öperim yanaklarından...:)))

Kizlaarr cok enerjikim ve Mutluyuum..adanaya seminere gittim.bir sürü pasta börek ıvır zıvır vardı açlıktan gebermeme rağmen elimi bile sürmedim..sadace nescafe için bi porselen içi süt doluydu hepsini içmek zorunda kaldım..
Napiim bana uygunu bi tek oydu..off neler neler vardiii...arabadan indim zaten pastalari gördüm..
Kızım merve bittin sen dedim...
Dukan yolculugun buraya kadarmis dedimm..bi de 100km yol gittimm acimmm oluyorumm
Kesin bozulur burda dayanamam dedimm..sonra telefonu aldım..
Sizin muhabbetlerinizi açtım..
Delynin tablosuna baktım..
Yapamiycam açlıktan olsem de yemiycem hiç birini..bunun sonu yok dedim ve yemedimmmm...
Sayenizde buyuuuk bi felaketten döndum..
Bi de ortam farklı olunca insan daha bi zayıf oluyor..
Çok şükür sadece süt içtim...

Geçmiş olsun kuzumm ..doktora görün ihmal etme..kiyamam sanaa..

Anemmm buluştunuz muuu ne guzeeel..yaaa foto cekineydibiniz:)
Ekim kuzusunu da ayrı bi merak ediyorum senle medosu gördüm az buçuk da olsa..:)
Cumartesi bol bol foto çekininnnn benim icinnnnnn:)))

Hayır hayir hayır....yiyemezsiiiinnn

Ben o asurelerle evde 1 hafta mahsur kaldim :)) elimi sürmedim..
Annem yapıp gitmişti..ben de dolabı açtığımda karsilasmayacagim bi yere oluşturdum
Ilistirdim dicektim..

Velhasıl yemedim yaaa.
Yeme sen de..

Kendini daha çok seversin yemezsen.

Cumartesi gelemiyeceğim malesef canimmmm..

Dusunmen yeteer......

egotrik kuzusuuu..nasi yazmissin oyle içli içli..kiyamam sana..
Her şey değişecek göreceksin..sadece ınan ve sürecin tadını çıkar..

aliyecimmm ne güzel cevaplamissin sen de..sen çok degerlisin aliye..iyiki varsın..
Duygusala bağladım gene..ama içimden geldi..
O magazalardaki tüm reyonlari talan edesin emiii:)))
Bi an önce de gönlündeki is nasilsa ona girersin insallah..
Sen veteriner olmak istiyordun sankim..2.üniversite hakkiyla değil mı..

Geçmiş olsun kuzumm ..doktora görün ihmal etme..kiyamam sanaa..

sağol Mervecim , balayında aquaparkta suya çakılmıştım , 1.5 yıldır var ama ara ara artıyor , doktora görünmedim bi giderim devam ederse :26::26::26:

afferim sana kuzumm , AZİMKAR koydum senin adını

ne güzel 20 dklık tenefüsleriniz var, pufff bizimkiler 5 dk malesef o bahçeleri biliyorum, 3 tur yeter ama dışarda yürürken dikkat et cnm, hasta olma sakın

valla aliyecim gerekli desteği yazmış saolsun kendisi hızır acil servisi gibidir valla, her derde deva .....hepimiz eskiden aynı durumları yaşadık ki ben genç kızlığımda çok kiloluydum allahtan nette şöyle gezinirken dukanla karşılaştım....2 sene oldu ben ilk dukana başlayalı ama al ver al ver.....yani yeme bozuklukları devam edincede kilo sabitlenmedi hiçbir zaman bende.... sende inşallah kısa sürede istediğin kilolara ulaşırsın canım, sanırım sağlık sektöründesin, genelde bu konulara cvp veriyordun o yüzden dikkatimi çekti, birazcık sporlada dieti destekleyebilirsin dışarda yürüyemiyorsan, leslinin evde yürüme videoları var 20 dk, 60 dk falan diye ayrı ayrı.....hani- 200 gr verdim diyorsun birazcık spor artırabilirsin ama sakın bozma moralini birdahaki hafta-800 gr olur, eee daha ne olsun al sana -1 kilo

sağol kuzum. amin amin amin diyesim var. ben avkat olcam 2. ünv ile. veteriner olmak isteyen başka biriydi. internetbağımlıs mıydı, athırsızı mıydı kimdi o sahi?..

kalori diyeti yapmıyoruz şeker. 6,5 km de yürüsen olmaz

peki o zaman şöyle bir formül üreteyim

eşim yurt dışında diye buzluğa atacağım o gelince tadına baksın diye.

kendim için de biraz atarım buzluğa eğer bir gün güçlendirmeye geçersem yerim.

buna da olmaz derseniz düşüp bayılacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…