Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzel 20 dklık tenefüsleriniz var, pufff bizimkiler 5 dk malesef:KK50: o bahçeleri biliyorum, 3 tur yeter ama dışarda yürürken dikkat et cnm, hasta olma sakın :KK34:

biz tam günüz bacım. 9 da derse girdim bugün 4 te çıktım okuldan. bir de nöbet. bahaneyle bahçeyi katları okulu turladım. nöbet gününe uygun giyiniyorum :) penti termal diye bir koton çorap çıkarmış onu aldım ilk kez bugün giydim. dışı bildiğin opak içi polar. sürekli donan ben bugün süperdim :) şiddetle tavsiye ederim.

sağol kuzum. amin amin amin diyesim var. :-) ben avkat olcam 2. ünv ile. veteriner olmak isteyen başka biriydi. internetbağımlıs mıydı, athırsızı mıydı kimdi o sahi?..

Internet bağımlısı şaşkın kimyager o :)
Bugün + görmüş kuzum kendiyle uğraşıp duruyordu :)))

peki o zaman şöyle bir formül üreteyim

eşim yurt dışında diye buzluğa atacağım o gelince tadına baksın diye.

kendim için de biraz atarım buzluğa eğer bir gün güçlendirmeye geçersem yerim.

buna da olmaz derseniz düşüp bayılacağım :)

Kiiiz çatlak mısın sen asure buzluga atılır mı
Dağıt fakire fukaraya sevabina :))güçlendirmeye geçince gene yaparsın :))
O evde bekledikce sen ondan yersin..kendine eziyet etme

valla aliyecim gerekli desteği yazmış saolsun kendisi hızır acil servisi gibidir valla, her derde deva .....hepimiz eskiden aynı durumları yaşadık ki ben genç kızlığımda çok kiloluydum allahtan nette şöyle gezinirken dukanla karşılaştım....2 sene oldu ben ilk dukana başlayalı ama al ver al ver.....yani yeme bozuklukları devam edincede kilo sabitlenmedi hiçbir zaman bende.... sende inşallah kısa sürede istediğin kilolara ulaşırsın canım, sanırım sağlık sektöründesin, genelde bu konulara cvp veriyordun o yüzden dikkatimi çekti, birazcık sporlada dieti destekleyebilirsin dışarda yürüyemiyorsan, leslinin evde yürüme videoları var 20 dk, 60 dk falan diye ayrı ayrı.....hani- 200 gr verdim diyorsun birazcık spor artırabilirsin ama sakın bozma moralini birdahaki hafta-800 gr olur, eee daha ne olsun al sana -1 kilo :KK1:

Evet sağ olsun..Hepiniz sağ olun...Böyle anlarda destek çok önemli...:nazar:
Hele anlatabilmek ve dinleyenlerin olması daha da güzel...
Evet sağlık sektöründenim, hemşireyim...
Leslie 3 mil ya da Jillian yapıyorum zaten canım...Zaten bunları yapmama rağmen elde ettiğim sonuç beni üzdü...
Ama geçti gitti çok şükür..Ağladım rahatladım...
Yarın yeni bir gün, yeni bir hafta:KK52:...Haftaya durum ne olacak bakalım???

sağol kuzum. amin amin amin diyesim var. :-) ben avkat olcam 2. ünv ile. veteriner olmak isteyen başka biriydi. internetbağımlıs mıydı, athırsızı mıydı kimdi o sahi?..

Internet bağımlısı şaşkın kimyager o :)
Bugün + görmüş kuzum kendiyle uğraşıp duruyordu :)))

...

2. üni bende de var ama benimki işletme. :) Kimyager kısmı da şaşkınlık kısmı da doğrudur. :))

Kiiiz çatlak mısın sen asure buzluga atılır mı
Dağıt fakire fukaraya sevabina :))güçlendirmeye geçince gene yaparsın :))
O evde bekledikce sen ondan yersin..kendine eziyet etme

yaw 1 kazan aşure yapıyorum
geçen sene de öyle yaptım.
azıcık kocacığıma ayırıyorum
malum şubatta gelecek.
tadımlık be.
bişey olmuyor.
annemler de attı daha önce.
tamamen ilk günkü gibi olmuyor ama idare eder.

yer miyim hiç aşkolsun.
dün okulda börek vardı bir tepsi, bir lokma ye diye 10 kişi yalvardı, yemedim.
yarın öğretmenler günü yemeği yenecek öğle arasında hep birlikte, ben tavuğumu hazırladım, oyurup onların yiyişlerini izleyeceğim.

benim kilo vermem lazım
o yüzden yemem :)

hem de ne güzel olur. hata bana da at bi kase. ben de güçlendirmede yerim :-)

2. üni bende de var ama benimki işletme. :) Kimyager kısmı da şaşkınlık kısmı da doğrudur. :))[/QUOTE

Bugün çok sevimliydin yazamadim ama güldüm durdum :))en so. Orhan gencebaya mı bağlamıştın :)))
Ya sen benim seymami tanimiyon mu yaaa..
Cilli milli sevimli bisey..polimer kimyasinda miymiş neymiş..
Itü de o da..yüksek yapiyo senin gibi

o da ayrı bi şaşkin sizi tanistircam ben :))

2. üni bende de var ama benimki işletme. :) Kimyager kısmı da şaşkınlık kısmı da doğrudur. :))[/QUOTE

Bugün çok sevimliydin yazamadim ama güldüm durdum :))en so. Orhan gencebaya mı bağlamıştın :)))
Ya sen benim seymami tanimiyon mu yaaa..
Cilli milli sevimli bisey..polimer kimyasinda miymiş neymiş..
Itü de o da..yüksek yapiyo senin gibi

o da ayrı bi şaşkin sizi tanistircam ben :))

Orhan Gencebay İpek'in callan cdsinin içinden çıktı valla benim bir suçum yok. :KK1:
Polimercilerin dersleri ayrı oluyor ama belki ortak bir noktada karşılaşmışızdır veya görmüş olabilirim koridorlarda - şu an çıkartamadım :)

kızlar ya seyir döneminde yulaf kepeği günde 1,5 kaşık mı 2 kaşıkmı? kitapta basım hatası mı var anlamadım 1,5 kaşık yazmış bi yerde....

kızlar ya seyir döneminde yulaf kepeği günde 1,5 kaşık mı 2 kaşıkmı? kitapta basım hatası mı var anlamadım 1,5 kaşık yazmış bi yerde....

Seyirde 2 kaşık canım...

Bkz. sayfa 103...:KK14:
Orada bir anlam karmaşası var haklısın..."Atak evresinde olduğu gibi " diyor...

Son düzenleme:
egotrik sağol cnm aynen ya.bi anlam karmaşası var o sayfada
mutlaka 2 kaşık almaya çalış olay yulaf kepeğinde...o kadar tok tutuyor ve karbonhidrat isteğini öylesine baskılıyor ki mükemmel....

ya bi de şey merak ediyorum ben...güçlendirme evresinde denilenlere uyduğu halde kilo alan var mı arkadaşlar?dukan diyetinin yarı yolda bıraktığı 1 insan evladı var mı?

herkese iyi geceler

güzel,mutlu, huzurlu, sağlıklı ve dukanlı bir hafta sonu olması dileğiyle

pazar günü Allah nasip ederse görüşmek dileğiyle.

bu saatte bile hala aşure diyorum ya pes bana, rüyama girmese bari :KK5:
hepinize güzel geceler, süper sabahlar diliyorum :KK54:
az sabır. geçen sene muharremde de diyetteydim ben. komşu aşure getirmişti. geri çeviremedim, aldım. tek yaşadığım için evde başka birine de yediremedim.1 kaşık benim kediciklerin tabağına koydum, onlar da yemedi. eeee aşure dökülmez de, ben de yedim gitti. sonra 15 gün durakladım. aklım başıma geldi.

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: bi yerlerim şişmese bari yiyemedim diye.
ama 15 gün çok ciddi bi rakam, boğazımdan geçmez heralde bu cümleden sonra aşure :KK76::KK76: ders olsun bana :KK31:

gerçekten 15 gün mü durakladın?

şaka de ablacım nolur şaka de

baklava börek asla canım istemez ama aşure ama aşure ben ona bayılırım

1 tabak yesem 2 saat spor yapsam olmaz mı?
walla söz 2 saat koşu bandından inmem :)

2 saat spor onun nohutunu fasulyesini bile eritmez fikrimce :KK53:

olmaz :KK9::KK9:
bence yapmayınnnnnnnn:KK52: tehlikeli sularda yüzmeye ne gerek var yahu:KK6:
ben aşure yapçam da onu buzluğa atıcam yemeden, mümkünaaaatı yok vallahi :KK53:
ben yapmazdım o yüzden ama siz bilirsiniz tabi hocacıım :KK42:

kızlar kuru kayısı günde kaç tane yiyebiliriz? ben 1 tane nadiren 2 lıght kola içiyorum.5 tane kuru kayısı yiyorum.baışka bir kaçamak yapmıyorum.geçen ay regl olurken ağrı kesici aldım bıçak gibi kesti bir anda regli.o sebeple de az kiyo vermiş olabilir miyim?

Hepinize günaydın! :KK16:

kızlar kuru kayısı günde kaç tane yiyebiliriz? ben 1 tane nadiren 2 lıght kola içiyorum.5 tane kuru kayısı yiyorum.baışka bir kaçamak yapmıyorum.geçen ay regl olurken ağrı kesici aldım bıçak gibi kesti bir anda regli.o sebeple de az kiyo vermiş olabilir miyim?

Kuru kayısı toptan yasak, sindirimi düzenleme için başka yollara başvursanız daha iyi olmaz mı?

X